Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
 241/1051 anonim ***** válasza:
2019. márc. 5. 12:51
 242/1051 Mittudomain ***** válasza:

Látom te is csak a copy paste-hez értesz.. mint a blog tulaja is :D na akkor én is :D

Alapblog? Ez olyan mint a Titokterminál? :D Ahol leírták hogyan tudsz 2 dróttal meg egy csavaranyával végtelen energiát csinálni? :D

Gratulálok, most hogy belinkelted ez 100% hihető? :D Vagy csak ctrl c ctrl v-zték a portfóliót? :D Ja nem.. imitt amott átírták :D

Hm de érdekes.. A vezető Konstantin nyíltan hirdeti még mindig a Barcelóniai nagy előadássorozatot Májusban :) Igazából.. egy kétballkezes ügyefogyott 150 éves remegő kezű is el tudná kapni ha akarná :D

Ember.. gondolkodj már.. nyílt előadások.. tudod.. amire akár be is lehet menni és el is tudnák kapni.. ha valóban igaz lenne amit linkelsz :D Dehát nem az.. Így jártál :DDDDD

2019. márc. 5. 13:00
 243/1051 anonim ***** válasza:

Te mindig megpróbálod elhitelteleníteni ezeket a kőkemény tényeken alapuló írásokat.

Sikertelenül.

Olyan vagy, mint a laposföldesek.

Érdemben nem tudsz hozzászólni semmit.

Egy szánalom vagy...

2019. márc. 5. 16:24
 244/1051 Mittudomain ***** válasza:

Hé, a lapos föld beszólást tőlem loptad.. jah.. ti csak ehhez értetek... mivel.. nincs önálló gondolatotok.. se coinotok, hanem mások véleményét fogadjátok el igaznak :D

Nos.. miután minden reakciótok abszolút kiszámítható és így nem csodálkozom azon sem ha dróton tudnak rángatni, ezért előre megírtam a választ, így most csak be kell másolnom ide :)

Amit te linkeltél, egy blog. Egy cikket mutattál, amit a Holdosok igazából csak átemeltek a Pórtfólióból. Még a link is ott van :D Nincs saját gondolatuk?.. Vicces..

Ahogy az is vicces, hogy nem tudod mi a különbség pénzügy és média között :DDDD Sajnálom hogy ezt sem az iskolában sem otthon nem sikerült elsajátítanod.

Most pedig megmutatom mennyire tudnak dróton rángatni :) Mint egy marionett bábut :) Kedves.. médiazabáló.. ... ide vmi sértőt akartam írni, de .... nem találtam annyira sértőt mint amit le akartam volna írni :D

Szereted a történelmet?.. Ne is válaszolj.. :D

Figyuzd:

2017... szeptember... 4-e.... délelőtt... 11 óra... 28 perc... A Bitcoin mit sem sejtve, az árfolyama settenkedik felfele.. 4325 $

Majd 2017.. szeptember.. 11-én.. megjelenik egy cikk.. nem is egy.. több is! Ja nem ez csak egy csak le tudták fordítani magyarra :D A JP Morgan VEZÉRIGAZGATÓJA... hopika.. állítása szerint a BTC csalás és bárki aki náluk ilyet birtokol kirúg.

Íme a cikk: [link]

A következmény? BTC árfolyam: 3692 $ Közel 1000 dollárt zuhant .. egy db BTC értéke.

2017. Szeptember 19.: kb 1 héttel az előző kijelentés után: A JP Morgan... durván bevásárolt Bitcoinból :D :D :D :D: D: :D

Íme a cikk: [link]

Következmény? Árfolyam szeptember 25-én már újra 4358 $ közel.. 1000 $ haszon.. minden egyes BTC-n. Zseniális :D

Ez öcsém.. a média.. 9 nap alatt hazudtolta meg saját magát :) Vagy mégsem? Ja hogy csak jó árfolyamon akart bevásárolni? Megértem. Csak pár emberrel szúrtak ki ezért. Felelősségre vonás? Nulla. Dehisz nem is hazudott.. előbb utóbb.. tényleg felrobbant az árfolyam :D

A média hatalma kiscsikó :) Madzagon rángatnak :) Mit írt a média amit benyelsz? Évekkel ezelőtt? :D Hogy a Onecoin csalás. A Onecoin meg.. azóta is működik és az árfolyam nő, a coin költhető, én magam is költöttem már. Hu de nagyon át lettem verve.. :D

Érzékeled a párhuzamot? :DDDDDDDD Senki sem fog elnézést kérni azért, hogy bekajáltad a médiát :D

Kérsz még történelmet? :D

2015. Onecoin.. centralizált alapú és a kezdetektől fogva KYC kellett hozzá, a cél egy pénzként funkciónáló, stabil vásárló értékkel rendelkező cryptodeviza létrehozása, mely mentes a nagy árfolyam ingadozásoktól és ami nem spekulációra való. Következmény? A nép hőzöngött.. Hát de az nem lehet crpyto deviza ami centralizált meg ami KYC mert tikosan kell, meg anonim módon, abban van a vitamin :D

2019. február.. 21...

[link]

Centralizáltság.. és KYC.. .. na meg legyen elkölthető :)

Mi ezt már 2015-ben tudtuk.. mit csinált a média 2015 óta? Lovagolt rajta :D a BTC hívők? Forrongtak.. a bankok? inkvizíció... a Onecoin túlélte :) Mi van most? Nimán.. az a jó ahogy mi csináljuk :D Defura... :DDDDDDDD

Jó étvágyat a médiához :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Szegény emberek... A saját farkukat kergetik.. mint egy kutya.. vagy majom.. vagy a kettő keveréke.. ha érted :D 10 perc alatt hidd el nem írok ennyit és nem tudok linkeket keresni.. .. dehát.. ilyen ha kiszámítható vagy :D

2019. márc. 5. 16:36
 245/1051 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, hogy blog vagy nem blog, azt kell nézni mennyire igaz, amit írtak.

Kb minden.

Voltak letartóztatások, az áldoktor ruja menekül mert körözik.

Az egész kriptovilág egyértelműen csalásnak tartja a foskoinodat.

Meg a pénzügyi világ is.

Csak te nem, meg az a párezer birka aki azt hisz, hogy ér valamit a játékpénze.

Itt téged mindenki hülyének néz.

Vedd már észre magad.

Vagy azt hiszed mindenki hülye, csak te vagy helikopter?

2019. márc. 6. 12:16
 246/1051 Mittudomain ***** válasza:

Honnan jöttél a 90-es évekből? :D Helikopter :D Rákerestél milyen beszólások vannak hogy legyen egy... majdnem sajátod? :D

Mennyire igaz mit írtak.. honnan tudod, kérlek mutasd meg miért vagy abban biztos, hogy igaz amit írtak :D Ha van saját gondolatod, most itt az ideje megmutatni :D Ne gyere a fordított pszichológiával.. mert ha a cikk miatt írod, akkor benyaltad a médiát.. újra.. meg újra.. :D Nah? Csak mert le van írva? :D Nézd már meg a cég honlapjait.. ráadásul a központon sincs lakat.. akkor hogy van az hogy körözik az alapítót, a céget meg nem zárják le? :D Ez hogy lehetséges szerinted? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Miért nem foglalják le akkor végleg a szervereket? :DDDDDDDDD Hogy az ördögbe hagyják működni ha ennyire nyilvánvaló? :D

Ruja menekül? Honnan tudod hogy ez biztosan így van? Körözik? Honnan tudod hogy ez biztosan így van? Nem ér semmit a coin? Honnan tudod? Úgy hogy nincs coinod és meg se próbáltad elkölteni, ilyeneket állítani.. szerintem ciki :D De további jó étvágyat a cikkekhez :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tudod mid van? Pár cikked :D Se coinod.. se tapasztalatod.. se semmi egyebed.. csak média szemeted :D Saját gondolatod sincs...

Nekem mim van? Coinom.. tapasztalatom.. pár vásárlásom.. meg pár cikkem :) Szerintem én nyertem ;)))

Szerinted mennyire zavar ha hülyének néztek? :D El tudom költeni.. voltam belőle 100%-ban nyaralni, nem érdekel az sem ha a hitetek nem engedi meg hogy ezt elfogadjátok :D Láttam autó adásvételit 100% coinért, az ismerős pedig a mai napig azzal az autóval jár.. Szerinted.. komolyan.. mennyire érdekel, hogy beszóltok a kispadról úgy, hogy egy ingyenes regisztrációtok és 1 db coinotok sincs? :DDDDDDDDDDDD

Kb.. semennyire :D

Értem én hogy be akarjátok bizonyítani hogy mennyire igazatok van... csakhogy egyelőre minden jel arra mutat.. hogy nincs :D Tudom hogy fáj.. sss...sss... majd elmúlik..... :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

2019. márc. 6. 12:29
 247/1051 anonim ***** válasza:
[link] itt lenne a helyed
2019. márc. 6. 20:12
 248/1051 Mittudomain ***** válasza:
Nem nyitok meg youtube videókat, leírnád? :DDDDDDDDDD
2019. márc. 7. 11:20
 249/1051 anonim ***** válasza:
Hogy ez a mittumonénkif.. sz mekkora egy szűklátókörű mélysötét szellemi toprongy.:D A onecoin fizetésképtelen, az euróm ami ott van több mint egy éve nem bírom kiutalni számlára. Dealshakeren sose volt érdemi termék, a nyaralásaiddal meg a haverod kocsijával meg elmehetsz a jó k...a a..y..ba te fogyatékos barom. Ember, vééééége vágod, régen vége. Még lenyúzzák a disznóról az utolsó szalonnadarabkákat aztán mindenki elmegy a francba. Kellj már fel és nyisd ki a szemed te nagyon idióta.
2019. márc. 8. 17:52
 250/1051 anonim ***** válasza:

Vajon ott lesz a K9nstantin barátunk a nagy barcelóniai előadássorozaton májusba?

[link]

Hamarosan kiderűl. :DD

2019. márc. 8. 18:04
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!