Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯
 291/1051 Mittudomain ***** válasza:

"A pénzügyi oktatási csomagok egy szélhámosság, trükközés, egy jogi csavar. Így egyszerűbb volt az értékesítés és azt gondoljátok a felelősség alóli kibújás... Magam is voltam prezentáción, persze azt kilátta....De többet is linkeltem, többek közt olyat is amin maga Ruja is felszólal. Pontosabban ez egy nagy budapesti rendezvény volt. Semmilyen oktatási csomagról nem volt szó"

Aham,.. a videó csak a Bálnában tartott előadást tartalmazza.. ÉN bezzeg ott voltam a Kempinsky-ben is mindkét napon ;) A Kempinsky-ben is beszélt Ruja, meg még mások is akik elmagyarázták hogy nem coint értékesítenek hanem üzleti oktatást, Forex kereskedelem oktatást. BUKTAAA :DDDDDDDD Így jár az aki csak a videót nézte XDDDDDDDDDDDDDDD Nagy hazug vagy, főleg ha most leírod hogy nem is így van mert akkor bizony hogy felrakom a képeket amiket készítettem :DD

Tehát hazudsz.. szomorú lehet beismerni :DDDDDDD

"Itt most nem erről szólt a mese (nem is az oktatásokról), hanem egy jövőbeni nyerésségről"

Hazudsz. A baj csak az, hogy hiába mutatom meg minden egyes alkalommal hogy hazudsz, újra és újra megteszed.

A legelső videók között volt már 2015-ben!

https://www.youtube.com/watch?v=TpcIDMXA5_0

De itt van ez is: https://www.youtube.com/watch?v=hbfQ68K8FGo

Egyszer sem mondta Ruja hogy a nyereség a lényeg. Még azt is megmondja hogy nagyon nem akart MLM céget csinálni. Ellenben minden alkalommal elmondja hogy az oktatás számít és egy olyan fizetőeszköz létrehozása, ami nem a gazdagok spekulációs játékára, hanem a szegény hétköznapi emberek javára alkalmas, amit használni lehet, aminek az átutalása gyors, olcsó, az árfolyama pedig stabil.

Szal megint BUKTA :DDDDDDDDD

"Ha van is 97000 kereskedő, akkor is egy vicc az egész."

Ez ám az érv :DDDDDDDDDDDDDD Vicc az egész.. jó de miért is vicc az egész? :DDDDDDD Mert nem emlékszem hogy egyáltalán próbáltál volna-e vásárolni a DealShakeren.. Én meg ott vettem a nyaralást a párommal együtt 100% coinért. Van még más is amit vettem, dehát kit érdekel mert hiába írom le az egyetlen amiért nem fogadod el, hogy nem hiszed el :D Bár már egyszer leírtad hogy elfogadod hogy lehet költeni értelmes dolgokra is 100% coinért.. szóval.. még saját magadat is meghazudtolod... van olyasmi amiben amúgy igazat mondasz? :D

Két dologra nem válaszoltál, talán mert az már túl sok lenne :D

Kettőt elismertél.. de van még :D

- meg se próbáltál vásárolni vele és nem is vásároltál

- az egyetlen konkrétum amire alapozni tudsz az ösztönöd és nem egyéni tapasztalat

Ne haragudj de ezeket is leírtad már szóval tegyük hozzá ezeket is ;)))))) A média hogy nem az egyetlen hírforrásod.. talán igaz.. egy lelkisérült fórum is a rendelkezésedre áll :DDDDDDDD Szóval ezek alapján vélekedsz :DDDDDDDDDDDD

Miért lett nagyobb az önbizalmam? Mert én továbbra is tudom, hogy hol tévednek a vádakkal :) Tudod miért vagyok magabiztos? Mert a cég és a vezetősége továbbra sem elbújuk hanem kiáll az igazáért :D De mivel tudom hogy hol tévednek, ezért könnyű megmondanom a vizsgálat eredményét :)

Innentől fogva.. hogy a legutolsó előtti hozzászólásodban IS kiderült hogy hazugság amit írsz.. rögtön az első két mondatnál. Bátran kijelentem, hazug vagy, rosszindulatú és lusta. Hazudsz folyamatosan és igaznak próbálod beállítani. Lusta vagy, mert még csak utána sem nézel annak amit mondasz.

A többire nem is reagálnék, miután hazugság a kenyered :D

2019. márc. 13. 15:39
 292/1051 Mittudomain ***** válasza:

Videó link.. és hogy mikortól.. te annyira szerencsétlen vagy hogy meg se tudod mondani mi a különbség Onecoin mint cég, Onecoin mint fizetőeszköz és OneLife mint hálózat között :DDDDDDDDD Halvány lila sejtelmed sincs hogy mi a cég célja, mi a fizetőeszköz célja és mi egy mlm hálózat célja :DDDDDD Ráadásul mindazok ellenére, hogy Udo-tól ugyanúgy megszabadult a cég mint azoktól akik nem azt csinálták amit a cég fő irányvonala akart, hogy Udo-t még a hálózati tagok is egy bohócnak tartották,... :DDDD Mindaz amit mond igaz :D Ráadásul nem ígér semmi konkrétat :DDD Felvázolja a lehetőséget, hogy lehetsz :DD Dolgozni viszont ehhez is kell :DD Ha pedig tudod, hogy hogyan működik a cég.. akkor az sem hazugság hogy milliomosok vagyunk :D De nem baj, továbbra is simogassa meg helyettem vki a buksidat :D

Nem vagy rosszindulatú.. csak nevetnél ha nekem, nekünk rossz lenne :DDDDD Elolvasod amúgy amit írsz? :DDDDD

Figyi figyi.. nincs elmezavarom.. nem vagyok hülye.. nem vagyok rosszindulatú... de azért örülnék neki ha befuccsolna az amiben hiszel és kiderülne mekkorát tévedtél :DDDDDD Ráadásul mindezt úgy, hogy a leghalványabb sejtelmem sincs arról, hogy az amiben hiszel hogyan működik és nem is akarom tudni, bőven elég nekem a média amit mond róla :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gondolkodtunk hogy elmegyünk cirkuszba egy kicsit nevetni... de ez sokkal jobb :DDDDDD

2019. márc. 14. 11:57
 293/1051 anonim ***** válasza:

Aprócska fejlemény. [link]

Kezdet kellemetlen lenni az adminnak a téma. Az is igért már sokmindent, de most egyzserűbb volt lezárni a topicokat, mint válaszokat adni a kérdésekre.. Szánalmas.. De legalább már Ő sem tűnik olyan magabiztosnak, mint ahogyan eddig és ahogyan te még mindig...

2019. márc. 18. 20:17
 294/1051 anonim ***** válasza:

Ez is jó:

[link]

Meg a onelife oldalon is az utolsó hírek.:D

Ezt sem kommentálom inkább. Mindenki levonhatja belőle a maga következtetését.

2019. márc. 18. 20:21
 295/1051 anonim ***** válasza:
Mintha innen is fogynának a hozzászólások.. Így aztán tényleg nincs sok értelme a csevejnek..
2019. márc. 18. 22:53
 296/1051 Mittudomain ***** válasza:

Miután minden második hozzászólásom törlésre kerül, így nem nagyon fárasztom magam hogy újra és újra megírjam ugyanazt :D Nálad is törlésre került a csupa röhögős kommented :DDDDDD Ez a felület sajnos nem adja meg a szólásszabadságot hogy leírhassam őszintén amit gondolok, a válaszom mindenféle indoklás nélkül törölhetik :D Pedig hármunkon kívül nem hiszem hogy mások is olvasnák :DDDDDDDDDDDDDDDD

Pedig csak annyit írtam, hogy annyira.. van erre egy szó.. [a világos ellentettje] vagy, hogy miután tájékoztattalak hogy még Onecoin mint cég, Onecoin mint fizetőeszköz és Onelife mint hálózat között sem tudsz különbséget tenni, még továbbra is megerősíted ezt a tényt, mert halovány lila sejtelmed nincs az egészről :DDD

Még mindig nincs ingyenes pozíciód hogy ne innen onnan vadássz híreket hanem közvetlenül a cégtől értesülj, mi? :D Érdekes, nekünk hetente jön a hírlevél és a fiókomba belépve is látom a legfrissebb híreket... Nahát... :D

Arról nem tehetek ha továbbra is olyanoktól próbálsz tájékozódni, akik kettőig nem tudnak számolni, mert összesen ennyit kellett volna kattintaniuk hogy most ne hőzöngjenek :D Az ottani oldalon az admin sincs a helyzet magaslatán, dehát ott sokkal több olyan [az okos ellentettjével] kell megküzdenie nap mint nap mint ti, ráadásul sokkal több témában :D Így járt.. :D Sajnos nem minden tag okos és sajnos sok olyan van akik nem okos tagok által csatlakoztak, így aztán megy a ... kavarás.. :D

Ráadásul ha tudnád, hogy nem csak Onecoin (cég), Onecoin (fizetőeszköz) és Onelife létezik hanem még OneForex, OneAcademy, OneFoundation, OFC, ICO, DealShaker, NewDealshaker stb,... akkor aztán totálisan összezavarnálak.. már ha van erre mód hogy ennél is jobban.... :DDDDDDDDDDDDDDD

2019. márc. 19. 10:41
 297/1051 anonim ***** válasza:

Tényleg durva.., hogy ki és mi alapján ritkította meg a hozzászolásokat, de nálad is elveteműltebb az biztos:)

Pedig csak annyit írtam, hogy minek menne a nőd cirkuszba ha már otthon is van egy saját bohóca.. Komolyan kezdelek megkomálni.. :D

Mindenestre, ha egyetértesz jelen körülményekre való tekintettel tényleg napoljuk a dolgot..Igy nem sok értelme.. Ha bármelyikünknek van fejleménye, pl neked kamu hirdetésed, vagy neken kamu cikkem akkor majd azért próbáljuk meg megosztani. Azért érdekel a végkifejlet.

A sörös dolgot pedig részemről egy rekeszre emelném vagy 3 ra akár.. Remélem állod!?

2019. márc. 19. 21:05
 298/1051 anonim ***** válasza:

[link]

Egyszer mindenki sorrakerűl... Ha nem a hatóság, akkor majd más fog felelősségre vonni... De mindenki megkapja amit érdemel.

2019. ápr. 10. 18:18
 299/1051 anonim ***** válasza:

Mi van barátocskám?.. Valahogy nagyon kisebb lett a oriási nagy po*ád.. :DD.. Tőzsdére ment már a coin?.. Ha még mindig nem tudnád, sose fog...

Remélem olvasgatod a fórumot.. Egyre kevesebb aki még mindig hisz a coinba, pedig itt voltak sokan.. A nagyokos admin, Igor Krinc is hallgat mint te :D

[link]

Jó lenne ha most a finishben nem szívódnál fel a sörömmel..

2019. ápr. 12. 07:29
 300/1051 Mittudomain ***** válasza:

Jaj de nagy szád lett, mi van, ha nem vagy folyamatosan fenyítve megjön a bátorság? :D :D Nem unod még hogy linkelgetsz és utána még mindig működik tovább? :DD Amúgy ne akarjál megkedvelni, hidd el nekem sincs semmi ingerenciám fordítva ugyanezt tenni :D

Szájtépés az megy még mindig :D A fórum.. ahol az emberek 100%-a képtelen kettőt kattintani :D Hm :D A portfolio.. ahol már tőzsdei guru és elemző vagy ha tudod mit csinál a Tesla és tudsz olvasni... :DD Hmm :D Nem akarom azt mondani hogy már pár éve ugyanezt mondom ezekről,.. de már pár éve ugyanezt mondom ezekről és láss csodát, semmi érdembeli dolgot nem tudnak felmutatni :DDDD

No lám.. hát itt még minden egyes oldal működik, az elfogadóhelyek száma már majdnem 100ezer, az ofc-k átváltása a terv szerint halad, a coinom megkaptam, el tudom költeni, a rendezvények közül egy sem marad el,... úgy látom minden oké :)

2019. ápr. 12. 09:27
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!