Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
A másik meg. Ezekre a hirdetésekre gondolsz??? Itt valóban beszámolják a coint. 50%-ba. És azonnal vehető is. [link]
Szerinted miért nem vett senki 2500 eur + 100coinért egyet sem még? Hát ezért: [link] mert 2000 dollárért is meg lehet venni. Nagy okosság. És ilyenekkel van tele a dealshaker. Végül is tényleg el lehet költeni a coint is ha van mellé még elég felesleges euród:DD.. TE BOHÓC!
Hu nagyon vágod.. még mindig kívülállóként :D Amikor belépni sem tudsz a felületre :D Nagy mágus, ha folyton a gép előtt ülsz és ezeket nézed nem sok egyéb örömöd lehet az életben :D
Nem azon nevetek mekkora hülyeségeket mondasz hanem hogy egyik pillanatról a másikra próbálsz mondani valamit amivel elhanyagolható kis százalékban igyekszel igazolni magad.. nem baj hogy ezekkel saját magadat húzod csőbe, készül már az újabb összesítés ahol egy az egyben látszik ahogy egymás után mondasz magadnak ellen :D A múltkori után is legalább behúztad füled farkad aztán valamiért elfelejtetted hogy mennyire béna vagy és újrakezdted.. mint egy aranyhal :DDDDDDDDD Tényleg, ez már cuki kategória :D Tudod miért nem linkelek ide 100% magyar elfogadóhelyet ahol már voltak vásárlások és aktívak? Mert arra is kitalálnál valamit csak hogy magadat próbáld igazolni :D
Nem fogadnád meg végre a saját szavad és maradnál csendben ahogy ígérted? :D Én legalább nem ígérgetek semmit amit nem tudok betartani :D Mentalitásod és személyiséged tükrözi minden írásod :DDDDD Szerepelhetnéked van? Szeretsz hülyét csinálni magadból? Nos barátom akkor a bohócozásod saját magadra érted, állj a tükör elé és mondogasd :DDDDDD
Ha kicsit kutakodik az ember találni érfekeségeket. Ennyit rólad meg az eladott autókről. Bohóc.
Ne hadarj, egyre több hibát ejtesz lányos zavarodban, remegő szájjal :D
Ja hogy te nem tudod elfogadni hogy 100% coint költve vettünk nyaralást, autót, miegymást, az nem az én problémám. Bármikor alá tudom támasztani képekkel, tényekkel, de mivel elég sötét vagy hogy megkérdőjelezd foglalkozzon vele aki ráér ennyire :D Nekem nincs rá időm.. ma is átaludtam a napot, hiába kereskedni hajnalban a legjobb :) Ázsiai piac.. imádom a szabálykövetésüket.
Azt hogy mi mennyibe kerül a DealShakeren már.. hányszor is beszéltük át hogy valójában mennyibe kerül nekünk?.. Akkor azt hiszem most ezt is skippelem, keresd vissza és szembesülj a baromságoddal :D Ja az neked nem megy mert akkora a vakfoltod hogy a tudósok feketelyuknak hiszik :DDDDD
A nem tudok és a nem akarok között különbség van, mert kár beléd bármilyen információ, ezt nagyjából a 7. oldalnál tanultam meg. A válaszolgatás neked sem erősséged, bár aki kibic az csak vau vauzni tud :D
A halyód.... na ezt magyarázd meg nekem :D A T9 predektív szövegbevitel mindennek az oka tudom tudom.. :D IQ fighter :DDDD Halyó :DDDDD Ha jó ha nem jó, a rocsó akkor is csak rocsó :DDDD
Kiforgatom a szavaid? Van mit :D Zseniális ahogy beállítod magad, én meg leleplezlek :D Fáj tudom.. majd kapsz rá kenőcsöt. Irreveláns példának tartod ezeket? Mert a bitcoinnal való példálózás, a shortolás felhozása az mi te szerencsétlen? Asszem ezek hamarabb voltak :DDD Komolyan.. feltűnt hogy régóta nem linkelgetek már neked semmit? :D Egy.. más úgyse olvassa.. Kettő, neked meg minek :DDDDDDDDDDDD Hagylak vergődni, annál szebb lesz a vége :DDDDD
Szóval.. miután továbbra is azt mondod, idézem: "kitörölhetem a seggem a coinnal", csodálkozol ha nincs kedvem bizonyítékokat eléd tárni és nem foglalkozom a szánalmas hiteddel? Kiscsikó, bármelyik állításom a coinok elköltéséről bármikor és bárhol igazolni tudom :D Szeretnéd látni? Nem fogod.
Tudod miért nem? Ugyanazokat a köröket futod.. én szépen kedvesen elmagyaráztam többször is, majd bekattansz, átalakulsz barommá és fikázol a lelátóról :D Ez... vicces :D Ezért veszlek komolytalanul és hagyom hogy fusd a köröket mint hörcsög a kerékben :DDDDD Baromi vicces ahogy futsz futsz, nem jutsz sehova és minden pofára esés után visszamászol osztani az észt :DDD
Mitől lesz jobb a megírom? :D Amúgy megírtam, belinkeltem, arra megint azt mondtad hogy hülyeség, innentől fogva mennyire nem tudsz érdekelni szerinted? Van coinod? NINCSEEEEN :D Akkor mi közöd hozzá :D Maradj a lelátón és tépd a szád :DDDD Nem lehet elkölteni!.. Nincs értelmes ajánlat!.. Ja amúgy coinom sincs! Ja és semmi belelátásom! :D Ezeket is reklámoznád? :D A véleményed olyan mint a f*ng. Mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra :DDDDDDDDDDD
Nah kiskutyului mutyuli ugass csak tovább :D Nem azt mondtad jópár hozzászólással ezelőtt hogy befogod? :D Jaj.. ne .. ne tedd, unatkoznék :DDDD Hallod ezt a fütyülő süvítő hangot? Ezt az arcod adja ki ahogy hasítja a levegőt a padló felé :DDDD Mekkora arc vagy :D Remélem jó nagy, úgy nagyobbat csattan :DDDDD
Nem nem nem, ezt most folytatjuk, még van mit magad alatt vágni :D
Igen, látom a linkeket, meg mindent amit beteszel ide, mellette meg a megvett autókat és a nyaralásom. Szóval akkor most mivan :D Linkeljek én is és akkor meglátjuk kinek van több linkje? :D Én apukám erősebbet játszunk? :DDDDD
Említettem, hogy sajnálom azokat akik befektetésként tekintettek rá és és nem értik azt a folyamatot, hogy ez nem a garázsban összedobott ICO hanem egy komoly és jelentős folyamat, meg azokat is akik figyelmen kívül hagyták Dr. Ruja beszédeit arról hogy pontosan milyen szerepet is fog betölteni a Onecoin és akik spekulációra hajtanak azok inkább távozzanak, de ezt már leírtam sokszor, szóval ülj rá az ujjadra és pörögj rajta, fusd a köröket, ehhez értesz, aki csak arra tud gondolni hogy mikor lesz más pénzre váltható nem lát tovább az orránál :D Szerinted tényleg itt irogatnék ha nem úgy lenne és igazából unatkozom vagy elmebajos vagyok vagy nem tudom mit gondolsz? :D Azért írok mert egyszerre vicces és szánalmas hogy vannak emberek akik ennyire idióták :D
Kibic vagy kiscsikó, én legalább benne vagyok, hála az égnek :)
De tényleg, akkor már erre válaszolj ha már én nem teszem mert a röhögéstől könnyezek és csúsznak az ujjaim, hogy 3 év alatt, egy vizsgálat sem zárult le? :D 3 év!!! Bakker... :D 3 év alatt semmi eredmény nem lenne? :D 3 év és akkor még húzzunk rá még hármat, hadd szaladjon amíg betörőket kergetünk vagy mi? :DDD Milliárd eurós cég vizsgálatáról beszélünk ember!! :D 3 év alatt semmi ami miatt bezárhatták volna sőt folyamatosan bővül? :DDDD A paraszt részedből használd a logikát is, tényleg ennyire sügér vagy? :DD Bámulatos :DDDDDD 3 éve nem jöttél rá hogy kajálod a médiát és dagadtra hízott a hülyeség faktorod? :DDDDDDDDDDDDDD
Linkeljél, shortoljál, fuss Forest, vagy nem tudom, de ezzel már fel lehetne lépni.. :D
Kibicke :DDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!