Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
Utálom ismételni önmagam.
"Autókból már lement pár kör, Magyarországra is megérkeztek azok az autók amiket tavaly novemberben vettek coinokért."
Szóval továbbra is az a problémád, hogy van egy oktatás.. amihez ha és amennyiben akarom ingyen coinjaim IS lehetnek, ha úgy akarom. INGYEN. Majd egy zárt közösségben, ahol igazából mindenki tudja hogy INGYEN lettek a coinjaink, fizikai termékre, vagy szolgáltatásra válthatjuk. Vagyis ha azt vesszük, október 8. előtt, bármi amit coinért veszek, ingyen kapom? Mert magáért a coinért nem fizettem semmit? Tényleg ezen lovagolunk akkor hogy mennyibe kerül x dolog a DealShakeren? Ez az ami nem tetszik? :D Hogy effektív ingyen mehetnénk nyaralni? :D Hogy hús vér emberek fogadják el azokat a coinokat amikért nem fizettünk? :D
Szerinted mennyire vicces akkor az amit írsz innen nézve? :D Kicsit.. nem .. nagyon. De ha neked az érték csak autóban mérhető, mert állításod szerint értelmes dologra nem költhető,.. akkor azzal mit kezdjek? :D Minek vegyek autót ha amúgy van? Spanyol tengerparti apartmanom ahol eltölthetek egy hetet nyáron viszont nincs?? :D :D Vicc kategória.
Csak hogy keretben legyen :) Arról nem tehetek, hogy lemaradtál arról, hogy autókat adtak el COINOKÉRT és amik már meg is érkeztek.
https://www.youtube.com/watch?v=rcC8x1juzbI
Akarsz még valamit? :D :D :D :D :D
Igaz nem a DealShakeren mutattam hanem már megvett autót amit magyarok vettek, igaz azt mondtad csak abban az esetben kérsz elnézést, ha ott van fent,.. na mind1, azért egy bocs jólesett volna ezek után :)
Onecoinért ne szaladj, azt ugyanis még mindig sehol nem tudsz pénzért venni, csak szólok.. de ha szeretnél tanulni, akkor kaphatsz pár tokent ingyen a cégtől amit ha akarsz elindíthatsz a bányászás folyamatán, amihez még számítógépre sincs szükséged ;) Ez egy annyira rossz rendszer.. :D
Bocsánat ha szemtelennek tűnök, csak akkor vagyok ilyen ha jogos.
... gyakorlod a hülyeséget, vagy így születtél? Mert kezdesz emlékeztetni azokra a kedves emberekre, akik vásárokon spéciznek ki maguknak eladókat, hogy aztán fél órán keresztül kötekedjenek :)
Először az a baj hogy semmit se lehet a coinért venni.. Mutattam az oldalt hogy 58000 kereskedő regisztrált ahol el lehet. Következő, azok biztos csak színészek vagy mittomén, átverés..
Mutattam konkrét ajánlatokat. Következő nyűgöd, hogy nem lehet értelmes dolgokra költeni.. Alapvető, mindennapi termékeket, szolgáltatásokat mutattam.
Következő konfliktusod, hogy nem tudsz autót venni mert csak október 8 utántól lehet. Mutattam bizonyítékot, hogy már vásároltak autót, Magyarországon is. Az nem jó mert átverés.
Most meg mutassak olyat, ahol most rögtön el lehet költeni. Hát bocsánatot kérek, de menj any_dba, keress magadnak más balekot és rabold más idejét. F_szt vergődsz hogy hol tudod elkölteni a coinod, ha úgy sincs coinod :DDDD Szépen keresel magadnak ajánlatokat ha annyira érdekel, számtalan dolog van fent ami most is aktuális :) Az meg aztán az eladóknál nagyon megéri ha állítólag nem ér semmit a coin, hogy bármit is coinért adjanak.. logikus nem? :D Elfogadni olyan fizetőeszközt amit utána nem tudnak használni.. :DD Mert ezt a bizonyítványodat magyarázod :DD Hogy megint egy zsenivel hozott össze a sors :DD
Az ilyennek mutathatok bármit, ha ott lenne előtted az adásvételi szerződés a papírokkal is azt mondanád hogy ilyet bárki tud csinálni.. ÉRTED? :DD Bolond lyukból bolond szél fúj.
Azt bezzeg nem tudod megmondani mitől piramis a piramis meg mitől legális az MLM, de azért jól szórakoztam :) Jelentkezz ha megállapították hogy már nem vagy elmebeteg :DDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!