Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/1051 anonim ***** válasza:

Azt egyenlore csak te latod ugy, hogy hulyesegeket irtam. A kedves erdeklodo majd eldonti, hogy jo lehetoseg e avagy nem...

Egyenlore meg mindig fenyevekre (nagyobb mertrkegyseget nem ismerek) van attol a coin amit vizionaltak neki. Leszamitva az arfolyamot, amit valki kitalal, hogy epp annyi amennyi.....

Beszeljunk akkor a 2.5 miliardos fo celcsoportrol.

Es tenyleg csak kerdezem, ne vedd kotekedesnek.

A vilag tarsadalom also retegeirol van szo, nincs bankszamlajuk. Kpbe kapják a fizetest. Hogy fogja coinba hazautalni? Letre kell hoznia egy bankszamlat amire befizeti a fizeteset aztan majd valamilyen plattformon vasarol coint? Ezeknek mind koltsege lesz megha az utalas ingyenes is. Nem beszelve arrol, hogyha a coin fogado nem tudja kozvetlenul kajara meg rezsire kolteni akkor neki is kell majd egy bankszámla, amire az eladott coinjait kiutalja. Persze majd ha coinba kapja a fizeteset meg amikor minden kis koszos indai faluban a levagott csirkeert coint fog elfogadni az indiai es minden kajibában szelessavu net lesz ahol az asszonyok forexeznek akkor majd mukodhet... de te komolyan hiszed, hogy ez be fog kovetkezni?

2018. okt. 11. 09:12
 102/1051 anonim ***** válasza:

Amikrol te beszelsz azok szep es jo dolgok, csakhogy a gyakorlatba nem ezt latom. Lehet, hogy te nem, de azok tobbsege akik oktatocsomagot vettek, semmi masra nem varnak, minthogy az azokert kapott coinokat az oktatocsomagra elkoltott osszeg 10x vagy 100x ért pénzé tehessék. Mi ez ha nem befektetes?

Megtanitottak forexezni? En is megtanultam kb egy nap alatt magamtol. Marmint ami a plattform kezeleset illeti. Eladni, venni, hataridos ugyletet kotni nem tul bonyolult. Volt, hogy nagy tokeatettel duplaztam a penzem par ora alatt, aztan meg fele annyi ido alatt elbuktam. De azt mar senki nem fogja megtanitani neked, hogy honnan szedd az információdat és, hogyan kezeld azokat, hogy tudd eldoneteni mikor mit adok vagy éppen veszek... Rengetegen forexeznek de penzt mar joval kevesebben latnak belole...

2018. okt. 11. 09:32
 103/1051 Mittudomain ***** válasza:

Lássuk csak. Tegyük fel nyitok egy számtech boltot és ssd vinyókat, memóriákat, gyors hardvert árulok. Azért árulom mert szívügyem hogy az embereknek gyors legyen a gépük,.. vagy befektettem ezekbe az eszközökbe vagyonszerzés céljából?

Ez utóbbi a gyakoribb, igaz? De attól még nem kizárt az első variáció sem, igaz? Ugyanakkor ha nem hardvert hanem oktatást árulok, akkor ha megveszi valaki és megtanulja, akkor szellemi befektetést hajtott végre. Szóval ha nagyon ki akarjuk fordítani, igen, így vagy úgy, egy befektetés, mert ha megtanultam amit vettem, akkor coinnal vagy anélkül tudok kereskedni a Forexen, vagy céget vezetni, felépíteni egy üzletet, közgazdasági alapokat, kezdőtől a haladóig. Ja hogy kaptam hozzá lehetőséget hogy részt vegyek vmiben aminek sikerességére soha nem kaptam ígéretet Dr. Ruja-tól? Hallgasd meg a videóit, ennél nyíltabban és őszintébben kevés cégvezető beszél. De amikor személyesen megkérdezték hogy mi a biztosíték arra, hogy ebből lesz vmi, habozás nélkül válaszolt hogy semmi. Ja hogy vannak olyanok akik a jutalékért még hazudni is képesek? Na ez szerintem bármelyik cégnél megvalósul amelyik terméket kínál. Csak nálunk ezeket keményen büntették.

Na efelől vannak kétségeim, mármint amit a Forexről írtál :) Főleg ha a találati arányom 72% felett van :) És még csak 1 éve kezdtem el tanulni. Ez egy szakma. Ha megtanulsz olvasni a sorok között, ha megtanulod látni azokat a jeleket amik mutatják hol a belépés, hol a kilépés,.. akkor már nem is annyira szerencsejáték :) Ezt a tudást kivételesen máshol szedtem össze, és bevallom a OneAcademy-nél nem vettem olyan csomagot amiben ez a szint benne lett volna. Az viszont igen hogyan építs fel üzletet, hogyan gazdálkodj, hogyan termelj profitot.

A platform használatának elsajátítása nem nagy ügy. Úgy kötni, hogy az varázslásnak tűnjön a laikusnak és előre tudni merre megy, hol lesz az árfolyam,.. na az már évek munkája :)

Az előző írásodra is reagálva.. hogy hülyeséget beszéltél vagy sem. Csak józan paraszti logikával. Pár percre tekints el negatív és pozitív cikkektől is. Csak azt nézd meg, hogy egy cég, amelyiket 2015 óta folyamatosan támadják.. minden hónapban hivatalos vizsgálatot indítottak ellene különböző országokban. Mindeközben rekord idő alatt lett meg az 1 milliárd eurós bevétele több évet verve ilyenekre mint Apple, Microsoft, Facebook,.. az a cég 1 évvel ezelőtt már 7 milliárd eurós bevételnél járt.. túlélt szerver és géplefoglalást,... csak józanul átgondolva: 3 év alatt nem kellett volna találni valamit ami miatt végleg be kellett volna zárnia komoly hírveréssel és botránnyal? Hány helyen olvastad már hogy megszüntették? Hány helyen olvastad hogy lezárultak a vizsgálatok? Ja hogy mindig csak elindították aztán semmi folytatása a cikknek? Hm.. érdekes. Tudod miért volt mindegyik ilyen cikk hülyeség? Mert mi pontosan tudtuk hol és miben hazudnak rólunk. A nép meg elhitte és majmolta. Ilyen a média, pozitív dolgokért nem, csak kattintásokért fizetnek.

2018. okt. 11. 23:29
 104/1051 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem a számtekes párhuzamot. Azért itt nem szívügyről vagy jószándékról volt szó. Dollármiliókat és többet is kerestek paran. Es ez motivalta az ügynököket és nem az, hogy neked jobb legyen. És nem úgy volt eladva, ahogy te azt mondod. Linkelhetek prezentációkat, Ács Zoli vagy akár Juha bácsi stb előadásban. Oktatásról szó sem volt, meggazdagodásról, euro miliókról, miliárdokról annál inkább, ez volt ami motíválta a belépőket... és ezért van 3 milió tag (amiknek a száma nem is akar nagyon nőni mióta nem lehet kaszálni a hálozatépítésből illetve egyre nyilvánvalóbb, h a onecoinokat sosem lehet majd pénzé tenni és a döglődő bitcoinnal, cryptókkal sem érdemes már dobálózni). De erre is irhatok én is bármit meg te is, akik ott voltak ezeken a preziken és a belépők is úgylátják ahogy látják. Azt elfogadom, hogy szerinted rendben van ahogyan most áll a dolog a one háza táján és neked már megérte. Viszont akiket én ismerek és itt vettek "oktatást" nem így látják a helyzetet. Persze ez nem jelenti, hogy a többség így van ezzel, mindenesetre csodálkoznék ha nem. Jó lenne ha más coinosok is megszólalnának itt!!! Ti, hogy látjátok??

A 2.5 miliárdos fő célcsoportal kapcsolatos kérdésemre még érdekelne a válaszod.. Mi a meglátásod? Egy kicsit sem abszurd az elképzelés?

2018. okt. 12. 15:10
 105/1051 Mittudomain ***** válasza:

Teljesen mindegy, a lényeg hogy kit ez kit az motivált. Volt aki betartotta a szabályokat és volt aki nem. Aki pénzéhes és amúgy sem érdekli a másik csak pénzt kapjon, az ígérgetni fog mindent. Szánalmasnak tartom, de elkerülhetetlen hogy a nagy tömegben legyenek ilyenek is.

Valószínűleg egy ilyen emberrel beszélhettél. Ha tőlem hallod először, akkor minden ilyen kérdésedre az lett volna a válasz hogy nem befektetés, nincs garancia, nincs biztosíték, ez meg az van, vagyis hogy hogy halad, mi az elképzelés, mi a cél, mi a termék sőt meg is mutattam volna, miben más és jobb mint a többi több ezer társa. Te meg eldönthetted a végén hogy izgalmas részt venni benne vagy nem ennyi információra támaszkodva.

Ács Zoliról így névtelenül bátran állíthatom hogy egy s.fej balfácán. Ő a tipikus ügynök. Gátlástalan ígérgető azt se tudta mi van és amikor jöttek a hírek maga alá csinált mert elképzelése nem volt az alapokról. Az ilyen áruljon porszívót és hitesse el az emberekkel hogy 400 km/h szívó sebessége van 80000 kW-on 0,014 amperes fogyasztással.

Juha jól csinálta, csak miután megvolt a második agyvérzése is amit túlélt visszavonult. Hatalmas tábora van Ázsiában ahol az ottani vezetők tovább vitték a csapatot. De nem is hallasz olyat hogy ott botrány lenne. India meg a többi,.. ott sajnos nem ő volt a vezető. Rengeteget köszönhet neki a cég, az hogy itt tarthat ma, javarészt Juha érdeme, legyen most bárhol, hálásak lehetünk neki.

Oktatás: akkor hallgasd meg attól aki az egésznek a vezére. Dr. Ruja-tól. Nála jobban senki sem tudja elmondani a lényeget. Juha sem ígért semmit, de amikor rákérdeztek hogy és ez is fel fog majd futni annyira mint a bit azt válaszolta hogy elképzelhető. Ez nem egy igen és nem egy nem, aki ezt igennek veszi annak értelmezési problémái vannak.

Jah hogy euró milliárdokat hoztunk fel? Ha egy cég 7x gyorsabban éri el ugyanazt amit az Apple meg a többi,.. azt azért kár lenne nem szóvá tenni :)

A hálózatnak nem az átváltás mikorja ártott hanem ti. A Portfolio az éti csiga szintjén álló szerkesztőivel meg a többi majom, amikor ilyenekre hivatkoznak mint behindmlm és társai. Érthető ha lecsökkent a tagok növekedése, de nem állt meg, folyamatosan növekszik. Szeretném én ha az én üzletem növekedne így mint most ilyen csökkentett üzemmódban a OneLife hálózata :)

A szerverek lefoglalása az egyik legjobb dolog volt a cég életében és ami az igazi lendületet is fogja adni. Hogy hivatalosan nem találtak semmi illegális dolgot és még azt is kiderítették hogy a blokklánc valós. Na azóta is csak a muslicafing Portfolio próbálja ctrl-c ctrl-v-zni a korábbi cikkeit :D

Kérdezd meg az ismerőseid akik oktatást vettek, hogy ha mindenképp a coin volt a céljuk, akkor mi a gond? Vagy van nekik most amit elkölthetnek addig is amíg átválthatják, vagy .. vmit megint csúnyán félreértelmeztél. Mert érdekes módon még egy kisgyerek is képes volt arra az egyszerű műveletre, hogy a tokenekből coint csináljon. Érdekes módon lassan 3,5 millió ember nem hőzöng.. Akkor most mivan.. Ha elfogadsz egy tanácsot, ha otthagyod a hülyéket te is elkezdesz majd változni.

Más coinosok vagy nem járnak ide, vagy nem érdekli őket ki mit fröcsög :) De tényleg. Amúgy meg nem lenne sok értelme többen írkálni, akkor már szektásoknak is el lennénk mondva meg agymosottaknak :D De szerintem csak nekem van annyi szabadidőm a Forexezés mellett hogy írkáljak is. Passz, majd körbekérdezem őket.

Nem figyelsz.. Nincs szükség bankszámlára. Ez a lényeg. Nem kell létrehozniuk bankszámlát. De vegyünk vissza a sarkalatos példádból, a kajibás csirkeárus nem valószínű hogy kimegy majd külföldre dolgozni, igaz? Neki jó még a csirkét kabátért üzlet. Illetve ha most forinttal fizetsz, akkor kell értened a tőzsdéhez? Király kereskedőnek kell lenned ahhoz, hogy egy valutaváltó bódéban pénzt válts?

Tudod mit, csökkentsük le a számot és ne vegyük bele első körben hanem majd csak 50 év múlva a csirkés mammereket. Legyen 1 milliárd ember a Földön, szegények, gazdagok, akik a Onecoint fogják használni. Tudod mennyien használják a dollárt a világon? 1,3 milliárd. Pedig egy rakás sz.r. A dollárhoz képest a blokklánc alapú kryptovaluta ég és föld. Na és ha még a kryptovaluták fő hibája is ki van javítva?

Ennek tükrében igen, komolyan el tudom képzelni hogy be fog következni. Lehet hogy nem érem meg, de benne vagyok a folyamatban ami magában hordozza a lehetőséget :) Számunkra felfoghatatlan az a hatalmas tőke amivel a cég rendelkezik. Nem csoda ha kaptak pár fenyegetést meg összehangolt lejárató kampányokat indítottak. De aki csendben hátul marad nem is törhet a csúcsra. Tisztelem őket hogy ki mertek állni és belevágtak. Ráadásul a legnagyobb hajtás közepén még gyereket is szülni és töretlenül folytatni,.. Bárcsak a milliomodnyi része meglenne bennem ennek az erőnek :)

2018. okt. 12. 15:59
 106/1051 anonim ***** válasza:

A petro dollárnak pontosan tudjuk mi adja az értékét. Ha dölni fog az azért lesz mert majd rubelban vagy valami masban (biztos nem ONE-ban) szamolnak el majd az egyéb nagyhatalmak. Persze ha majd hagyják. Mert, hogy tűzzel vassal ellene vannak, rengeteg szenvedés háború és nyomor emiatt van a világban. Szerintem a onelife sem lenne ellenfel ha pl a közelkelet nem az, ha egyaltalan tartanának tőle.. .Még ha az egész nem is átverésnek indult volna és lenne rá fikarcnyi esély, hogy kiváltja a jelenlegi pénzügyi rendszert, amit azok hoztak létre akik ma uralják a világot, hagynák vajon? Nem söpörnék el egy legyintéssel mint országokat embereket a föld felszinéről? Szerinted? De itt már nagyon elkalandozunk. Más téma, de érdemes elgondolkozni ezen is.

Ruja egy magyarországi előadásán, ahol 3 pontban magyaráza mi adja meg a coin értékét. Brand, használhatóság, és majd ez a 1-2miliárd felhasználó. Szerintem mindel hadilábon állnak...Azt továbbra sem értem, hogy lesz utalható onecoinja ennek az embertömegnek a kp-ban kapott fizetesebol egy bankszámlaközbeiktatás nélkül illete egyéb számla, ahol azt átválthatja. Ez tényleg érdekel, hogyan képzelik el?

[link]

18:00 tól Udo bácsi jól összefoglalja (egyebkent az egesz video tanulságos, iskolapéldája, hogyan lehet tömegeket berántani valamilyen mlm csodába, amiről esetleg fingja sincs), hogy miről beszélek. Neki elfelejtett Ruja a körmére koppintani? Pont ezek hozták be azt a pár milió tagot, akik euromilliomosok akarnak lenni mint minden indiai. Egy vicc az egész. Érdemes megfigyelni a közönséget, tele van gondolom nyugdíjas közgazdászokkal. Pontosan tudják, mi az a blockchain, forex, ico, mining, stb.. Biztos vagyok benne, hogy a nagyrészük a számítógépet sem tudja kezelni.. Valamiért pont azok az emberek maradtak ettől távol akiknek van egy kis rálátása a dolgokra, vagy nem teljesen gátlástalanok, hogy másokat is berántsanak...

2018. okt. 12. 16:45
 107/1051 Mittudomain ***** válasza:

Az a gond, hogy még mindig rengeteg téves infóra támaszkodsz. Ha az alapok nem helyesek akkor tévesen fogsz megítélni valamit. Szóval ezen sajnos nem tudok segíteni mert az alapokat meg nem vagy hajlandó elfogadni, kötöd az ebet a karóhoz.

Közben még ez is megy nem csak az autó biznisz :D [link]

Tökjó :D

2018. okt. 12. 17:03
 108/1051 anonim ***** válasza:
Szerintem meg te vagy oriási tévedésben, de úgy latom tenyleg nem fogjuk meggyőzni egymást a másik igazáról.... Zárjuk itt egyenlőre majd kicsit kesobb ha lesz valami fejlemeny folytatjuk.... Szevasz
2018. okt. 12. 19:22
 109/1051 Mittudomain ***** válasza:
Ok, akkor óriási tévedésben költekezek tovább :D Még jó, hogy a cég nem tudja hogy óriási tévedésben van, de psszt, el ne mondd nekik, akkor miből vásárolnék :D Nem vagy véletlenül vmilyen mérnök? Azok tudnak mindig mindent jobban miközben teljesen ellenkezőleg működik az amihez nem értenek :DD
2018. okt. 13. 08:25
 110/1051 anonim ***** válasza:
Remélem megvetted időben az autódat!?Csodák csodája eltűntek a fantasztikus ajánlatok, mégvazelött mielött bármelyik érvényes, beváltható lett volna.. Sejtem hányan vettek belőle..
2018. okt. 25. 12:01
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!