Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
Te kevered a szezont a fazonnal. Itt jön a képbe a dezinformációd a sok gyökértől meg a hozzá nem értésed. Ha kérnéd sem kezdenék bele a dolgok tisztába tételébe.
Minek válaszoljak. Azok akik vették a fáradtságot és pontosan tudják mi hogy van, azok vagy költik a coinjaikat, vásárolgatnak és nem érdekli őket ki mennyit és hogyan lovagol október 8-án meg hogy nincs piacon stb, vagy pont nem érdekli őket hogy mikor megy ki a piacra mert az idő nekünk dolgozik :) Eddig is nekünk dolgozott. Ezt sajnos nem értitek, nem tudjátok, vagy nem akarjátok felfogni. Minden egyes coin a 6-8-szorosát éri saját magához képest most mint amikor szóltunk. Minden egyes coin jelenleg már 27 eurót ér, ennyiért számolták be nyaraláskor, pezsgő vételkor, pontosan ennyiért számolják be holnaptól azoknál az ajánlatoknál amikre mutogattál hogy jajj csak október 8 után lehet majd kocsit venni. Hahóó.. Október 8 :) Igen, elég sok új autótulajdonos lesz.. coinért..
Na akkor kellemes lovaglást a továbbiakban :) Minket pont ezért nem érdekel hogy ki mit mond, és pont nem izgat ha csak januártól lehet euróra vagy dollárra váltani. Tecccik-e érteni? :D Hogy tökmindegy hogy előbb dollárra váltom majd forintra és utána veszek autót meg nyaralást,.. vagy közvetlenül autóra meg nyaralásra költöm? :D Teccik-e érteni, hogy mi jól elköltjük, te meg azon pampogsz mikor megy ki a piacra? :D De ha ennyire érdekel kövesd nyomon még 2 évig, és közben számold át minden este, hogy mennyire csóró maradtál :D Kapisgálod már? :D Nem? :D na ez sem izgat :D Ír ide még rajtad kívül 1 másik embernek nevezett aluliskolázott egyén, akik próbálják megmagyarázni miért átverés, miközben mi meg már rég élvezzük az előnyeit :D Hát akkor kedves kolléga.. ez a tipikusan így járás esete. Maybe next time...
#91-re:
Kérdésedre kérdéssel válaszolnék: Miért, akinek most sok száz millió forintja van, mit csinál? Ingatlant, ingóságot vesz, haszonélvezeti cikkeket, utazást,.. Persze vannak egyéb befektetései.
A OneCoin mint cég célja sohasem az volt hogy spekulációra lehessen használni a coinját. Hanem egy stabil megbízható globális fizetőeszköz létrehozása, ami mentes a fiat pénzek rossz tulajdonságaitól és rendelkezik a blokklánc alapú crypto devizák pozitív tulajdonságaival, kiküszöbölve már azok hibáit is.
Ez marketing dumának hangzik de így van, ha kollégáktól mást hallottál hogy ez befektetés vagy megétérül vagy ilyesmi, azoknak küldenék egy hatalmas pofont és ha a cég tudomást szerez róluk akkor mennek a fenébe.
Mivel az árfolyama stabil, a cég is ezt akarja, ezért szimpatikus nem csak a kereskedőknek, hanem annak a 2 milliárd embernek is akik nem rendelkeznek bankszámlával, de szeretnék nagyon alacsony költségen hazautalni a családjaiknak a pénzt amit keresnek.
Minél több ember használja, annál jobban működik a körforgás is, annál stabilabb és annál jobban fog az árfolyama is emelkedni. Ez nem ígéret, ez törvényszerű. Világszinten, ez egy hosszú folyamat. Addig is, amíg lehet, miért ne vegyem meg coinért azt amire szükségem van, így még egyszerűbb is.
#92-re:
A kereskedő is ember, szükségletei vannak. Hogy most új árura költi vagy kenyérre,.. teljesen mindegy. Viszont ha a beszállítóinak is szimpatikus az árfolyamingadozásoktól mentes alacsony költségű fizetőeszköz amit használ, akkor esélyes hogy átállnak erre. Nem csak magánszektorban, de kereskedőknek is rendkívül fontos, hogy ha ma 3 coint kér a termékéért, akkor annak holnap, holnapután, 1 hét múlva, 1 hónap múlva is legalább annyi legyen az értéke, de ha több, akkor az csak jó.
Ha a cég kemény munkával felépítette a brandet, kiépítette nem csak a felhasználó hanem a kereskedő tábort is, gondos munkával és jó döntésekkel (centralizáltság, KYC) értéket adott a coinjának, akkor az a minimum, hogy ha az alapelv egy stabil árfolyam, akkor vigyázni fog rá, hogy ne lehessen beborítani tömeges vétellel/eladással. Pontosan ezért vezet be szabályozásokat és korlátozásokat. Egyáltalán nem az a cél, hogy gyorsan mindenki spekulációra hajtva eladja az ingyen szerzett coinjait, hanem hogy használják. A céget nem érdekli ki mennyire fog hőzöngeni amiatt hogy nem válthatja át egyből minden coinját euróra vagy dollárra. A cél még mindig a stabilitás és ha kell, ebbe maga a cég fog belenyúlni úgy, hogy ha túlkínálat van, akkor vesz, ha túlkereslet, akkor elad.
Ha csak januárban válthatjuk át és csak a 20%-át a teljes coin mennyiségünknek, az is nagyon nagy kihívás lesz a cégnek, hogy kordában tartsa az árfolyamot. Míg ha arra ösztönöz hogy ne átváltsd hanem használd, akkor az jó a piacnak, jó az árfolyamnak, jó a kereskedőknek, jó az embereknek,..
#93-ra:
Ki ne akarna monopol helyzetet magának a piacon :) Ez amit írtál azért elég sarkalatos példa. Az elfogadóhelyek száma pedig napról napra rohamosan nő.
Volt már 3 nagy autó vásárlás a DealShakeren, mindhárom alkalommal órákon, 1-2 napon belül vittek el minden autót.
Itt jön a piac szépsége. Ha te rengeteg coint halmozol fel, olyan helyeket fogsz keresni, ahol elköltheted. Érdekelt leszel abban, hogy népszerűsítsd, hogy ajánld, hogy minél több helyen tudd elkölteni.
Ez hosszú évek folyamata lesz, de ha belegondolsz, hogy 3 év alatt felépített 3 millió taggal és 1 év alatt felépített 80ezer elfogadóval, 27 euró az árfolyam.
És most hasonlítsuk kicsit össze a bitcoinnal (kb 500ezer felhasználó, 13324 elfogadóhellyel), ahol az Ázsiai piac teljesen kihasználatlan, mennyi esélye van a Onecoinnak tovább fejlődni? :) A Onecoin-nál a tranzakció 1 percen belül van. A Bitnél ez több mint 10 perc de van hogy fél óra, óra és csak romlik. Ez nem vmi jó ha állok a bevásárlóközpontban és feltartom a sort akár 10 percre. A Bitcoinnak az érmeszáma kevés, nem tud globálisan lefedni.
A Onecoin a használatra lett megteremtve.. nem az árfolyamnyereséges spekulációra ahol olyan az árfolyam mint a fekete tulipán. Ez számít, hányan használják és hányan fogadják el, mennyire erős és mennyire stabil.
Ha megnézed a worldcoinindex-en, hogy mennyi a bitcoin piaci kapitalizációja és mennyi az egész crypto piac kapitalizációja,.. akkor azt látod hogy a Bitnek kb 100 milliárd euró. A teljes crypto piacé (BTC-vel együtt) 184 milliárd euró.
A Onecoiné 1344 milliárd euró. Igen, ennyi. Piaci kapitalizációt úgy számolsz, hogy kibányászott coin darabszám szorozva az árfolyammal. Onecoinnál 997542 blokk van kibányászva, minden blokk 50ezer coint tartalmaz, az árfolyam 26,95 euró. Ez már most elég nagy :)
Na és akkor a többi részéről nem is beszéltünk, elvégre is maga a cég is tőzsdén lesz jegyezve és lehetett részvény opciókat venni.. Ráadásul coinért, tehát egy forintunkba nem került.
Nem rohanunk sehova :) Aki máról tegnapra akar meggazdagogni menjen fel a Forexre és kereskedjen Bitcoinnal, elég nagyokat ugrál az árfolyam :)
Pedig a btc-vel is mekkora viziok voltak meg nem is olyan reg... En mar reg mondom, hogy nem lesz jovoje. Kevesen szagattak/szaggatnak belole, sokan buktak/buknak rengeteget, spkeulacio, egyfajta piramisjatek:DD De ezt mar kitargyaltuk korabban, mar ne lovagoljunk rajta:)...
Mindenestre en mindig jarok nyaralni, sot telelni is, 2 autom van, 1 napi hasznalatra, 1 hobbynak hetvegekre, iszom, dohanyzom, rendszeresen mulatok és bankbol utalok, jol elek es mindenzt forintbol finanszirozom. Nem ertem miert akarnék én vagy barki mas onecoint? Hogy a vilagon egy tucat panzibol valasztasson udulest vagy egy sofiai kereskedotol vegye meg autojat, amikor 1.000.000x tobb es jobb lehetosege van valutabol megtenni ugyanezt? Es meg nem is spekulalhat az arolyammal egy kis gyors nyereszkedes remenyeben? A tobbi criptonak meg ennyi haszna legalabb van. Megjegyzem az one indulasnal, folyamatosan btc arfolyamaval dobaloztak es azt vizionaltak az onenak is. Hivatalos videokban is... Szoval meg ha elvben mukodhetne a dolog, gyakorlatban nem latom, hogy barmi igeny fog mutatkozni erre a coinra. Az a 3milio ember es ebbol a 80e "" "elfogado" "" az egyenlore semmi.... Vagy legalabb is ha igy halad akkor meg evtizedek, szazadok lehetnek mire bejon a vizio..
Tudom nem fogunk egyeterteni, ahogy irod meg hosszu folyamat var ra,.. szerintem mar annyira nem, de majd az ido eldonti.. En mar latom a veget es te is csak ellenkezokepp..... Ha majd vannak fejlemenyek beszelgetunk meg rola, de a sor meg nem jar szerintem. Ha megvetted az autodat jelezd mindenkepp. Akkor majd atertekelem kicsit az eletem:)
A munkahely is piramisjáték, sőt szerintem az egyik legnagyobb legális fajta.. a vallás felépülése is piramisjáték.. a cserkészegylet működése is piramisjáték.. ennyi erővel a forint is az. Megvan az előnye és hátránya a bitnek, mint úttörő nem lesz és nem is lehet a legjobb, de új utat nyitott, az alapelv rendkívül hasznos.
Előző hosszászólásomban említettem azt a 2-2,5 milliárd embert, akiknek nincs bankszámlájuk, azonban van okostelefonjuk és szeretnének hazautalni pénzt külföldről, ahol dolgoznak. Ők a fő célcsoport, nem mi akik coin nélkül is jól élünk. nade melyik devizát használják ennyien globálisan? :D Az, hogy részt veszünk benne nem tilos, nekem az is szimpatikus ha sem nekem, sem a gyerekeimnek, sem az unokáimnak nem kell az anyagi miatt aggódni. Más úgy dolgozni hogy nincs nyomás, mert bármikor kirúghatnak, megszűnik a cégem, stb stb. Ez azért felemelő. Ha pedig nagyon nem lenne a pluszra szükségem, még mindig használhatom olyasmire, hogy azzal másoknak segítsek.
Hivatalos videókban soha egy szó nem esett arról hogy olyan magas lesz az árfolyam mint a BTC-nél. Azokat a videókat lelkes tagok készítették és mint lehetséges opció volt felvázolva. Aki ennél többet ígért mondott, azt a cég keményen megbüntette, repült pár ember, hullottak fejek. Dr. Ruja egyetlen dolgot ígért meg, hogy piacra lépéskor 25 euró körül lesz várható szerinte az árfolyam. Ez is fent van youtube-on, csak az számít amit ő mond vagy kifejezetten a cég kommunikál, más nem. Most 26,95 Euró. Szerintem korrekt.
Azt megint csak elfelejted, hogy mi nem coint vásároltunk, hanem oktatást. Ez volt a termék, most is az. Ezekhez kaptunk tokeneket, amiket ha akartunk, kibányásztathattunk és lett belőle coin. Vagyis nekünk ezek semmibe nem kerültek ha szigorúan az oktatást mint terméket nézzük. De ok, legyen, valakit pont nem érdekelt az oktatás neki a coin kellett. Ez esetben olyan alacsony árfolyamon jutott hozzá, ami a mostani kicsi töredéke. Ha csak arra bazírozott hogy Dr. Ruja megtartja a szavát, már akkor elég nagy az árfolyamkülönbség akkor és most között. Vagyis én nem azon az árfolyamon jutok az autómhoz meg az üdüléshez ami ki van rá írva. A 10 milliós autó nekem kb 100 ezer forintomba kerül. Erre mondtam, hogy ha nagyon át akarom váltani nyitok egy autókereskedést :)
Gyors nyerészkedés.. jól hangzik.. de mit szólnál ha ma 100 forint 100 forintot érne, de holnap 40-et.. holnapután 67-et.. azután 110-et.. aztán megint csak 82-t, mindez arányosan magasabb összeggel is... Hogy tudnál vásárolni? nehezen, ha nem tudod mennyi pénzt vigyél magaddal nem? Ha ma egy túrórudi 100 forint, holnap 500, akkor kivárom amíg újra 100 nem lesz ha enni akarok? :P Vagy tudom, hogy a 100 forintom ma is ennyi, holnap is ennyi, holnapután is, azután is,.. infláció miatt meg nem kell aggódnom. Mennyit is ért ezelőtt 10-20-30-40-50 évvel 100 forint? nem is olyan rég 30 ezer forint luxusfizetésnek számított. Most ha valaki 300ezret keres már jobb mint az átlag. Nahát.
A 3 millió ember és a 80ezer elfogadó már most több mint a bit esetében, mindezt negyed annyi idő alatt. Akkor valami érdeklődés és kereslet csak van rá, ahogy a bizalom is nagyobb iránta. Felgyorsult a világ, attól hogy ma még nem tudunk valamiről holnap már lehet trend. Gyorsan fejlődik, ha még össze is kapcsolódik világhálózatokkal mint ebay,.. alibaba,.. amazon,... akkor exponenciális lesz a terjedés. A piac már ki van építve, csupán egy jó fizetőeszköz hiányzik még :)
Átmenet a piacra lépésig, átmenet a mostani rendszer lecseréléséig,.. nem az a kérdés bekövetkezik-e hanem hogy mikor. (csere helyett árupénz mint só, bors, .. ezek helyett nemesfémek mint arany, ezüst,.. ezek helyett rendeleti pénz,... ). Mindegyiknél egyre rövidebb idő kellett az átálláshoz, pedig hányan mondták hogy hülyeség. Ilyen az élet, erre van igény, egyes országokban már nincs készpénz, hamarosan a bankkártyák is értelmüket vesztik, vagy átalakulnak vagy eltűnnek, telefonnal fogunk fizetni.. vagyis.. már fizetünk is :) Személy szerint örülök egy fizetőeszköznek ami globális és nem olyan mint a forintom, hogy csak itt fogadják el. Az is pozitív ha a havi költségem csak 100 forintnyi lesz számla, átutalások, stb..
Nem bántásból, de eddig is sokan látták hogy na most bedől majd.. na majd most annyi neki.. nah, már nem sokáig húzza.. háhá, itt vannak az ellenőrzések, ennek kampec, bezár a bazár.. mekkora átverés, stb.. olvass vissza, az első pár oldalon van egy pár bejegyzés és mióta létezik a cég folyamatosan ezt mondják hogy semmi jövője, sőt a bit a király. Ennek ellenére egy irányba megy és az nem a bukás :)
Ok, a sör a piacra lépéskor jár. De addig is veszek pár dolgot :D Biztos lesz fent addigra söralátét meg korsó is amit megvehetek. :D
Azért mielőtt még pajtások lennénk, csak hogy tisztázzuk a korábbi megszólítások jogosságát, nem én hordtam össze minden helytelen dolgot a cégről miközben oldalakon keresztül ment a hülyeség annak ellenére hogy szépen elmagyaráztam hogyan működik, mi a termék, mi a cél, miért nem piramisjáték, mi számít pénznek, hogyan lesz vagy épp nem lesz ha valaki nem akar coint, hol tévednek és miben a sárdobálós cikkek, hogyan lehet ingyen belenézni a működésébe, stb stb.
Az sem elhanyagolandó, hogy a rengeteg lelkes de pontatlan és sokszor egymásnak ellentmondó hozzászólásoknak hatására vajon hány ember esett el egy jó lehetőségtől, csak azért mert a hülyeséget egyszerűbb elfogadni mint utánanézni dolgoknak.. na és ezek az emberek is mit adtak tovább? A hülyeséget. Azért tartsuk szem előtt ezt is, nem mindenki keres olyan jól hogy ne lett volna szüksége rá.
Na nem a jutalék miatt mondom, egyszer vettem ki csak kíváncsiságból hogy hogyan megy, mennyi idő alatt érkezik meg, az összes többit visszaforgattam. Érdekes módon pont akkor vettem ki amikor a cég a legnagyobb támadások alatt állt és az én sz.ros pár eurómra is volt kapacitása, hogy foglalkozzon egy piszlicsáré átutalással és megoldja annak ellenére hogy folyamatosan zárolni próbálták a cég számláit.
Csakhát most már mindegy,.. vagyis.. nem mindegy, hogy vki ugyanannyiért 70 vagy 2,96 coinhoz jutott hozzá. Sebaj.. vannak coinok a Forexen, nagyot lehet kaszálni rajtuk ha valaki ért hozzá. Jah igen.. erre is volt oktatási csomag hogy megtanítsanak Forexen kereskedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!