Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
Azaz fordítva...
De mindegy is... Tudjuk, hogy ennek se sok jelentősége! Mondhatja maga Trump is, hogy csalás, a onecoin akkor is dübörög tovább, te nyaralsz, a barátaid meg autót vesznek:DD. Te oneakadémiát végzett közgazdász :D:D
Eleget ittál a medve bőrére? Vagy még irogatasz párszor? :D Nevetgélünk nevetgélünk, kárörvendünk aztán meg pofára esünk párszor? :D
Eh.. akkor kezdjük :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"They promised big returns and minimal risk"
Ez tévedés. Soha nem ígértek ilyet, visszakeresheted, ott lesz hogy már leírtam egy jópárszor.. de most megint elővették.. próbálkoznak nah.. azt szabad.. :D Nem is tetszett sokaknak, általában akik pénzügyi analfabéták, hogy nem tudnak vmiből juj de gyorsan pénzt kivenni :D Spekulációra ott a bitcoin meg a többi :) Igaz hogy másra nem jó, kenyeret se vehetsz rajta :DDDD
"OneCoin had no real value. It offered investors no method of tracing their money, and it could not be used to purchase anything"
Tudom hogy a hited nem engedi, de pénzügyet hitre alapozni,.. tapasztalat nélkül,.. na ez a te asztalod :D Ők azt mondják semmit se ér.. nem lehet venni rajta semmit.. én meg vettem.. szerintem magamnak hiszek ebben az esetben :D
De várj csak,.. hopp.. ezeknek nem kell 1 hét hogy saját magukat hazudtolják meg, megy ez nekik cikken belül is :D Ezt sasold:
"value of a OneCoin has steadily grown from €0.50 to approximately €29.95 per coin, as of January 2019."
Most akkor van vagy nincs értéke??? :D: D:D :D: D: :D
Várj várj.. van még:
"OneCoin Ltd. operates as a multi-level marketing network through which members receive commissions for recruiting others to purchase cryptocurrency packages"
Na ezeknek is magyarázhatom hogy soha senki nem vett onecoin csomagot se közvetlenül onecoint :D Dehát vmiért azon a szűk résen a szemetek közepén nem megy be az infó... :D:D:D:D:D:D:D:D:D Ott inkább csak a sötétség áramlik kifele... :DDDDDDD
Ez a kedvenc részem:
“Take the money and run"
Konstantin meg okosan Amerikába ment volna? :D Logikus, nem? :DDD Tűnj el.. jójó, de hova.. hát .. mondjuk amerikába :D LOL :D Tudod.. azzal ott nincs kiadatási egyezmény.. meg ott jó lesz ha el kell bújni.. Csak a reptéren juss át.. :D Szerintem ez vicces XDDDDDDDDDDDD
"Between February 27, 2019, and March 6, 2019, IGNATOV travelled to the United States"
Erről beszélek nyuszómuszó :D Egy ilyen üzenet után.. .. pont oda menne az ember :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Há' nóóóóóóórmáááááááális? :D:D:D :D :D :D: :D :D :D: D: XDDDDDDDDDDDDDD Nem baj ha nem rendelkezel a logikának nevezett értékkel, semmi baj.. ilyenekre is szükség van... vhol... :D
"in OneCoin’s private blockchain"
Akkor most van blokklánc vagy nincs? :D Mert azt mondják nincs.. aztán meg hivatkoznak rá :D
Konstantin: "if you are here to cash out, leave this room now, because you don’t understand what this project is about.”
Ez pontosan így van :) Pontosan ezért lett centralizált.. hogy ne lehessen tönkrevágni.. meg ne tudják kívülről manipulálni.. dehát.. tudod.. közgazdaságtan :) Csak ez nem az első félév amiről kibuktál :DD
Figyi figyi.. nézd már.... nézed?.. még mindig működik :)
Miután pontosan tudom hogy homályban él aki a cikket írta a leírtak alapján, nagy lesz a pofára esés nálatok :)
Várjál várjál.. segítek.. linkelgetni: [link]
már jó ideje írják róla hogy átverés.. még tavaly nyár végén is.. dehát csak nem zárja be a kapuit a nyavalyás :D Miért?.. na vajon miért...... szerinted miért? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Mert ezt valahogy nem tudod megmagyarázni :D Jah.. csak linkelgetni tudsz.. elfelejtettem bocs hogy nem használod.. .. szóval.. hm.. nehéz megértetni vmit hogy mit nem használsz ha nincs is.. .. hagyjuk :D
Előkotornád azt a cikekt ahol állítólag Németországban is hasonlóan letartóztatták Ruja-t? :D Aztán volt nagy pofára esés amikor kiderült hogy nem :D De azt nem tűzitek ki valamiért a falra hogy hatalmasat tévedtetek :DDDDDDDDDDDD
Tudod mivan? A cég nyit az amerikai piac felé :) Tudod honnan tudom? A DealShaker-nek amerikai nagykövete lett :) Tudod ez mit jelent kiscsávó? Közel a tőzsdére menetel ;) Jah hogy most amcsi földön is megvizsgálják és túl jó és le kell húzni mert különben hujujuj nem lesz eladható a semmire sem jó még kész sincsen amcsi coin? :D ? Az lehet :) Tudod honnan tudom? A cikkből amit linkeltél :)
Elhiszem.. tényleg.. hogy nem érzékeled ezekkel hogy rugdosod az öngólokat... de olyan jó nézni, közben meg pattogatott kukoricát enni :D
Olyan ócska érveid vannak, hogy az már a hihetetlen kategóriába esik.
Ugattál itt, hogy ha csalás akkor miért nincs még letartóztatva senki.
Ekkor belinkeltem egy oldalt, ahol meg is nevezik a letartóztatottakat.
Erre megint mellébeszéltél.
Ilyen szánalmas csövesbánat vagy.
Rajtad kívül már az egész világ elfogadja, hogy a onecoin csalás volt csak te teszed itt a hülyét...
Ön gól? Eddig azt mondtat, a letartóztatásokat (és a hozzájuk tartozó nyomozásokat, ügyeket) csak a behindmlmsek találták ki, mely ctr+c, +v vel terjed. És most sikerűlt elég hiteles forrással előjönni, hogy mégiscsak igazak. Érdemben meg lettél cáfolva egy konkrét dologban megint. Ennyi történt. Nem kell tovább gondolni.
Azt, hogy egy nagy csalás nem a cikkből tudtam meg, hanem már 4 éve amikor bemutatták a "lehetőséget" :D, 3 perc után 100%- bizzos voltam benne. Ezt már kitárgyaltuk...
De azért aranyos, ahogy próbálsz kapaszkodni és a "cikk" minden egyes mondatába belekötni:)
Valaki tényleg nagyot fog esni...
De úgy lágom, amíg nem kapcsolják le a servereiket addig történhet bármi. Sőt, te még azután is megleszel győzve az igazadról.
Gondoltam megvárom amíg reagáltok, hogy annál nagyobb legyen a felismerés, .. hogy lejárattátok magatokat :D A nagy robaj,.. az arcotok becsapódása a padlóba :DDDDDDDD
Tudod honnan linkeltél? Megnézted, hogy honnan? :DDDDDDDDDD .... Hiteles mi? :DDDDDDDDDDD Dobpergés... Egy... most figyelj...... mezei.. sima.. ügyvédi irodától XDDDDDDDDDDDDD Azt se tudod honnan meg mi, csak nyomod :DDDDDDDDDDD
Belekötni a cikkbe? :D Szóval akkor ez csak egy cikk, örülök hogy beismerted :D Viszont nem belekötök.. kiigazítom hol helytelen.. Mert ti még mindig nem rendelkeztek sem ingyenes pozícióval, sem coinnal, tehát kívülállóként a média által közölteket hiszitek el, ahelyett hogy saját tapasztalatot gyűjtenétek és utánajárnátok tényleg úgy van-e ahogy írják :D Nem baj, ti meg folyamatosan ebbe próbáltok kapaszkodni :D
Fogalmi zavarban szenvedsz.. ez amit csinálok, kiigazítás.. a belekötés.. az amit te csinálsz :D Várj leírom..
Kiigazítás: helytelen állításra való rámutatás és kicserélése igazra, alátámasztva azt tényekkel
Belekötés: Igaz tényekbe való belevauvauzás, tárgyi tudástól meg nem zavart elmével :DDDDDD
Csövesbánat.. :D Dancsó Péter néző vagy? :D Akkor most már el tudlak helyezni életkorilag úgy... 7 és 12 között :DDDDD Így már értem a szintet amit képviselsz :DDDDDD
Az egész világ.. kicsit általánosítasz de nem baj :D Menj már fel a onelife.eu oldalra kérlek.. nézd meg mennyin áll a számláló.. aztán ismételd meg óránként.. ha növekszik.. akkor.. az tudod mit jelent :DDD
Tudod hogy reagáltak azok akiket ismerek és csinálják erre a cikkre? Idézem figyelj: "Jah, csak a szokásos".... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Budaring: Igen lehet :) Autókereskedőt felhívtad hogy megbizonyosodj mikortól lehet vásárolni? :D Nem baj, puszi a buksidra :D Látod? Érzed a különbséget?.. Én utánajárok.. te meg kijelentesz olyanokat, amiknek utána se jársz és igaznak veszed :D
Mondom.. menjetek fel.. minden egyes kényszer előtt amikor ide írni akarnátok.. és ha még mindig működik minden,.. feleslegesen írtok :D
Évek óta ez megy... minden egyes alkalommal... ti találtok vmi szemetet, belinkelitek hogy nah most vége.. :D Aztán mégse... Aztán eltűntök egy időre mert vagy szégyellitek magatokat vagy átmentek ilyen vírus style-ba lappangani :D .. aztán megint találtok vmit és boldogok vagytok hogy nah, ti is értek vmit... aztán kiderül hogy mégse... :DDD Így megy ez már.. 2015 óta :D
De minek is írom, úgyse olvassátok végig.. erre már rájöttem :D Jah hiszen ugyanezt a technikát alkalmazzátok :D Nem olvastok utána csak lökitek a sódert :DDDDDDDDDDDD
Az amerikai igazságügyi minisztérium honlapját linkeltem. a Cikket pedig idézőjelbe raktam.
De számtalan neves médiumon jelent meg cikk. És kivétel nélkűl bukott piramisjátéknak nevezik a onecoint.
Tudom, innen nem szabadna tájékozódni. Csak az a frankó amit a buta sponzorod és így felfelé (te meg tovább lefelé) hazudnak:D Az igen:D:D De legalább te tényleg elhiszed.
A letartoztatást tényként lehet kezelni, tagok sem vitatják:
Persze te vitathatod. Ahogy minden olyan tényt, amit itt felsorakoztattunk már. A tőzsdére menetel tologatását, a kamu autós hirdetéseket, a használhatatlan newdelashakert, a régi delashakert a bóvli kacatjaival, az értéktelen hazsnálhatatlan coint és sorolhatnám napestig, de már kitárgyaltuk.
A világhálón csak arról olvashatsz, hogy bukott piramisjáték. Egyedűl csak tőled hallani, hogy minden OK, a terv szerint halad aprojekt:D (Tudom, már megint a világháló, nincs coinom, nem vagyok bene, te nyaralsz, haverod teslázik,..okok..igazad van)
De ha ez sem győz meg semmiről akkor várunk ahogy eddig, az idő nekünk dolgozik úgy is:D Elöbb utóbb kénytelen leszel beismerni az egyre fokozodó fatális tévedésed:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!