Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/1051 anonim ***** válasza:
Nem a coinhoz kell behozni embert, hanem ahhoz, hogy anyagilag plusszban száljon ki belőle valaki. Máskülönben nem sok esély van rá. Irhatsz degradálóbbat, nem sértődöm meg. Viszont annál jobban fogok mulatni rajtad amikor bekövetkezik a pofára esés.
2018. febr. 16. 16:30
 62/1051 Mittudomain ***** válasza:
0%

Azt hiszem elég nehéz lehet 30-as IQ-val felfognod amit mondok.

Nah.. nyünyüke.. még egyszer vegyük át és ha most sem érted meg akkor kérlek ne szaporodj.

Termék: pénzügyi oktatás

Ajándék a termékhez (tudod mint amikor poharat kapsz a vodkához amiben feloldottad az agysejtjeidet): token, amiből akkor lesz csak coin ha valaki úgy akarja.

Dealshaker: a platform, ahol azonnal elköltheti valaki akár nyaralásra is azt az ajándékot amit kapott, vagy válogathat 58ezer kereskedő ajánlatából, effektív nem kerül neki semmibe a nyaralás vagy amit vesz. És most már konkrétan teszek a véleményedre ezzel kapcs.

Jutalék: azon összeg amit egy ember a munkájáért kap cserébe, amit az új vevő termékért kifizetett pénzéből finanszíroznak. Pont mint egy cégnél.. Dolgozol, amiért pénzt kapsz.. a pénzt az általad generált bevételből finanszírozzák. Jobban ne menjünk bele úgyse fognád fel.

Kell hogy általad újak csatlakozzanak ahhoz, hogy kamatoztatni tudd a tudást? Nem.

Kell behoznod új embert ahhoz hogy coinod legyen? Nem.

Ha tetszik a rendszer, meg amit tanultál, elmondhatod másoknak is akik szabad akaratukból dönthetnek úgy hogy szintén elvégzik az oktatást? Igen.

A szerzett tudással tudsz olyan egyéb területen pénzt generálni magadnak, ami vissza is hozhatja az oktatásba fektetett pénzed? Igen.

Na akkor be lehet kapni és felnyomhatod a baromságodat egy komplett piramissal együtt a hátsó feledbe és pöröghetsz rajta :D

Olvastál a fenti pár sorban PÉNZ befektetésről?? Írtam bárhol is azt hogy azért fektessél be pénzt hogy coinod legyen? Kamatról vagy hozamról, netán megtérülésről? Ha ilyet akarsz menjél bankba vaze :D

Különbséget tudsz tenni pénzügyi befektetés és tudásba való befektetésről? Csesztikém, ha az oktatást, a tudást teljesen máshol kamatoztatod, az akkor nem térül meg vagy mivan? :DD Ha tanultál volna rendesen az iskolában, akkor az ott szerzett tudást tudnád kamatoztatni? Igen. Az iskolában? NEM. Valahol máshool? IGEN. Nem semmi hogy ilyen szinten kell elmagyarázni :DDDDD Értelmi szint a béka feneke alatt :DDD

Teccik érteni gyógyegér? :DDDD Még jó hogy az általános suliban megszerzett írás-olvasás tudást máshol is alkalmazhatjuk :D Tudod mit csinál 14 millió passzív ember a Onelife-nál? Konkrétan tesz nagy ívben az új emberek behozására meg a jutalékra, szimplán csak vagy elköltik a kibányászott coinjaikat vagy megvárják mi lesz az árfolyammal :D

De mondhatom én annak aki szerint a Bitcoin is egyfajta piramisjátééék :D :D hát eskü ha lenne Mónika show beküldenélek :D Annyira igazságtalan hogy csak én meg még páran röhögünk rajtad akik ezeket olvassák :DDDDDD

2018. febr. 16. 17:22
 63/1051 anonim ***** válasza:
Nem érdekel mit hadoválsz oktatásról. Az IQmat pedig bármikor összemérném a tiedével.. Pontosan tudom, hogy nem azért léptek be az emberek hanem pont az "ajándékért", abban a reményben, hogy a kis befektetésük a sokszorosát éri majd pár év távlatában. Ha nem lett volna "ajándék" a kutyának nem kellet volna az "oktatás" .. Hagyjuk már.. Személyesen ismerek olyan onecoin ügynököt aki nagyon sok embert húzott be, Ő is megvan győződve mint te. Emelett a bitconnectbe és a questrába is benne volt, a történtek ellenére még most sem ismeri el, hogy azok is csalások voltak. (remélem nem te vagy az:d) És amikor a onecoin dől majd, arról is mindenki, a csúnya sajtó, a gonosz rosszindulatú emberek, a Rochildok... tehetnek majd de épp csalás az nem lesz:d.. Tudom jól mi a mese..Nekem mondhatod a magadét.. A dealsheker az több milió ajánlatával együtt is szart sem ér. Megnéztem. Ha nem így lenne nem mondanám. Nekem nem kell magyaráznod. Magyarázd olyannak aki elhiszi a mesét.. Van/volt sok. Tudom ismerek ilyeneket.. Várják a csodát, azt hiazik majd ebből mennek nyugdíjba.. Várhatják..És csak azért válaszolgatok neked mert ha egy szerencsétlen pénzügyi analfabétát eltántorítok ezzel akkor már megérte..
2018. febr. 16. 18:39
 64/1051 anonim ***** válasza:

De hogy én is linkeljek:

[link]

Az MLM főkolomposok. Ács Zoli barátunk épp ingyen autókkal szédíti a jónépet, de belinkelek neked még 100 ilyen onecoin prezentaciót.. Ugye arról szólnak, hogy milyen jó lesz neked majd jól kiokítunk egy egyetemen és véletlenűl sem a tokenekről, coinokról, szédítésről meg a bitcoin pizzákról? Told be a lóvét minnél többet és majd nagyon jól jársz. Ha te is behozol embereket akkor aztán meg még jobban.. Teljesen nyilvánvaló, ez a cég nagyon jót akar neked, gazdaggá akarnak tenni, mert ilyen világban élünk.. . Na ezek a piramisjáték fő jellemzőji, hogy egy korrábbi kérdésedre is válaszoljak.. Voltam én is ilyen prezentáción, pontosan látom az arcokon a teljes sötétséget akik ebbe vagy hasonlóba pénzt tolnak.. Az Ács Zoli, Nyisztor, meg Szilágyi Gyuri félék aztán nagyon sajnálják, szánják bánják, Ők is bukják a befektetésüket.. Azt hogy mennyit vesznek ki jutalékba az már mellékes... Mint mondtam erre csak majd Októberben teszünk pontot.. Addig mondhatok bármit úgy is csak jól lehülyézel ésegmagyarázól mindent.. Pont annyit érsz mint a onecoin...

2018. febr. 16. 19:09
 65/1051 Mittudomain ***** válasza:

Kérlek, utánanéznél annak is, hogy a mai nappal bezárólag, hány olyan cikket, videót stb-t találsz ahol piramissal vádolnak olyan 30-40-50 éve működő cégeket mint az Amway, FLP, Avon, ... stb? :D :D :D :D Csak hogy teljes legyen az agymenéseddel kapcsolatos kép :DDD

Ja és utána ellenőrizd le kérlek, hogy működnek-e még ezek a cégek :D Meg hogy hányan élnek belőle :DDDD

Lúzer :D

2018. febr. 16. 19:24
 66/1051 anonim ***** válasza:
Linkelhetném az elenkezőjét de mindig azzal vádolsz, hogy a médiából, sajtóból tájékozódom.. Te nem onnan linkelsz egyfolytában? Van jó média meg rossz? Te a hitelest olvasod én meg a hiteltelent? A BBC filmje ami a napokban jelent meg a onecoinról az gondolom a rossz média (szándékosan nem linkeltem be eddig) a te valamilyen újságod az meg már valmi. Amit te tanultál az rendben van amit én az nem.. Honnan tudod, hogy nem beszélek oroszul sokkal jobban mint te angolul? A bitcoin piramis játék voltát meg nem én találtam ki.. Erről is olvashatsz ha beírod a googlba nem keveset, ha ebben mozogsz nem is értem miért ez a nagy döbbenet... Az flp meg stb vel végképp nemtudom miért jössz nekem.. Az egy külön téma lenne... De mint mondtam majd az idő eldönti a dolgokat, októberig okoskodhatsz még..Hajrá...
2018. febr. 16. 20:02
 67/1051 Mittudomain ***** válasza:
0%

Arról is olvashatsz hogy a Föld lapos :DDD Nem tudom van-e jó meg rossz média, azt viszont igen, hogy ha a média fikáz valamit, miközben az jól működik,.. akkor nem hinném hogy a jól működő valamivel lenne a gond, még ha a te véleményed is egyezne a média véleményével :D :D

Meg azzal sincs gond ha véleményed van, de mivel zéró tudásod van a témával kapcsolatban és ezt bátran kijelenthetem, úgy én a helyedben magamba szállnék és mielőtt még elkezdenék valamit kritizálni venném a fáradtságot hogy alap szinten értsek hozzá és ne alakítsak ki fix véleményt :D Mondhatod hogy én meg az én igazságomba kapaszkodok, de én legalább napi szinten a témában vagyok, megtanultam, és még holnap is fogok újat tanulni róla :) Fel tudom írni a szerintem rossz és a szerintem jó érveket, és figyelj most jön a jó rész.. mindkét oldalt meg tudom semlegesen vizsgálni. Viszont ha több szemszögből is megvizsgálok valamit, kikérem nálam sokkal nagyobb szakértők véleményét is pro és kontra és azokkal együtt jutok egy végeredményre amit újra és újra az aktuális hírekkel ellenőrzök le és ha nem értem akkor képzem magam.. és még belelátásom is van, kipróbálhattam és akkor is arra jutottam hogy működik,.. akkor igen, megvédem a véleményem :)

Te mit tudsz felmutatni? Szerintem sz*r.. szerintem nem működik.. szerintem átverés.. szerintem haszontalan.. szerintem piramis... bár szerintem a bitcoin is piramis ... XD ... hát.. a szerintemekkel nem vagyunk előrébb :P

Nem kérte senki hogy hidd el amit mondok, azt se várom el hogy megbízz egy idegenben. De amit csinálsz az műveletlen tuskóság, ősember szint.

Magyarul.. utánajárás és tájékozódás nélkül - értem itt arra hogy nem csak a médiát veszed alapul - is formálhatsz véleményt, lehet meggyőződésed is, de akkor tegyük hozzá a végén ezt is, hogy úgy adod át az infódat, hogy valóban nem értesz hozzá.

Mert itt jön hogy úúú én tudom mi a különbség piramis meg mlm között, de amúgy is utálom az mlm-et, meg amúgy is piramis, de nem vagyok hajlandó elfogadni azokat a tényeket amiket a meggyőződésem ellen hoznak fel, inkább nem izgat, inkább maradok a véleményemnél. Ezt csinálod? Ezt. Visszakereshetem ahol konkrétan közlöd, hogy nem vagy hajlandó sem utánanézni, sem alapot adni annak hogy esetleg tévedsz :) Hát ennyit rólad.

Megtudhatják a véleményed, de tudják meg azt is hogy fingod sincs mit beszélsz :D

Oh.. még valami.. tudsz olyan esetről amikor elnézést kért valamilyen hírportál azért mert rossz infót közölt le? :D Vagy tévécsatornán lement műsort amiről kiderült hogy hibás? :D Vagy nincs ilyen, mert akkor hiteltelenné válna? :D Szóval amikor felhozod ezeket, ezekre is gondolj ;) A nagy tulok címet még nem érted el, de a kicsit igen :D

Annyiszor hozod fel az október 8-at.. Pedig addig is el lehet költeni, szóval igazából formalitás az október 8. De ha már hamarabb látszódni fog hogy kimegy a tőzsdére, jogot formálok arra hogy életed végéig fikázzalak, ez fog eszedbe jutni amikor csak tükörbe nézel :DDD

2018. febr. 16. 21:04
 68/1051 anonim ***** válasza:
Ponnt ez az egy amit nem tudtál megmutatni, hogy hogyan lehet elkölteni azonnal. Kézzel fogható dologért. Csak hajtogatod hónapok óta. 58000 elfogadójelyből van pár apartman, ebből sem sok, meg egy laptop 6x áron..Csak olyan van aki autot vett szép matricával és Ő azt mindja coinért vette.. Most miért nincs amit át ia lehet venni? Egyetlen egy értelmes terméket az árában nem találni. Én ennyit mondtam. ( Az MLM szót egyszer nem írtam le elötted.) Ennél a pontnál kezdtél fikazni, tudatlannak, hülyének nevezni.. Neked merül ki az érvelésed ebben.. Senki sem fogja elkölteni a coincáját oktober 8 elött sem után... Vízválasztó lesz az okt 8 és ezt te is tudod és szerintem te magad is tartasz tőle.. Azért ne mond, hogy neked mindegy mi lesz utánna a onecoinal.. Nekem az.. nem az én meg ismerőseim pénze van benne hálistennek.
2018. febr. 16. 21:41
 69/1051 anonim ***** válasza:
De nézze meg bárki, hogy 1000 coint el tud e költeni a dealshekeren illetve, hogy mire, mi módon, milyen áron és vonja le belőle magának a következtetést.. Én ezt tettem.. Ehhez nem kell kriptovaluta szakértőnek lenni..
2018. febr. 16. 21:56
 70/1051 Mittudomain ***** válasza:

ÖSSZEFOGLALÓ az elmúlt napokból :) Hosszú, de tanulságos.

Miután egyesek szerint már rég megbukott és már nem megy és bedőlt, beÍrtam hogy hogy lehet az hogy még mindig működik :D

"a DealShaker-en egyre jobb ajánlatok vannak, a blokklánc megy, az irodák működnek, a felhasználók száma bővül. Hogy lehet ez? :D"

Reakciód (kedves, névtelen számtalan véleménnyelrendelkező emberünk szó szerint kimásolt írásaival):

A dealshekaren egyetlen egy értelmes ajánlat sincs. Gyakorlatilag elkölthetetlen ott a Onecoin.

Én:

(Küldtem jópár linket, de nyilván 58ezer kereskedő összes ajánlatát belinkelni nem lenne kevés idő :D )

Reakciód:

Amiket felsoroltál linkeket pont azt bizonyítják a véleményem szerint, hogy valami nem stimmel.

az összes belinkelt hirdetés csak szemfényvesztés.

Én megjegyzésem erre:

Ügye érzed már? Itt még bátran írod hogy szerintem.. véleményem szerint,.. szemfényvesztés,.. :DDDDDDDDDD

Reakciód folytatása:

Hozzáteszem a onecoinba befektetők nagy része nem 50-100miliókért vett tokent, úgyhogy valószínűnek tartom, hogy nem sok tag lehet, ha van egyáltalán aki egyáltalán ki tudja ezt pengetni coinkába. ez sem túl meggyőző.

Én megjegyzésem erre:

továbbra sem fektetett senki sem coinba mert az pénzügyi művelet lenne, tokent sem vett senki, de valamiért nem jut el az agyadig, vagy nem akarod megérteni, ezt mindenkinek a fantáziájára bízom.

Amúgy.. mert ha eurós fizetéseket nézünk akkor az utolsó utcaseprőnek is olasz villája van igaz? :D Nyilván egy másik rétegnek szól az ajánlat :) Matekzseni :D

Reakciód folytatása:

tegyük fel van 5000 coinod. Sem eladni nem tudod biztosan, sem elkölteni olyan termékekre ami meg is éri

Én megjegyzésem erre:

huh.. miután már .. sokszor leírtam.. még egyszer az összefoglalás kedvéért.. Az egyetlen.. amiért itt valaki pénzt ad, és a számlán amit kap érte csak ez szerepel, az nem más, mint oktatás.

Majd ha felhasználod az ajándékul kapott tokeneket a csomagod mellé, már ha és amennyiben akarod tehát maradhatsz is a fenekeden hogy neked ugyan nem kell coin, akkor lássuk csak, tökmindegy mennyi coinod keletkezik, mivel nem vettél egyet sem, tehát nem adtál pénzt 1 coinért sem, .. hogy is mondják ezt.. van ingyen x coinod.

Ok, ezt akkor tisztáztuk, és nem izgat miként vélekedsz azokról akik csomagot vettek, hogy miért vették, mert ehhez mindet meg kellene kérdezned, de ez hibádzik.

Szóval van x coinod.. csak úgy.. amiből elmehetsz pl nyaralni. Vagy vehetsz egy lakást. ... ehhez akkor én most nem is fűznék hozzá többet :D

Reakciód folytatása:

Jó persze, lakhatsz belőle egy szállodaszobába 3 évig, vagy minden héten megműttetheted a szemed pekingben vagy vehetsz egy szép új autót, azaz egy kupont amit majd októberben beválthatsz…

Én megjegyzésem erre:

Szóval akkor meghazudtolod saját magad amit korábban írtál, amit ebben a kommentben is olvashatsz, és végülis mégis el lehet költeni. A kupont is megveheted, ami szerződésnek minősül, az hogy októberben válthatod be, az szerintem mellékes, a szerződés kötelez.

Reakciód folytatása:

Nem kételkednék ha bármikor az adott árfolyamon átváltható/eladható lenne. Akkor elfogadnám, hogy ez egy coin.

Én megjegyzésem erre:

De hisz szerinted a bitcoin is egyfajta piramis.. (később írod, majd jön az is :D ) akkor hogy tudod elfogadni? Most akkor.. mivan?... Legalább ne változtatnád meg folyton a véleményed :D

Reakciód folytatása:

A rengeteg jónak tűnő autos ajánlattal kapcsolatban. Akár egy "valós" kereskedés is meghúzódhat mögötte. Egy ügyes spekuláció.

Én megjegyzésem erre:

He? Nem nézel kicsit túl sok krimit? :D Ez már tényleg vergődés kategória :D Mert amit elfogadsz coinként mert kint van a tőzsdén mire jó? :D Elárulnád? :D Tőzsdei spekulációkra? :D Anonim átutalásokra? :D Szóval szimpatizálsz olyan eszközökkel amikkel illegális dolgokat lehet művelni. Juhé :D

Reakciód folytatása, későbbi írásodból:

Én abszolút nem értek a criptovalutához ezért igen, részben az általad „sajtónak ” nevezett dologra hagyatkozom.

Én megjegyzésem erre:

.. őőő... bingó? :DDDD

Reakciód folytatása:

"a fő séma ugyan az mint akármelyik piramisjátéknál."

Én megjegyzésem erre:

Ez Egyiptom mánia. Attól, hogy nem tudod elfogadni hogy a termék egy jól felépített és összeszedett, szintekre osztott pénzügyi és gazdasági oktatás, attól az még van. És mi nincs egy piramisjátéknál? Hát terméék :D Na .. ennyit kellett volna csak utánanézned. Aztán van még sok más tény ami megkülönbözteti egymástól a kettőt, de ez legyen a házi feladatod.

Reakciód folytatása:

Mutass egy hirdetest tisztán coinert amin azonnal vehető egy új autó, motor vagy akar egy laptop vagy bármi (legalabb 500e ft legyen az erteke) atszamolva realis piaci áron!! És akkor elhiszem.

Én megjegyzésem erre:

Jobbat tettem. Mutattam egy olyan videót, amin már a megérkezett coinért vett piaci áras autó van. De amit erre írtál, hát az besz.rás :D

Reakciód:

Egy videót tudtál felmutatni.. Ráírom az autómra, hogy rizs és azt álítom, hogy 1 kiló rizsért vettem akkor elhiszed, hogy az a rizs annyit ért, ha egyáltalán azért kaptam?

Én megjegyzésem erre:

Sajnálom ha annyira sem tudod elengedni az egód, hogy el tudd fogadni amit mutattam :)

Reakciód folytatása, itt már nyilvánvalóvá vált számomra hogy gyenge az elméd:

Olyat terméket mutass amit most azonnal meg tudok venni...olyan miért nincs??

Én megjegyzésem erre:

Hm.. no comment? Fent már beismerted hogy mégiscsak lehet azonnal vásárolni. Most erre mit mondjak.. szánalmas?

Reakciód folytatása:

Aláírom, hogy van pár (kb csak egy tucat van ebből is) onetag apartmantulajdonos akinél kapsz szállást,

Én megjegyzésem erre:

-sóhaj-

Még ha el is fogadom az érvelésed.. nagyon megéri valamiért coint elfogadniuk, ha később nem tudják felhasználni szerinted.. igaz? .. szánalom a négyzeten

Reakciód folytatása:

De olyan kereskedőt mutass akki termékeket ad, mint mondtam reális áron, azonnal átvehetőt.. Ne egy embert aki mutat egy tvt hogy ő 20 coinért vette... Én hol vehetek azt mutasd meg...

Én megjegyzésem erre:

Mutattam. Elismerted.

Ne egy embert aki vásárolt... Akkor mit mutassak....

Hogy hol vehetsz? A DealShaker oldalán, ha és amennyibenrendelkezel megfelelő mennyiségű coinnal az adott termék vagy szolgáltatás kifizetéséhez.

Reakciód folytatása:

Ha van ugyanennyi értékű bitcoinod (ami véleményem szerint színtén egyfajta piramisjáték

Én megjegyzésem erre:

... még keresem a szavakat... nem.. erre nincs szó.. erre könnyezve röhögés van csak válasznak XDDDDDDDDDD

Reakciód folytatása:

A 3 közül 6 milió ft értékben melyiket lehet átváltani/elkölteni 1 órán belűl

Én megjegyzésem erre:

Valóban, egy pénz, aminek az árfolyama 1 nap képes több ezer dollárt ugrálni,.. a legjobb dolog a világon.. megbízható, nyugodtan alhatok, ez a lényeg......... Rosszkor veszed és rosszkor adod el és máris nincs mit visszaváltanod. Szánalom a köbön.

Reakciód folytatása:

Hirtelen csak egy pizzat sem tudnál rendelni érte

Én megjegyzésem erre:

Egyszer elkölthető, másszor nem, aztán megint elkölthető, most megint nem,.. pizzát is biztosan vehetek rajta, de keress rá éttermekre, ott nem csak pizza van.

Reakciód folytatása:

Sokszor voltam Én a hülyegyerek..

Én megjegyzésem:

Egyszerűen csak muszáj voltam bemásolni ide :DDDDD

Reakciód folytatása:

Fektessed mindened "tabfolyamokba" az onenal.

Én megjegyzésem:

Vidéki aluliskolázott suttyónak tetszik lenni? :D Fektessed... :D

Tudod mit csinál az aki könyvet vesz? :) Tudást vesz, vagy ha mást nem, fejleszti a fantáziáját és a szókincsét, de végső soron művelődik is. Szerintem egy jó tanfolyam, egy jó oktatás, egy jó könyv aranyat ér és megéri a "befektetést".

Reakciód folytatása:

Azt meg nem értem mit akadtál fent a bitcoinos dolgon. Arról is az a véleményem, hogy az a töménytelen ember bukni fogja a pénzét akik most tolják bele.

Én megjegyzésem erre:

Nem sokkal korábban még példaként hoztad fel hogy az igen, na az coin. Most akkor coin, piramisjáték, vagy bukta? :D Kérlek, mester, szükségem van a szakértelmedre mondd el a jövőt :DD

Reakciód folytatása:

Csak tolj be most minnél többet annál gazdagabb leszel, nem halottál a pizzárol?! te is meggazdagszol mint Ő...

Én megjegyzésem:

Kicsit megszállottan vélekedsz, de .. tudod.. vannak a részvénytársaságok.. meg mindenféle nagy cég.. Microsoft.. Apple.. azt hiszem és javíts ki ha tévednék, ezekbe is tolni kellett a lóvét, és volt aki fikázta, volt aki a lehetőséget látta benne. Hm.. Nekem kicsit erős kifejezés a told bele mindened, de ugyanezt javaslom neked is a kutyáddal :DD

Reakciód folytatása:

Es ezt mar megmondtam amikor az arany futott fel es mindenki aranybefektetést árult a grafikonjaival

Én megjegyzésem erre:

én balga, hol is voltam akkor miért nem hallhattam tízparancsolatod, miért nem csillapíthattam tudatlanságom szavaiddal... de kár, de kár.. Jövőheti nyertes számokat nem tudod véletlen?

Reakciód folytatása:

persze nem állítom, hogy arannyal, kinai részvényekkel, bitcoinnal, nem lehet okosan kereskedni és meg is gazdagodni, de amikor a tömegeket kezdik behúzni bele annak ez a vége

Én megjegyzésem erre:

Hm hm.. mit is lehet ilyenkor tenni.. ja igen.. tanulni. De hol van még a vége? :D

Reakciód folytatása:

Magához a kriptovalutához nem értek (sok mas dologban kepzem magam, aminek véleményem szerint van jövője, a kriptovalutáknak nem lesz, azt nem tudod majd megenni

Én megjegyzésem erre:

Miszter kriptovaluta szakértő.. ja nem.. tárgyi tudástól meg nem zavarodott elmével rendelkező laikus... vajh mit mondhattak az első elő emberek, amikor szegényeket át akarták szoktatni cserekereskedelemről a nemesfémekre.. hát azt banyek nem lehet megenni.. És az aranyat? azt sem.. Mondd.. a papírpénz ehető? :DDDDDDD

Ha nincs jövője, akkor miért csinál Észtország, Dubai (na ők tényleg nem értenek a piachoz), Oroszország (jelentéktelen zsebpiszok állam), Szingapúr, Kína (Oroszországnál is kisebb), nagy Britannia (sose hallottam róluk), Kazahsztán, Dél-Kórea (elmaradott ország ez is), Vanatu, Japán (ezt nem rombolta le még Godzilla?), Venezuela saját nemzeti kriptovalutát?.. Nem kéne szólnod nekik hogy mekkora hülyék, nincs jövője a kriptovalutának? :DDDDDD

Reakciód folytatása:

Azért kezdtél hülyézni, mert 58000 elfogadó helyből nem tudsz egy olyan hirdetést mutatni amit írtam

Én megjegyzésem erre:

Hm.. értem én, hogy gőzmozdony, de mi hajtja? Szóval mutattam, neked nem tetszett, és ha neked nem tetszik akkor nincs is. Értem. Nem ez így ebben a formában nem igaz. What are you talking about? :DDDDDDD

Reakciód folytatása:

Es nem tudod megcáfolni a lényeget, hogy gyakorlatilag elkölthetetlen (úgy ahogy leírtam) az ONE jelenleg

Én megjegyzésem erre:

(épp zenét hallgatva pörgetem magam körbe körbe az irodaszékemen)

Reakciód folytatása:

Tegyük fel ha még minden rendben is van (NINCS) a onecoinnal minden és kimegy tőzsdére, mitől lesz majd kereslet rá, olyan hírveréssel ami van neki?

Én megjegyzésem erre:

Tanulj.. okosodj.. képezd magad.. hass, alkoss, stb stb.. Vagy fordulj a supporthoz bizalommal, pár órán belül válaszolni szoktak.

Reakciód folytatása:

A dealsheker egy oriási kapufa, vagy inkább öngól. Kinálat lesz belőle kereslet nélkül aminek tudjuk mi a vége.. És egyáltalán jelenleg most miért 20eur az arfolyama? Ki szabja meg? Hogy nem a kereslet kínálat az biztos..

Én megjegyzésem erre:

Öhm.. ennyiért fogadják el a regisztrált kereskedők (kínálat).

Ennyiért tudják a felhasználók beváltani a termékekre és szolgáltatásokra (kereslet).

Akkor véleményem szerint a kereslet kínálat határozza meg mennyi értéket képvisel 1 Onecoin. De írhatok egy közgazdásznak is, hogy véleménye szerint, ha egy kereskedő x összegért árul valamit, a vevő ugyanazon az árfolyamon elfogadja az árat, akkor az a két piac sikeres megegyezését vonhatja maga után? Kereslet és kínálat találkoznak? Hu ez annyira alapfok hogy komolyan át kell gondolnom vajon jól tudom-e és ne kérdezzek hülyeséget.

Reakciód folytatása:

Pontosan tudom, hogy működik az MLM.

Az előbbibe igaz sosem vettem részt.

Én megjegyzésem erre:

(épp zenét hallgatva pörgetem magam körbe körbe az irodaszékemen)

Reakciód folytatása:

A BTC nem fogja elhozni az aranykort a sok milio kis befektetőnek ahogy azt a hívei vízionálják. Sokan bukni fognak, kevesen pedig irdatlan mértékű pénzt fog szakítani. Mint általában egy piramisjátékban.

Én megjegyzésem erre:

Egyetértek, véleményem szerint a BTC nem tudja betölteni egy globális fizetőeszköz szerepét, főleg a nagy ingadozások miatt. A piramisozásod már fárasztó ezen a ponton.

A Onecoin viszont alkalmas hogy globális fizetőeszközzé váljon. Hogy miért? Mindet nem sorolom fel, de kb ezek:

Stabil az árfolyama, egyszerűen öröm hozzá igazítani az árakat.

KYC szükséges hozzá, avagy a leendő szabályozásoknak megfelel.

Olcsó az átutalás és max 1 perc.

Kiépített infrastruktúrája van.

Centralizált (mint most pl a dollár, forint, stb..).

Nem szükséges semmilyen technikai eszközbe való befektetés a bányászásához.

0 %-át lopták el (a Bitcoinnak kb a negyedét).

Percenként 50ezres blokkok kerülnek kibányászásra, több tranzakciót képes bonyolítani 1 nap alatt mint a MasterCard és a Visa együtt.

összesen 120 milliárd darab kibányászható érme, le tudja fedni az egész világot (8 tizedesjegyig osztható)

Van még, ha kell leírom majd..

Reakciód folytatása:

De én a tévedés lehetőségét sem zárom ki

Én megjegyzésem erre:

.. aki eddig elolvasta, annak ettől a ponttól már nem kell magyarázatot írnom. Ha saját magad hazudtolod meg, az feltűnő.

Reakciód folytatása:

Akármit mondasz ma egy ONE szinte semmire sem jó.

Én megjegyzésem erre:

(épp zenét hallgatva pörgetem magam körbe körbe az irodaszékemen... najó nem, épp filmet nézek :D )

Reakciód folytatása:

Még nem lehet kijelenteni, hogy bármelyikünknek is igaza van vagy éppen nincs.

Abban kiegyezhetünk, hogy majd az idő eldönti?

Én megjegyzésem erre:

Miután mindenféle hülyeséget, hazugságot, spekulációt, véleményt és feltételezést hordtál össze, miközben bevallottad hogy nem vagy hajlandó utánajárni? De, kijelenthetjük hogy az van amit írtál: nem értesz hozzá.

"Azt látom, merre halad és most hol tart. Október 8-tól függetlenül már most élvezem mindazt az előnyt, lehetőséget, amit a Dealshaker és a Onecoin kínálnak"

Reakciód folytatása:

Előnye csak annak volt eddig aki behozott másokat is jutalékért.

Én megjegyzésem erre:

A kettőnek továbbra sincs köze egymáshoz, de nem baj, meghajlok a szakértő előtt :D Azaz nem előtted. Mivel anélkül is lehet coinod, hogy bárkit "behoznál". Dehát te már sok ilyenben voltál, csak kár hogy nem értesz hozzá.

2018. febr. 17. 00:25
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!