Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/1051 anonim válasza:
Hypestat.com ... Rá lehet keresni megkora nézettsége van az új dealshakernek. Pont mint az előző XD Tik-Tak
2019. jan. 18. 23:12
 182/1051 anonim válasza:
Állítólag nem mentek tőzsdére mert az a jelenlegi kripto piacot elnezve levinné az árakat, még szerencse hogy gondolnak rátok és ilyen kis lépés mint a tőzsde bevezetés pikk pakk vissza hátrálnak. Majd valthatjátok be ha kész a newdealshaker tok szupi lesz a teszlád örülök hogy nem vagy buta.
2019. jan. 18. 23:16
 183/1051 Mittudomain ***** válasza:

Látom megint összefújta a szemetet a szél amíg nyaralni voltam :)

Hypestat... nos ez szerintem egy 3,5 milliós zárt közösségnél egész jó, ha hozzátesszük hogy ahány ilyen oldal van mindegyik mást mutat :)

"állítólag".. megint annyira jól informált vagy :DDD De ha már itt tartunk, a piaci kapitalizációja a One-nak jelenleg 17,1-szer nagyobb mint az egész kriptovaluta piacé összesen, beleértve a BTC-t is. A BTC-nél 30-szor nagyobb.

Az egész kriptovilág piaci kapitalizációja: 98 milliárd euró

A BTC piaci kapitalizációja ebből: 54 milliárd euró

A One piaci kapitalizációja: 1673 milliárd euró.

Ráadásul amíg távol voltam 1 hétig pihentünk 100% One-ban fizetve, az árfolyam 27 euróról 30 euróra nőtt. :)

Amint jegyezve lesz tőzsdén is, egy kis borulást biztos okozni fog.. :D

Még vmi? :D

2019. jan. 21. 11:09
 184/1051 anonim ***** válasza:
Akkor még jó hogy nem lessz....:D
2019. jan. 21. 14:06
 185/1051 Mittudomain ***** válasza:
Jegyezve lesz. Az viszont valóban bölcs húzás ha lassan, szakaszosan történik, egyre inkább értem a cég ezen lépéseit is. De nem hinném, hogy a többi CC miatt :) Ekkora hirtelen gazdasági lépésbe sok minden más is belerokkanna ha rá lenne zúdítva ez a volumen :)
2019. jan. 21. 14:19
 186/1051 anonim ***** válasza:
Ha jegyezve is lenne amit kötve hiszek, abba egy dolog fog belerokkani...az ONE árfolyama...
2019. jan. 21. 15:05
 187/1051 Mittudomain ***** válasza:

Úgy látom ebben a topikban rajtam kívül mindenki más hitre, előítéletekre, téveszmékre és hozzánemértésre alapozik :DDD Na meg a 4 éve folyamatosan megjelenő portfóliós cikkekre amiket ctrl c ctrl v-vel állítanak elő :DDDD "Nem hinném.." "Állítólag..." "Úgy hallottam..." .... :D

Én meg tudom :) Nekem ne vau vauzzon bele olyan akinek még ingyenes pozíciója sincs hogy megmondja a tutit :DDDD

2019. jan. 21. 15:48
 188/1051 anonim ***** válasza:
Eddig a tőszdén való jegyzésre 3 kitűzött időpontból semmi sem lett, aki itt még ennek ellenére hisz valamiben az te vagy..
2019. jan. 21. 17:22
 189/1051 Mittudomain ***** válasza:

Nálam ez nem hit kérdése :D

Szerintem már javában zajlik a felkészítés... szerintem :) Gondolkodtam rajta hogy még várok vele hogy megmutassam, de egye fene :D

[link]

Tudom hogy erre is ki fogsz találni valami frappáns agymenést hogy ez miért nem bizonyít semmit, miért átverés, miért nem lesz stb,... de mindig kell valami igaz?

Legelején vala a "nincs is ilyen cég..." -> Megmutattuk.

Aztán a "nem lehet CC centralizált..." -> De ez hülyeség volt, mert nincs olyan szabály hogy nem lehet centralizált.. A Ripple is centralizált, azt akkor meg most mivan..

Ezt követte a "nincs White Paper" rész... -> Megmutattuk.

Aztán eljövendele a "nem fogadják el sehol" rész... -> Igen, egy ideig volt ilyen is, de 2017. óta elkölthető, ahogy tettem azt most én is.

Aztán mondá a nép, "átverés, piramis, vizsgálatok..." -> Megmutattuk a működését, az oktatást, a lezajlott vizsgálatok eredményeit hogy nem találtak semmit, JELEN pillanatban is működik :) Ez sokaknak a mai napig hihetetlen kategória, dehát majd kinövitek ahogy a többit is.

Elmúltak a cikkezések meg a lejáratások, aztán eljött végül a "nincs kint a tőzsdééén" korszak.... -> Igen, most épp még nincs kint. Oszt akkor mivan. El lehet költeni és 30 eurót ér, mert ennyi az értéke, ennyiért hajlandóak elfogadni. Kis közösség? Most még az.

De majd ez a korszak is elmúlik.. aztán lesz vmi új...

Legvégül tudod mi lesz? Hát mindenki nagyon megmondta hogy ez igen ez a valami, sőt, élenjárt amikor védeni kellett meg a megmondtam hogy jó ez. Már alig várom amikor minden agyatlan tuskó ezt fogja reklámozni akik korábban a szájukat tépték :D

Nem tartod érdekesnek? Mindig volt valami ami miatt ment a szájtépés.. most is van. Naoszt? :D :D :D :D :D :D Hol érdekel akkor minket amikor el tudjuk költeni? Szerinted? :D Mindjárt fel is megyek megnézem milyen klassz ajánlatok vannak, nyár előtt még jó lenne valami napos helyre menni és jó színnel kezdeni a májust :)

Jut eszembe... Az autószalont felhívtad? Hogy tényleg el fogják fogadni a One-t? Idehaza? :D Hívd már fel légyszi, én már megtettem, nagyon barátságosak és kedvesek, hallani a hangjukon hogy lelkesek, gondolom nem én voltam az első aki megkérdezte tőlük :) [link] Tessék, keresned se kelljen :D Ajánlom a pénzügyi vezető megkérdezését :)

Arra rájöttél már hogy a viharba működhet még mindig a cég 4 év elteltével? :D

2019. jan. 21. 18:19
 190/1051 anonim ***** válasza:

Azért tud ilyen sokáig működni, mert nem igértek kifizetést. A kezdet kezdete ota nem kellett kifizetni. Ezért nem dől össze a dolog. A mai napig csak befelé áramlik a lové... Itt a tőzsdére menetel, meg a magas árfolyamok, meggazdagodás, meg az új világpénz volt/van az igéret. Amíg van aki ezt benyeli és fizet, mint ahogyan most Dél afrikában, Kambodzsában, Indiában sokan teszik, adig "működni" fog az ONE

Én is elfogadok majd ONEcoint és érthető módon bárki más is ha szabadon átválthatja majd.... De ezt nem akarod elárulni, hogy mikor fog ez megtörténni?! Mert talán te is sejted valahol, hogy nem fog.. Én tudom mikora igérik, sokadjára megint. Csak tőled akarnám "hallani".. Olyantól aki benne van a projektba és ONE akadémiát végzett:D

2019. jan. 22. 07:26
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!