Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯
 361/1051 Mittudomain ***** válasza:

Ez van ha még egy nicknevet sem vállaltok fel, pedig annyira bíztam benne hogy csak 1 hülyével van dolgom :D De annyira egyformák vagytok, hogy a tömeggyártás is megirigyelne titeket..

"Te paranoid vagy:D.. Mi vitatkozunk 30 oldalon keresztűl óta.."

Vitatkozni akkor tudnánk, ha vmiben igazad lenne :D De mivel nincs, ezért te vitázol, én meg nevetek :DDDD

"Most beírta valaki más is a tapasztalatait dealshakerel illetve a coinnal kapcsolatban"

Már és amennyiben elfogadjuk hogy igazat ír, mert jelenleg nekem más a tapasztalatom és az is ellentmondásos ahogy állítólag a coinhoz jutott. Lehúzni le lehet, de ez még mindig működik. Az viszont még tény hogy tudom mi miatt hazugság az állítás, lehet még szépíteni rajta de aki nem tudja a pontos okot az a sötétben hadonászik.

Olyat meg DealShakeren kívül sose tapasztaltam hogy egy eladó nem korrekt.. áh.. az lehetetlen :D Ilyen is csak ott történhet :DDDD Már ha igaz.. :DDDD

"Annak ellenére, hogy nem vagyok tag, én magam már számtalanszor bizonyítottam, hogy nincs semmi értelmes ajánlat, hírdetések tűnnek el a meghirdetet Klarev autókkal együtt:D "

Aha.. én meg úgy hogy tag vagyok linkeltem neked jópár értelmes ajánlatot. Kettővel én személy szerint éltem is :) Ha meg eladnak vmit,.. akkor csak nem tartják fent hogy továbbra is eladó, be szeretem a logikád :DDDDDDDDDD ami nincs :D

"És még ha te tényleg valóban kifogtál tiszta coinért egy másik hasonlóan elvakult tagtól estleg egy utazást, az nemás mint, hogy szerencséd volt. "

Kétszer is.. két különböző helyen.. ha így tudom mekkora szerencsés ember vagyok lottót is kitöltök :DDD

"Elfogadtam, hogy így volt pedig Te sem tudod bizonyítani"

A ferdítés megy :D Bizonyítani tudom, mert megvan mindkettőről a fizetés és a számla, csak nem mutatom meg, mert itt már vki kibukott hogy mit érdekel miből meg hogyan.. :D Jah akkor az én számláim között se turkáljunk ;)))))))))

"Lényegében elkölthetetlen, eladhatatlan!"

iiigen ezt már írod.. egy ideje.. aztán ekkor volt hogy gondoltam veszek egy ajánlatot ami szállást kínált. Aztán tudatosítottam magamban hogy igaz.. akinek nincs coinja tényleg nem tudja elkölteni :DDDDDDDD

"Ha tőzsdére is menne ahogy már 2 éve igérgetik, egy pillanat alatt elértéktelenedne a coin, (de nemfog kikerűlni sem). "

A következő mondatoddal igazából meg is válaszolod:

"Ezen nem tudok bizonygatni semmit."

Jah.. szóval ha jól értem.. te is mondasz vmit,.. de alátámasztani nem tudod csak úgy.. érzésre megvan.

"De te sem tudod az ellenkezőjét.. "

Tévedés és hazudsz, ide tettem a white papert amit úgy hiányoltatok, de hitetek szerint az nektek nem jó. Széttárom a karom és azt mondom: így jártatok :DDDDDDDDDDDD

"Mindemestre a tény az, hogy 1 éve csúszik a dolog, csak igérgetés van!!"

Most akkor 1 éve vagy 2 éve.. szedd már össze magad :DDDDDDDDDD Ígérgetés?.. mutass már egy bejegyzést a CÉG részéről ahol ígérgetnek :DDD Jah, tagok meg magas szinten lévő hálózatépítők akik nem értik a folyamatot csak a lelkesedéshez értenek ott ne csodálkozzon senki ha mindenfélét írnak :D A cég részéről én azt a folyamatot látom, ami egy tőzsdére lépéshez kell. Megvolt az első, megvolt a második, személy szerint érintve is vagyok benne, én azt tapasztalom hogy ez a folyamat bizony megy. Sokan nem igazán értik és csalódásként fogják fel mert erre tettek fel mindent azt most türelmetlenek. Ehhez tényleg nem kell közgazdásznak lenni hogy aki nem érti az érzelmileg fog reagálni :DDDDDDDD Látod itt vagyok pl én is. Én se értem hogy lehetsz ekkora hülye, ezért érzelmileg reagálok, röhögök folyamatosan :DDDDDD

"A szofiai iroda és központ működik?? Te annyira tudod bizonyítani, mint én az ellenkezőjét."

Én írtam nekik és válaszként azt kaptam hogy bármikor mehetek, várnak szeretettel. te akkor mit tudsz? :DDDDD Jah.. megint utánajárás nélkül böfögsz.. meg állítólag csak neked mást mondanak a szalonban is mint nekünk. Rafkósak lehetnek ha így ki tudnak szűrni :DDDDDDDD

"Konstantin letartoztatásban, Ruja szökésben? Hát ezt mivel bizonyítsam?.. Teljesen nyilvánvaló.."

Ez ám az érvelés. :DDDDDDDDDD

"Már megcáfolták volna maguk ha nem így lenne."

Pontos tájékoztatást kaptunk a helyzetről és igen, a letartóztatás és az őrizet között van némi különbség, a szökés pedig cáfolva van. Jajj nem vagy tag, akkor.. ja bocs hogy a cég nem tájékoztatott téged külön :DD Majd írok nekik hogy ejnyebejnye :DDDDDDDDD

"A cég működik, rendezvényeket szerveznek?"

Igen :)

"Magyarországon mikor volt utoljára vagy németországban ahol már nem lehet pénzt kivenni a zsebekből?? "

Ha jól emlékszem Magyarországon tavaly októberben volt. Nem nagy, de senki se akadályozta meg pedig meg lett még facen is hirdetve. Nem emlékszem rendőrökre. Aztán volt december 9-én is, Budapesten a Budaörsi Holiday Inn-ben, több mint 200 emberrel, ezen se láttam rendőröket pedig ezen is ott voltam. Erről sem értesítettünk? Ne haragudj :DDDDDDDDDDDDD Szólok a németországiaknak is hogy micsoda dolog hogy nem szólnak neked, jó? :DDDDDDDDDDDDDDD

"Nekem kellene bizonygatnom bármit is?"

Ha már böfögsz vmit, akkor igen.. Mert egy cikk belinkelése még csak arra bizonyíték hogy ismered a másol-beilleszt parancsot :D Igen, kéne ha már vmi véleményen vagy :D

"Nap mint nap jelennek meg ügyek a onecoinnal kapcsolatban."

Ügyek.. cikkek.. amik azt mondják hogy bezárt a bazár? Vagy folyamatosan csak azt írják hogy átverés? Mert volt hogy megírták hogy bezárt.. aztán mégse... ugyanazt csinálták mint te.. pofára esnek, senkit nem érdekel, eltelik egy kis idő aztán újra írnak vmit :DDDDDDDDDD Aztán megírták hogy mindenféle vizsgálat nélkül befagyasztották a cég számláit. Ilyenkor vicces amikor a média erősebb mint vmi jogerős vizsgálat :D A cég pedig azt mondta hogy ok, tisztázzuk akkor mivan.. aztán láss csodát feloldották és .. jé.. azóta is működik, pedig a cég kérte a vizsgálatot?... Hm... de fura... érdekes... de ez annyira... hm... érdekes :DDDDD

"De kár a szó. Megvárjuk míg leállnak a szerverek"

Azokra gondolsz amiket visszaadtak miután lefoglaltak és nem találtak semmit? Jó, megvárjuk :DDDDDDDDDDDDDDDDD

"Még annyi, hogy most te válaszolj. Mikor megy tőzsdére??"

Tudom hogy mennyire ki akarsz csikarni vmi dátumot belőlem, de én kicsit jobban megértettem a lényeget :D Nem írok olyat, amit VAGY nem tudok, VAGY nem vagyok illetékes, VAGY nem az én dolgom közölni. Ezt a hibát jópár vezető elkövette hogy konkrét dátumot írt azt ebbe kapaszkodik a média. Meg ti..

Érdekes módon még mindig folyamatban van és senki nem állított le semmit, senki nem zárolt számlákat, senki nem tett lakatot a központra,...

Kellemes kiválogatni azokat a kérdéseket amiket meg akarsz válaszolni, a többit amit nem tudsz azt meg félredobod? :DDDDDDDDDDD Mert amúgy tényleg kényelmes, csak továbbra sem válaszoltad meg.. ami kb annyit tükröz hogy f..od sincs.. ami nem szégyen.. de az ilyenekkel nem szoktak törődni :DDDDDDDDDDDD

2019. máj. 14. 14:15
 362/1051 anonim ***** válasza:

Facebook OC csoportokban is a bukás a téma. Már több OC károsult csoport is van.

Ott például árulnak OCt tehát nem igaz,hogy nem lehet venni.

Lehet,ha akarsz.

Én komplett fiókot vettem kb egy éve.

Te nagyjából semmit sem tudsz

Próbáld meg nyitott szemmel megvizsgálni a témát mert így,csukott szemmel folyamatosan bolondokat beszélsz.

A tények nem téged igazolnak.

2019. máj. 14. 15:45
 363/1051 anonim ***** válasza:

Kb 2 éve, de lehet korábban is igérték, előszőr 2018. második negyedévére. (azaz egy évvevel ezelöttre) Maga Ruja is!! Erről korábban linkeltem videót. Remélem így már érted... Mindegy..

Tőled akartam hallani a dátumot, de mióta az okt 8 al befürödtél, nem mondasz semmi konkrétumot, hogy ne lehesen

n számon kérni.

Ezért más tagoktól kell informálódnom. Május, 12.dikére igérték a kereskedés beindítását. Hogyhohynem nem lett belőle semmi, ahogy megint megmondtam előre. Pontosabban ez:

[link]

Mostmár folyamatban van, mint évek óta. :D Gondolom te is erre gondolsz.

Juni 8. az újabb nagynap. Nagyon várjuk, mit találnk ki megint...

....gondolom befizetni még mindig lehet:)

az "ingatlanos"

2019. máj. 14. 20:23
 364/1051 Mittudomain ***** válasza:

Az, hogy sok hülye van,.. az nem újdonság :D Az hogy őket képviselitek,.. az meg a ti választásotok :)

Addig amíg nem tudjátok mi a termék, mi a coin, hogy működik a hálózat, a hitetek nem engedi elfogadni a white paper létezését,.. addig miről is beszélünk? :DDD

Azok a cégek, oldalak, amik átverősek, igyekeznek elbújni, igazam van? Nos, a Onecoin mint cég és a szerteágazó különböző részei nem ezt sugallják. Minden ott van készen, mert előre kell dolgozni. Nem akkor kell felépíteni valamit amikor már késő. A coin a tőzsdére lépésre készül, a tények ezek.

"Facebook OC csoportokban is a bukás a téma. Már több OC károsult csoport is van."

figy.. ezt a cég is tudja?.. mert csak nem akaródzik bezárni a kapukat, lakatot tenni rá vagy ilyesmi.. azt reklámozzátok, hogy bukás, miközben meg működik. Igazából.. 4 éve ezt nyomatjátok :DDDDDDDDDDDDDDD Ez még nem tűnt fel nektek? 4 éve folyamatosan mondjátok hogy bukás bukás, és csak nem..... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pár éve csak egy hír miatt zárolták a cég számláit.. most meg megy minden. Aki csaló, annak nem kéne mindent bezárnia és otthagynia már az első ilyen esetben? :DDDDD Fura dolog tudom én hogy nem ez történik.

Károsult pedig akkor lesz, ha a cég minden része bezár és nem valósul meg az eredeti cél. Nagyon sokáig azt se értettétek meg hogy centralizált coin lehet.. most ugyanúgy nem értitek, hogy ez nem egy 2. bitcoin, nem arra készült :)))

Szóval károsultakról majd akkor fogunk tudni beszélni, ha igazatok lesz, addig csak hülye pánikolós barmokról... :DDDDDDDDDDDDDD

"Ott például árulnak OCt"

... és adnak róla nyomtatott igazolást? :DDDDDDD Mint amikor bolygót vagy csillagot veszel? :DDDDDDDDDDDD

"Én komplett fiókot vettem kb egy éve. Te nagyjából semmit sem tudsz"

Aham,.. elmondanád pontosan hogy is zajlott? Mit kellett csinálni, utána mit kellett csinálni, ésatöbbi? :DDDD

Én semmit sem tudok.. igaz hogy majdnem a kezdetektől tagja vagyok és nyomon követem és tanulmányozom,.. de tudod mit, igazad lehet :DDDDDDDDDD Valahol biztosan... XDDDD

"A tények nem téged igazolnak."

Azokra a tényekre gondolsz, hogy a hírek ellenére még mindig működik és még mindig nem zárták be? Akkor ezek kit igazolnak? :DDDDDDDDDDDDDD

"Kb 2 éve, de lehet korábban is igérték, előszőr 2018. második negyedévére."

Sajnos nem kalkulálták bele, hogy bitcoin fanatikusok névtelenül elkezdik feljelenteni ami miatt vizsgálatok és gép lefoglalások történtek, meg azzal sem hogy az usa hozza a formáját XDDD Sajnos a halálos fenyegetés sem olyasmi amit félvállról kell venni. De igazából örülünk hogy az usa meglépte, ott legalább már végre nem fogják tudni elhallgatni a vizsgálat eredményét, nem úgy mint Európában.. vádolni azt tudnak (ugyanazokat mondják mint itt is), de beismerni hogy tévedtek azt nem :DDDDD Lassítani lehet.. megállítani nem :))

"Tőled akartam hallani a dátumot, de mióta az okt 8 al befürödtél, nem mondasz semmi konkrétumot, hogy ne lehesen n számon kérni."

Szerintem ezt hívják tisztességes és korrekt hozzáállásnak, ha nem közlök olyan infókat amik nem állják meg a helyüket. Az, hogy tőlem várod a dátumot, csak a te erkölcstelen és tudatlan mivoltodat bizonyítja. Nálatok ez nem sokat jelent tudom, az eladás a megélhetés, muszáj olyanokat mondani amik nem igazak, ferdíteni, szépíteni.. Okt. 8 után tudnál mutatni egyetlen dátumot amit a cég közölt és nem 200. rangú hálózatépítő akinek köze nincs a céghez?

"Ezért más tagoktól kell informálódnom. Május, 12.dikére igérték a kereskedés beindítását."

Erről beszélek nyuszómuszó... olyan helyekről próbálsz informálódni amik nem hivatalosak. Aztán valamiért beállítod tényként, hogy önigazold magad. Végül pedig még te is elhiszed hogy amit hallottál az a frankó és tessék itt a bizonyíték. Attól még nem lesz igazad, hogy tagoktól informálódsz, mert lehet hogy mondanak jópár dolgot, de attól még ők sem tudják a détumot. Na ezektől szeded az infódat.. gratulálok, csak így tovább :DDDDDDD

" [link]

én veled ellentétben nem gondolok erről az oldalról semmit, mivel nem a cégé. Innentől fogva az ezen kiadott infók ugyanúgy nem hivatalosak, buzgó tagok által lett lérehozva akik most a saját hülyeségüket próbálják védeni. De mint mondtam,.. nem meglepő ha a fajtád ilyenekbe kapaszkodik :DDDDDDDDD

A június 8-a a te elképzelésed szerinti dátum. Okt. 8. lett volna a cég általi dátum? Igen. Előfordult már, hogy mondtak vmit de nem akkor teljesült? Igen Később viszont teljesült? Igen.. De mindig megvalósult végül amit mondtak? Igen.

Ha tudsz nekem egy céget mutatni ahol nincs semmi csúszás sose,.. akkor hajrá ;))))))) Addig meg verheted a nyálad a többi agykárosulttal együtt :DDDDDDDDDD

2019. máj. 15. 11:50
 365/1051 anonim ***** válasza:

"figy.. ezt a cég is tudja?.. mert csak nem akaródzik bezárni a kapukat, lakatot tenni rá vagy ilyesmi.. azt reklámozzátok, hogy bukás, miközben meg működik. Igazából.. 4 éve ezt nyomatjátok :DDDDDDDDDDDDDDD Ez még nem tűnt fel nektek? 4 éve folyamatosan mondjátok hogy bukás bukás, és csak nem..... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"

Az a te bajod,hogy mindig abból indulsz ki, hogy így a cég meg úgy a cég.

Nem azt kell nézni,hogy mit állít a cég mert ha ezt venné alapul mindenki,akkor még a kairos is működne a mai napig.

"Károsult pedig akkor lesz, ha a cég minden része bezár és nem valósul meg az eredeti cél. Nagyon sokáig azt se értettétek meg hogy centralizált coin lehet.. most ugyanúgy nem értitek, hogy ez nem egy 2. bitcoin, nem arra készült :)))"

Károsultak már most vannak,mivel szinte senki sem tud mit kezdeni a OC-ival.

Az egyik facebook csoportban az egyik hozzád hasonló fanatikusnak most tűnt el 16.000 OC-ja a fiókjából.

Mindig is úgy hirdették,hogy a bitcoingyilkos onecoin fogja megváltani a kriptovilágot. Hát ebből semmi sem lett.

Ennyi köze azért volt a bitcoinhoz.

"és adnak róla nyomtatott igazolást? :DDDDDDD Mint amikor bolygót vagy csillagot veszel? :DDDDDDDDDDDD"

Látod, ez vagy te. Elterelsz a lényegről. Jelentéktelen dolgokkal próbálod elfedni a tényeket.

Itt árulnak onecoint:

[link]

A csoport nyílt.

Itt találhatod azt is,akinek eltűnt 16.000 OC-ja és engem is,a dealshakeres történetemmel.

Lássuk,lesz-e bátorságod belépni a csoportba és ellenőrizni,hogy igazat írtam-e!

Persze előre tudom, hogy ehhez nem lesz merszed. Majd elintézed megint egy tucat D betűvel,a szokásos gyermeteg módon.

Leszerepeltél...

2019. máj. 15. 12:36
 366/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Nem azt kell nézni,hogy mit állít a cég mert ha ezt venné alapul mindenki,akkor még a kairos is működne a mai napig."

MOndd úgy amúgy.. átgondolod amit írsz? :DDDD Mert ha a Kairos átverés, akkor állíthat bármit, akkor is bezárják... ennél hülyébbnek nem tudod beállítani magad? :DDD Akkor ne azt nézzem hogy 4 évnyi vizsgálat után is még mindig működik? :DDDD Akkor mit? Hogy a média szerint már nem is működik?... :DDDDDDDD Probálj meg legalább úgy tenni mint aki gondolkodik.

"Károsultak már most vannak,mivel szinte senki sem tud mit kezdeni a OC-ival."

Most akkor senki sem, vagy szinte senki, és aki csak szinte, az hogyan tud mégis vmit kezdeni az OC-val? :DDDDDD Még egyszer megkérdem.. gondolkodsz is amikor írsz, vagy csak írsz? :DDDDDDDDDDDD

"Az egyik facebook csoportban az egyik hozzád hasonló fanatikusnak most tűnt el 16.000 OC-ja a fiókjából."

Akkor nincs vele egyedül, mert volt amikor OC nem jelent meg, vagy lekötés után nem jelent meg,.. ilyen még velem is volt, hasonló mennyiséggel. Írtam a supportnak mert kiderült hogy technikai gubanc ami másoknál is előjött és láss csodát, kijavították. LOL :DDDDDDDD

"Mindig is úgy hirdették,hogy a bitcoingyilkos onecoin fogja megváltani a kriptovilágot. Hát ebből semmi sem lett."

Épp most még nem :) De tulajdonságaiban már 2 éve lekörözte a bitcoint :) Szóval adott egy cc ami 2 éve jobb a bitcoinnál, csak még nincs kint tőzsdén. Akkor a háttér és az előkészületek mégiscsak megvannak :DDD

"és adnak róla nyomtatott igazolást? :DDDDDDD Mint amikor bolygót vagy csillagot veszel? :DDDDDDDDDDDD"

"Látod, ez vagy te. Elterelsz a lényegről. Jelentéktelen dolgokkal próbálod elfedni a tényeket."

Jah mert nem tudsz rá mit mondani? :DDD Azért jelentéktelen? Akkor most a te megítélésed vehetjük alapnak, hogy mi az és mi nem? :DDDD

Nagggggggyon érdekes.. hogy amikor megkérlek írd le hogyan is csináltad, nem azt hogy miből, meg hogy képekkel igazold, csak mondd el... akkor máris jelentéktelen az ügy :DDDDDDDDDDDDDDDD Ezen van mit röhögni sok sok D-vel :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"Lássuk,lesz-e bátorságod belépni a csoportba és ellenőrizni,hogy igazat írtam-e!"

Az számít ha az én apukám erősebb? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD és még én vagyok gyerekes? :DDDDDDDDDDDDDDDD a facebook most hogy mondtad máris hitelesebb mint a portfolio... XDDDDDDDDDD Csakmert te mondtad.. akkor már nem jelentéktelen XDDDDDDDDDDDDD

"Persze előre tudom, hogy ehhez nem lesz merszed. "

Én már akkor megmondtam hogy nem fogod tudni elmondani mit és hogyan csináltál ha valóban megcsináltad amikor még nem is válaszoltál :DDDDDD Tudod miért?.. mert bizonyítékok nélkül, csak elmondás alapján sem tudod igazolni azt amit mondasz én pedig ezek nélkül is tudom hogy hazudsz.. talán azért mert én tényleg tudom hogy működik te meg.. nem :DDDDDDDDDD Ha csak megpróbálnál tippelni, már akkor kiderülne hogy hazug vagy :D De terelsz és visszavágsz hogy jelentéktelen dolgokon lovagolok.. pedig szerintem egyáltalán nem jelentétkelen ha el sem tudod mondani hogy csináltad :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ez kb.. 4 mondat lenne :DDDDDDDDDDDDDD Ez a visszavágás, meg hogy jelentéktelen,.. már csak egy link hiányzik hogy majmócás pszichológiával akard igazolni magad :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Szááánalooom :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2019. máj. 15. 13:37
 367/1051 anonim ***** válasza:

"Szóval adott egy cc ami 2 éve jobb a bitcoinnál, csak még nincs kint tőzsdén."

Hát azt hiszem,hogy innentől már nincs is miről vitázni,mert teljesen értelmetlen.

Neked a döglött macska sem döglött,csak nagyon mélyen alszik.

2019. máj. 15. 18:24
 368/1051 Mittudomain ***** válasza:

Azt a 4 egyszerű, még csak nem is összetett mondatot, hogy mi is volt a folyamata az egésznek és mit is kellett pontosan csinálni hogy te "fiókot" nem nagyon akarod igaz? Mert igazából se név, se adat, se semmi egyéb nem is kellene hozzá... se az hogy miből.... dehát ha hazudsz akkor elég nehéz elmondani, nemigaz? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Érdekes.. amúgy tőled hallom először hogy fióknak nevezi... :DDDDDDDDDDD

Nos, ha nem vagy hajlandó megosztani ezt a nagyon egyszerű metódust, akkor ott bizony rejtegetni való van. Egy olyasvalaki aki tényleg megcsinálta ezt kb 5 perc alatt írja le. te mióta is szenvedsz hogy mi közöm hozzá? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Szánlak

2019. máj. 15. 18:46
 369/1051 anonim ***** válasza:

Nem érzem úgy,hogy bármit is bizonygatnom kellene neked.

Te sem érzed ezt magadra nézve kötelezőnek.

Hülye vagy és ez is maradsz.

Léptem.

2019. máj. 15. 19:31
 370/1051 Mittudomain ***** válasza:

Szóval egy az egyben ugyanazt csinálod mint majmóca... :D :D

Ideböfögsz valamit, egyértelműnek veszed hogy mindenki fogadja el, de amikor 4 mondattal alá kéne támasztanod egy állításod, akkor ... nos.. erre mondják hogy: Fut a gyáva ! XDDDDDDDDDDDDD

Vagy.. a hazug embert hamarabb utolérni mint a sánta rókát...

Vagy... s..gg..t csináltál a szádból...

Vagy... szimplán csak direkt rosszindulatú vagy és abban leled örömöd hogy rossz hírét kelted valaminek...

Vagy... baromira semmi közöd a témához XDDDDDDDD

Nem baj, azért köszönjük hogy benéztél, te igazán megpróbáltad.. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2019. máj. 15. 20:46
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!