Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/1051 Mittudomain ***** válasza:
39%

Szerencsétlen flótás :DDDDDD Találós kérdés.. van 3 kép.. az egyiken egy kocka,.. a másikon egy piramis,... a harmadikon egy kör... Melyik a piramis? :D :D :D :D Csak egy válasz a jó, mindegyik nem lehet az XDDDDD Balfék XDD

Huh hát ezen azóta nevetek XDDD Tudod mit szoktak mondani annak a kötekedő szerencsétlennek akit már nagyon unnak? :DDD Áh.. úgyis tudod XDDDDDDD

2018. febr. 15. 22:51
 52/1051 anonim ***** válasza:
Majd elválik ki a balfék.... Jó éjt..
2018. febr. 15. 23:45
 53/1051 Mittudomain ***** válasza:
39%
Szerintem már elvált :) Attól függetlenül mi fog történni október 8. után :) Mert aki úgy hoz ítéletet, hogy a törvényt sem ismeri, ... képtelen megmondani mi a különbség piramisjáték, mlm vagy egy kft vagy bármilyen más gazdasági szereplő között,.. aki.. és ez a legjobb rész :D aki magára a bitcoinra is azt mondja hogy szerinte piramisjáték.. :D az már október 8. előtt is csak egy okoskodó senki ebben a topicban :) Nem mellesleg tele van a topic hozzád hasonlókkal.. hogy rajtad csattan az ostor,.. az a saját butaságod miatt van, de szavamra megérdemled. Javaslom keress egy másik topicot ahol kedvedre kötözködhetsz. Köszöntem a lehetőséget, értelmes érdeklődők részére bármikor készséggel állok rendelkezésre :)
2018. febr. 16. 00:43
 54/1051 anonim ***** válasza:
Sokszor voltam Én a hülyegyerek.. Számtalan hasonló sztoriban. De legyen most neked igazad. Nem érdekelsz, isten örizz, hogy meggyőzzelek. Fektessed mindened "tabfolyamokba" az onenal. Azt meg nem értem mit akadtál fent a bitcoinos dolgon. Arról is az a véleményem, hogy az a töménytelen ember bukni fogja a pénzét akik most tolják bele. Az MLM, meg egyéb szakértők szerint majd pár éven belül 500e 1000e lesz az árdolyam és mindenki dollármiliomos lesz.. Csak tolj be most minnél többet annál gazdagabb leszel, nem halottál a pizzárol?! te is meggazdagszol mint Ő... Hát persze, hogyne.. Nagy emberek mozgatják a szálakat a kicsik, tömegek meg jól rábas.nak elöbb utóbb. Ez még mindig mindennel így volt idáig, ehhez nem kell szakértelem. Es ezt mar megmondtam amikor az arany futott fel es mindenki aranybefektetést árult a grafikonjaival, Elötte volt a kinai befektetések arany kora, china max, shanghai expressz meg volt minden, persze grafikonok is. A toppon rántották be a sok kisbefektetőt. Akkor is hülye voltam, hogyha megakartam valakit győzni, hogy most jön majd a korrekció.. Aztan lefeleződtek hirtelen a befektetéseik. (persze nem állítom, hogy arannyal, kinai részvényekkel, bitcoinnal, nem lehet okosan kereskedni és meg is gazdagodni, de amikor a tömegeket kezdik behúzni bele annak ez a vége) Így értettem, hogy egyfajta piramisjáték, de még az is lehet, hogy nem. Magához a kriptovalutához nem értek (sok mas dologban kepzem magam, aminek véleményem szerint van jövője, a kriptovalutáknak nem lesz, azt nem tudod majd megenni) de hasonló storikat, grafikonokat láttunk már. Ez a saját meglátásom de ajánlom a kiszamoló cikkét a botcoinról, olvasd el.. Vissza az ONE-ra.. Azért kezdtél hülyézni, mert 58000 elfogadó helyből nem tudsz egy olyan hirdetést mutatni amit írtam. Es nem tudod megcáfolni a lényeget, hogy átválthatatlan és gyakorlatilag elkölthetetlen (úgy ahogy leírtam) az ONE jelenleg... Minden one tulajdonos várja a csodát.. Majd lesz csodalkozas..
2018. febr. 16. 07:39
 55/1051 anonim ***** válasza:
Tegyük fel ha még minden rendben is van (NINCS) a onecoinnal minden és kimegy tőzsdére, mitől lesz majd kereslet rá, olyan hírveréssel ami van neki? A 10xesen túlárazott termékek miatt? Vehetsz autót 1 éves lefutással? Vagy majd miliók szeretnének spanyolországban annál az egy hirdetőnél nyaralni? A dealsheker egy oriási kapufa, vagy inkább öngól. Kinálat lesz belőle kereslet nélkül aminek tudjuk mi a vége.. És egyáltalán jelenleg most miért 20eur az arfolyama? Ki szabja meg? Hogy nem a kereslet kínálat az biztos.. Ha az fogja megszabni majd, honnan vagy olyan biztos benne, hogy lesz rá?
2018. febr. 16. 08:12
 56/1051 Mittudomain ***** válasza:
39%

Nem csak az voltál, most is az vagy. Tudod miért? Mert régen nem tanultál erről és nem jártál utána. Tudod mi változott azóta? Semmi. Elmentek melletted a lehetőségek és ahelyett hogy félretennéd az egód inkább fikázol.

Tudod az a baj veled meg a hozzád hasonlókkal, hogy eléjük kerül két cikk amit elolvasnak és szakértőknek hiszik magukat :D

Meg tudod mi még a baj? :D Hogy még mindig gőzöd nincs arról hogy mi a különbség piramis, MLM és egy mezei KFT között :D Meg tudod mi még a baj? Hogy vergődsz tovább de a világért sem tanulnád meg :D

Tudod mi még a baj?... najó most már ez tényleg szánalom kategória és ne haragudj ha nem válaszolok érdemben a többi kérdésedre :D Hogy a bitcoin olyan messze áll az MLM-től mint Makó Jeruzsálemtől, a piramistól meg kb mint a Hold, de valamiért mégis azt hiszed hogy a kettő ugyanaz :D

Fáj hogy lemaradtál jó dolgokról? Ilyen hozzáállással és meggyőződésekkel, dogmákkal és a média benyalásával,.. nem csodálom :D Ilyen változás ami az életünket alapjaiban változtatja meg,.. mikor is lesz legközelebb,.. nagyjából mint innen visszaszámolva az ipari forradalom :D Kellemes várakozást, addig meg tanulj, ajánlanám a OneLife oktatását ami pont az ilyen amatőrökön szeretne segíteni, dehát nem erőszak a fejlődés :)

Azt, hogy elkölthetetlen a One, csak te állítod. Ehhez képest én is vásároltam, más is vásárolt, folyamatosan vásárolnak,... ha picit is érted a gazdaság, a piac működését, akkor nem lenne semmi baj, de hiedelmekre, feltételezésekre meg hasonlókra építeni,... elfogadom hogy nem hiszed el, a gravitációban sem kell hinni mégis működik, így van ez a DealShakeren is. Nem azért működik és fejlődik mert semmit sem adnak el hanem mert folyamatosan pörög :) Nem baj, ülj le fiam egyes :DD

A Dealshaker egy öngól, kapufa, nem megy? :D Legalább angolul megtanultál? Vagy legalább tudod használni a google fordítót? :D Akkor csemegézzél :D

[link] ajánlom figyelmedbe a végét :D

[link] ezt meg tedd be szépen google fordítóba :D

"szakértők".. eszem megáll tőletek :D

2018. febr. 16. 11:28
 57/1051 anonim ***** válasza:
Pontosan tudom, hogy működik az MLM és egy hagyományos vállakozás. Az előbbibe igaz sosem vettem részt, de mint utólag kiderűlt nagyon helyesen. Az utóbbiból működtetek egynéhányat. Mind az ipar, kereskedelem és szolgáltatási szférában vannak érdekeltségeim. 22 éves korom óta vállakozom immáron 10 éve. És nagyon jól elvagyok a szuper lehetőségek nélkül is, mégha tényleg azok is.... Ez a bitcoinos megjegyzésem nagyon tetszik látom.. Nem egy klasszikus piramisjáték. Lehet tényleg nem ez a jó szó. Direkt irtam, hogy ebbe ne menjünk most bele. A BTC nem fogja elhozni az aranykort a sok milio kis befektetőnek ahogy azt a hívei vízionálják. Sokan bukni fognak, kevesen pedig irdatlan mértékű pénzt fog szakítani.( És nem a kisnyugdíjasok akik beletolják a temetésre összekupprgatott pénzt..) Mint általában egy piramisjátékban. Ezért neveztem EGYFAJTA piramisjátéknak. De én a tévedés lehetőségét sem zárom ki, veled ellentérben. Tudom, hogy nem én szartam a spanyol viaszt. Szimplán a saját tapasztalataim és megszerzett információim alapján én így látom, amire annyit tudsz mondani, hogy akkor én hülye vagyok.. Rendben.. Mindegy szakadjunk le a bitcoinról... Akármit mondasz ma egy ONE szinte semmire sem jó. Engem nem tudtál meggyőzni a linkeiddel, de nem is kell. Ne én vagy te döntsem el, eldönti az aki be akar ebbe szállni... Hogy a jövőben mi lesz azt te sem tudod még és én sem. Igaz? Csak az iformációink alapján gondolunk valamit, hogy az lesz. Még nem lehet kijelenteni, hogy bármelyikünknek is igaza van vagy éppen nincs. Abban kiegyezhetünk, hogy majd az idő eldönti? Az esetleges helyesírási hibákat meg nézd el nekem. Sose voltam jó helyesíró és legnagyobb sajnálatomra az angolban sem jeleskedtem, elismerem. Plusz hozzájön, hogy telefonrol nehézkesebb írni.. Viszont matematikában mindig ott voltam.. Folytassuk a vitáta tőzsdére menetel után. Addigra mindketten omosabbak leszünk és akkor már lehet kijelentéseket is tenni az itt felsorakoztatott pro és kontra érvekkel kapcsolatban. Akkor visszlát októberben.
2018. febr. 16. 12:05
 58/1051 Mittudomain ***** válasza:
39%

Sajnálom hogy tőlem kell értesülnöd erről, de.. lövésed sincs az MLM-ről, a különbségekről, mert akkor nem írnál sületlenségeket róla :DDD De nem baj, itt mindenki nagyon tud. Még szerencse hogy a törvényeket azért valamelyest szakértők hozzák és nem záratják be az MLM cégeket mert valami idióta szerint piramis :DDDDD

Félreértesz :D Nem az eddigi tapasztalataid miatt mondom rád hogy hülye vagy, hanem mert úgy viselkedsz :D Az meg lehet szimplán.. egyfajta személyiség típus is :DD mint a Bitcoin, az is csak egyfajta piramisjáték :D Igen lovagolok rajta mert ekkora baromságot még eddig senki nem mondott még a bitcoinra sem, de még jó hogy tudod hogy működik :DDDD

Úgy látom a piramisjáték egyfajta gyűjtőfogalom nálad mindazon gazdasági dologra, történésre,.. amit abszolút nem értesz :D Vagy a kaparós sorsjegy is piramisjáték? :D A tőzsde? Hát egy étterem ahol mondjuk nem ízlik a kaja amit kapsz? Az iskola is az nem? Tolják bele a pénzt, jól kizsákmányolják a diákokat meg a szüleiket azt mégis utcaseprő lesz valaki :D

A mit tanultam mit dolgozom mekkora májer vagyok részek már azért nem szoktak izgatni, mert itt mindenki azt mondhat amit akar. Egy 1 hetes tanulásnak hogy végre ne csak okoskodj nem sok köze van ahhoz hogy eddig mit csináltál, egy 8 éves gyerek is képes rá aki tud olvasni és vágja az alap matekot :D

Kérlek, idézd azt a részt, ahol egy az egyben bárkit is be akartam szervezni :) Nem szimplán tévedésben élsz, arról viszont nem tehetek ha az értelmi szinted és a hiedelmeid gátolnak meg az információ befogadásában. Ha neked bejön az egóból élés megteheted, csak akkor kímélj meg az ostobaságodtól. Nem kötelező a fejlődés, nem kötelező részt venni semmiben sem, lehet véleményed bármiről,.. de ne akard már megmondani akkor mi micsoda meg hogyan működik, ha 1. semmit sem tudsz róla 2. kívülálló szemlélődő vagy 3. nem is vagy hajlandó utánajárni vagy megvizsgálni azokat a részeket amikben nem vagy kompetens.

Nincs bajom azzal, aki a véleményét elmondja de elismeri, hogy nem ért az adott dologhoz. Viszont ha szakértőt játszik valaki egy olyan helyen, ahol sok laikus is megfordul és ezáltal nagyon sok emberben hamis nézetet vált ki akik majd szépen így adják tovább miközben nagyon nem igaz, azzal már kárt okoz és kártékony.

Megcáfoltam már egy párszor azokat az érveket amikor szintén ilyen "szakértők" benyögték hogy piramis de megmagyarázni már nem tudták csak dobálóztak szavakkal, megmutattam a pénz definícióját, megmutattam a kereslet kínálat ékes példáját a DealShaker formájában ahol AZONNAL elkölthetem a coinomat ha akarom és nem csak autóra, megmutattam mindazon tulajdonságokat amikkel a Onecoin rendelkezik és amik érdekes módon 100%-ban megfelelnek a leendő szabályozásoknak világszinten, megmutattam azokat a tulajdonságokat is ami miatt a One képes egy globális fizetőeszköz szerepét betölteni, megmutattam az eredeti terméket ami profi pénzügyi oktatás, elmagyaráztam hogyan működik a rendszer, hogy senkinek sem lesz automatikusan coinja ha nem akarja,... Innentől fogva mindenki azt gondol amit akar, de ne akarjuk már meggyőzni a tömeget arról hogy mindezek ellenére illegális, elkölthetetlen, használhatatlan, nem létezik, az oktatás tré, stb stb...

Amiben megegyezhetünk az az, hogy te, mint kívülálló laikus nyilvánvalóan sok fals információval véleményt formálhatsz, ami nem jelenti azt, hogy amit mondasz úgy is van. Én meg aki voltam kint is meg vagyok bent is, nem ez az első MLM amiben voltam és vagyok, átlátom, használom napi szinten és elvégeztem saját költségemen még külön tanfolyamokat és előadásokat a közgáz diplomám mellett mert egy egyetemen sem tanítanak ilyeneket tehát innentől fogva kb zérő a diplomám értéke ebben a témában, elmondom hogyan működik valójában, és aki akarja használja ezt a tudást, aki nem, az meg szépen leülhet és csendben maradhat. Azt meg ha bárki be tudja megint csak idézni tőlem, hogy megmondtam kereken 100%-ra hogy mi lesz, annak fizetek egy sört. Azt látom, merre halad és most hol tart. Október 8-tól függetlenül már most élvezem mindazt az előnyt, lehetőséget, amit a Dealshaker és a Onecoin kínálnak :)

2018. febr. 16. 12:35
 59/1051 anonim ***** válasza:
Előnye csak annak volt eddig aki behozott másokat is jutalékért. Persze vannak, sokan akik tudtak már kivenni bőven lóvét, nem is keveset.. mások kárára.
2018. febr. 16. 15:47
 60/1051 Mittudomain ***** válasza:
39%

Előnye csak annak volt eddig aki behozott másokat is jutalékért. Persze vannak, sokan akik tudtak már kivenni bőven lóvét, nem is keveset.. mások kárára.

Tényleg ennyire hülye vagy?

Már bocs, de olvastad valahol hogy ahhoz hogy élvezzem minden előnyét be kellett volna hoznom bárkit is? Látod, hiába írom mekkora analfabéta vagy, ha még sok ilyet írsz kénytelen leszek még degradálóbb kifejezéseket találni rád.

Ha ezt sem sikerült elolvasnod korábbi hozzászólásokból, most újra leírnám: NEM KELL EMBERT BEHOZNIA SENKINEK SEM AHHOZ HOGY COINJA LEGYEN... hülyegyerek :D Na most piramisozzál :DDD Vegyél csak oda jegyet Egyiptomba :DDD

A jutalékrendszer meg szabvány MLM - lásd Avon, Amway, Oriflame, FLP, soroljam még? - ami még mindig nem piramis te agyoniskolázott diplomás balfácán :DDDD Miszter tudom mi a különbség :D Doktor sügér :DDD

2018. febr. 16. 16:05
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!