Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
Talán mostmár nem kell sokat várni és rájössz, hogy miért hasonlítottam a kryptókat piramisjátékhoz, amikor te meg az ipari forradalomhoz.
Kösz de megvannak a kedvenc videóim és zenéim youtube-on, amatőröktől nem kell semmi :D
Ja hogy te azon a szinten vagy, mindig kimegy a fejemből bocs :D Felőlem majmolhatod te is őket :) A One meg még mindig működik, .. és költhető,.. és pontosan 26,95 euróért fogadják el,... és.. nah :D Szóval érzed? Látod? Hallod? Felfogod? :D
Azt írod portfolio meg behindmlm... a kérdésemre meg nem válaszolsz hogy mióta is írkálnak? Mikor is indították az első vizsgálatokat? 3 évig nem tudták lezárni, mi? :D Na igen, az hír ha vizsgálatot indítanak, az nem ha nem találnak semmit :D A Szófiás szerverlefoglalás is megvan ügye? Lassan 1 év alatt nem értek a végére? :D De a végére értek csak elég nagy a vakfoltod :D Jah a behindmlm az avont, flp-t, amwayt is piramisjátékozza, az ügye megvan? Na szóval.. próbálsz hinni valamiben, én meg mutatom neked a kész tényeket ami pont az ellenkezője annak amiben hiszel :) Hogy bizonyítsam be ennél egyértelműbben hogy dilettáns vagy? :D
Az is megvan hogy már a kedvenc gokart pályámon a Buda Ringen is elfogadják? :DDD
Amúgy.. próbálok felkészülni.. mindenféle helyzetben gyakorlom.. hogy amikor majd hallok egy hatalmas csattanást amit a pofára esésed okoz,.. akkor ne ijedjek meg :DDDDDDDDDDDDDD
Szénné röhögöm magam rajtad :D Csak ezért járok ide :D
Azért a tények felett látom simán elsiklasz :D
"Azt rebesgetik"... látod, fél információk, úgy hallottam valakitől aki látta azt akinek mondták.. .. és társai :D Ez vagy te :D Ha a cég mondta akkor igen, ha nem a cég mondta akkor nem, ilyen egyszerű kicsihuszár. Amúgy meg kit izgat mikor kerül tőzsdére ha költhetem? :D Decemberben újabb nyaralás, a Budán a gokart pályán is ezzel fizethetek már tavasszal amikor megyek, no és most figyelj, készülj a csattanásra amit az arcod fog kiadni amikor a padlóhoz ér, mert nemsokára idehaza is lesz autókereskedés ahol 100% coin elfogadás lesz, nem kell Bulgáriáig menni se Németországig.. hm.. Németország.. mintha ott is valami nagy ellenőrzések lettek volna, nem így emlékszel? :) Hogy mikor lehet idehaza autót venni? Ja az téged úgysem érint, akkor meg minek ütöd bele az orrod :D Tudod... Én szóltam...
Erről mi a véleményed?.. Az a 650 milliárd dollár nem eltűnt vagy köddévált csak szépen a megfelelő, kevesek zsebébe vándorolt. Jól kitalált dolog volt ez a kriptoőrület. Kezded érteni miért beszéltem piramisjátékról? És még nem ez lesz a vége. Hm???.. A dátumokat se felejtsd....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!