Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
Reakciód folytatása:
Nem a coinhoz kell behozni embert, hanem ahhoz, hogy anyagilag plusszban száljon ki belőle valaki.
Én megjegyzésem erre:
Megnézem hogy bemész a boltba túró rudit venni x forinttal, kijössz, megeszed, majd beviszel magaddal még egy embert hogy pozitívan jöhess ki :D Ellenben ha a túró rudi ad egy ötletet, megvalósítod, és felépítesz rá egy céget,.. tudom tudom, ez már piramis :DDDDDDD
Reakciód folytatása:
Nem érdekel mit hadoválsz oktatásról.
Én megjegyzésem erre:
Aham.. nos ez továbbra is csak azt erősíti meg, hogy nagyon biztos vagy a dolgodban, de nem kösz, nem akarod tudni sem mit fikázol.
Én most szépen folytatom a filmet :D
Reakciód folytatása:
Pontosan tudom, hogy nem azért léptek be az emberek hanem pont az "ajándékért"
Én megjegyzésem erre:
Gondolatolvasó is vagy.. azigen. X professzor? Charles?...
Reakciód folytatása:
Személyesen ismerek olyan onecoin ügynököt
Én megjegyzésem erre:
Az a baj az ilyen kijelentésekkel, hogy aki kamuzik az ilyenkor lebukik. Nem létezik 1 Onecoin ügynök sem, de te tudod. Direkt nem fogom elmondani hogy minek a képviseletében találkozhatsz hálózatépítővel, de a lényeg hogy a kamu az kamu marad. Sajnállak.
Reakciód folytatása:
A dealsheker az több milió ajánlatával együtt is szart sem ér.
Én megjegyzésem erre:
Valóban.. akinek egy coinja sincs, annak tényleg nem ér semmit :D Ez mekkora igazság :D Vagyis ha nincs egy kannyi forintom se, akkor ugyanígy vélekedhetek bármelyik hazai webshopról :DD Taps taps taps...
Reakciód folytatása:
Az MLM főkolomposok.
Én megjegyzésem erre:
tegye fel a kezét most az, aki még soha nem találkozott a szakmájában rossz "szakemberrel", vagy sosem hibázott. Aki ezek alapján ítél meg egy szakmát, az általánosít és beleesik tanult névtelen kollégánk hibájába, aki ontja magából a hülyeséget :D
Reakciód folytatása:
Honnan tudod, hogy nem beszélek oroszul sokkal jobban mint te angolul?
Én megjegyzésem erre:
Jó neked. Most hova sz.rjak.
Reakciód folytatása:
A bitcoin piramis játék voltát meg nem én találtam ki..
Én megjegyzésem erre:
A lapos Föld teóriáját ki találta ki? .. Ja ez csak így eszembe jutott, érdekel :D
Reakciód folytatása:
Ponnt ez az egy amit nem tudtál megmutatni, hogy hogyan lehet elkölteni azonnal. Kézzel fogható dologért.
De nézze meg bárki, hogy 1000 coint el tud e költeni a dealshekeren.
Én megjegyzésem erre:
Mentem aludni :) Sötét van :D Nagyon sötét.. :DD Olyan nagy a sötétség, hogy aki akarja kézzel tapinthatja.. ha kedves kommentelő szakértőnk ad egy lakáscímet.
Ennyi :) Kb ezzel tudnám összefoglalni halmozottan hátrányos helyzetű emberünk érvelését. Akinek szimpatikus kövesse, akinek nem,.. az majd úgyis kérdez :)
Eddig bírtad? :D Ha ennyire érdekel el kell menni és meg kell hallgatni :) Ingyen bezzeg kéne :D
Addig is egy kis friss info:
Csak a Onecoin felel meg már most 100%-ban a követelményeknek :) Ezért van a Onecoin-nál a kezdetektől fogva KYC (ismerd az ügyfeled).. 3 évvel ezelőtt tudta Dr. Ruja hogy ez fog kelleni. Legalább 3 évvel van lemaradva az összes többi krypto deviza a Onecoinhoz képest :) 3 évnyi előny.. az azért nem rossz a top üzleti világban, mi? :D Bár.. lesz aki ezek után is tagadni fogja meg támadja meg fikázza anélkül hogy utánajárna.. dehát ezvan..
Igazság szerint.. nem érdekel hogy jött ez a kérdés aminek köze sincs az eredeti témához :D Inkább csak hagyjuk dübörögni a Onecoin-Onelife-OneAcademy-Dealshaker piacot ;)
Ja ja.. tudom.. semmi se jó :D
Ok, hogy egyszerűbb legyen majd jó a magyar sör is.. de a helyszínt én választom hozzá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!