Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/1051 Mittudomain ***** válasza:

Tényleg ennyire hülye vagy vagy ezt tanítják valahol? :D

L-a-s-s-a-n... í-r-o-m,.. h-o-gy .. t-e.. i-s... m-e-g-é-r-t-s-d...... magasról teszek rád és hogy mit vergődsz :D bocs de menthetetlen vagy, klinikai eset.. visszakeressek én is pár dolgot? Tudod, egyszer már összeszedtem hol mondtál magadnak ellen, hol hazudtoltad meg magad és hol derült ki az hogy írtál vmit amire volt értelmes tényekkel alátámasztott válasz aztán megmásítottad hogy de nem is az hanem ez.. :D :D :D Megírjam az oldalszámot? Szeretnéd? :D

Jólvan shortolgassál... Hamarabb lesz hajód? ... szóval a ROCSÓ amire annyira nagyon büszke voltál, hogy külön kikötőben tároltad csak azért hogy átmehess vele a túlpartra,... a shortolgatás előtti longolgatásból lett? :D :D :D :D :D: D :D Huvazz, izomlázas a rekeszizmom :DD :D :D D huh.. te.. figyi.. figy.. 10-ből 8 vesztő kötéssel csak ennyire futja? :D :D :D :D: D: D: D:D short bajnok XDDDDDD .. és te mondod meg mi meg hogy :D :D az előbb estél pofára de durván, most meg felvágunk shortra :D gyakorlod ezeket tükör előtt? :D Hallod... mennyi idő kell hogy shortból és longból hajód legyen? Mondj már vmi pontos dátumot hadd röhögjek még :D :D :D :D Meg hogy milyen hajód, mert a rocsó nem számít annak :D :D :D :D :D :D

2018. nov. 21. 21:53
 142/1051 anonim ***** válasza:
Én estem pofára? Nemtudom miért te oneakadémiát végzett közgazdász!? Haha... Egyenlőre amiket mondtál lassan egy éve azok nem nagyon nem úgy alakultak. Én még nem tévedtem. A bitcoinnal kapcsolatban sem, meg azzal sem, hogy nem lesz eladható okt 8.án a coin. Holott te mennyire megvoltál arról ia győződve. És továbbra sem lesz nyílvános és kereskedés sem lesz. Pontosabban soha se. És abban sem tévedek, hogy sose tudják majd elkőlteni a coinkákat a tulajok, mert egy oriási átverés volt ez az egész. A bitcoin csalásra épített csalás. Ki a klinikai eset? El fog válni elöbb utóbb...Na megmondod mikor lesz nyilvános és mikor nyílik a kereskedés és folytatjuk akkor vagy inkább tényleg lezárom a csevejt végleg.
2018. nov. 21. 23:10
 143/1051 Mittudomain ***** válasza:

Na figyuka. A OneAcademy végzése és a közgazdász stimmel, de ez két külön dolog, de továbbra is szeretsz belemagyarázni látom :) Felépítettél egy hiedelmet és ha a tények alatt össze is omlasz sem fogod beismerni hogy amiket mondasz az csak szimplán az, amit szeretnél ha úgy alakulna, de nem a valóság :)

Az írásod elkapkodott, most már stilisztikai hibákkal tele, amiket nem tudsz arra fogni hogy jaj mobilról nehéz :)

Össze vissza vergődsz mindenféléhez kapkodva aminek köze nincs a One-hoz. Azt írod nincs kereskedés. A vásárlást minek neveznéd nagy Forex guru? :) Nem lehet elkölteni? Te szerencsétlen, akkor én miből voltam nyaralni és miből megyek megint? Miből vettek a többiek autót? Az ami a DealShakeren van, azt akkor minek neveznéd te agyoniskolázott? :DD Hatalmas kamunak? Akkor 3,5 millió ember miért nem lázadt már fel és miért nem zárták be a boltot és miért működik még mindig a vizsgálatok után? :DDDD Helyi hülye vagy? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Foggal körömmel ragaszkodsz a téveszmédhez és bődületes hazugságokat és marhaságokat írsz.

Ráadásul úgy, hogy egy darab coinod sincs és kívülálló vagy zéró tudással!!!!! :DDD

Ez a legviccesebb az egészben :D Nyomatod a hülyeséged, bírálod a rendszert, azt állítod hogy elkölthetetlen és semmit nem ér és közben egyetlen coinod sincs? :D Na menj a p*cs*ba konkrétan :D Tudod hogy nevezik az ilyet? Kibic.. aki a lelátóról kiabál be a futballvilág sztárjainak hogy milyen bénák és nem úgy kellett volna :DDDD Tudod mikor tépheted a szád? Majd ha lesz coinod és akkor írod hogy elkölthetetlen.. bár akkor meg ultrabéna vagy de mindegy :D

Hogy jön ide a bitcoin te nagyon sügér? :D Full más kategória, de nem baj, te shortolsz meg longolsz, meg is lett belőle a rocsód pár év alatt :DDDD Nem baj hogy nem válaszolsz a kérdéseimre de ebből is látszik hogy mekkora lúzer hazug ember vagy :DD Örülj neki hogy még megütöd az ember kategóriát de lassan már az se lesz :DDD

2018. nov. 22. 08:52
 144/1051 anonim ***** válasza:

Egy friss hír. Sajnos románul. De a lényeget ki lehet venni fordítóval. Talán majd lesz felirat is a filmhez angolol.

Tudom ezek is téveszmében vannak. Azok is akik mindenüket belefektették és most felakarják kötni magukat. Azok is téveszmében vannak akik szerint egyszerűen eltünt több ezer autós hirdetés az utolsó pillanatban, amikkel becsaptátok az embereket. Téveszmében van a portfolió, a behindmlm, a BBC és mostmár az antenna 3 is. Csak te nem vagy... One bohócképző akadémia. Azt sikerült jól elvégezned.

2018. nov. 22. 14:27
 145/1051 anonim ***** válasza:
2018. nov. 22. 14:28
 146/1051 Mittudomain ***** válasza:

Neked fizetnek azért hogy hülye vagy? :D :D Ezeket amiket írsz honnan veszed? :DD Ez a videó arról szól hol fogadják el a OneCoint Romániában :D :D Tudod honnan tudom? Ha rákeresel láthatod az autószervíz képét és az étteremét is ahol elfogadják olyan cikkekben ahol angolul írják :D Tudod mióta? Már vagy fél éve :DDD Tudod mi van ebben a cikkben te iqbajnok? :D

Idézek belőle, jó? :D :D :D :D :D :D :D :D

"Sokan vannak, akiknek van ilyen érme, és már használják őket. Bízom ebben a rendszerben 1000%! „Mondja Cristi Calin hálózat vezetője cryptocurrency” Egy érme „Romániában.

"Tól január 2015 eddig talán az egyetlen digitális pénz, hogy tudom, hogy még soha nem bukott „, mondja Calina."

"Kereskedők, akik elfogadják ezt érme az egész földet, és több mint 500.000 online boltok Dealshaker gyűlt össze a platform, ahol meg lehet vásárolni"

"2018 májusában még egy rekord is létrejött: a romániai legnagyobb digitális devizaügylet történt. 2 millió eurót vásároltak Băicoiban a OneCoin érmékkel."

"Maria Cristea volt az első közülük. 2018 elején a kávézójában az árakat a levél, a kitömött paprika és a steak esetében a jövőbeli valutában mutatták ki. „Láttam az interneten beszéd asszony Christine Lagarde, igazgatója, a Nemzetközi Valutaalap, amelyben azt mondta, hogy a jövő kifizetések pénznemben digitális átlátható, amelyek a jogi ügyletek, majd úgy döntöttem, hogy az én étteremben platform Dealshaker fizetés pénzneme a digitális OneCoin - mondja Maria Cristea."

"Röviden, a OneCoin-nel fizethetsz ebédet, epilálódást, ikont, dióféléket és étrend-kiegészítőket Kínából."

"kevés vállalkozás, amely elfogadja ezt az úgynevezett virtuális pénznemet."

Így van, most még kevés :) Viszont napról napra több :) Lásd Buda Ring :) Na ők sem öngyilkolták még meg magukat hanem örülnek neki :) Akiknél én fizettem a nyaralást ők is örültek neki :)

Isten éltesse a google fordítót, amikor ilyeneket fordít: "Beruházások diófélékhez és ikonokhoz" :D :D :D :D

Igen, a cikk nem részrehajló, bemutatja azt amitől félnek és azt amiben már működik :D

Mekkora balek vagy atyaég! :D :D Mutass már nekem egy cikekt ahol név szerint említik ki öngyilkolta meg magát.. Vagy a cikkben csak úgy írnak a nagyvilágba mint a behindmlm-nál, ahonnan menesztették a vezető szerkesztőt mert már annyira gáz volt? :D

Amúgy nem azt mondtad hogy csendben maradsz? :D Akkor mi érdeked fűzik ahhoz hogy lehúzod? :D Azt mondd meg mennyi jogod van belevauzni ha még egy coinod sincs? :DDD Mennyire vagy hihető ha soha nem is voltál tagja ennek a rendszernek? :D :D Asszem most leesett hogy minden amit meséltél magadról egy hazug kis történet, szánalmas lehet az életed :D

Az még nem is volna baj hogy hülye vagy... a baj veled inkább az hogy szavazhatsz és szaporodhatsz :DDDDDDDDD Hm.. ez nem is vicces.. ez szomorú..

2018. nov. 22. 15:29
 147/1051 anonim ***** válasza:

De, csak pont beleszaladtam ebbe a cikkbe, gondoltam mást is érdekelhet. Sikerült kióllózgatnod a fő onecoinos mondatait. A cikk összeségében egyértelműen negatív, még ezzel a rossz fordítással is. De majd mindenki úgy érti ahogy akarja...

Nekem is van egy elképzelésem a te életedről. De jelen téma szempontjából tényleg igazán irreveláns, hogy mit gondolunk a másikról.. Én sem hiszem, hogy autót vett az ismerősöd, vagy, hogy közgazdász vagy:D, te sem a "rocsómat" sem a shortot. De igazán mindegy, nincs is jelentősége ezeknek, mostantól az ONE - ra korlátozódom, a személyeskedést meghagyom neked. Én elfogom ismerni ha tévedtem, viszont egyenlőre semmi okom erre. Te akkor sem fogod elismerni ha maga Ruja mondja majd, hogy csalás volt. 1 éve semmi nem változott csak igéretek vannak. Okt 8 is befucsolt. Pedig magad is többször írtad, hogy majd akkor lehet pénzé tenni, nyilvános lesz stb. Az autós hirdetések amire verted a melled egyszerűen eltűntek, törölték őket. A onecoinosok forumán is panaszkodtak róla a tagok, nem csak én nem találtam őket. Be is linkeltem neked, persze azóta ez a topic eltűnt. Tovvábra is csak a hülyítés megy. A dealshakeren egy értelmes ajánlatot továbbra sem találni. Ha most felmész egy darab sincs. Ja persze olyanok amik majd hónapok múlva aktiválodnak, olyanokból mindig akadnak. Ki érti ezeket a kereskedőket. Miért nem azonnal akarnak eladni valamit vajon?.. Pf.. Persze ha mar euroban van megadva az ár jelképes coinnal, azokat meg lehet venni.. Mondhatod, hogy nem így van, igaz nincs coinom, aminek nagyon örülök de megszoktam nézni a dealshakert rendszeresen. Látom, hogy mi van ott coin nélkül is..A cikkben is pont arról van szó, hogy semmi értelmeset nem lehet vásárolni, hiába a százezer kereskedő. Elméletben elkölthető, de gyakorlatban nem vagy csak értelmetlen dolgokra...Ha megnyílik az általad említett autoszalon ahol tisztán oneért vásárolnak majd az emberek, azonnal változni fog a hozzáállásom és tényleg elnézést kérek mindenért. És még az is lehet, hogy remeteként fogok tovább élnin egy barlangban, mert az tényleg akkora csalódás lesz saját magamban. (azt mondtad hamarosan nyílik) De egyenlőre tényleg nem tudom milyen tényekről beszélsz, ha valami tényről szó lehet az eddig nem az one melett szólt. De most tényleg elhalkulok egy időre, qkövetkező történésig. Jó nyaralgatást kívánok:D

2018. nov. 22. 16:23
 148/1051 Mittudomain ***** válasza:

Gondolom perfekt román vagy, azért tudod mi van benne igaz? :D Véletlenül sem egyéb gazdasági helyzetekre utalnak benne miközben azt mutogatják hány helyen fogadják el a Onecoint és tesznek bele pozitív véleményeket, igazam van? :DDDD Na ebbe csúnyán beleszaladtál :D Mindenki úgy érti ahogy akarja.. igen,.. aham, ez is amolyan igazi tényekként kezelendő állítás, igaz? :D

Hu de éles ez a váltás :D Mi nem változott 1 éve? :D Benne vagy? Látod? Érzed? Tapasztalod? Költöd? :D Akkor mi nem változott kifejtenéd? :D

Október 8. a 3 hónapos szerverlefoglalás miatt csúszik tudorka, de efölött is átsiklottunk, igaz? :D Amúgy még mindig nem izgat mikor lesz átváltható, elköltöm és ilyen egyszerű :D Mondaná ezt az aki dilettáns és nem ért hozzá, de mindenkinek más a stratégiája :)

Az autós hirdetéseket miért is írod tényként hogy eltűntek és törölték? Megvették barátocskám, ez nagy különbség :) Fog még az az áll ami a felesleges fejeden van koppanni amikor idehaza is lesz autókereskedés ahol elfogadják, ez nemsokára bekövetkezik :DD Készülj rá...

Onecoinosok fórumán panaszkodnak.. hm.. hogy kell annyira bénának lenni, hogy valaki ne tudja elkölteni? :D Ezt elárulták már a onecoinosok fórumán? Mert érdekes én nem vagyok fent a onecoinosok fórumán és így a tudatlanságomban simán tudom költeni :D Nagy vicc volt amikor az állítólagos onecoinos haverod is beírt, csak épp sugárzott a marhaság :D

Ja hogy akkor ha fele euró fele coin akkor mégis lehet vásárolni? Döntsd már el hogy akkor most elfogadják és lehet vele vásárolni vagy nem :D Vagy akkor csak félig kamu? :D Mondj már valami értelmeset mert összezavarsz :D

Huh, na ez komoly.. az autószalon nem megnyílik.. próbálj már meg egyszer tisztán és jól fogalmazni mert addig csak a vau-vau jön át :D Nem megnyílik kiscsillag.. már megnyitott pár éve, most viszont One-al is lehet fizetni majd náluk.. sőt.. 100%-ban ;)

Kezdj el keresgélni barlangot.. Az aluljárók egész jól hasonlítanak rá és még büfék is vannak.

Nincs akkora szerencsém hogy elhalkulj jó időre :D Küldjek képeslapot? Áh.. arra is azt mondanád hogy photoshop vagy kamu... Najólvan, lassan ne felejts el longolgatni is, különben sosem lesz 10 lóerős mercury a rocsón :D Azt ügye tudtad hogy ha jól beshortoltál volna akkor amikor te már rég tudtad hogy mi lesz most milliárdos lennél tőkeáttét nélkül is? Napi 2000 pip sima ügy :) Abból már hajóra is telne.. vagy hőpárnára az aluljáróba :DDD

2018. nov. 22. 21:30
 149/1051 anonim ***** válasza:
Már csak a dealshakeres részére reagállnék. Erről beszélek. [link] 46:30 nézd csak meg jobban, "buy this deal on dec 1." 25 cupon. És volt ott még több típus is! De már most sincs sehol. Ugyanúgy ahogy a többi is eltűnt. Majd lesz új, januári aktiválással. Te bohóc, bohóckodj csak:D
2018. nov. 22. 22:54
 150/1051 Mittudomain ***** válasza:

Az a jó abban, hogy itt vergődsz,.. hogy egyre magasabbról fogsz a képedre esni :D Igazán nem vagyok rossz indulatú, senkinek sem kívánok rosszat (veled ellentétben aki még mindig misztikus okokból drukkol azért hogy ez ne sikerüljön), de erre nagyon kíváncsi leszek :D Még soha senkit nem láttam ennyire felsülni :D Csak azt sajnálom hogy senki más nem fogja látni mivel valószínűleg senki nem olvassa ezt a topikot :D Nagy kár. Vagy ezért vagy ennyire bátran hülye? :D

Szóval sikerült találnod egyet a sok 100 videóból ami most akkor vagy lejárató vagy magasztaló mert továbbra sem értünk románul? :D Jaj de kis ügyes vagy :D Sorakoztatod itt a miért nem működik cikkeket és videókat, mi meg használjuk és örülünk neki.. Hogy van ez? :D De tényleg.. hogy örülhetünk neki ennyire, ha szerinted a napnál is világosabb hogy ez nem megy? :DDDD 3,5 millió ember nem tudja hogy amit eddig elköltött és vett az kamu? :DDDD Engem is akkor jól átvertek és valójában tök ingyen nyaraltam? :DDDD Amindenit megyek megint :D

Azért teszel majd ki kalapot a barlangodba? Tudsz zenélni?

Nah.. írj még valamit vau vau :D :D Ha már saját magadnak sem tudsz megfelelni azzal hogy betartod a saját szavad és eltűnsz :D Ennyire vagy szavahihető? :D

Így kéne akkor a többi vagdalkozásod is elhinni, amikor.. és hangsúlyozom továbbra is: Sem részese nem vagy sem tagja nem voltál soha se belelátásod nincs se coinod, se semmid nincs a témában? :DDDDDD Kívülálló vagy, véleménnyel :D Ennyi vagy csupán, lelátóról kiabáló kibic :D Így akarod megmondani a tutit? :D Öcsém, neked aztán van egód :D

2018. nov. 22. 23:17
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!