Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
"bizonyítsam valaminek az ellenkezőjét, amit te kijelentettél"
bocs bocs.. csak ezen még mindig sírva röhögünk :DDDDDDDDDDDDDDDD
Nade.. most .. talán kicsit lenyugodtunk :DDDDD
Hallod.. ez nem volt semmi :D Nah.. még egyszer.. és utoljára.. bár a felfogó képességed mutatja az értelmi szintedet is... ami .. valljuk be nem nagyon van :DDD
Írok egy taglétszámot.. kiröhögsz hogy az nem úgy van.. én megkérdezem hogy miért, vagy miből gondolod.. aztán olyanokat írsz hogy pszichológiával magyarázható ha vki mindenáron bizonyítékot akar.. meg hogy bizonyítsd az ellenkezőjét annak amit én kijelentettem.. IGEN BIZONYÍTSD, mert azt írtad nem igaz, hogy röhögnöd kell.. Valami alapján csak írtad meg röhögsz, mi alapján? :DDDDDDDDDDDDD Van bármi ami alátámasztja az igazad vagy csak random röhögsz mások kijelentésein miközben semmit nem tudsz felmutatni hogy miért.. mert ez viszont tényleg beteg :D :D :D :D: D: :D :D :D: D: :D :D :D: D: D: :D
Hu banyek.. oldalak óta könyörgöm hogy írj egy számot ha szerinted nem annyi amennyit én írtam és amit meg is tudok mutatni :D :D :D :D :D
Ehh.. nmegint kezdődik a röhögőgörcs XDDDDDDDDDDDDDDD A másik szerencsétlen legalább cikkeket linkelget, nem pszichológiát XDDDDDDDDDDDD Igaz hogy azokat is feleslegesen, de legalább próbálkozik XDDDD De teee..... Mehetnél a vigyorgóba ennyi erővel XDDDDDDDDDDDD
Nemtudom miért ezen a taglétszámon lovagolsz. Én simán elhiszem, hogy 3 milió károsult van.
Viszont ami érdekesebb, hogy az exchange nem indult be.. Hiába igérgette megint több ismert onecoinos arc.
Tudom, tudom most majd jól a körmére koppint a cég nekik :D
Nos.. ha valaki állít vmit majd nagy ívben tesz rá hogy alátámassza,.. akkor pontosan azt igazolja hogy: semmit sem tudtok a működésről, a háttérről, meg úgy semmiről se, viszont bajnokok vagytok szájtépésben :D Ezért szivatom szegény majmócát oldalakon át :DDDDD De most komolyan.. képtelen egy számot leírni :DDDD Még egy 6 éves is megteszi :DDDDD Ezek szerint az értelmi szint ennél is lejjebb van :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Amúgy szövegértelmezés neked sem erősséged.. hol voltál amikor közöltem veled hogy az innen onnan jött infók vagy igazak vagy nem? :D De még az általad talált május 12-t se vártad ki :DDDDDD
Mi van, azt hiszed elmegy pár oldal és elfelejtem mekkora hülyét csináltál magadból hogy vered a nyálad a OneForex-el is hogy nem volt szó róla aztán kiderül hogy te se tudsz olvasni? :DDDDD
"Írok egy taglétszámot.. kiröhögsz hogy az nem úgy van.. én megkérdezem hogy miért, vagy miből gondolod.. aztán olyanokat írsz hogy pszichológiával magyarázható ha vki mindenáron bizonyítékot akar.. meg hogy bizonyítsd az ellenkezőjét annak amit én kijelentettem.. IGEN BIZONYÍTSD, mert azt írtad nem igaz, hogy röhögnöd kell.. "
Te jelentettél ki ELŐSZÖR valamit, neked kell bizonyítanod annak valódisághát, nem pedig nekem a hamisságát.
Ez -ha hiszed, ha nem- a való világban így működik.
De ezt te magad is leírtad korábban.
Akkor miért nem tartod magad ahhoz?
Zajlik az élet:
"A hírhedt kriptopénz-befektetési piramis OneCoint beperelte az egyik korábbi befektetőjük.
A Silver Miller ügyvédi iroda által, Christine Grablis pórul járt befektető nevében kedden benyújtott keresetben az áll, hogy az OneCoin megtévesztően kriptopénz befektetésként ábrázolta magát és megsértette a szövetségi értékpapírtörvényeket.
Grablis elmondása szerint mintegy 130 000 dollárt vesztett és peres úton szeretné visszakapni befektetése összegét. Grablis egyben több másik befektető nevében is eljár.
2016-ban, a még ereje teljében milliárdokat behúzó piramisnak az első döfést a belgiumi pénzügyi szabályozó adta meg, akik már akkor figyelmeztettek az átverés eshetőségére. Akkoriban a OneCoin nem volt más, mint egy bolgár szélhámos által alapított MLM-séma.
Büszkén írhatjuk le, honvédő fináncaink, a Magyar Nemzeti Bank huszárjai is időben felismerték a Ponzit és már 2016-ban figyelmeztették a magyarországi befektetőket az OneCoinra, ami mindmáig ott figyel az MNB honlapján két másik hírhedt kriptopénzes piramis, a BitConnect és a Blockchain Solutions Zrt. (Smart Crypto Note)mellett.
A milliárdos veszteségek miatt az OneCoin ellen több joghatóságban is nyomozás folyik, köztük az UK-ben, Németországban, Olaszországban, Indiában, Kínában és Afrika egyes országaiban.
A múlt évben Kínában az ügyészek több mint 100 OneCoin partnert vettek őrizetbe, Indiában pedig 2017-ben kasznizták be egyes hirdetőit.
A legfrissebb fejlemény a OneCoin vadászatban, hogy a new yorki ügyész a piramis két kiagyalója, Ruja Ignatova és Konstantin Ignatov ellen vádat emelt banki csalás, értékpapír hamisítás és pénzmosás vádjával.
Konstantin Ignatovot márciusban fogtál el a los angelesi repülőtéren, míg nővére Ruja még szökésben van."
Majmóca... :D :D :D :D Teszed itt a májert :D ÉN megmutattam :) Az, hogy a másik kollégával együtt a hited nem engedi hogy elfogadd, az nem az én gondom :D Viszont neked még csak tipped sincs amire alapozhattad volna a kijelentésed :DDDDDDDDDD
Szóval KÖNYÖRGÖM.. írj már ide valami számot ha már olyan nagyon tudod hogy nem annyi mint amennyit én állítok :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Tipp? Varázsgömb? Jövőből érkezett családtag? Szellemek suttogása? Csontok?... Valami? Bármi? :DDDDDDDDDDDDDDDDD Csakhogy legyen már végre vmi alapja ami miatt felháborodtál a taglétszámon :D
"A milliárdos veszteségek miatt az OneCoin ellen több joghatóságban is nyomozás folyik, köztük az UK-ben, Németországban, Olaszországban, Indiában, Kínában és Afrika egyes országaiban."
Aham.. mindről megvan a hivatalos végzés, miszerint nem találtak semmit :) Mivel továbbra is ugyanaz az alapja a vádaskodásoknak és cikkeknek mint a legelején évekkel ezelőtt és azóta semmit sem változtattak rajta (Amerikában ugyanez a helyzet), ezért sajnálom hogy tőlem tudod meg: továbbra is a médiát majmolod :D
Tudod miért nem nézek híradót? Mert volt pár olyan hír aminek pontosan tudtam az eredetét és a média olyan szinten ferdítette el, hogy inkább eladtam a tévém. Egyszerűen nem érdekel az a mocsok amit a média szolgáltat sem tévében, sem interneten, sem rádióban.
5 éve ugyanazt írják. 5 évvel ezelőtt is megmondtam már, hogy hol tévednek. Figyi.. most leírom újra:
ÉN: áttanulmányoztam, ingyenes pozíciót nyitottam, úgy is átvizsgáltam, pontosan tudom és ismerem a működését, majd terméket vásároltam, használtam, majd fogtam a tokeneket és átváltottam coinra, fillérre pontosan kivettem a jutalékom, majd vásároltam a DealShakeren, kétszer pedig utazást is vásároltam 100% coinért. Azt nem tudom elfogadni ellenérvnek ha azt írjátok hogy nem hiszitek el vagy hogy hazudok. Így jártatok.
ti, illetve média: ... halovány lila sejtelmetek sincs hogy működik, csak és kizárólag hírekre támaszkodtok. Azt se tudjátok hogy épül fel a cég, milyen részei vannak, azok hogy működnek mi a funkciójuk, mi a termék, mi a token és mi a coin, nincs pozíciótok és nincs egy darab coinotok sem, soha nem is próbáltátok, soha nem próbáltatok se jutalékot kivenni, se coinért vásárolni,.. és még sorolhatnám, ügye? :D Ellenben tépitek a szátokat és szidjátok a rendszert, linkeltek hogy már rég nem működik miközben töretlenül halad szépen és működik.
Az utóbbi pár oldal is szépen bizonyítja ezt nálad is meg a névtelennél is. Több ízben kiderült, hogy még csak nem is vagytok hajlandóak megvizsgálni azt, hogy mi van ha a cikkek félrevezetőek, vagy mi az alapjuk. Befürödtél hogy még csak egy taglétszámot se tudsz mondani hogy szerinted mennyi ha én nem mondok igazat, névtelen is számtalanszor pofára esett, legutóbb a OneForex-el, .... ezvan :DDDDDDDDDDDDDD
Lássuk csak.. ez még mindig működik, költhető, ofc folyamat rendben,.. mi van még..
Oh.. rendezvényekre amik folyamatosan mennek mit mondasz? Miért tarthatnak rendezvényeket körbe a világon, ha elvileg sehol sem legális már? :DDDDD Hogyhogy nem kapcsolják le azokat akik a rendezvényeket szervezik/tartják? Erre tudsz valamit mondani? :DDDDDDDDDDDDDD Szerintem elég egyszerű lenne odamenni és lekapcsolni mindenkit, nem? Akkor miért nem? :DDDDDDDDDDDDDDD Tudom tudom.. pszichológia XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Akkor szerinted miért tartóztatták le konstantint és miért körözik az áldoktornőt?
Mert minden olyan szép?
Te menthetetlenül vakhitű fanatikus vagy.
Egyetlen állításodra sem tudtál felhozni semmilyen bizonyítékot, csak úgy higgyük el neked.
Közöd nincs a való világhoz...
"Egyetlen állításodra sem tudtál felhozni semmilyen bizonyítékot, csak úgy higgyük el neked."
Mondd.. úgy amúgy.. nem vagy sérült véletlenül? ... Mert amikor mázsa számra hoztam a bizonyítékokat akkor meg azt írtad hogy nem hiszed el és kamu.. :D
Szeretnél róla beszélni? :DDDD Tudom hogy egy ... óvodás szintjén álló egyénnel kommunikálok, de tényleg nem érzed hogy körbe körbe mész és saját magad hazudtolod meg oldalakon keresztül újra meg újra meg újra meg..újra? :DDDDDD
Komolyan a legcsekélyebb mértékben sem vagy tudatában? :DDDDD Mert én jól elszórakozom itt veled csak biztosra akarnék menni hogy tényleg ez a helyzet és tényleg fogalmad nincs erről :DDDDDDDDDD Bevallom kicsit szégyellem magam hogy egy ilyen.. állapotban lévő valakin röhögök.... Bár.. az esetedben kivételt teszek :DDDDDDDDDDDDDDD
A média média.... Egyet értek abban veled, hogy a mainstream média úgy ferdíti a valóságot és befolyásolja az embereket ahogyan az őket birtokló, világot irányító, elnyomó elit érdeke. De itt most azért nem erről van szó. Ezek pont szarnak a onecoinra:DD... A mainstreamből erről nem is nagyon, szinte egyáltalán nem hallani. De mindenhonnan máshonnan csak az jön, hogy egy ez egy bedőlt csalás. Ami igaz is... De még egyetlen egy ilyen cikket olvastam volna a cégről, már levont magamnak ezt a következtetést... De ha még mindennigaz is lenne, ilyen hirveréssel akkor sem sokáig élne a tőzsdén ez a cég/coin.
De maradjunk a tényeknél.
Egyenlőre a 2018 II megyedéves majd okt 8 majd 2019 jan 9 es tőzsdére menetel annyira elcsúszott, hogy most már inkább nem is mondanak semmit csak annyit, hogy nemsokára. :DD Te sem mersz mondani semmit mert azt számon lehet majd kérni:D
Értéktelen a coin. Éppen ezért jóval olcsóbban lehetett mindig is coinhoz jutni mint az aktuális árfolyama.
Hogy lehet valaminek az árfolyama mondjuk X eur ha oktatási csomagokon vagy egyéb akármivel X/10 vahy X/100 eur áron is hozzáférhető?? Vicc :DD
De te ezt sosem fogod megérteni, mert a one közgazdász akadémián végeztél. :DDD
A dealshakeren tovvábra sincs egyetlen egy épkézláb ajánlat. Korábbi autós hirdetések eltűntek. (bizonyítottam!!!!) A mostaniak vagy privat dealek. (Érdekes módon ebből ks rengeteg van ami kb 3 hónapja fent van..) vagy fel van tüntetve, hogy akkor átvehető ha eladható majd a coin..
Én árulok most ingatlanokat, természetesen ha a ONEt eurora válthatnám, akkor én is elfogadnám a ONE-t. Csakhogy ez az ami nem akaródzik bekövetkezni. Magad is próbálod a tőzsdére menetel jelentőségét egyre inkább elbagatelizálni, mert titkon már sejted, hogy ez sosem fog bekövetkezni:D
Taglétszámon pattogsz, meg jössz pszihológiával.. Azt mond meg mikor megy tőzsdére??? Csak ennyit... És hogy miért nem kapni az emítezz kereskedésben onért autót.. Felhívtam őket tegnap. Nem vártam mást mint ami történt. Hülyének méztek :D (azthiszem decemberbe irtad, hogy hamarosan autot lehet naluk venni tiszzán oneért)
De nálam mindemkinelköltheti, te is!!! Vettem egy nyaralót. Dunakanyar, hegyoldal. Ilyen kulcsosház jeleggel kiadó lesz. Tisztán onert. Legalábbis az első főnek, csak a mássodiknak kell 2x annyit fizezni forintba mintha eleve mindketten forintal fizettek volna... :DD.. Hát így tényleg elkölthető a coin.. nagy okosság..:DD kb ennyit tud a füstölgőkön kívűl a dealshaker
És akkor még direkt nem is emlegetem a DOJ-t, egyéb vizsgálatokaz, tagok forumát, stb... stb.. Mert már erre is tudom mit válaszolsz.. Hogy a vizsgálatoknak semmi eredménye..Nincs valóban... Számtalan cikk.. Konstantin előzetesben, Ruja szökésben, csak hogy a főkolomposokat emlitsem. És akkor rajtuk kívűl még rengetegen szorult helyzetben, előzetesben, bíróságon stb..
De ez mind nem igaz, a onecoin dübörög, a tagok a vásárlásaikkl mentik majd meg a teslát az első megyedéves giga veszzeség után. :D
Neked is elmentek hazulról, nem baj :D Azt már megszoktam, hogy jössz, pofára esel, eltűnsz.. aztán jössz, ugyanazt kezded el mondani, pofára esel, eltűnsz.. aztán megint.. és megint.. ingatlanos vagy? Mindent értek :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Figyi.. nekem már bizonyítottál azzal hogy amikor kiderül hogy saját magadat hazudtolod meg akkor is próbálod úgy beállítani mintha a másik lenne a hülye :DDDD Dehát mit várunk.. egy ingatlanos.. bitcoin gurutól.. aki tudta de mennyire tudta merre megy az árfolyam :D Olyannyira hogy azóta is ingatlanozik :DDDDDDDDDD Hiteles vagy.. tényleg... :DDDDDDD Bevallod hogy fogalmad nincs az egészről aztán jössz megint nyálat verni :DDDDD Ingatlanosnak pont megfelelsz.. de lehet porszívóárusnak se lennél rossz :DDDDDDDDD A nagy közgazdász :DDD
"ilyen hirveréssel akkor sem sokáig élne a tőzsdén ez a cég/coin."
Varázsgömb? Kártya? Fű? Mi alapján mondod? Erről beszélek kisautó.. lövésed nincs a közgazdaságtan alapjairól. Próbálkozol de egy első éves hallgató már kiröhögne :DDDD
"De maradjunk a tényeknél." "Te sem mersz mondani semmit mert azt számon lehet majd kérni:D"
Kicsirigó.. meg se próbállak kivezetni az erdőből, annyira eltévedtél :D
Vicces amikor jössz, ideböfögsz valamit, aztán tényként állítod be :D Leírod, hogy innen onnan összevadásztál valami dátumot, mindegy ki írta csak van, aztán beállítod hogy ez az új dátum.. Komolyan mint a világvége hívők :D Na most jön.. Elmaradt.. nem baj, nem fognak hülyének nézni ha sokadjára se jön :D Beböfögtél ide egy nem hivatalos infót, hogy május 12. Aztán május 7-én közlöd hogy nem jött be :D Ez csak nekem .. furcsa? :DDDDDD
Nem merem megmondani? Annyira jólesik hogy CEO-nak tartasz a cégnél, pedig még csak részese sem vagyok :D Ez kb olyan mintha azt mondanád hogy a Teslánál takarító ember nem meri megmondani mikor kerül piacra az elektromos kamion :DDDDD Vicces kisfiú vagy :D
"Értéktelen a coin. Éppen ezért jóval olcsóbban lehetett mindig is coinhoz jutni mint az aktuális árfolyama. Hogy lehet valaminek az árfolyama mondjuk X eur ha oktatási csomagokon vagy egyéb akármivel X/10 vahy X/100 eur áron is hozzáférhető?? "
Igen ezt már mondtad... aztán mégis az akkori 27 eurós árfolyamon fogadták el amikor nyaraltunk :D Mondd már meg légyszi nekik hogy értéktelen :DDDD
Nem érted igaz? :D Mekkora mázli hogy nem te vagy a cég agya :DDDDD
Kicsit necces ilyeneket kijelenteni amikor egy árva coinod sincs :DDDDDD Sokszor elmondtam már.. olvass vissza mert ez most pontosan olyan mint a OneForex... pampogsz hogy nem volt róla szó aztán kiderül hogy te nem tudsz olvasni XDDDDDDDDDDDDD
Bocs de ezzel tényleg nem tudok mit csinálni, szövegértelmezés, általános 2. és 3. osztály.. menj ismételni, addig hiába próbálkozol, ami nem megy ne erőltesd :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
"A dealshakeren tovvábra sincs egyetlen egy épkézláb ajánlat."
Igen ezt is írtad már.. aztán mindig linkelek neked párat, amitől megnyúlik a képed, eltűnsz aztán mint a rugós óra amit felhúznak újrakezded :D Unalmas vagy :DDDDDDD
"Magad is próbálod a tőzsdére menetel jelentőségét egyre inkább elbagatelizálni, mert titkon már sejted, hogy ez sosem fog bekövetkezni:D "
Hogy mit próbálok? :DDDD A belemagyarázásod mindig gyönyörködtet :DDDD Értem én hogy meg akarsz győzni mert ingatlanokat árulsz, de én nem az a tudatlan átverhető vevő vagyok akire rásózhatsz vmit :DDDD Főleg nem a gondolataid arról, hogy én mit gondolok XDDDDDDDDDDD
"Taglétszámon pattogsz, meg jössz pszihológiával.. Azt mond meg mikor megy tőzsdére??? Csak ennyit... És hogy miért nem kapni az emítezz kereskedésben onért autót.. Felhívtam őket tegnap. Nem vártam mást mint ami történt. Hülyének méztek :D
Szerencsétlen gyerek egy számot nem képes beírni ide hogy ha szerinte nem úgy van akkor szerinte mennyi :DDDDDDD Én jövök a pszichológiával? Na várj.. nem te vagy Majmocska is? A szellemi megnyilvánulásaid elég.. hasonlóak.. de lehet csakmert.. ez jellemző a szintetekre :DDDDD Milyen pszichológiával jövök? Neked tényleg valami nagyon elgurult :DDDDDDDDDDDD
Felhívtad? Akkor miért mondanának neked mást mint nekem? :DDDD Tudod kit hívtál fel? A női felmenődet... max ő nézhetett hülyének :D Mert ha az autószalont hívtad volna akkor más választ kapsz de mindegy, te megpróbáltad, újfent hazudtál, majd ezt is letagadod :DDDD
Nagyzolások.. ferdítések... témához még csak köze nincs megjegyzések.. Ezek a módszereid ingatlan eladásnál is? :DDDDD Van aki beveszi? :DDDDD Biztos kell hogy legyen... :DDDDDDDDDD
"Hogy a vizsgálatoknak semmi eredménye.."
Hazudsz :) Már megint... de valahányszor szembesítelek fáj az igazság.. Egy szóval sehol nem írtam hogy nincs eredményük a vizsgálatoknak, de lehet ezzel is úgy járunk majd mint a OneForex-el.. keress vissza és majd hallani fogom a csattanást amit az arcod ad ki amikor találkozik a talajjal :DDDDDDD
"Konstantin előzetesben, Ruja szökésben, csak hogy a főkolomposokat emlitsem. És akkor rajtuk kívűl még rengetegen szorult helyzetben, előzetesben, bíróságon stb.."
Nah akkor szedd össze minden logikád:
Ha letartóztatták és körözik.. Akkor miért működik még mindig a központ, meg a többi iroda szerte a világon? Ha tavaly lefoglalták a gépeket, hogy működhet még mindig ha állítólag csalás? :D Több mint fél éve, meg 4 éve nem találtak semmit? Ennyi idő alatt az unokaöcsém is átnézi :DDDDDD Ha már rég kiderült hogy csalás, hogyhogy működik az átutalás oda vissza? Egy banki számlát olyan egyszerű lezárni ha már a vezetők is ülnek, nem? :DDDDDD
Halvány lila szellőd sincs az egészről, a működésről, termékről, coinról, hálózatról, ésatöbbi ésatöbbi. Jössz, mondasz vmit, csúnyán kiderül mekkora kamu vagy, eltűnsz, hagyod majmócát érvényesülni majd visszajössz és folytatod mintha mi se történt volna. Ehhez arc kell kell... de inkább gerinc kellene... de ha nincs akkor nincs....
Tudod mi a vicces még? Az hogy téged jobban érdekel mikor megy tőzsdére mint minket, pedig neked még coinod sincs, nekünk meg van és költjük.
Kereskedni akarsz? Állítólag nagy májer vagy Forexben, miért nem kereskedsz azzal ami már kint van? :D
Nah? Megmondod mivan? Miért van még nyitva a központ meg a többi.. Miért nem állítják le a rendezvényeket? Hogy lehet vmit elkölteni ha nincs értéke?
Ezek izgalmas kérdések, szerinted? :DDDDDDDDDDDDDDD Tudod.. van egy nagy baj.. se neked, se majmócának nincs önálló gondolataitok. Lopni tudtok és hazudni.. szánalmas de leginkább elkeserítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!