Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/1051 anonim ***** válasza:
Eddig a behindmlmnek és a portfólionak elég sok mindemben igaza lett..Szinte mindem ponzival kapcsolatban.. Most soroljam meg linkeljem?.. Na de mindegy.. Most csak egy számot szerettem volna neked küldeni: [link]
2018. nov. 19. 22:51
 132/1051 anonim ***** válasza:

[link]

Talán mostmár nem kell sokat várni és rájössz, hogy miért hasonlítottam a kryptókat piramisjátékhoz, amikor te meg az ipari forradalomhoz.

2018. nov. 19. 23:04
 133/1051 anonim ***** válasza:
Eg dologban azonban igazad volt. A ONE arfolyama sziklaszilár, megingathatatlan. Ezt el kell ismernem. Miota létrejött egész pontosan 0 USD-t ér :DDD
2018. nov. 19. 23:11
 134/1051 Mittudomain ***** válasza:

Kösz de megvannak a kedvenc videóim és zenéim youtube-on, amatőröktől nem kell semmi :D

Ja hogy te azon a szinten vagy, mindig kimegy a fejemből bocs :D Felőlem majmolhatod te is őket :) A One meg még mindig működik, .. és költhető,.. és pontosan 26,95 euróért fogadják el,... és.. nah :D Szóval érzed? Látod? Hallod? Felfogod? :D

Azt írod portfolio meg behindmlm... a kérdésemre meg nem válaszolsz hogy mióta is írkálnak? Mikor is indították az első vizsgálatokat? 3 évig nem tudták lezárni, mi? :D Na igen, az hír ha vizsgálatot indítanak, az nem ha nem találnak semmit :D A Szófiás szerverlefoglalás is megvan ügye? Lassan 1 év alatt nem értek a végére? :D De a végére értek csak elég nagy a vakfoltod :D Jah a behindmlm az avont, flp-t, amwayt is piramisjátékozza, az ügye megvan? Na szóval.. próbálsz hinni valamiben, én meg mutatom neked a kész tényeket ami pont az ellenkezője annak amiben hiszel :) Hogy bizonyítsam be ennél egyértelműbben hogy dilettáns vagy? :D

Az is megvan hogy már a kedvenc gokart pályámon a Buda Ringen is elfogadják? :DDD

Amúgy.. próbálok felkészülni.. mindenféle helyzetben gyakorlom.. hogy amikor majd hallok egy hatalmas csattanást amit a pofára esésed okoz,.. akkor ne ijedjek meg :DDDDDDDDDDDDDD

Szénné röhögöm magam rajtad :D Csak ezért járok ide :D

2018. nov. 20. 11:43
 135/1051 anonim ***** válasza:
Kölcsönösen elszórakoztatjuk egymást. Igaz, hogy januárban készűl a coin tőzsdére menni? Ezt rebezsgetik. Vagy mi most a dátum???
2018. nov. 21. 08:16
 136/1051 Mittudomain ***** válasza:

Azért a tények felett látom simán elsiklasz :D

"Azt rebesgetik"... látod, fél információk, úgy hallottam valakitől aki látta azt akinek mondták.. .. és társai :D Ez vagy te :D Ha a cég mondta akkor igen, ha nem a cég mondta akkor nem, ilyen egyszerű kicsihuszár. Amúgy meg kit izgat mikor kerül tőzsdére ha költhetem? :D Decemberben újabb nyaralás, a Budán a gokart pályán is ezzel fizethetek már tavasszal amikor megyek, no és most figyelj, készülj a csattanásra amit az arcod fog kiadni amikor a padlóhoz ér, mert nemsokára idehaza is lesz autókereskedés ahol 100% coin elfogadás lesz, nem kell Bulgáriáig menni se Németországig.. hm.. Németország.. mintha ott is valami nagy ellenőrzések lettek volna, nem így emlékszel? :) Hogy mikor lehet idehaza autót venni? Ja az téged úgysem érint, akkor meg minek ütöd bele az orrod :D Tudod... Én szóltam...

2018. nov. 21. 11:37
 137/1051 anonim ***** válasza:
Azért kérdezlek téged,mert feltételezem neked van róla pontosabb infód. Talán nem mered leírni, hogy mikor, mert te is sejted , hogy úgysem úgy lesz?:D Szerintem már elég sokakat foglakoztat, mert már lassan egy éves csúszásban van a dolog. 2018 2. negyedévére volt elősszőr hazudva aztán pedig 2018.10.08 volt az újabb hazugság! Továbbá az elkölthetőségével nem minden tag olyan elégedett mint te, hogy finoman fogalmazzak. Borzasztó szerencsés vagy , hogy tőled mindenhol gond nélkül elfogadják:) Ha lessz itthon kereskedés ahol 100% oneban lehet fizetni akkor tényleg csattani fog az arcom az biztos. De még nincs, addig nem fog! A nemsokára mégis mikor?? Mivel butítják a tagokat most? Ez egy ugyan olyan hazugság mint a tőzsdére menetel időpontjával kapcsolatos korábbiak.
2018. nov. 21. 16:25
 138/1051 anonim ***** válasza:
Pontos dátumokat légyszves? CSak két dátomot. Mikor lehet szabadon eladni? És mikor lesz ilyen kereskedés? Addig elnapolnám az eszmecserét.
2018. nov. 21. 16:27
 139/1051 anonim ***** válasza:

[link]

Erről mi a véleményed?.. Az a 650 milliárd dollár nem eltűnt vagy köddévált csak szépen a megfelelő, kevesek zsebébe vándorolt. Jól kitalált dolog volt ez a kriptoőrület. Kezded érteni miért beszéltem piramisjátékról? És még nem ez lesz a vége. Hm???.. A dátumokat se felejtsd....

2018. nov. 21. 18:22
 140/1051 anonim ***** válasza:
És én, a hülyegyerek már akkor megmomdtam, hogy ez lesz amikor szárnyaltak az árfolyamok és emberek miliós bitcoin árfolyamokról ábrándoztak te meg az ipari forradalomhoz hasonlítottad. Nézd csak vissza. És nem is mondom mennyit kerestem január óta shortolással mert úgy sem hinnnéd el.. és még fogok is. Elöbb lesz szép nagy hajóm mint neked one-ból az is biztos. :D A hülyék szerencséje mi?
2018. nov. 21. 18:49
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!