Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/1051 anonim ***** válasza:
Ha nem vetted volna meg akkor se csüggedj. Biztosan lesznek új kuponok május-oktober közötti érvényeséggel.
2018. okt. 25. 12:04
 112/1051 anonim ***** válasza:
Már vannak is újak. Persze megvenni csak majd oktober 30-án lehet. Azt a kb 1-2ezer kupunt gondolom elkapkodták amik korábban voltak fent és nem pedig egyszerűen eltűntek az oldalról mielött bárki megvehette volna?
2018. okt. 25. 12:48
 113/1051 anonim ***** válasza:
Azokat az autókat egy bolgár vagy a fene tudja hova valósi, ha egyáltalán valós kereskedő ajánlgatja. Érted? Bolgár!:D Ez az egész autós-kamus hülyeség csak birkacsalogató, gondolom sokan be is nyelik. Meglátják jéééé ajutót lehet majd venni, aztán teszi bele a birka a pénzét. Persze határidő előtt 1-2 nappal furcsamód eltűnnek mind. 1 sincs már a bmw, audi, vw, luxusgépekből, már csak 1-2 van fenn, de azok is csak pár darab, ezekhez sem hiszem, hogy hozzá tudnál jutni. Mittudomain, de irritáló aljas kamugép, 1 nyomorult kocsit nem vettél még, mit adod elő, hogy szórod a coinokat, ilyen intenzitással szórnád több százezer lenne neked.:D Semmire sem lehet ezt a fost elkölteni, mikor telefont akartam venni, akkor is csak buktam a pénzt, azóta se tudom levenni a számlámról a virtuális eurókat amit persze befizetni belehetett. Fizetésképetelen ez a romhalmaz, csak azért nem omlott össze a halálba, mert kivenni nem lehet egy rohadt fillért, betenni annál inkább. Mittudomain, te meg az összes hálózatépítő aljadék, rohadjatok meg mindd! Gy.A., Á.Z., meg összes semmirevaló csaló szemét állat! Majd a karmától megkapjátok szemetek, idő kérdése..;)
2018. okt. 25. 14:17
 114/1051 anonim ***** válasza:
Na végre egy masik onecoin tulajdonos is megnyílvánult... Csodálkozom, hogy te nem vagy annyira optimista és bizakodó:)).... Te ezek szerint nem vagy elégedett a magasszintű oktatással amit kaptál a befizetett eurókért a one akadémián? Mert ugye erről volt szó, okításról és véletlenűl sem butításról. Téged sem a biztos meggazdagodás igéretével paliztak be gondolom? Nyilvános tőzsde, 50 euros vagy kitudja milyen magas árfolyam, bitcoin, euromilliomosok, stb.. Mert ilyen nem történhetett, ruja egyből odakopintott.. Szánalmas ez a Mittudomén ki, hogy még mindig ennyire kitart az igazával, amikor már a hülyének is teljesen nyilvánvaló, hogy mi az a onelife... Én már elástam volna magam, nem pedig itt osztanám az észt.
2018. okt. 25. 15:36
 115/1051 Mittudomain ***** válasza:

Kedves autóhiányos válaszadó :) Egy kérdésem lesz csupán: Mi közöd hozzá hogy mikor és mire költöm a coinjaimat? :) Sajnálom ha nem a kedvednek megfelelően és ütemben költöm :) Hova lettek az ajánlatok.. Tudom nehéz elhinni.. Megvették az autókat. Ugyanez történt a múltkor is.

Nem tudom mennyire vagy valóban témabeli, de azt tudom hogy azok akiknek van coinjuk most széles vigyorral nézik az eseményeket :) Szóval innen lehet megkülönböztetni a kívül rekedt hőzöngőket azoktól akik részt is vesznek a folyamatban :) Jah.. decemberben megint nyaralni leszek coinon vásárolva, ügye nem baj? :D

Sokan kívántak már nekünk sok mindent :) A karmától meg ezt kapjuk, kellemes csemegézést ;)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Csupa pozitív cikkek, megerősítések, a szennydobálásból óriási pozitív kampány kerekedett.. Olasz,.. Német,... ahol egytől egyig vizsgálatok is folytak... nahát... :) De tényleg.. nahááááát :D :D Komolyra fordítva... hogy miik vannaaaak,... :DDDDD Vajon miért jelent meg hirtelen ennyi jó és pozitív vélemény és cikk?.. Hmm?.. Vmi ötlet? Hogyhogy nem azt írják hogy átverés? Jéééééééééé,..... :DDDDDDDDDDD Szerintem hamarabb kellett volna ezeket a sárdobálós beszólásokat írni, már idejét múltak :)

Remélem nem csak akkor hiszel karmában amikor másoknak kell rosszat kívánni hanem magadra is vonatkoztatod a kedves jó kívánságaiddal ;)

Oh.. még egy..

[link]

Ezt csak így.. hogy érezzétek a törődést ;)))

2018. okt. 26. 15:52
 116/1051 Mittudomain ***** válasza:

Kis segítségre lenne szükségem... most akkor mit vegyek az értéktelen coinjaimon??.. Yachtot, Teslát, medencét,.. Kicsit összezavarodtam, hátha ti talán tudjátok mire és mikor költsem el, én nem értek hozzá...

[link]

Bocs hogy nem az eredeti helyen a DealShakeren linkeltem be, itt egy helyen van minden ott meg rá kell keresni külön külön...

Bennetek van az utolsó reménységem.. hogy csináljam hogy jó legyen, hogy jól jöjjek ki meg minden? A yacht mennyi idő alatt amortizálódik? A Tesla értékállóbb? Vagy hagyjam a fenébe és inkább pancsoljak medencében? Bár ha van egy hajóm az vizen van és ott is pancsolhatok.. bár ott vannak halak meg hínár is,... De valahogy meg el kell jutnom a hajóig ha meguntam a medencét, arra meg legyen Tesla? Nehéz a helyzetem... :DDDDDDDDDDD

2018. okt. 26. 22:54
 117/1051 anonim ***** válasza:
Szerintem mindhármat te idióta:DDD
2018. okt. 26. 23:17
 118/1051 Mittudomain ***** válasza:

Köszi hogy rádöbbentettél mekkora idióta vagyok, tényleg inkább mindhármat :D Még valami.. Melyikből mennyit? :D Meg hajónál is több típus van, melyiket ajánlod? :) Ja de várj.. van jogsim hajóra.. akkor én jobban tudom melyiket? :D

A linkelt cikkekre nem akarsz valami frappánsat írni? :D Pl hogy átverés, megtévesztés, nem is igaz, vagy nem tudom, te értesz ehhez... :DDD

2018. okt. 27. 08:07
 119/1051 anonim ***** válasza:

Ezt hallotad már?

[link]

Vagy ezt?

[link]

A cikkeidről kb ez a véleményem. Azt is megírták korábban, hogy 2018 második negyedévében nyilvános lesz a coin, aztán majd október 8.án, ahogy te is ezt írtad, talán akkor is hasonló cikkekre is hivatkozva...Ezeket a cikkeket azok irják akik a kamu hirdetéseket rakják fel a dealshekerre.

Ha elkelt volna ténylegesen az az 1-2e autó sok miliárd értékben akkor annak már lett volna egy kis vizhangja. De semmi, sem a one részéről, sem a vásárlóktól sem sehonnan.. Olyna hirdetés sosincs éppen fent amit meglehet venni csak olyat amit majd.. Hagyjuk már... röhej:D

Hajót én nem vennék. Most húztam fel a wikingből az enyémet. Kb 2x voltunk vele sátorozni a szentendrei szigeten, meg 3x horgászni. Akkor is partról pecáztam, nem szertek a hajóból, kényelmetlen. Plusz amikor tavasszal lesólyáztuk a saját hülyeségem miatt nem sokon múlt, hogy nem süllyeszetetem el egyből. Tavaly szezon végén takarításkor lehuzam egy lefolyó csövet amit vissza már nem raktam a helyére és a duplafalú test pillanatok alatt megtelt vízzel.:D Jövőre már le sem viszem nem éri meg a tárolás nekem ezt a pár alkalmat. Csak úgy hajókázni nem szeretek. Leginkább horgászat-sátorozásra használnám, de kocsiba bepakolni aztán a kikötőbe lehordani a sok felszerelést, aztán mindent vissza, takarítgatni, téliestíteni, szervízelni, le majd felsólyázni, hazahúzni, a pince garázsba levnini felhozni. Ha összeségében 5 órát mentem vele de kb 10-20-30x annyi szopással jár. Fölösleges vesződség... Vannak már helyeim a szentendrei szigeten amit a külön erre célra tartott 4x4 es kis tgk-mal, amibe minden belefér kényelmesen, jól meg tudok közelíteni.. Még el is adnám akár neked de ONE-t nem fogadok el:D..Úgyhogy érdemes meggondolni vásárlás elött, hogy szüksége e van egyáltalán rá az embernek. Persze ha még nincs komoly barátnő/feleség, akkor csajozásra kiválóan alkalmas. Erre a célra kifejezetten ajánlom, minnél nagyobbat, gyorsabbat, hangosabbat, drágábbat, annál több és jobb nők fognak rárepülni a káróra.... de sajnos én már rövidpórázon vagyok ilyen szempontból:) Remélem segítettem... Majd megkérdezem neked , hogy elfogadnak e onet a wikingbe:DDD

De különben is, milyen hajók közűl akarsz választani? Nem találom őket a dealshekeren.

2018. okt. 27. 11:06
 120/1051 Mittudomain ***** válasza:

Hircsarda.hu :) Azt hiszem valaki nem tud különbséget tenni kaliberek között :D Tudod mit jelentenek nekem az általad felhozott portfolios cikkek? Hircsarda.hu :DDDD De ez baromi jó, nem tudtam hogy a cirkusznak egy ilyen változata is van :D

Autót egy csapattársam vásárolt, én mondtam hogy várjon még de nem bírta ki :) Januárban megy érte :) Igen.. tudom.. Bulgáriába.. bakker, nem tudom miért mondom ilyen megvetően hogy Bulgária.. na mindegy, szóval oda megy ki érte :) Nem, ő sem fog felkeresni téged hogy figyu vettem egy autót.

Vízhang.. azt max akkor hallasz ha teleengeded a kádad :D Vízhang.. ez is tetszik.. legalább helyesen írd le ha már nem vagy kapcsolatban azzal a 3 millió emberrel a világ különböző sarkain akik elfelejtettek téged személyesen felkeresni hogy heelló, vettem egy autót coinért :D Azért van baj nálad :D Figyu már.. a kettővel odébb élő szomszédaid meg szokták azért osztani veled mit vásárolnak hogy megnyugodj? :D

Most húztad fel a wikingből.. ühüm :D Ügye tudod hogy onnan már nyáron el kellett vinni az összeset mert nincs víz a dokkban? :D Csontszáraz egy ideje :D Vagy most szóltak hogy el kéne vinni mert felborult a szárazon és ha jön az áradás végre akkor jól megtelik vízzel? :DDDD Behalok rajtad :D Mindig eszembe fogsz jutni amikor elmegyek a dokk mellett és legyen bármekkora dugó a rakparton, mindig jó kedvem lesz :DD

Köszi hogy elmesélted a rendkívül izgalmas tapasztalataidat a hajókkal :D Nekem más szempontok a lényegesek, de nem tudhattad hogy a szakkifejezéseket már megtanították tanfolyamon, vhogy nem érdekel a napi rutint még egyszer meghallgatni valakitől :D Yachtot kérdeztem öcsi nem hajót :D Nem a kisgéphajós kedvtelési célú jogsi kategória :D Hajóval húzzuk a wakeboardot, yachton meg lazulunk öcsisajt :D

Tudod mi a fordított pszichológia? Filmekben is gyakran alkalmazzák ami aztán konfliktushoz vezet később a cselekményben.

Amikor kérdeznek valamit, te elmondod jobb híján az igazat mert nem akarsz hazudni és a másiknak ez annyira hihetetlen hogy azt hiszi viccelsz, miközben nem. Aztán megy majd a nézés amikor kiderül hogy a másik nem hazudott meg nem vert át :D

De nem is ez a legviccessebb itt. Hanem az, hogy nincs se csomagod, se hozzáférésed, se rálátásod se betekintésed, még egy nyamvadt ingyenes pozíciód sincs ami aztán tényleg semmibe nem kerül, és így beszélsz valamiről. Egyetlen dolgod van a témában: véleményed. Tudod mi a gond? Az sem a tied hanem a Portfóliós fiúké csak átvetted és bizonygatod, ékeskedsz vele.

Az ügye megvan hogy akire hivatkozol hogy megszólalt mint másik coin tulajdonos még összefüggő értelmes mondatokat sem képes írni? :D Azon amit leírt nagyon nevettem :D Ilyen az ha valaki megpróbálja elképzelni hogy nézhet ki egy rendszer de közben meg fogalma sincs és próbálja elmagyarázni neked mint kívülálló :D

2018. okt. 27. 12:05
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!