Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/1051 Mittudomain ***** válasza:
39%

Nem is olyan rég olyanra is volt példa hogy nagy pénzügyi cég fikázta a bitcoint leesett az árfolyama majd jól bevásárolt.. kiknek az érdekeit nézik akkor? A kis emberekét, vagy a sajátjukat.

Kairos: noname irodaházba bejegyzett, iroda nélküli "cég", ami nem felfele ívelt a végén hanem lefele, egyetlen hús vér ember nélkül.

Onecoin: Bulgária, Szófiában valósan létező több emeletes saját irodaház, hús vér emberekkel, ahova bármikor bemasírozhatna a hatóság, de még az utcáról is bárki, külön fogadóhelyiséget alakítottak ki a kíváncsiskodóknak.

Látom csak egy dolgot tudsz szajkózni és nem, nem néztél utána ha még mindig piramisjátékozol egy olyan üzletet, ahol valós termék van - amit le is írtam - és valós fogyasztók vannak. Innentől fogva nem tudok veled mit kezdeni, mert ha a pénzügyi oktatás különböző szintjei (szintenként 70-80 oldalas tananyaggal, több órás videókkal, teszt kérdésekkel) számodra nem termék/szolgáltatás, akkor kérlek áruld el hogy micsoda?

"Az MNB mit is képvisel? Hagyományos pénzrendszer bankokkal mert érdeke is fűződik hozzá, tehát minden ami kriptovaluta az veszélyes?"

"Ordas nagy csúsztatás. Nem is vártam mást egy piramisjátékot-űzőtől.

Nem a kriptovaluták - mint például a Bitcoin - ellen lép fel, hanem a Onecoin ellen. A citált cikk egyértelműen fogalmaz."

Na akkor ez mennyire vicces? :D

[link]

Á tényleg nem a bitcoin meg a többi kriptovaluta ellen lép fel :D Najó .. számomra itt vált nyilvánvalóvá hogy inkopetens vagy nem csak ebben de a pénzügyben is. Ne haragudj meg érte, de nem én mondtam magamnak ellen :D

"hogy lezárultak és nem találtak semmi rosszat"

"Nem zárultak le."

Nos.. hivatalos dokumentumokkal tudom alátámasztani a lezárt vizsgálatokat, de ezeket bárki bármikor megtekintheti ingyenesen :) Egyéb kérdés?

Itt is leírom, és a másik topicban is lefogom. Nem te vagy az első, nem az egyetlen és nem is az utolsó aki nem tud, nem akar utánanézni mit is fikáz pontosan, csupán örömét leli benne. Ez kb olyan, mintha lenne egy cég, aki cipőket forgalmaz, de nem mész be a boltba körülnézni ingyen kötelezettségek nélkül hogy megbizonyosodj róla, hanem felmész a netre, elolvasod hogy mások szerint nem is forgalmaz cipőt, majd nyugtázod hogy akkor az bizony egy piramisjáték.

Nem várok ezektől az emberektől érdemben többet, nem fogják megérteni.

Utánad is lesznek még bőven akik nem fogják. Ezeknek üzenem, hogy írjanak ide nyugodtan, majd menjenek fel a honlapra, a dealshaker-re, és ha még mindig működik, valós emberek használják fizetőeszközként, akkor majd verhetik még a nyálukat :)

2018. jan. 8. 14:34
 22/1051 anonim ***** válasza:

Továbbra is csak csúsztatsz.

NEM a Bitcoin/egyéb kriptovaluták ELLEN lép fel, HANEM FIGYELMEZTET azok veszélyességére (amit bárki beláthat, akinek van egy minimális pénzügyi ismerete). A OneCoin ELLEN viszont fellép, mert az egy PIRAMISJÁTÉK. A két dolog eltérő.

"Nos.. hivatalos dokumentumokkal tudom alátámasztani a lezárt vizsgálatokat"

Ja, mint a Kairos Kosher-tanúsítványa. Aha... ;D

"hanem felmész a netre, elolvasod hogy mások szerint nem is forgalmaz cipőt, majd nyugtázod hogy akkor az bizony egy piramisjáték."

Nem csupán a netre megyek fel, hanem elolvasom a releváns PÉNZÜGYI FELÜGYELETEK, HATÓSÁGOK, SZAKMAI SZERVEZETEK álláspontját. Nem kell ahhoz az oroszlán szájába dugnom a fejem (leugranom a tizedikről, sósavat innom, stb...) hogy belássam: életveszélyes.

"de nem mész be a boltba körülnézni ingyen kötelezettségek nélkül"

Bemegyünk mi anélkül, hogy a "bolt" tulajdonosai tudnának rólunk - és látjuk az üres polcokat.

2018. jan. 8. 15:35
 23/1051 Mittudomain ***** válasza:
39%

Tetteted vagy tényleg ennyire... sötét vagy :D

100 szónak is egy a vége. Fennen hangoztatod hogy piramisjáték, miközben nem vagy hajlandó sem megtekinteni a terméket sem elfogadni hogy van, inkább cikkeket olvasva mondod a magadét, vagyis egyetlen nézőpontból vizsgálsz meg valamit :) Igazán érett viselkedés :)

Naszóval.. lezárhatjuk? :)

Vagyok én, aki megvizsgálta pro és kontra, majd miután 2 éve magát az oktatást vásároltam meg számla ellenében és azóta folyamatosan tanulom a cég által rendelkezésemre bocsájtott tananyagot a pénzről, kereskedésről, tőzsdéről majd elhatároztam hogy egye fene ha már ingyen hozzám vágták a csomagokkal a tokeneket ingyen legyen coinom és lett is majd el is tudtam költeni próbavásárlások során Magyarországon pl.: egy autószervízben, én azt mondom minden lejárató kampány és cikk ellenére működik és fizetőeszköz maga a coin. Hozzáteszem nem maga a coin a termék, de ezt úgyis tudod mert vágod a témát ;)

És vagy te, aki miután egyetlen nézőpontból vizsgálta meg a médiára és az mnb-re hivatkozva ami nem azt írja hogy piramisjáték a Onecoin hanem csak szerű meg gyanús (persze az flp, amway, oriflame, avon, mind mind gyanús továbbra is mert azok is mlm-ként működnek mióta is.. évtizedek óta..), kívülállóként anélkül hogy tényleg belenéznél ingyen,.. kijelented, hogy nem működik sőt illegális. Taps taps taps.

Ez így megállja a helyét és kérlek cáfold meg ha tévednék és igazából utánajártál.. de vigyázz, kikérdezlek nyíltan mindenki előtt ;)

2018. jan. 8. 17:08
 24/1051 anonim ***** válasza:

"Fennen hangoztatod hogy piramisjáték, miközben nem vagy hajlandó sem megtekinteni a terméket"

Mivel NINCS valós termék. Valami szolgáltatásnak látszó akkreditálatlan szektás "oktatás" van, amit a piramisjáték résztvevői - nem kívülállók - kapnak.

"Vagyok én, aki megvizsgálta pro és kontra, majd miután 2 éve magát az oktatást vásároltam meg számla ellenében"

Áfásszámlát az "óccó kici" kínaitól is kapsz a józsefvárosban ;)

"majd el is tudtam költeni próbavásárlások során Magyarországon pl.: egy autószervízben"

Ja mert az autószervízes is egy szerencsétlen beszervezett volt - örült is neki, mert nem kellett áfásszámlát kiállítani a Onecoin után. Ráadásul a Onecoint nem tudod máshol felváltani, úgy mint egy normális kriptovalutát (lásd: a [link] oldalon sem szerepel).

2018. jan. 8. 17:33
 25/1051 Mittudomain ***** válasza:
39%
te tényleg sötét vagy.. további kellemes elmebajt :)
2018. jan. 8. 21:39
 26/1051 anonim ***** válasza:

"te tényleg sötét vagy.. "

Hát igen, a piramisjátékba beszervezettek tipikus jegyei:a tagadás ("ezek nem csalók"), a hitegetés ("nekem hivatalos bizonyítékaim vannak! nekem fizettek!"), az argumentum ad hominem vádaskodás,... Nem vártam mást: te vagy a 4. féle ilyen beszervezett, mindegyik rosszul járt.

2018. jan. 8. 22:17
 27/1051 Mittudomain ***** válasza:
39%

Nos, nem én ragaszkodom az elveimhez anélkül hogy venném a fáradtságot utánajárni annak hogy amit fikázok és szajkózom hogy nincs, vajon tényleg nem létezik? :D

[link]

Az oktatási szintek, azok leírásai, illetve hogy mit tartalmaznak ;) Szeretnéd még jobban lejáratni magad vagy továbbra is bizonyítani szeretnéd a butaságod? :) Ennél konkrétabban akkor sem mondhatnál magadnak ellent, ha azt mondanád a fehérre hogy fekete :DDD

A cég: www.onecoin.eu

A termék és azok árai: www.oneacademy.eu

A termék értékesítési platformja: www.onelife.eu

A piac ahol a mellékterméket mint fizetőeszközt el lehet költeni: www.dealshaker.com

Ezek után hadd ne kelljen hadakoznom veled, inkább csak hagyom hogy saját magad minősítsd ;)

2018. jan. 9. 00:18
 28/1051 anonim válasza:
#26 os add fel. Térjünk vissza rá ha már ott tartunk Ruja 4. gyerekét szüli !Azért! nem áll nyilvánosság elé. A honlap felújítás alatt van az irodához elkoltozik a coin tőzsdei jegyzése meg hosszabb idő mint gondolták. XD viccet félre téve idén pont kerül a végére szerintem sírás lesz a vége de ne úgy legyen és onecoin osokkal nem vitatkozunk mert mlm est nem Győzől meg csak miután vége a bűvész trükknek.
2018. jan. 9. 02:38
 29/1051 anonim ***** válasza:
#28 Szerintem ha vége a bűvésztrükknek akkor sem fogják belátni. Meglesz magyarázva. A Kairos, questra és a Bitconnect stb bedőléséért is mindenki felelős de nem piramisjáték volt.
2018. febr. 13. 13:57
 30/1051 Mittudomain ***** válasza:
39%

Ja hogy a média arról már nem számolt be hogy nem talált a bulgár hatóság semmi illegálisat? Se piramist, se sikkasztást, se átverést, semmit?... Kínos :) Működik, a DealShaker-en egyre jobb ajánlatok vannak, a blokklánc megy, az irodák működnek, a felhasználók száma bővül. Hogy lehet ez? :D

Szerintem ne hasonlítsunk egy Kairost aminek az irodája egy tömegirodaház eldugott szobája volt egy olyan céghez, ami számos országban vásárolt már ingatlant és létesített irodát, bárki bemehet és a saját szemével győződhet meg róla hogy vannak, léteznek, hús vér emberek dolgoznak benne :) Ez is hogy lehetséges? :D

De igazad van.. lesznek emberek, akik azután is azt mondják majd rá hogy átverés, ha már évek óta kint lesz a tőzsdén :D Bár a jelenlegi törvényjavaslatokat nézve - amiknél minden pontban megfelel már most a OneCoin - jobb lenne inkább nem kimenni a tőzsdére.. de október 8-án kimegy. Addig is, bármikor elkölthető ;) Na ez is hogy lehet? :DD

Tökjó hogy megy a szapulás, de abba tényleg senki nem gondol bele hogy ha lezárulnak a vizsgálatok és még mindig működik, akkor annak csak az lehet az oka hogy tévedésben vagytok? :DD

2018. febr. 14. 11:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!