Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
Annyira édes hogy beírtad a naptáradba :D Felraktad már a műanyag mütyürjeidet? :D Még mindig nincs ingyenes regisztrációd se? Akkor mit szeretnél? :D
Addig is amíg olyanokat olvasgatsz akik kettőt nem tudnak kattintani, pakolok tovább. Tudod.. lazítani megyünk one-al fizetve :) Na meg..... jóideje akarok egy Tesla S-t, szerinted utazás alatt intézzem vagy ráérek ha visszajöttünk? :) Áh.. lazítás alatt nincs munka :)
Ez utóbbihoz google translate ajánlott :D
Tényleg nagyon édes ahogy kapálózol :D
Nagyon meggyőző a cikk:) Olvastunk már sok szépet. De maradjunk a tényeknél. A dátumok melyekre a nyilvános kereskedést igérték és korábban te is hivatkoztál:
2018 II név, befuccsolt,
2018.10.8, befuccsolt,
2019.01.07, hát ebből sem lett semmi. Illetve ahogy olvastam egyéb igéretek sem akaródznak teljesűlni... A klarev cars jó nagy átbaszás volt a sok ezer autójával együtt. Amig nem jön meg a teslád a onecarstól addig maradjunk abban, hogy ez is az. Ami arra kellett, hogy egy halom hozzád hasonló agyhalott ember megint beletoljon pénzt az OC-be,mert elhitte hogy januárban ocsón rendelhet autót:D. A budapesti kereskedés is egy szédítés volt. Amit nemtudom, hogy te találtál e ki, vagy valamelyik felsó vonalad. (Vagy megmondod végre, hogy melyik az? Ennek utánna tudnék nézni és máris kapnád a söröd, sűrű elnézés kérések közepette.) Van egy dealshaker nevű oldal, amit már nem részletezek, te nagyon elégedett vagy vele tudom, az legyen a te szerencséd. Sokan nem ilyen szerencsések. És van még 3 hónapja a newdealshaker. Nagyon hangzatos katekóriákkal. Computers, tv, mobil, cars, stb amire csak egy one birtokos vágyhat. De ennek az informatikában élovas, útörő, "facebook szintű" cégnek, csiliárd eurós árbevétellel, egyszerűen nem sikerűl kijavítani az oldal bagatel hibáit, ami így természetesen használhatatlan és a hangzatos dolgokból nem tudsz vásárolni továbbra sem... Egyenlőre itt tartotok:D Grat, csak így tovább. Beirtam a naptáramba az 2019 október 8-at :D
Épp ma számoltam át.. kb 200000 ft értékben vehetem meg a vadi új S P100D Teslát :D Ja hogy nem hiszed el, mert szerinted, véleményed szerint, hited szerint, a korábbi vásárlások sem valósultak meg :DD Fantasztikus tényekkel rendelkezel :DDD Bitcoin árfolyamhullámzásból meggazdagodtál már? :D Pedig te előre megmondtad mi lesz... :DDDDDDDD
Azon most miért nem lovagolsz hogy 100% One-ért vehetem a Tesla-t meg a többi fent lévő autót?... Még eurót se kérnek.. a hülyék.. :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Se pozíciód.. se csomagod.. arra keresd akkor a választ miért működik még mindig 2015 óta megannyi ellenőrzés után? :D Erre csak van valami logikus magyarázatod? :DDD Na? :D Valami? Kíváncsi lennék szerinted miért :D
Jó, nem budapesti sajnálom :D De ők fogják elfogadni, az meg hogy kell egy kis idő onnantól hogy felteszik és amíg leellenőrzik illetve publikussá teszik,.. hát ezvan.. :D
Nahát.. nem csak készen adott csomaggal hanem én magam rakhatom össze a saját autómat, bármelyik márkánál?... 100% coinért, mekkora hülyeség már hogy egy deka euróval sem akarnak lehúzni :D
Sajnálom azokat akik azon lovagolnak mikor lehet már átváltani, nekem pl tökmindegy hogy ma, holnap, jövő héten, következő hónapban, vagy október 8-án :D Már többet költöttem one-al, mint amennyi euróért csomagokat vettem anno :D Tudod milyen ez? Amikor fiatalként elmész 5000 forinttal bulizni és 200ezerrel jössz haza :DDDDDDDDDD
Ha ma csak 1 %-ot is át lehetne váltani akkor se váltanám át, nem vagyok dilettáns :D Nyomorgassak össze 40 millió forintot amikor 200ezer forintból vehetem meg azt a Teslát? :D Idővel pedig csak 100ezerből? :D Na akkor kellemes huszárkodást a dátumokkal :DDDD
Majd vehetsz! Évek óta ugyanaz a duma. Majd vehetsz, majd kereskedhetsz, majd ez lesz, az lesz, ekkor és akkor. Nézd tele a dealshaker autókkal és szuper ajánlatokkal, megveheted! Csak nem tudnak 2őt kattintani a felhasználók ezért nem akaródzik összejönni. Pedig sokan vennének már most és nem várnának a 60EUR-os árfolyamra mint te. Majd ekkor akkor.. Ha nálad lesz a Tesla akkor elismerem, de hát évek óta ezmegy. Az igéretekből sosincs semmi...
Én is volt, hogy nagyon jó üzletet kötöttem alibabán. Nagyon olcsón vásároltam valamit, kis fizettem csak éppen sose jött meg:D Kb ez ilyen.... Na de mindegy. Nincs mit tenni mint megint várni....
Ha érdekel, igen, szépen profitáltam a bitcoin esésen, Egy egyszerű short pozicióval. (3500-nál zártam.) Legalábbis ami a %-kokat illeti elég szép a teljesítmény. Közel 100% hozam (tisztán, bevallva) kb egy év alatt, úgy, hogy nem szarakodtam egésznap a plus500-al, napi kereskedéssel. Szimplán mindenap rénéztem egyszer az árfolyamra és kivártam. Igaz összsegszerűen nem olyan nagy nyereségről van szó, mert nem mertem nagyobbat kockázatatni, hiába volt jó a megérzés. De legalább eltudom költeni!!!!!:D
Tipp: Most számítok egy kis fellendülésre, de ha 5eig visszakúszik megint nyitok egyett.
Majd vehetsz.. nos.. most vehetsz :D Arról nem tehetek ha nem akarod felfogni, ez úgy érzem nem az én hibám :D
60 eurós árfolyam: szóval szerinted akkor lesz 60 euró is? :D Nemrég még azt mondtad semmit sem ér :D Tökjó hogy pozitív vagy :D Igazából én nem megyek bele soha mennyit fog érni, csak azt mondom hogy most épp mennyit ér :) Mikor lesz 60? Lehet megvárom.
Akkor csak Tesla jöhet szóba? Szimpatikus az Audi etron is.. Meg Teslának még nincs itt kiépítve hálózata meg szervíz, Audi legalább van. De figy nem gáz, csak kérdem hogy akkor csak Tesla?
Oh, jah ha neked kell 1 évet várni az nem gond? :D De akkor nálunk meg most azonnal legyen vmi :D Nos az árfolyam ingadozás és a tőzsdére menetel úgy hogy közben globálisan gáncsolnak sztem más tészta dehát én nem értek ezekhez :D
5 év? Akkor most mégsem kérdezgethetlek hetente hogy na kivetted már? :D
1 év 100%? Akkor én mit mondjak.. 2 év 2000 %... és most hogy coinnal fizetek a szállásért vagy euróval,.. azt mondták nekik mindegy melyikkel...
De akkor most mivan.. 2015 óta folyamatosan indultak ellenőrzések... most akkor bezárták mert illegális vagy még mindig működik és egyre bővül? :D Nem értem :D te érted ezt? Szerinted mi lehet? :D Még Németországban is újra engedélyezett pedig a Bafin meg minden meg juj mi volt? :D Összezavarodtam, állítólag nem működik, mi meg elmegyünk megint lazítani coinért :D Fene se tudja már mivan :D
Működni működik.. de, hogy, hogyan!!!?? az a nemmindegy...
Az hogy csinálnak egy olcsó weblapot, hogy teslát vehetsz az még nem azt jelenti, hogy meg kapod. Ha ott lesz az autó a neveden, akkor elhiszem, addig nem.
Nem értem, hogy te hogy tudsz teslát vagy bármit venni, amikor ismerek személyesen olyanokat, akik beszáltak ebbe a csodás lehetőségbe és ők egy jobb kerékpárt sem tudnak venni a többmiliót érő coincájukból.
Na erről eszembe is jutott valami, amivel mindenki jól járhat. Neked egy fantazstikus lehetőség. És egyuttal bizonyíthatsz is! Az ismerősöm pedig nem vágyik nagy dolgokra, Ő nagyon megelégedne vele ha a befektetett, akarom mondani az oktatásra költött pénzét visszakapná... Megvásárolnál mondjuk 3 milió ft-ért 30 milió értékű ONE-t??? 3 milióból azonnal csinálhatsz ezkszerint egy 30 miliós autót. Feltéve ha igaz amit állítasz és valóban tudsz vásárolni vele.. De tartogathatod is ha úgy jobbnak érzed.... Na? Nem nagyszerű?
A hogyant ha nem tudod nem csodálom, ahhoz kicsit több kéne mint fórumok bújása :D Dehát mint mondtam, ha ezt nem fogod fel nem az én bajom.
Megmutatnám szívesen a kollégák vett autóit, de a papírokat ki kellene cenzúrázni az adatok miatt, amire azt mondanád hamis, szóval ezért nem erőltetem magam :) A sajátomnál ugyanez a helyzet, így azzal nem tudok mit kezdeni ha nálad ez hitre épül, sajnálom de ezvan. Senki sem kérte hogy hidd el. Tényeket közöltem, de a vallásod nem engedi az elfogadásukat :)
Azt én sem értem hogy tudok elmenni másodszor nyaralni, amikor mások egy biciklit sem tudnak venni. Ez számomra is rejtély, utánajárnál?
3 millióért vegyem meg tehát ugyanazt az autót amit most 200ezer forintért vehetek meg, írtam hogy számolgattam.. Remek ötlet!! Zseni vagy! :D Egyéb jótanács? :D
Az ismerősöd örülne, ha az oktatásba fektetett pénzét visszakapná.. Látod, annak én is örülnék ha a tévémbe, a benzinbe, a felsőoktatási tanulásomba, a személyi edzőmbe és egyéb dolgokra fordított pénzemet visszakapnám :DDDDD Tudsz esetleg olyat, ahol elmegyek fagyit venni és fagyit is kapok meg a pénzem is visszajön? :DDDD Ennyire gyp vagy? :D Figy.. ezt tanítják valahol, vagy csak úgy.. hogy is mondjam.. genetika.. érted.. :DDDDD
De igen!! Nagyszerű! De komolyan.. hogy nem lettél még pénzügyminiszter? :D :D :D :D :D :D :D :D Könnyesre sírtam magam a röhögéstől :DDD Még még még :DDDDDDD Ez jobb mint a best of youtube :DDDD
Csak hogy keretet adjunk a dolognak.
Szóval.. adott egy cég.. amit 2015 óta vádolnak azzal hogy piramis meg illegális stb.. 2015 óta számtalan ország indított vizsgálatot. Hivatalos vizsgálatot. Eltelt... most már 4 év.. Elmondanád, hogy szerinted, hogy lehet az, hogy ez a cég még mindig működik, épp tőzsdére menetel van folyamatban, bővül, a termékét egyre szélesebb körben fogadják el? Hm? :D Ezt nem értem :D Ez hogy lehet? :D
A tőzsdéremenetel valóban folyamatban van...egy végetnemérő folyamatban.
Attól ha 10 teslát kapnék ingyen is, nem lenne jó egy 11. ik tízedáron? Ha nem is kell, el lehet adni és pillanat alatt keresni vele. Nem értem a logikád. (azaz igen)
A számolással sem nekem van problémám. Ha 200e ből csináltál 40milt, az nem 2.000 %os hozam, hanem 20.000% (ha egész pontosak akarunk lenni 19.900%, mert a tőkét le kell vonni belőle)... Közgazdászként illene ismerni a százalékszámítást.
Légyszíves arra válaszolj mikor kerűl tőzsdére a coin? Hogy majd legalább akkor számonkérhessem rajtad:D
Tudom, hogy téged nem érdekel, mert tejben vajban fürödsz a coinokból. De engem csak ez érdekelne. Vagy csak erősíts meg. Jól tudom? 2020. jan lett az új dátum?
Annyira aranyosan próbálod terelni az okoskodásoddal a figyelmet arról mekkora bődületes baromságokat írtál hogy azt egy óvodás is megirigyelné :DDDDD
Na akkor lássuk sorban :D
"Attól ha 10 teslát kapnék ingyen is, nem lenne jó egy 11. ik tízedáron?"
Közgazdász zseni vagy.. komolyan.. vegyek 10 Teslát és a 11. Teslát vegyem meg 15-szörös áron mint az előző 10-et. Mert ha már coint költök érte, akkor hiába van nekem a coinom ingyen, a coinnak az értéke 27 euró, tehát ha elköltöm coinonként 27 euróért akkor már nem ingyenes tranzakcióról beszélünk de mindegy :DDDDDD Jah.. És utána adjam el a Teslákat.. kinek is a 10 darab 40 milliós Teslát idehaza? :DDDDDD Fatal error.. nem értem a logikád :D:D :D: D: D: :D :D: D: :D: D: D: Ilyet keresnek a parlamentbe :DDDDDDDDDDD Huh.. tudtam hogy nem vagy 100-as de a 10-est se közelíted meg :DDDDDDDDDDD Mármint IQ-ból XDDDDDDDDD
"Ha 200e ből csináltál 40milt, az nem 2.000 %os hozam, hanem 20.000%"
Én mit is írtam? "2 év 2000 %".. te nagyon okos :D írtam valahol hogy 200ezerből csináltam annyit? :D Vagy hogy mekkora árfolyamból mekkora lett ezen 2 év alatt? Akkor mit számoltál te szerencsétlen??? A Tesla vásárlásból jutottál erre?? Nem tudom a kettőnek mi köze egymáshoz :DDDDDDDDD Matek bajnok.. általános iskolás matektanár vágná rá 2 mp-en belül a karót :DDDDDDDDDDD Asszony nem tudja mi bajom hívni akarja az orvost mert nem kapok levegőt a röhögéstől :DDDDDDDD Várj ezt elmondom neki akkor már ketten fogunk röhögni :DDDDDDDDDD
Aki fórumokat olvasgat meg youtube-ot nézeget, az biztos tudja :D
Csak hogy keretet adjunk a dolognak :DDDDD
Szóval.. adott egy cég.. amit 2015 óta vádolnak azzal hogy piramis meg illegális stb.. 2015 óta számtalan ország indított vizsgálatot. Hivatalos vizsgálatot. Eltelt... most már 4 év.. Elmondanád, hogy szerinted, hogy lehet az, hogy ez a cég még mindig működik, épp tőzsdére menetel van folyamatban, bővül, a termékét egyre szélesebb körben fogadják el? Hm? :D Ezt nem értem :D Ez hogy lehet? :D
Erre nincs vmi logikád ha már olyan precízen tudsz számolni? :DDDDD Vigyázz át ne írják miattad a matek szabályait :DDDDD Csak a logika.. valahogy vezesd már le nekem... hogy miért lehet ez így :D Egy globális cégnél amit mindenhol a világon támadtak csakmert túl jól csinál vmit :D vagy ha levezetnéd rájönnél hogy miért is nem érdekel a pontos dátum mert minden rendben van a cégnél? :D De hallgatlak, hátha tudod... 4 évnyi vizsgálat, szerverlefoglalás után hogy mehet még mindig :D Sehol egy eljárás, sárga szalagokat se látok a központi épületen... Hm? :D Tudják hogy illegális mégis hagyják? :DDDD Mondd már el mivan :DDDDDDDDDDDDD
Én azon csodálkozok hogy vannak még olyanok, akik várva várják, hogy sok pénzt fog érni ez a foscoinjuk.
Tényleg nagy az isten állatkertje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!