Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
Attól eltekintve, hogy a newdealshaker egy fejlesztői oldal volt és ahogy írják is a fejlesztéseket integrálják az eredetibe,... gratulálok a behindmlm-es lelkisérült blogíró forrásodhoz :D
Apropó.. nálad mit jelent a "Léptem"?... csakmert nagyon úgy néz ki hogy te sem tudod betartani azt amit mondasz.. meg igazolni se.. na mindegy :DDDD
Szánalmas, ahogy próbálják a onetardáltak ilyen hírek után visszalapátolni a szart a lóba! :D
Ilyenkor nagyokat röhögök.
Mondd, téged nem zavar, hogy szinte minden nap segget csinálsz a szádból?
Léptem.
.
De kinyílt a csipád :D
"Mondd, téged nem zavar, hogy szinte minden nap segget csinálsz a szádból?
Léptem."
Erre most mit mondjak :DDDDDDDDDDD Ki csinál segget a szájából?.. léptem.. azt mégse.. de most tényleg léptem.. azt mégse... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Most akkor lépsz vagy csak pontozol hogy legyen mit lepontozni? XDDDDDDDDDDD
Egyéb értelmes megnyilvánulás? Pl.. elmondhatnád azt a 4 mondatot amit 5 percbe kerülne leírni hogy bizonyítsd az állításod miszerint vettél egy "fiókot" coinokkal és tudod a tutit, ráadásul mindenféle személyes adat nélkül :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nem?.. továbbra sem?.. csak pontozol és abban reménykedsz hogy más is bedől az aranyhal memóriádnak? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Miszter 1 éve vettem és azóta se tűnt fel a BETA a newdealshaker oldalán? :DDDDDDDDDDDDDDDDD Komolyan mondom ha már próbálkozol add fel a leckét mert ez túl.. egyszerű XDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mondd, nem zavar a tudatlanságod? Így születtél vagy tanultad? :DDDDDDDDDDDD
Érdekessen működik náluk a folyamat.
A régi dealshaker a klarev autóival és az új is a hangzatos kategóriákkal, privat dealekkel, semmi más célt nem szolgált mint a hiszékeny emberek megtévesztését. Kezdetektől mondom.
Dollármiráld árbevételű informatikai cég (márming fénykorában, mostár a kambodzsiakból zsebéből nem sokat lehet kiszedni), 4-5 év alatt nemtudott kifejleszteni egy normálisan működő kereskedelmi platformot.. roppant meggyőző.
Visszatérve az árbevételre! Van hivatalos adat, hogy mennyi volt 2018 ban?? Elég sokatmondó adat lenne. Korábban, amikor csúcsrajárt a dolog elég sokat dobálóztak ezekkel a számokkal. A töredéke lehet a 14/15ösnek.. Vajon mi lehet az oka? Manapság vajon miért nem akarnak annyian a fantasztikus oneakadémián okosodni???? Mert ugye a cég nem jövőbeni meggazdagodással csábította ügyfeleit(áldozatait), hanem oktatttak. :DD A tagok oktatást vettek és kaptak.. a coinkák csak olyan mellékes dolog volt
"az ingatlanos"
Linkelsz egy értelmező kézi szótárt a Béta szóra.
Aztán az amúgy is használatban lévő dealshakert úgy állítod be mintha régi lenne ami bezárta a kapuit.. Nolám ez még mindig működik, a leborultszivarvégit :DDDD
Aztán az általad leírtakat beállítod 100%-os ténynek.. mint eddig. Az hogy hülye vagy hozzá, az nem gond, csak ne reklámozd annyiszor mert már nekem kellemetlen :DDDDDDDDD
Az véletlenül se zavarjon össze, hogy 2016. februárjától üzemel azóta is folyamatosan a DealShaker.
Most meg hivatalos árbevételes adatok kellenek.. neked mindig kell valami :DDDDDDDD Amikor kérted, kaptál infót.. nem hitted el. Amikor whitepaper kellett, megkaptad, nem hitted el. Amikor DealShaker és autóvásárlás, azt se hiszed el.
Mondd, akkor nem tökmindegy mit mutatok ha úgyse hiszed el? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Figy már.. melyik vallás irányzatot követed ami ennyire tiltja ezeket? :DDDDDDDDDDDD
Informatikai cég... az oké hogy folyamatosan nyalod a médiát.. de hogy ennyire ferdítve közölsz valamit az már.. kezdi kimeríteni a pofátlanság fogalmát.. belinkeljem az mit jelent? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nézd, ezt dobta ki rád a kereső:
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ha csak egyetlen hírlevél a birtokodban lenne amit a cég küld.. minden hétfőn folyamatosan a héten is... akkor már legalább nem írnál bődületes hazugságokat meg nem ironizálnál, de sajnos mint tudjuk,... a kispadról csak vau vau megy :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mióta is próbáljátok bebizonyítani hogy átverés meg nem működik, meg bezárták meg ennyi vége?.. Lássuk csak.. 4 éve?... hm.. :DDD Mit szeretnétek még bizonyítani? :D A tudatlanságotokon kívül XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Mert egyelőre ti akartok valamit nagyon bizonyítani, az igazatokat, csak nehéz ha nincs mit XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Végre sikerűlt megtudnom, hogy hogyan zajlott a magasszintű oktatás a oneacadémián:D
Már értem miért vagy ennyire okos..
Ha az összes szintet megcsinálta valaki, abból 2 év az oxfordon is kijött volna belőle. Hülyének is megérte ez az oktatás... Legalábbis neked biztos, ahogy korábban írtad :D
Juha bácsinál talán csak te vagy nagyobb szélhámos... Mostmár ő is ibkább kus*ban van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!