Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
Mégis mi a fészkes fenéről beszélsz ember :D Hu de nagyon kened vágod :D Bármikor ki lehetett venni pénzt, én is kiutaltam a jutalékom egy részét, a másik részét meg visszaforgattam, szóval elárulnád hogy mégis honnan veszed ezeket a fantasztikus hülyeségeket? :D
Akkor fuss neki még egyszer, a hit, a feltételezés, az úgy gondolom, a szerintem itt nem segít... :D Ráadásul teljesen öngólt rúgtál, mert ha nem lehet kivenni semmit akkor hogy tud működni azóta is folyamatosan te észlény? :D Na mindegy, hallgatlak, találj ki valami jobb logikát mert abból most nem jött össze semmi :DDDD Szóval akkor még egyszer.. Szerinted, hogyan működhet 4 éve még mindig folyamatosan, a vizsgálatok, az ellenőrzések és a támadások, fikázások ellenére? :D Tudom hogy te nagyon szeretnéd belemagyarázni hogy ez rossz, de ezzel a hozzáállással max hülyét csinálsz magadból.. ha még lehet ennél is jobban :D
Tudod mit? Amíg azon lovagolsz hogy tőőzsde tőőzsde tőőzsde,.. ahogy írtam is, most épp ez a korszak van, addig is költjük :) Jó lesz? Neked úgyis mindegy mert úgysincs, nekünk meg megint csak mindegy mert amíg nem lehet átváltani így is jó és sokszorosát költöttük már mint amennyi benne van :) Szóval szirénázz nyugodtan tovább, mi meg pont lesz.rjuk :D
De azért csemegézz:
Konkrét dátumot ebből se fogsz megtudni de nem is baj, ezek után tök felesleges hogy tudd :)
Direkt kötekedsz? :D Annak akinek nincs coinja, nincs ingyenes pozíciója sem, hol érdekli mikor megy tőzsdére? :D Elég sivár lehet az életed ha ebben éled ki magad hogy egy olyan témában okoskodsz amihez közöd nincs :D
Igen, azon vagyok, nézem a következő nyaralást :) Bár állítólag, vagyis szerinted nem lehet elkölteni .. ja de mégis el lehet.. haszontalan dolgokra.. mint.. utazás és nyaralás... :D .. és még én értetlenkedek :D Döntsd már el mivan, szerinted most akkor el lehet költeni hasznos dolgokra vagy nem lehet :D Nyertesen nem tudsz kijönni ebből már úgyse, tökmindegy mit mondasz saját magad hazudtolod meg :D
Apropó... gondolkodtál már azon, hogy hogyan működhet még mindig 4 éve az a cég ami 4 éve is kapott már ellenőrzéseket meg vizsgálatokat? :DDDDDDD Mi lehet az oka, hogy azóta is folyamatosan bővül és nő az árfolyam? :D Hm? :DDDD
Igen az tényleg rossz lehet.
Mostmár tudom, hogy a one 4 éve hibátlanul működik, a tagok nagyon elégedettek. Verheti a fejétba falba aki kimaradt. Bezzeh aki időben "beszált" és nem halgatott a sok irigy rosszakaróra mint pl én, annak most szinte ingyen lehet 40 miliós teslája. És azt is, hogy hamarosan tőzsdére megy a cég és hogy a behindmlmet valamilyen mesemondó szerkeszti.. Leérveltél , meggyőztél..
Nézd már megint mekkora fikció pattant ki a behindmlm buta, minden alapot nélkülöző újságírójának fejéből..
Szánalmasak. Nincs ezeknek jobb dolguk mint ilyen hazugsákotak kitalálni? Főleg, hogy a tagok a fent részletezett okoból úgy is fittyethányak az ilyen ostoba cikekre. Amikor már a hülye is tudja, hogy azt a pármiliárd dollárt aki akarta már rég elkölthette a dealshekeren.
Behindmlm :D :D Az egy igényes honlap.. a 4 éves unokaöcsém is jobb honlapot csinál :D Azt tudod hogy a behindmlm az összes mlm céget támadja? :D Mit is írtak az amwayről,.. flp-ről,.. stb? :D Jah hogy a főszerkesztője ellen eljárás indult rágalmazás miatt, azóta a színvonala is ez a... lelkisérült blogíró szint? :D Lássuk csak.. mikor is írnak először a Onecoinról.. 2014 szeptember 23?.. hm.. 4,5 éve?.. hm hm.. 4,5 éve semmi megszüntetés, pedig ők már akkor tudták hogy átverés :D
Mikor is írták hogy Ruja-t elkapták Németországban és letartóztatták? 2017. november 3-án?.. Lássuk csak,.. pillanat csak megnézem, hátha lemaradtam valamiről,.. igen, még létező cég a Onecoin :) Hm hm...
Jaj.. mit is írnak róluk a 2 idióta bloggerről a behindmlm-nél? [link]
Hm hm... akkor a cinikus bejegyzésed sajnos megint csak öngól.. :D
Nem azt mondtad hogy igazam van, nyertem és amúgy is eltakarodsz vmi telelésre?.. :DDD Erre linkelsz itt ilyen cikkeket amiknek már 4,5 éve sem volt értelmük :D
Az online oktatási csomagokra gondolsz?.. sajnos "elfogytak".. :D Neked legalábbis.. Ha nagyon akarod oldd meg magad, nekem ugyan nem kellesz :D Keress egy jutalékért bármire képes ügynököt a cégben, biztos lesz aki azt mondja majd amit hallani akarsz csak hogy 10 euróval gyarapodjon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!