Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/1051 Mittudomain ***** válasza:

Reakciód folytatása:

Nem a coinhoz kell behozni embert, hanem ahhoz, hogy anyagilag plusszban száljon ki belőle valaki.

Én megjegyzésem erre:

Megnézem hogy bemész a boltba túró rudit venni x forinttal, kijössz, megeszed, majd beviszel magaddal még egy embert hogy pozitívan jöhess ki :D Ellenben ha a túró rudi ad egy ötletet, megvalósítod, és felépítesz rá egy céget,.. tudom tudom, ez már piramis :DDDDDDD

Reakciód folytatása:

Nem érdekel mit hadoválsz oktatásról.

Én megjegyzésem erre:

Aham.. nos ez továbbra is csak azt erősíti meg, hogy nagyon biztos vagy a dolgodban, de nem kösz, nem akarod tudni sem mit fikázol.

Én most szépen folytatom a filmet :D

Reakciód folytatása:

Pontosan tudom, hogy nem azért léptek be az emberek hanem pont az "ajándékért"

Én megjegyzésem erre:

Gondolatolvasó is vagy.. azigen. X professzor? Charles?...

Reakciód folytatása:

Személyesen ismerek olyan onecoin ügynököt

Én megjegyzésem erre:

Az a baj az ilyen kijelentésekkel, hogy aki kamuzik az ilyenkor lebukik. Nem létezik 1 Onecoin ügynök sem, de te tudod. Direkt nem fogom elmondani hogy minek a képviseletében találkozhatsz hálózatépítővel, de a lényeg hogy a kamu az kamu marad. Sajnállak.

Reakciód folytatása:

A dealsheker az több milió ajánlatával együtt is szart sem ér.

Én megjegyzésem erre:

Valóban.. akinek egy coinja sincs, annak tényleg nem ér semmit :D Ez mekkora igazság :D Vagyis ha nincs egy kannyi forintom se, akkor ugyanígy vélekedhetek bármelyik hazai webshopról :DD Taps taps taps...

Reakciód folytatása:

Az MLM főkolomposok.

Én megjegyzésem erre:

tegye fel a kezét most az, aki még soha nem találkozott a szakmájában rossz "szakemberrel", vagy sosem hibázott. Aki ezek alapján ítél meg egy szakmát, az általánosít és beleesik tanult névtelen kollégánk hibájába, aki ontja magából a hülyeséget :D

Reakciód folytatása:

Honnan tudod, hogy nem beszélek oroszul sokkal jobban mint te angolul?

Én megjegyzésem erre:

Jó neked. Most hova sz.rjak.

Reakciód folytatása:

A bitcoin piramis játék voltát meg nem én találtam ki..

Én megjegyzésem erre:

A lapos Föld teóriáját ki találta ki? .. Ja ez csak így eszembe jutott, érdekel :D

Reakciód folytatása:

Ponnt ez az egy amit nem tudtál megmutatni, hogy hogyan lehet elkölteni azonnal. Kézzel fogható dologért.

De nézze meg bárki, hogy 1000 coint el tud e költeni a dealshekeren.

Én megjegyzésem erre:

Mentem aludni :) Sötét van :D Nagyon sötét.. :DD Olyan nagy a sötétség, hogy aki akarja kézzel tapinthatja.. ha kedves kommentelő szakértőnk ad egy lakáscímet.

Ennyi :) Kb ezzel tudnám összefoglalni halmozottan hátrányos helyzetű emberünk érvelését. Akinek szimpatikus kövesse, akinek nem,.. az majd úgyis kérdez :)

2018. febr. 17. 00:26
 72/1051 anonim ***** válasza:
Szépen eldolgozgattál ezzel péntek éjjel. Ezzel már tényleg nem tudok mit kezdeni, gratulálok te nyertél....
2018. febr. 17. 07:28
 73/1051 anonim ***** válasza:
Nem tudja valaki, hogy hol lehet meg tekinteni a mellékelt linken látható, bitconnecthez hasonló agymosásról a felvételeket? [link]
2018. ápr. 11. 22:04
 74/1051 Mittudomain ***** válasza:

Eddig bírtad? :D Ha ennyire érdekel el kell menni és meg kell hallgatni :) Ingyen bezzeg kéne :D

Addig is egy kis friss info:

[link]

Csak a Onecoin felel meg már most 100%-ban a követelményeknek :) Ezért van a Onecoin-nál a kezdetektől fogva KYC (ismerd az ügyfeled).. 3 évvel ezelőtt tudta Dr. Ruja hogy ez fog kelleni. Legalább 3 évvel van lemaradva az összes többi krypto deviza a Onecoinhoz képest :) 3 évnyi előny.. az azért nem rossz a top üzleti világban, mi? :D Bár.. lesz aki ezek után is tagadni fogja meg támadja meg fikázza anélkül hogy utánajárna.. dehát ezvan..

2018. ápr. 21. 09:53
 75/1051 anonim ***** válasza:
Inviában nem voltál benne?
2018. jún. 3. 11:02
 76/1051 Mittudomain ***** válasza:

Igazság szerint.. nem érdekel hogy jött ez a kérdés aminek köze sincs az eredeti témához :D Inkább csak hagyjuk dübörögni a Onecoin-Onelife-OneAcademy-Dealshaker piacot ;)

[link]

2018. jún. 3. 13:28
 77/1051 Mittudomain ***** válasza:

Azt hiszem én most hátradőlök és már csak egy sört kérnék ;)

[link]

2018. júl. 19. 15:20
 78/1051 anonim ***** válasza:
Jó, hogy ilyen nyugodt vagy... Inkább nem reagálok a cikkre mert végeláthatatlan értelmetlen levélváltás fog kikerekedni belőle. Engem csak az fog meggyőzni ha majd EUR vagy USD re lehet bármikor szabadon váltani illetve ezekért vásárolni belőle és nem szakad be az árfolyama ha már majd nem maguk, hanem a piac árazza be... Ha így lesz októberben akkor én fizetem a söröd.
2018. júl. 23. 11:18
 79/1051 Mittudomain ***** válasza:

Ja ja.. tudom.. semmi se jó :D

Ok, hogy egyszerűbb legyen majd jó a magyar sör is.. de a helyszínt én választom hozzá ;)

2018. júl. 25. 12:07
 80/1051 anonim ***** válasza:
Na, hogy áll a helyzet? Mik a hírek? Nagy a csönd. Kimegy a coin oktober 8.-án nyilvános tőzsdére és eldől a kis "vitánk" vagy újabb 6-12 hónapot kell rá várni??? Mintha most ezt hallottam volna valamelyik indiai bloggertől.
2018. szept. 23. 09:01
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!