Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/1051 anonim ***** válasza:

A vízhang jogos:) Szégyenlem a helyesírásom.

Sződligeten is van kikötő én ott tartom;) Igaz nem yaht de szerintem neked ilyen sem lesz, legalábbis coinbol biztosan nem. Par hete jött fel, de még most is van víz az öbölben, még így is, hogy rekord alacsony a duna, ha nem hiszed kocsikázz arra is. Igaz a nagyobb hajókal tényleg nem nagyon járhattak ki onnan sem az utóbbi hetekben...

De lényegtelen, ahogy te sem hiszed el amit mondok én sem egy szavadat se. Akkor vett autót a kollégád amikor te fogsz:D.

2018. okt. 27. 12:28
 122/1051 anonim ***** válasza:

Aztán ha szerencséje volt akkor abból a 25 csali autóbol talán pont neki jutott egy? A több ezer kupon 99.9%-a aktiválás elött eltűnt. Miért szerinted? Azt mondod nem így történt? Én nem találtam aktív hirdetést 8.-án pedig 50esével voltak kuponok 20-40féle autóból. De biztos csak én bénáztam...

Pedig coinosok is jártak így.. Tudomásom szerint egy ones által üzemeltetett erőssen cenzúrázott one forum.. Olvasgasd.

[link]

Régebben hivatkozgattál a onemillionshopra. Ott tényleg lehet azonnal vásárolni coinért. De mit ad isten csak onet nem fogadnak el:DDD BTC LTH LTC-t annál inkább.

2018. okt. 27. 13:00
 123/1051 anonim ***** válasza:
Ezek az emberek akik elkezdtek panaszkodni, hogy eltűntek az ajánlatok az aktiválás elött talán másik one ba vannak mint te? Több dealsheker is van?..
2018. okt. 27. 13:12
 124/1051 anonim ***** válasza:
Majd pont yahtot, medencét, meg luxusautot veszel ezen az oldalon. Egy mobiltelefont de még csak egy quartzórát sem kapni...
2018. okt. 27. 13:18
 125/1051 Mittudomain ***** válasza:

Ha csak amiatt kéne szégyenkezned,.. azt legalább lehetne fejleszteni.. :DD

Sződligetről meg marha sok értelme van hajót tartani hogy a Szentendrei szigetre átmenj vele sátorozni :DD Nagyobb madár vagy mint gondoltam :D Horgászcsónakot a Wikingben ráadásul :D Ó nagy pénzügyi tanácsadó, árassz el bölcsességgel :DDDDDDDDDD Az élet egyéb területén is ekkora sügér vagy? :D Ez költői kérdés volt, kitűnik az írásaidból :DDDD

Szívesen megmutatnám a számlát, de sajnos ki kellene satíroznom a személyes adatait, onnantól meg megint hallgathatnám a süket dumád :D

Aktiválás előtt eltűnt? :D Ezt honnan vetted? :DDDD Merthogy amikor éppen aktuális volt nem nézted az is biztos :) De örülök a feltételezéseidnek és a belemagyarázásodnak, egyelőre ezt olvasom az elejétől fogva :) Akkor amikor fotókkal tudom igazolni hogy a 200 autót amit korábban feltettek pillanatok alatt vittek el, majd az átadásra ünnepséget szerveztek és mindenkinek külön személyesen adták át,.. sajnálom ha nem értesítettünk róla, legközelebb meghívunk :D ja,.. nem.. még a végén elkezdenél ordibálni hogy átverés, 200 statiszta meg kamu autók kartonból :DDDDD Öregem én már könnyesre röhögtem magam rajtad :DDDD

"Tudomásom szerint...".. akkor írj ha biztos amit mondasz addig meg hallgatni arany :D Miért van az, hogy én, meg akik mindent úgy csinálnak ahogy a cég előírja örülünk, mások meg akik úgy gondolták hogy másképp akarják csinálni dobálják a sarat mert nem úgy sült el ahogy akarták? :D De komolyan na ezt tudni akarom :D Mi az oka ennek? :D Hogy lehet az, hogy mi el tudjuk költeni és én nyaralni megyek, csoporttársam autót vesz, mások meg pezsgőt,.. Akikről te beszélsz meg állítólag baromi csalódottak.. Nem tudom mit lehet ennyire elbaltázni két kattintásból, de gratulálok nekik, megérdemlik :D

Onemillionshop: nem tehetek róla ha hülyék és váltottak :) A BTC-hez kész öröm lehet percenként hozzáigazítani az árat :DDD Meg a többihez :D Minden cégnek szíve joga eldönteni hogy milyen fizetési eszközt fogad el :) Semmi olyat nem árultak amit máshol ne tudtam volna megvenni :) Gyanítom hogy emiatt a váltás miatt hamarosan a rolót is lehúzzák :)

Értem én hogy próbálod bizonygatni továbbra is azt amiről lövésed sincs, de attól mert sokszor mondogatod még nem lesz igaz :) Engem nem zavar ha ugyanezt mondod az én dumámra is, csak a különbség az, hogy én tényleg elköltöm éppen aktuálisan a coinomat te meg azt mondod hogy hazudok :D

Eddig is jókat vigyorogtam az írásaidon, csak emiatt jövök ide :D Korábban nem hittem el hogy tényleg vannak ennyire sötét emberek. Bár a közlekedési morálból tudomásul kellett vennem hogy többen vagytok mint gondoltam :( :D

2018. okt. 27. 14:08
 126/1051 anonim ***** válasza:

Újabb elégedett onecoin befektetők.. Nem is értem mi a bajuk, ha vehetnének yahtot is a coinkákból.. A bíroság meg persze elfogult.. [link]

Remélem elöbb itóbb itt is lesz esze a csőbehuzott embereknek és leperelik a hozzádhasonlókról a gatyát.

2018. nov. 16. 15:11
 127/1051 anonim ***** válasza:

A másik piarmis, akarom mondani, ahogy te hívod : forradalom is szépen alakulgat. [link]

Most hol van a sok nagyokosok, szakértők akik szeptemberre 50-500 ezerre jósolták az árfolyamot.

2018. nov. 16. 16:21
 128/1051 Mittudomain ***** válasza:

Nálad sötétebbel csak ma találkoztam, de az már tényleg egy külön kategória a szánalmas skálán :D Más téma volt, igazából nem is összehasonlítható, de a sötétség mérhetetlen mértékét most már veletek azonosítom.

Behindmlm :D :D :D Hát ez nagyon cikii .. gyááá :DD És tényleg még mindig a laposföld kategóriás behindmlm :D lemegyek hídba és felavatom magam :D Ez óriási, komolyan :D Az megvan hogy eljárás indult a behindmlm volt szerkesztője ellen mert akkora gyalázat hazugságokat írt hogy azt már tényleg nem lehetett szó nélkül hagyni? :D Nincs mi? :D Találtak másik balekot :D Hiába.. hülyét mindig lehet találni.. :D Keresd már meg kérlek a legelső cikket a onecoinról a behindmlm oldalán.. csak úgy.. nah.. mégis.. hogy mikori :D Nem érzed hogy magadat járatod le ? :D

A másik kedvenc a bitcoin :D Vergődés level 999 :D Najó erre most tényleg nem tudok már mit mondani, sírva röhögök rajtad XDDDDD Van még hasonló a tarsolyodban? :D Esetleg vmi ami kapcsolódik is a onecoinhoz ? :D Ügye tudod hogy még mindig működik és fejlődik és elkölthető? :D Tanítják valahol a hülyeséget vagy fejlődési rendellenesség ez nálad? :D Hadd ne kelljen már megint egy összefoglalást készítenem abból amikor saját magadat hazudtoltad meg oldalakon keresztül :D Komolyan mondom legalja... :D

2018. nov. 16. 21:40
 129/1051 anonim ***** válasza:
Szerintem te meg nem sötét hanem szimplán beteg vagy... Rajtad kívűl nem is tudom, hogy van e más aki hisz még mindig ebben az átverésben. Kezdem azt hinni, hogy belezavarodtál.
2018. nov. 17. 00:48
 130/1051 Mittudomain ***** válasza:
Tudod.. a hit és a tények között van egy mély szakadék. Mondanám hogy a partján állsz, de a tények oldalról próbállak meglátni a szakadék mélyében :D Küldözgetheted a behindmlm meg portfolio meg hasonló kaliberű linkeket,.. mióta is jelennek meg? 2015 óta? Mennyiszer volt beharangozva hogy ellenőrzés meg vizsgálat? Hányszor jelent meg hogy na most vége? .... és még mindig működik, megy, bővül és költeni lehet?.. hmmm, érdekeeees :D De furcsaa.... :D :D De azért kapaszkodj a hitedbe jó erősen ;))))
2018. nov. 17. 06:38
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!