Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯
 341/1051 anonim ***** válasza:

Itt már csak egyedül te nem vagy hajlandó észrevenni, hogy a király meztelen.

Mellébeszélésből kitűnőre vizsgáztál, az biztos!

Merthogy ezen kívül mást nem tudsz.

Konkrétumok esetén mellébeszélsz, személyeskedsz.

Tisztára mintha egy agyhalott konteós lennél, azok reagálnak így mindig a tényekre.

Nincs bizonyíték arra, hogy volt blokklánc, bányászták, hogy te tisztán foskoinért voltál nyaralni, a taglétszámra sincs.

Kamuzol ezerrel és hülyének nézed azt, aki konkrétumokat mer kérni.

Itt már mindenki csak rajtad röhög, de te még ezt sem veszed észre...

2019. máj. 11. 15:17
 342/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Itt már csak egyedül te nem vagy hajlandó észrevenni, hogy a király meztelen."

Az általánosítás, főleg ha folyton műveled, elmebajra mutat :) Amit írsz ugyanis nem igaz. De mindegy, hajrá :D

"Mellébeszélésből kitűnőre vizsgáztál, az biztos!"

Tükör előtt gépelsz? :DDDD Pontosan hol beszélek mellé, kedves majmóca, amikor te részese sem vagy a cég, a hálózat egyik részének sem és egyetlen coinod sincs és mondod mindezt úgy, hogy fogalmad sincs mi micsoda :D

Merthogy ezen kívül mást nem tudsz.

te meg hazudsz, lopod a beszólásaim, és annyira nem vagy képes hogy alátámassz vmit ha kijelented hogy amit mondok az nem úgy van és az egyetlen fegyvered a pszichológia :DDDDDDDDDDD Mint vmi óvodás :DDD

"Konkrétumok esetén mellébeszélsz, személyeskedsz."

Még mindig a tükör előtt gépelsz?....

"Tisztára mintha egy agyhalott konteós lennél, azok reagálnak így mindig a tényekre."

A tény az hogy még működik. Neked is felteszem a kérdéseket jó? :DD Ha már a vezetőség is ül meg körözik,... miért van nyitva a központ.. az összes többi iroda.. miért tudok vásárolni vele és miért nem zárolják a cég számláit? Csakmert a ki és beutalás még mindig működik. Hogy lehetséges ez? :)))) Több mint fél éve lefoglalták a gépeket... több mint 4 éve már indultak vizsgálatok... Hogy.. de tényleg, hogy lehet ez? :DDDDDDDDDDDDDD

"Nincs bizonyíték arra, hogy volt blokklánc, bányászták, hogy te tisztán foskoinért voltál nyaralni, a taglétszámra sincs."

Itt megint hazudsz :) Mondtam én.. csak ehhez értetek.. haudtok és loptok :) Mutattam white papert amit hiányoltál, de vmiért utána arra nem reagáltál, illetve tudok mutatni számlát is a nyaralásokról, de mivel rajta van az adatom nem fogom, ahogy a kolléga számláját sem aki autót vásárolt, mutattam taglétszámot is :)

Maradjunk annyiban, hogy a bizonyítékok amiket mutatok neked nem elég jók, vagy nem hiszed el. Szerencsétlen agyhalott vagy :D

"Kamuzol ezerrel és hülyének nézed azt, aki konkrétumokat mer kérni."

Én is kértem konkrétumot a taglétszámra miután kijelentetted hogy röhögnöd kell, de amikor megkérdezem hogy szerinted mennyi, akkor pszichológiázol :DDDD Ez klinikai eset :DDDDDDD Mikor szöktél meg?

Itt már mindenki csak rajtad röhög, de te még ezt sem veszed észre...

A mindenki alatt magadat és a másik szerencsétlent érted? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Két ember..... hallod ettől megint leestem a székről XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hallod... szerinted mennyi a taglétszám ha hazudok? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Szerinted hogy működhet még 4 éves folyamatos ellenőrzések és vizsgálatok után több országban? Szerinted hogy hogy lehet vásárolni vele? Szerinted hogyhogy nyitva van a központ és működik ha a vezetőséget körözik? :D Szerinted miért nincs zárolva a számlájuk? Hogyhogy Németországban is működik ahol a BaFin állítólag már elkaszálta? :DDDDDDDDDDD

Ezekre is a pszichológia a válaszod? :DDDDDDDDDD Kisgyerek... :DDDDDDDD

Tudod mit? Elfogadom hogy nem hiszel nekem.. de akkor válaszolj már ezekre :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ha erre nincs semmi saját ötleted meg lövésed se se semmi akkor ennyi kész egy nulla vagy :DDDDDDDDDDDD

2019. máj. 11. 15:37
 343/1051 anonim ***** válasza:

Rendeltem egy fényképezőgépet, amit részben euróval, részben OC-al fizettem.

Az ár nem volt se túl sok, se túl kevés, szóval nem volt gyanús a dolog. Az viszont igen, hogy két hét múlva, amikor már sokalltam a szállítási időt és írtam egy e-mailt a kereskedőnek, kért még kb. 100 eurót, mondván, ki kell fizetnie a vámot.

Szó mi szó, nem hagytam magam, nem fizettem többet s megírtam az egész sztorit a Dealshaker-nek is, és a OC ügyfélszolgálatásnak is. Először kértek mindenféle adatot az ügyletről, aztán hat(!!!!) e-mail-váltás után még mindig ott tartottunk, hogy írjam le, hogy is történt a dolog. Feladtam.

175 euróm bánja és egy tapasztalat, hogy olyan messzire kerülje a DealShaker-t, mint ördög a tömjént.

Ott sem ér semmit a ONE...

2019. máj. 12. 20:08
 344/1051 Mittudomain ***** válasza:

Miből volt egyáltalán coinod? XDDDDDDDDDDDD Tudom vetted... :D kár hogy nem lehet XDDDD

Meg ez is olyan hogy utólag írod? :D Miért nem akkor amikor csináltad? :DDDDD Nekem meg ez gyanús XDDD

2019. máj. 12. 20:16
 345/1051 anonim ***** válasza:

Már neharagudj,de neked mi közöd van ahhoz,hogy miből vetten onecoint?

Nem szép dolog más pénzügyeiben turkálni.

2019. máj. 12. 20:35
 346/1051 Mittudomain ***** válasza:

Ne haragudj de nem érdekel hogy volt-e rá pénzed.. :DDD De a hazug embert hamarabb utolérni.. tudod.. mert venni továbbra sem lehet XDDDD De nem baj, te megpróbáltad, de ez a legdurvább hazugságod eddig :DDDDDDDDDDDD

Van még egy apróság ami miatt 100%-ban tudom hogy hazudsz, de ne aggódj, nem fogom elárulni, küzdj még egy kicsit mint disznó a jégen :DDDDDD

Szánalmas próbálkozás volt :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Mit várunk.. egy .. ingatlanostól.... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2019. máj. 12. 20:37
 347/1051 anonim ***** válasza:

Sosem voltam ingatlanos,nem tudom ez honnan jött neked.

A leírt történet pedig igaz.

De sokmindent elárul az rólad,hogy nem a lényeggel foglalkozol hanem hogy én állítólagosan ingatlanos vagyok és az,hogy jutottam OC-hoz.

2019. máj. 12. 20:49
 348/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Sosem voltam ingatlanos,nem tudom ez honnan jött neked."

"Én árulok most ingatlanokat, természetesen ha a ONEt eurora válthatnám, akkor én is elfogadnám a ONE-t."

helyzetjelentés: földön fetrengek a röhögéstől XDDDDDDDDDDDDDDD

Várj most jön az a rész amikor kiforgatod a szavakat és kiigazítasz, meg belemagyarázol hogy nem is úgy van :DDDDDDDDD

"A leírt történet pedig igaz."

Hazudsz de nem baj :DDDDDDDD Próbálkozni lehet :DDDDDDDDDDDD Így árulsz ingatlanokat is? :DDDDDDDD Átvered a palánkon az embereket? Értem már miért van rossz híretek... hány embert keserítettél már meg? és még te jössz azzal hogy mi húzzuk le az embereket... mekkora :DDDDDD Végig magadról beszéltél, csak még magad sem tudtad :DDDDDDDD

"De sokmindent elárul az rólad,hogy nem a lényeggel foglalkozol hanem hogy én állítólagosan ingatlanos vagyok és az,hogy jutottam OC-hoz."

Mivel foglalkozzak ha megírod... de most majd megírod hogy ja de nem is vagy ingatlanos.. ingatlanokat árulsz, de nem vagy ingatlanos... XDDDDDDDDDDDDDDD

Látod látod.. először azt hitted azt kérdezem miből vettél One-t :D Tökjó hogy még le is írtad hogy vetted... pedig párszor elmondtam már hogy nem lehet One-t venni XDDDDDDD Ennyire sötét nem lehetsz, ennél még egy feketelyuk is világosabb :DDDDDDDDDDD

Aztán már úgy fogalmazol hogy hogy hogyan jutottál One-hoz.. XDDDDDDDDDDDD Nagyon megy a dumagép :DDDDDDDDDD

Mondom, küzdjél még kicsit, mert tökmindegy hogy hogyan meg miből, mert van egy nagyon lényeges rész ami elkerülte a figyelmed és amiből pontosan tudni hogy hazudsz :DDDDDD De nem baj kiscsávó, írj még, és amikor már nem tudsz mit kitalálni megadom a kegyelemdöfést megígérem :)

Apropó.. kérdésekre nem válaszolnál hogy akkor szerinted miért működik, van nyitva, miért mondtak neked állítólag mást a kereskedésnél, miért nincs zárolva a bankszámlaszám, miért nem találtak 4 éve semmit, miért nem találtak semmit a lefoglalt gépeken ami arra utalna hogy csalás,..... nah? :DDDDDDDDDDDDDD

de ha vettél vmit.. még ha állítólag így is van.. még ha állítólag meg se érkezett... akkor hazudtál amikor azt mondtad nem lehet vásárolni... most akkor melyik az igaz? :DDDDDDDD

Csúnyán beledőltél a saját baromságodba :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Nah.. vergődj még kicsit :DDDDDDDDDDDDDD

Huh ... hát ez jó volt XDDDDD Ekkora pofára esést XDDDDDDDDDDDDD Így működtök ti... :DDDDDDDDDDDDDDDDD

2019. máj. 12. 21:33
 349/1051 anonim ***** válasza:

Sosem írtam olyat,hogy ingatlanokkal foglalkozok.

Te nagyon keversz valakivel.

A leírt történet pedig igaz.

A OC már a dealshakeren sem ér semmit,csak kamuból teszik az eurós vagy dolláros árak mellé.

2019. máj. 12. 22:25
 350/1051 anonim ***** válasza:

Mellesleg valóban nem OCt vettem,hanem egy komplett fiókot. Olcsó volt.

Facebook csoportokban árultak többen is kb egy éve,ott vettem valakitől.

2019. máj. 12. 22:29
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!