Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
Megvan hol töltünk párommal egy hetet decemberben, vagy januárban.. vagy áprilisig úgyis felhasználható :D Egy éjszaka, kb 21ezer ft-nak felel meg 2 személyre, vagyis 1 ember 10-11ezer Ft/éj, ja és dupla szoba :D Ennyiért Pesten nem lehet szállodába menni egy egérlyukba, de biztos túl van árazva, főleg hogy tengerre néz :D :D Ráadásul 100%-ban fogadnak el OneCoint... és már most megvehető és már decembertől felhasználható.. és már eladták a kuponok felét.. Kettő a miénk :D Most jön a poén.. még nincs kint a tőzsdén és így költjük :DDDDDDDDD
Egy hét téli kikapcsolódás, mindössze úti költséggel. :D Ha bejön nyáron is visszamegyünk, bár annyi sok más hely van még ;)
Lehet nyáron már a One-on vásárolt autóval megyünk.. ki tudja, attól függ milyen márkakereskedés fogja elfogadni hamarosan idehaza :D
Tényleg szép! És ezt el is hiszem, hogy megvetted és leutazod. Korábban már írtam. Ha lenne egy szállodám a tengerparton ami télen valószínűleg, hogy nem túl telített lenne, miért ne fogadnák el onet is, ha vakon bízom benne mint te is és hiszem, hogy majd talán pénzre válthatom egyszer? Még ha annyira nem is vagyok biztos benne akkor is lehet elfogadnám. As semminél több. A szállásadóknak sok plussz költséget nem jelent. Persze fordítva is igaz. Ha van egy szállodám ami állandóan fullon van, miért is adnám coinér a szobákat? Én mint szálloda tulaj mihez kezdek a coinokkal? Jó egy keveset eltudok esetleg nyáron egy sípálya mellett utazni de a többivel?......Ha megveszed az autódat pesten egy kereskedésbe akkor jár a söröd, az egészen más. Melyik kereskedő fog több 10 v 100 v 1000 milió értéken coint felhalmozni? Klarev ha eladta azt a 2000 autót vajon mit csinál a kb 20miliárd forintnyi coinjával most?:D Miből fizet a gyártoknak vajon?...
Ha így eltudod utazgatni a coinjaidat megértem, hogyha téged kevésbé izgat mikor lesz nyílvános, de a kereskedő szempontjából nagyon nem mindegy. Elutazgatja majd a dealshakeren? Ezért nem kellene elbagatelizálni a tőzsdéremenetel fontosságát ..
Nekem csak egy koszos kis erdei házat sikerült kivennem a lepukkant mátrában. De ha akartam volna a kevéske forintomért választhattam volna végtelen szálláshely közül világszerte is akár a te szállodádat is ellenben veled....
És ha utánnanézel kicsit ebben a hotelban lehet foglalni forintosítva ugyanennyiért. Merűl fel az újabb kérdés. Miért lessz ettől kereslet a coinra ha nyilvános lesz? Hogy egy tucat szállóból választhassak amikor végtelen számúból is lehet? Szoval továbbra sem győztél ezzel meg:D.. Én azt javaslom még január 9 (az újabb dátom amivel hitegetik a tagokat) elött váltsd be a cupont, akkor lesz ismét egy újabb bizalomvesztés a one tulajokba, nehogy nefogadja el majd a szálloda:) Érezzétek jól magatokat.
És még annyi, ne hidd, hogy irigyelném tőled meg a többi one tulajtól ha bejönne ez a projekt. Max magamal nem lennék kiegyezve, hogy így benéztem . És igaz, hogy nagyon minimális esélyt látok rá, de még az is lehet, hogy én tévedtem és neked lesz igazad. De hogy te részedről a tévedést teljesen kizárod, ajelen állás alapján az számomra érthetetlen.
Egy pár ember talán nem bukja a léjét, akik csak pár százezret fektetettek be, és ki tudnak fogni egy egy ilyen kupont. De akik egy-két vagy több miliót toltak bele azok nem tudom mihez fognak kezdeni vele... szerintem most már nem kell sokat várni és el kell dőlnie...
Nem fogom újra és újra és újra megválaszolni a kérdéseidet, lapozz vissza, olvass vissza, vagy amit akarsz :D De hogy baromira nem érted az egész lényegét és folyamatát és működését,.. az tisztasor. Mondjuk, így hogy nem vagy benne nem csodálom, de ennyi magyarázat után amit kaptál már ciki. Igazából nagyon kicsi józan logika kéne csak hozzá hogy megértsd miért van így és nem fordítva, hogy előbb váltsuk át aztán költsük.. dehát ezért zseni Dr. Ruja mert ahogy az elejétől fogva mondjuk, pontosan tudja mit és mikor kell csinálni ahhoz, hogy hosszútávon leválthassa a mai hagyományos pénzrendszert :D
Félre ne érts.. nem gond hogy nem érted :D Elég ha mi értjük akik benne vagyunk :D Ezért fura hogy állítólagos coin tulajdonosok hőbörögnek valamiféle fórumon, én valamennyit ismerek mindnek fülig ér a szája :D Na mindegy.. Ja hogy most azzal van bajod hogy télen fogadják el.. :D :D Neked mindig lesz valamivel bajod ügye tudod :D De egye fene.. legközelebb az egyiptomi kupont vesszük, ott mindegy hogy tél van vagy nyár :DDD
Na pá, én jobbra el, ha gondolod addig is amíg nem leszek linkelj pár cikket ami azzal foglalkozik hogy nem megy, nem fogadják el, stb, stb, stb, stb, stb.... :DDDDDDDDDDDDDD Ezt hívják öngólnak. Nade 200x egymás után,... :DDDDDDD
Jaj de aranyosan próbálod bizonygatni megint az igazad miután az előbb szembesítettelek azzal hogy mindaz amit írni igyekszel hazugság :) Dehát ez már csak ilyen. Kapaszkodj a forint példádba amit Magyarországon kívül sehol máshol nem fogadnak el de azért jár a nyalóka, a hiedelmeidhez is ragaszkodhatsz továbbra is, na meg valahányszor próbálod beállítani hogy ne tűnjön olyan nagynak az arcodra esésed mindig szembesíteni foglak vele mekkora ász vagy :D Ja nem.. mekkora pancser :D Muszáj leírnom ezt is, a legnagyobb aggodalmam most az hogy nem megy át az irónia :D
Amíg firkálgatsz addig is hagyjuk hadd nőjön újra elképesztő gyorsasággal a tagok száma, az elfogadóhelyek száma,... a tények, azok már csak tények maradnak :) Mi meg majd koccintunk az egészségedre :D
Tisztázzunk valamit. Nem érdekel milyen nyájasan írod hogy ez most szép, ezt most elhiszed, mert nem érdekel mit hiszel el és mit nem :D A jópofizásod sem érdekel :D Ahogy a vergődésed sem meg amit eddig próbálkoztál :D Nyugodtan hazudtold meg magad, ha nem akarod hogy látszódjon töröld az előző írásaid ahol már nem tudsz mit kitalálni arra hogy költhető és működik :D Mert eddig ezt is írtad, hogy nem lehet elkölteni.. és mégis.. és társai... szóval ennél nyilvánvalóbban nem csinálhatsz magadból hülyét. Taps-taps-taps-taps :D Tudom, az egó dolgozik, erre muszáj írni valamit hogy ne tűnj aluliskolázottnak.. Védd magad, mi meg jót szórakozunk :D Rajtad.. is.. meg amúgy is :D
"Fel tudok regisztrálni a dealshakerre mint eladó?"
"Ahogy nézegettem rengeteg értelmetlen terméket megvesznek mert nem igen van más.."
A kétszínűségnek is vannak fokozatai, úgy látom te mesteri szintre fejlesztetted :) Szívesen segítenék mert lehet csomagvásárlás nélkül is eladóként regisztrálni és még cointárcád is lenne ahogy fogalmaztad, de sajnálatomra nekem nincs szükségem ilyen kollégára :) A műanyag vackaidból meg fabrikálj valamit.. Evezőt a rocsódhoz.. pizzasütőt.. feszítővasat.. pamutpólót.. valami szintedhez méltót..
Na mi van?. Elmúlt jan 7. Eltudod adni az érméid akár csak a 20%-át?? Hát persze, hogy nem.,, Majd okt 8.án megint..:D Tudom téged nem érdekel mert autót veszel belőle. Elárulod végre melyik budapesti kereskedésnél adnak autót onecoinért?.. gondolom, hogy továbbra sem fogod, mert sehol...
Akit érdekel a téma itt sok finomságot olvashat tagoktól: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!