Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/1051 anonim ***** válasza:

Még mindig ezen a szégyenvonaton utazol?

A onecoin már rég eltűnt a süllyesztőben, mint a kairos.

Értéke nulla, csak belső "piacon" lehet vele kereskedni.

Csak az agyatlanok reménykednek még.

Abból pénzt kivenni nem lehet. Örülhetsz a monitoron megjelenő csillió onecoin-nak, de semmire sem tudod használni.

Nem is nevezhető valódi kriptovalutának.

Sosem bányászták, csak bekamuzták.

Most indul egy ehhez kísértetiesen hasonló átverés, a magyar smartcryptonote. Ott már előre kibányászták az összes coint, hogy azzal se húzzák az időt. :D

Oda is tolj be pár százezret, hátha abból IS milliomos leszel!

Ja, nem...

2019. jan. 27. 19:18
 202/1051 Mittudomain ***** válasza:

Monkeydog, semmi baj hogy még annyira sem vagy képben mint mások, elnézzük tudatlanságod :D

Csak pár dologban tévedtél..

Hova tűnt el a Onecoin? :D Mondd már meg hogy akkor mi az a birodalom felépítve, valós székhellyel (ellentétben a kairossal) ahova be lehet menni, hús vér emberek fogadnak, a hálózat bővül, a kereskedők és elfogadóhelyek száma bővül,.. szóval.. hova tűnt el? :D :D Mert 3,5 millió ember napi szinten van kapcsolatban a céggel :D Akkor gyakorold még ezt az eltüntetős bűvésztrükköt :D

Értéke pontosan annyi, amennyiért a kereskedők elfogadják, ez alap közgazdaságtan és pénzügy, de mindegy :D De ezek szerint kereken 0 euróért mentem belőle 1 hétre a párommal nyaralni? :D Azigen :D Ez már valami :D

"Belső piacon lehet vele kereskedni.." nem a Onecoinnal kereskednek agyatlan barátom de látszik hogy képben vagy, még egy tapsot megér :D

Nem tudom használni: hm.. szóval akkor megint elbizonytalanodtam hogy akkor mivel fizettem a nyaralást... hmmm... ötlet? :D A számlán Onecoin szerepel.. mindig össze tudtok zavarni :D

Mi nevezhető valódi cryptovalutának? :D Csakmert egy ideig ment a nyávogás hogy centralizált, jujj, akkor már nem lehet cryptovaluta.. ja.. a Ripple is centralizált.. akkor most megint szakadás fog keletkezni a téridőben vagy mi? :DDDDD

A Onecoin nekem bőven jó, hogy használható, elkölthető, és nem hullámzik több ezer dollárt az árfolyama :DD De kösz a pazar ötletet :D :D :D :D :D

2019. jan. 27. 21:53
 203/1051 anonim ***** válasza:

"Mondd már meg hogy akkor mi az a birodalom felépítve, valós székhellyel (ellentétben a kairossal) ahova be lehet menni, hús vér emberek fogadnak, a hálózat bővül, a kereskedők és elfogadóhelyek száma bővül,.. szóval.. hova tűnt el?"

A hálózat nem bővül, egyre kevesebben vannak, akik ezt elfogadják. Nincs 3,5 millió ember akik napi kapcsolatban vannak a céggel.

Nem gondolod, hogy ilyen állításokat bemondásra elhisz egy tíz évesnél idősebb gyerek, ugye?

Van épület?

Na és? Nem tellett rá abból a párszáz millió euróból, amit lenyúltak a balekoktól? Egy bolgár épület a bizonyíték a bányászatra?

Na ne röhögtess...

"De ezek szerint kereken 0 euróért mentem belőle 1 hétre a párommal nyaralni?"

Aham. Én meg helyből ugrok 50 méter magasra. :D

"Mi nevezhető valódi cryptovalutának?"

Amelyik esetében van bányászat, van blokklánc és whitepaper.

Nos, ez eddig minden tőzsdére került kriptó esetében volt, nem is kerülhettek volna ki.

Na, ezek azok, amik nincsenek a foskoinodnak.

Sem bányászat, sem blokklánc, sem whitepaper.

Amíg ezek meglétére nem lesz kézzelfogható bizonyíték, addig shitcoin kategória a onecoin.

Épp ezért nem nevezhető kriptovalutának, ez inkább valami képződmény.

Rujáék biztos nem onecoinból élik a fényűző életüket. Ebből is látszik, hogy magukat a tulajdonosokat sem érdekli, hiszen valódi értéke nincs. Jobb nekik az euro meg a dollár...

2019. jan. 28. 17:31
 204/1051 Mittudomain ***** válasza:

"A hálózat nem bővül, egyre kevesebben vannak, akik ezt elfogadják. Nincs 3,5 millió ember akik napi kapcsolatban vannak a céggel."

Erre van bizonyítékod, vagy csiripelték a madarak amikor épp nem vetted be a gyógyszert? :D Mert nekem az ellenkezőjére amit írsz viszont van bizonyítékom :) Nos, mutasd mid van... a 8 általánoson kívül :DDDDD

"Van épület?

Na és?"

Bocs, te írtad hogy olyan mint a kairos.. annak nem volt csak egy kamu székhelye :D De akkor ezek szerint bármit írok nem lesz jó, hiába tudom bizonyítani is :D

"De ezek szerint kereken 0 euróért mentem belőle 1 hétre a párommal nyaralni?"

te írtad erre: "Aham. Én meg helyből ugrok 50 méter magasra. :D "

Jah ha a meggyőződésed csupán hitre és feltételezésre épül,akkor nem velem van mégsem a gond :D Akkor maradjunk annyiban hogy nincs egyetlen bizonyítékod sem, csupán azt hiszed, meg úgy véled, és szerinted van.. véleményed.. azok viszont nem tények :)

"Amelyik esetében van bányászat, van blokklánc és whitepaper."

Egyáltalán tudod hogy néz ki egy ilyen? :D Az eddigi megnyilvánulásaidból fogalmad sincs :D Megmutattam a másik topikban, ide is belinkelném, dehát akinek a hite nem engedi hogy elfogadjon tényeket,.. azzal nem lehet mit kezdeni :D

"Amíg ezek meglétére nem lesz kézzelfogható bizonyíték, addig shitcoin kategória a onecoin."

A te dumádra is van bizonyíték? :D Mert addig csak fosduma kategória az irományod :D

"valódi értéke nincs."

Rákerestél a wikipedian hogy mi ad értéket egy fizetőeszköznek, legyen az bármi? :D Nem... akkor miről csipogsz? :DDDD Elgurult a gyógyszer? :D

Szóval? Honnan tudod hogy nem bővül? Hogy nincs értéke? Hogy nem Onecoinnal fizettem 100%-ban a szállásért? Erre adj csak választ a többi nem érdekel :D Van rá bizonyítékod vagy nincs? :D Jól megy a feltételezések tényként való beállítása neked... nekem legalább vannak valós bizonyítékaim :) Az viszont nem tud érdekelni ha a hited nem engedi hogy elfogadd :)

Mi a bizonyítékod mindarra amit felhoztál? :) Ha nincs, vagy belinkelsz itt megint vmi linket a mediaból ami mint tudjuk sosem ferdít, akkor az kicsit kevés lesz ide :) Szóval? Bármi egyéb? :D

2019. jan. 28. 20:18
 205/1051 anonim ***** válasza:

"Akkor maradjunk annyiban hogy nincs egyetlen bizonyítékod sem, csupán azt hiszed, meg úgy véled, és szerinted van.. véleményed.. azok viszont nem tények :)"

Pont ez a helyzet a onecoin bányászatával is :D

Kár erőlködnöd.

Nem független forrásból szerzed az adatokat, azokat csupán a bolgár maffia köpte a szádba.

Ezért mantrázod ugyanazt folyamatosan.

Szánalom vagy...

2019. jan. 29. 13:54
 206/1051 anonim ***** válasza:

"A te dumádra is van bizonyíték? :D Mert addig csak fosduma kategória az irományod :D"

Fordítva ülsz a lovon.

[link]

Nem nekem kell bizonyítanom, hogy a onecoin nem bányászott coin hanem neked, hogy az.

Attól nem lesz igazad ha én nem tudom azt bizonyítani, hogy nincs blokklánc.

A onecoinnak kellene bizonyítania hogy van, de ez a mai napig nem sikerült.

Ezért is közösíti ki az egész kriptovaluta-közösség.

Ennyi. Az órának vége.

Hozz bizonyítékot a blokkláncról és a bányászatról, akkor majd folytathatjuk az eszmecserét...

2019. jan. 29. 13:59
 207/1051 Mittudomain ***** válasza:

Már megmutattam a whitepapert de mindegy, de egyetlen helyen sincs leírva hogy egy cryptovalutának pontosan miknek is kell megfelelnie :D

Memgmutattam a wikipedia-n a pénz fogalmát, definícióját, megmutattam hogy nagy értékű dolgokat, szolgáltatásokat is lehet venni 100% onecoinért, de a legnagyobb ellenérved az volt hogy nem hiszed el :)

Azt mondtad hogy egy fizetőeszköznek a tőzsdén kell lennie hogy értéke legyen, különben semmit nem ér, erre belinkeltem neked a helyi pénzeket :)

Naszóval kicsihuszár, mutass már vmi bizonyítékot, támaszd már alá az érvelésed és mutasd már meg honnan veszed hogy csökken a felhasználók és az elfogadóhelyek száma, hogy nem lehet 100% coinért nagy értékű dolgokat venni, és most hogy én már mutattam neked azokat amiket kértél most mutasd meg te is azokat amiket én kértem ;) Menni fog, vagy csak pszichológiával - aminek a témához nem sok köze van - akarod megkerülni azt hogy az érvelésed helytálló? :)

2019. jan. 29. 14:07
 208/1051 anonim ***** válasza:

Sajnos még mindig nincs bizonyíték a blokkláncra mely igazolná, hogy a onecoin érméket valóban kibányászták.

Mivel ezt nem úgy hozták létre mint a többi kriptovalutát, ezért nem is tudnának vele kereskedni a dealshakeren kívül. A dollárhoz való értéke mesterségesen van kitalálva.

Amúgy nem a rendes valuták, hanem a kriptovaluták tőzsdéjéről van most szó.Ű

Terelni-mellébeszélni tudsz, a lényeg nem érdekel.

Szerintem ne erőlködj, ez a hajó már elment.

Mellesleg a dealshakeren egyetlen szállás sincs, ahol tisztán a foskoinodért adnának ki szobákat.

Van egy eurós vagy dolláros ár, meg még mellé valamennyi shitcoin.

Itt az a gond, hogy maga az euróban vagy dollárban megadott ár a hétköznapi, faskoint azért tesznek mellé, hogy létjogosultságot teremtsenek annak.

Mint írtam, az egész kriptovaluta közösség (bányászok, tőzsdék, kereskedők) mind shitcoinnak tartja a onecoint.

Innentől nincs miről beszélni...

2019. jan. 31. 19:22
 209/1051 Mittudomain ***** válasza:

Te nagyon sügér.. :D Belinkeltem neked a másik topicban a whitepapert amit kértél :D Még vmi? :D

"Mellesleg a dealshakeren egyetlen szállás sincs, ahol tisztán a foskoinodért adnának ki szobákat."

Kezdheted számolni :D Ez csak az első két oldalnyi találat és nem tettem be azokat ahol ugyanazon szálloda más más szobáit lakosztályait hirdeti, jó lesz így? ;)

Istanbul:

[link]

Egyiptom:

[link]

Lettország:

[link]

Románia:

[link]

Amik napokon belül aktiválódnak:

[link]

[link]

[link]

Egyetlen oldalon sem látom hogy onecoin + x euro.. te igen? :D

Szeretnél még csipogni és hülyét csinálni magadból amikor az orrod előtt hazudtolod meg saját magad? :DDDDDDD Ennél nagyobb bohócot ha akarnál se tudnál csinálni magadból :D

Nah most hogy már sokmindent linkeltem neked amik bizonyítékok, megtennéd hogy alátámasztanád azon egyszerű kijelentéseid hogy nem bővül a felhasználók száma, sem a kereskedők száma, sem az elfogadóhelyek száma,... szerinted nagy értékű dolgokat 100% coinért nem lehet venni, autót se, de érdekes amikor linkeltem akkor már csak a szállás maradt amit felhoztál :D Kell még a fájás? :DDDDD

Csip csip csip? :D :D :D: D: :D :D :D :D: D: :D Ideje letenni az érettségit ;)))))))))) ja nem.. szövegértelmezés már általánosban is volt.. oh szegénykém.... :DDDDDDDD Ne aggódj én nem mondom el senkinek hogy analfabéta vagy :D

2019. jan. 31. 21:49
 210/1051 anonim ***** válasza:
Bizonyító ereje csak azoknak a linkeknek van amit mittudomain linkel. Ha már az autóval dóbálodzol megint. Én hiába linkeltem forumot ahol tagok lázonganak az eltűnt autós hirdetések miatt, majd bizonyítottam videóval, hogy eltűntek hirdetések és maga egy belső körökből ismerttebb coinos is elismeri, hogy nem tudja klarev azokat az autókat sem szállítani amiket véletlenűl nem sikerült időben törölni... Továbbá nyoma sincs senkinek, aki autót vett volna. Leszámítva a te közvetlen munkatársaid :DDDDD
2019. febr. 1. 08:28
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!