Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
Még mindig ezen a szégyenvonaton utazol?
A onecoin már rég eltűnt a süllyesztőben, mint a kairos.
Értéke nulla, csak belső "piacon" lehet vele kereskedni.
Csak az agyatlanok reménykednek még.
Abból pénzt kivenni nem lehet. Örülhetsz a monitoron megjelenő csillió onecoin-nak, de semmire sem tudod használni.
Nem is nevezhető valódi kriptovalutának.
Sosem bányászták, csak bekamuzták.
Most indul egy ehhez kísértetiesen hasonló átverés, a magyar smartcryptonote. Ott már előre kibányászták az összes coint, hogy azzal se húzzák az időt. :D
Oda is tolj be pár százezret, hátha abból IS milliomos leszel!
Ja, nem...
Monkeydog, semmi baj hogy még annyira sem vagy képben mint mások, elnézzük tudatlanságod :D
Csak pár dologban tévedtél..
Hova tűnt el a Onecoin? :D Mondd már meg hogy akkor mi az a birodalom felépítve, valós székhellyel (ellentétben a kairossal) ahova be lehet menni, hús vér emberek fogadnak, a hálózat bővül, a kereskedők és elfogadóhelyek száma bővül,.. szóval.. hova tűnt el? :D :D Mert 3,5 millió ember napi szinten van kapcsolatban a céggel :D Akkor gyakorold még ezt az eltüntetős bűvésztrükköt :D
Értéke pontosan annyi, amennyiért a kereskedők elfogadják, ez alap közgazdaságtan és pénzügy, de mindegy :D De ezek szerint kereken 0 euróért mentem belőle 1 hétre a párommal nyaralni? :D Azigen :D Ez már valami :D
"Belső piacon lehet vele kereskedni.." nem a Onecoinnal kereskednek agyatlan barátom de látszik hogy képben vagy, még egy tapsot megér :D
Nem tudom használni: hm.. szóval akkor megint elbizonytalanodtam hogy akkor mivel fizettem a nyaralást... hmmm... ötlet? :D A számlán Onecoin szerepel.. mindig össze tudtok zavarni :D
Mi nevezhető valódi cryptovalutának? :D Csakmert egy ideig ment a nyávogás hogy centralizált, jujj, akkor már nem lehet cryptovaluta.. ja.. a Ripple is centralizált.. akkor most megint szakadás fog keletkezni a téridőben vagy mi? :DDDDD
A Onecoin nekem bőven jó, hogy használható, elkölthető, és nem hullámzik több ezer dollárt az árfolyama :DD De kösz a pazar ötletet :D :D :D :D :D
"Mondd már meg hogy akkor mi az a birodalom felépítve, valós székhellyel (ellentétben a kairossal) ahova be lehet menni, hús vér emberek fogadnak, a hálózat bővül, a kereskedők és elfogadóhelyek száma bővül,.. szóval.. hova tűnt el?"
A hálózat nem bővül, egyre kevesebben vannak, akik ezt elfogadják. Nincs 3,5 millió ember akik napi kapcsolatban vannak a céggel.
Nem gondolod, hogy ilyen állításokat bemondásra elhisz egy tíz évesnél idősebb gyerek, ugye?
Van épület?
Na és? Nem tellett rá abból a párszáz millió euróból, amit lenyúltak a balekoktól? Egy bolgár épület a bizonyíték a bányászatra?
Na ne röhögtess...
"De ezek szerint kereken 0 euróért mentem belőle 1 hétre a párommal nyaralni?"
Aham. Én meg helyből ugrok 50 méter magasra. :D
"Mi nevezhető valódi cryptovalutának?"
Amelyik esetében van bányászat, van blokklánc és whitepaper.
Nos, ez eddig minden tőzsdére került kriptó esetében volt, nem is kerülhettek volna ki.
Na, ezek azok, amik nincsenek a foskoinodnak.
Sem bányászat, sem blokklánc, sem whitepaper.
Amíg ezek meglétére nem lesz kézzelfogható bizonyíték, addig shitcoin kategória a onecoin.
Épp ezért nem nevezhető kriptovalutának, ez inkább valami képződmény.
Rujáék biztos nem onecoinból élik a fényűző életüket. Ebből is látszik, hogy magukat a tulajdonosokat sem érdekli, hiszen valódi értéke nincs. Jobb nekik az euro meg a dollár...
"A hálózat nem bővül, egyre kevesebben vannak, akik ezt elfogadják. Nincs 3,5 millió ember akik napi kapcsolatban vannak a céggel."
Erre van bizonyítékod, vagy csiripelték a madarak amikor épp nem vetted be a gyógyszert? :D Mert nekem az ellenkezőjére amit írsz viszont van bizonyítékom :) Nos, mutasd mid van... a 8 általánoson kívül :DDDDD
"Van épület?
Na és?"
Bocs, te írtad hogy olyan mint a kairos.. annak nem volt csak egy kamu székhelye :D De akkor ezek szerint bármit írok nem lesz jó, hiába tudom bizonyítani is :D
"De ezek szerint kereken 0 euróért mentem belőle 1 hétre a párommal nyaralni?"
te írtad erre: "Aham. Én meg helyből ugrok 50 méter magasra. :D "
Jah ha a meggyőződésed csupán hitre és feltételezésre épül,akkor nem velem van mégsem a gond :D Akkor maradjunk annyiban hogy nincs egyetlen bizonyítékod sem, csupán azt hiszed, meg úgy véled, és szerinted van.. véleményed.. azok viszont nem tények :)
"Amelyik esetében van bányászat, van blokklánc és whitepaper."
Egyáltalán tudod hogy néz ki egy ilyen? :D Az eddigi megnyilvánulásaidból fogalmad sincs :D Megmutattam a másik topikban, ide is belinkelném, dehát akinek a hite nem engedi hogy elfogadjon tényeket,.. azzal nem lehet mit kezdeni :D
"Amíg ezek meglétére nem lesz kézzelfogható bizonyíték, addig shitcoin kategória a onecoin."
A te dumádra is van bizonyíték? :D Mert addig csak fosduma kategória az irományod :D
"valódi értéke nincs."
Rákerestél a wikipedian hogy mi ad értéket egy fizetőeszköznek, legyen az bármi? :D Nem... akkor miről csipogsz? :DDDD Elgurult a gyógyszer? :D
Szóval? Honnan tudod hogy nem bővül? Hogy nincs értéke? Hogy nem Onecoinnal fizettem 100%-ban a szállásért? Erre adj csak választ a többi nem érdekel :D Van rá bizonyítékod vagy nincs? :D Jól megy a feltételezések tényként való beállítása neked... nekem legalább vannak valós bizonyítékaim :) Az viszont nem tud érdekelni ha a hited nem engedi hogy elfogadd :)
Mi a bizonyítékod mindarra amit felhoztál? :) Ha nincs, vagy belinkelsz itt megint vmi linket a mediaból ami mint tudjuk sosem ferdít, akkor az kicsit kevés lesz ide :) Szóval? Bármi egyéb? :D
"Akkor maradjunk annyiban hogy nincs egyetlen bizonyítékod sem, csupán azt hiszed, meg úgy véled, és szerinted van.. véleményed.. azok viszont nem tények :)"
Pont ez a helyzet a onecoin bányászatával is :D
Kár erőlködnöd.
Nem független forrásból szerzed az adatokat, azokat csupán a bolgár maffia köpte a szádba.
Ezért mantrázod ugyanazt folyamatosan.
Szánalom vagy...
"A te dumádra is van bizonyíték? :D Mert addig csak fosduma kategória az irományod :D"
Fordítva ülsz a lovon.
Nem nekem kell bizonyítanom, hogy a onecoin nem bányászott coin hanem neked, hogy az.
Attól nem lesz igazad ha én nem tudom azt bizonyítani, hogy nincs blokklánc.
A onecoinnak kellene bizonyítania hogy van, de ez a mai napig nem sikerült.
Ezért is közösíti ki az egész kriptovaluta-közösség.
Ennyi. Az órának vége.
Hozz bizonyítékot a blokkláncról és a bányászatról, akkor majd folytathatjuk az eszmecserét...
Már megmutattam a whitepapert de mindegy, de egyetlen helyen sincs leírva hogy egy cryptovalutának pontosan miknek is kell megfelelnie :D
Memgmutattam a wikipedia-n a pénz fogalmát, definícióját, megmutattam hogy nagy értékű dolgokat, szolgáltatásokat is lehet venni 100% onecoinért, de a legnagyobb ellenérved az volt hogy nem hiszed el :)
Azt mondtad hogy egy fizetőeszköznek a tőzsdén kell lennie hogy értéke legyen, különben semmit nem ér, erre belinkeltem neked a helyi pénzeket :)
Naszóval kicsihuszár, mutass már vmi bizonyítékot, támaszd már alá az érvelésed és mutasd már meg honnan veszed hogy csökken a felhasználók és az elfogadóhelyek száma, hogy nem lehet 100% coinért nagy értékű dolgokat venni, és most hogy én már mutattam neked azokat amiket kértél most mutasd meg te is azokat amiket én kértem ;) Menni fog, vagy csak pszichológiával - aminek a témához nem sok köze van - akarod megkerülni azt hogy az érvelésed helytálló? :)
Sajnos még mindig nincs bizonyíték a blokkláncra mely igazolná, hogy a onecoin érméket valóban kibányászták.
Mivel ezt nem úgy hozták létre mint a többi kriptovalutát, ezért nem is tudnának vele kereskedni a dealshakeren kívül. A dollárhoz való értéke mesterségesen van kitalálva.
Amúgy nem a rendes valuták, hanem a kriptovaluták tőzsdéjéről van most szó.Ű
Terelni-mellébeszélni tudsz, a lényeg nem érdekel.
Szerintem ne erőlködj, ez a hajó már elment.
Mellesleg a dealshakeren egyetlen szállás sincs, ahol tisztán a foskoinodért adnának ki szobákat.
Van egy eurós vagy dolláros ár, meg még mellé valamennyi shitcoin.
Itt az a gond, hogy maga az euróban vagy dollárban megadott ár a hétköznapi, faskoint azért tesznek mellé, hogy létjogosultságot teremtsenek annak.
Mint írtam, az egész kriptovaluta közösség (bányászok, tőzsdék, kereskedők) mind shitcoinnak tartja a onecoint.
Innentől nincs miről beszélni...
Te nagyon sügér.. :D Belinkeltem neked a másik topicban a whitepapert amit kértél :D Még vmi? :D
"Mellesleg a dealshakeren egyetlen szállás sincs, ahol tisztán a foskoinodért adnának ki szobákat."
Kezdheted számolni :D Ez csak az első két oldalnyi találat és nem tettem be azokat ahol ugyanazon szálloda más más szobáit lakosztályait hirdeti, jó lesz így? ;)
Istanbul:
Egyiptom:
Lettország:
Románia:
Amik napokon belül aktiválódnak:
Egyetlen oldalon sem látom hogy onecoin + x euro.. te igen? :D
Szeretnél még csipogni és hülyét csinálni magadból amikor az orrod előtt hazudtolod meg saját magad? :DDDDDDD Ennél nagyobb bohócot ha akarnál se tudnál csinálni magadból :D
Nah most hogy már sokmindent linkeltem neked amik bizonyítékok, megtennéd hogy alátámasztanád azon egyszerű kijelentéseid hogy nem bővül a felhasználók száma, sem a kereskedők száma, sem az elfogadóhelyek száma,... szerinted nagy értékű dolgokat 100% coinért nem lehet venni, autót se, de érdekes amikor linkeltem akkor már csak a szállás maradt amit felhoztál :D Kell még a fájás? :DDDDD
Csip csip csip? :D :D :D: D: :D :D :D :D: D: :D Ideje letenni az érettségit ;)))))))))) ja nem.. szövegértelmezés már általánosban is volt.. oh szegénykém.... :DDDDDDDD Ne aggódj én nem mondom el senkinek hogy analfabéta vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!