Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
Ostoba vagy mint mindig, de erről elég nagy tanúbizonyságot tettél amikor összegyűjtöttem a gyöngyszemeket amikor saját magadnak mondtál ellen, hazudtoltad meg magad, stb stb :)
Fake hírekkel sajnos nem szolgálhatok, csak tényekkel :) Se Németországban, se Olaszországban, se Szófiában nem találtak illegális tevékenységre utaló jelet, a nyomozások lezárultak, sőt, miután átvizsgálták a lefoglalt gépeket kiderítették hogy a blokklánc valós.. de mi ezt tudtuk eddig is :)
https://www.youtube.com/watch?v=p6ADJ3uluro&feature=youtu.be
Ezeken a linkeken mindenki választ kaphat :)
Hamarosan megújul a DealShaker is, elég ütős új funkciókkal :)
Akkor én most hátradőlnék és már csak egy sört kérnék ;)
Tipikus analfabéta kérdés :) Ha csak egy picit is érdekelne és csak egy hangyányi elképzelésed lenne a tőzsdézésről, a forexről, akkor nem ezt kérdeznéd :) De örülök a lelkes amatőröknek akik tárgyi tudástól meg nem zavart elmével próbálják bizonygatni mi miért van :)
Az meg főleg ne zavarjon össze hogy már több elfogadóhelye van mint a bitcoinnak ahonnan menekülnek a kereskedők :) Ahogy az se tévesszen meg, hogy október 8-án aktiválódnak azok az előre feltett ajánlatok, amiken pl. autókat lehet venni. De valószínű az is megkavarhatott, hogy még a nyílt piacon nem lévő coinjaimon voltam nyaralni :) Szerinted mennyire fognak érdekelni ezek a kérdések miután az ingyen kapott coinjaimat nem euróra vagy dollárra váltom hanem autókra, luxus utazásokra, házra, stb? :DDD Szerinted mennyire fognak érdekelni azok az emberek akik 3 éven át próbálták elhíresztelni mekkora átverés az egész? :D Van fogalmad arról, mennyire fog izgatni hogy ki mit mond? :D Pont annyira mint eddig :DDD Amíg azon lovagolsz melyik tőzsde, addig én már megittam a sört amit ígértél Olaszországban :) Nem egy Belga sör, dehát mégiscsak a környezet számít.. meg hogy mivel fizettem ;))
Egyenlőre úgy látszik az lesz amit már megmondtam neked korábban. Ne beszélj ICOról, meg mindemféle fas**ágról. Egy gyerek is tud bitcoint venni ha akar, nem kell hozzá szakértelem. A onecoinal is így lesz okt 8. án?? Te is azt írtad, hogy oktober 8. án nyilvános lesz a coin.. lehet majd eladni/venni (nem másról volt szó) és ettől már korábbi dátumokkal is hitegették a felhasználokat. Maga Ruja is, erről beszél a fenti videócskában. Akkor mégsem így lessz??? Továbbra is az a kérdésem, hogy hol/hogyan lehet nyílvánossan venni/eladni, ahogy az nem elősszőr (és nem is utoljára) meg lett igérve?? Egyre több onecoin tulajdonos is kezdi belátni, hogy soha. Érdemes a hozzászólásokat olvasgatni az újabban feltöltött átba*zós videók alatt, ahol nem törlik.. Ők másik akadémiára jártak??... Abban reménykedem sok ismerősödet rángattad bele ebbe a fantasztikus "képzésbe", a hihetetlen optimizmusoddal és hozzáértéseddel, akik ezért majd egy kis észt vernek a buta fejedbe. Akkor én zárom is egyenlőre, majd 2019.10.08 kor megint visszatérünk rá:DD te barom.
1. Mondhatsz akármilyen végzettséget ami megvan neked, de egyértelmű hogy az alapokkal sem vagy tisztában.
2. Vitázzak azzal, akinek halvány lila gőze nincs az egészről? Kb mintha azt mondanád hogy a Mekiben faforgácsot tesznek a hamburgerbe, miközben még egyszer sem ettél ott, de még csak dolgozni sem voltál egy éttermükben sem :D Most tényleg? :D
3. A kérdésedre a válasz, egy külön platform van már most készen az adásvételre. De kis szerencsétlen, látszik hogy lövésed sincs a Forexről :) Melyik tőzsde melyik tőzsde..?.. brühühü.. :DDD Szerinted melyik devizapárt vagy instrumentumot érdekli melyik tőzsdén van? :DDD Nem ez számít kicsirigó :D Nagyon el vagy tévedve :D
4. Hozzászólások a videók alatt.. :D Feltűnt hogy mindig vannak olyanok akik szidják? :D Tudod kik? Akik kimaradtak.. lemaradtak.. akik nem mehettek Onecoinból nyaralni :D Akik nem vehetnek autókat.. akik mellett elmegy az élet, a sok lehetőséggel amíg azt kántálják hogy lapos a föld :D
5. Tudod... baromozhatsz ahogy akarsz. Ez a barom, mármint én, meg szépen tovább vásárol, költi az ingyen szerzett coinjait, hamarosan autót vesz, elmegy még párszor nyaralni ebben az évben, és még csak arról van szó hogy elköltöm és közben fülig ér a szám mindazokkal együtt akik nem csak általam de részesülnek ebből :D Nem az átváltásról beszélek kisapám mi lesz okt. 8. után.. hanem a múltról és a jelenről :D :D De tudod mit? Ha a cég azt mondaná, hogy a stabilizáláshoz szabályozni kell mennyit válthatok majd át, örülnék neki mert akkor tudom hogy olyan hozzáértő géniuszok vezetik akiknek fontos a jövő. De ha nagyon át akarom váltani.. akkor nyitok egy autókereskedést, veszek coinért vagy 10-20 autót, és kérek érte dollárt vagy eurót :) Vagy telkeket veszek.. vagy nyitok napelem kereskedést.. Jó lesz így? :D Addig is kellemes fröcsögést.. hát ebből is jól kimaradtál.. talán majd legközelebb.. a következő 200 évben tuti lesz vmi más még, csak nehogy túlságosan is be legyél gyepesedve hogy észrevedd :DDDDDDDDDDDDD
Király érzés amúgy.. fülig érő mosollyal menni az utcán. Olyasmikre költeni amiket 3 éve nem engedhettem meg magamnak.. olyan élményekben részesülni amiről álmodni sem mertem.
Na akkor tényleg, kellemes szitkozódást, az írásodban kicsit sok a káromkodás, valami biztosan fájhat ezeket olvasva.. ;) Lovagolj még kicsit rajta, falhoz is csapkodhatod magad, hisztizve vergődhetsz, baromozhatsz, ... mi meg nem fogjuk érteni hogy ennek meg mi baja :D
A onecoin még mindig csalás, semmi köze a valódi kriptovalutákhoz.
Sosem lesz egy tőzsdén sem fent. Nincs blokklánc, nincs white paper.
Úgyhogy a kamu és fos marketingdumáddal még egy óvodást sem tudsz megvezetni kedves mittudomain.
A vergődésed szánalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!