Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
Mindig bizonyítékokat akarsz...
Aztán amikor megcáfolnak, jelen estben, hogy azt állítod, hogy tisztán coinért lehet nyaralni, bizonyítom, hogy ugyanannyiért nyaralhatsz a coinnal mint annélkűl vagy amikor azt bizonyítottam, hogy eltűntek autós hirdetések,..
.. akkor csak ennyit tudsz. személyeskedni.
Küldözgesd akkor a nyaralós linkeket a bepalizott barátaidnak. Ha maradt még 630 ezrük +utiköltség az oktatások után akkor még októberben kimehetnek spanyolba 54 one-ért. Ők biztosan örülnek majd neki...
Szia
"Mindig bizonyítékokat akarsz..."
Tévedés, csak amikor alapos a gyanú, hogy olyanokat írtok ami nem fedi a valóságot. Aztán ilyenkor sose kapok bizonyítékokat.
Ki akar még itt bizonyítékokat? te? meg a másik? Akkor sepregess először a saját házad tájékán.
"azt állítod, hogy tisztán coinért lehet nyaralni"
Tévedés. Másold be hogy hol írtam le ezt amit te most leírtál hogy állítólag mit mondtam. Sehol nem írtam le. Akkor szerintem nem én ferdítek. Azt mondtam 100%ban coint fogadnak el. Ez a fent lévő ajánlatra vonatkozik. Amit te linkeltél ott sem volt felsorolva hogy az árban benne van az étkezés.. pedig ezt hoztad fel ellenérvnek.. akkor ez.. az eperfagyi most épp visszanyal esete.
Meg ne sértődj itt nekem csakmert szembesítelek olyan apróságokkal amikor kiderül hogy ferdítesz, nagyzolsz, hazudsz, stb.
Nicsak mik vannak még.
jah tudom tudom, terelek, meg amúgy is fizetett oldalak, meg ki hiszi ezt el. ti sem. bárki írhatta, nem is a svéd hatóság írta, igazából én írtam. de ti amúgy is szebben írnátok, nem csak a times new roman betűtípust ismeritek. meg átverés, kamu, nem bizonyít semmit, nem is a témához kapcsolódik, szemfényvesztés, meg ne ezt mutassam hanem vmi mást bizonyítsak, vagy ennek a hitelességét bizonyítsam. de hogy még a wallstreet online meg az economist is,.. eh ;)
"kisatírozva mi értelme lenne te nagyonokos? :DDDDDDDDD Hallgathassam utána hogy ki van satírozva nem is az enyém és amúgy is szerkesztettem? :"
Folyamatosan terelsz a lényegről.
A lényeg itt az, hogy lehet-e tisztán ONE-t fizetve bárhol nyaralni.
Nem, nem lehet.
Ahogy leírták neked, mindenhol van valami kötelezően fizetendő külön költség, ami önmagában is képes fedezni az egész ott tartózkodás árát, tehát a ONE csak falból van feltüntetve.
Így a szektások azt hiszik, hogy ér valamit ez a shitcoin.
Aműgy a tényekre való reagálásaidon is tisztán látszik, hogy te is tisztában vagy vele, hogy a ONE semmit sem ér.
Csak játszod itt a nagyokost, mert így lesz egy hamis igazságérzeted...
"Oh hova is menjünk idén nyaralni.. 100% coinért..."
Tessék bemásoltam.
Tehát a te értelmezésedben ha 100% coinér mész el nyaralni abba belefér, hogy amellett még pont ugyanannyiba lesz a nyaralgatás mint annak aki soha nem vett oktatsi csomagot és nincs coinja. Csak te amikor fizetsz étkezési hozzájárulásnak hívják a másiknak meg úgy hogy szoba félpanzióval.
De ha téged az megnyugtat és megnyugvással tölt el, hogy a szoba árához 0 lesz a számlán feltűntetve akkor legyen megint igazad, nyaralgassál tisztán coinért.:DD
Az jut eszembe amikor egy idősebb ismerősöm büszkén mutugoatta a mágnestakarót, amit egy termékbemutatón vett 220e forintért. Többen mondták, hogy nem kelett volna és amikor már szerintem már ő is megbánta volna, előhozott egy DVD lejátszót (max egy 5öst érhetett) és ezel meg is nyugtatta magát. Hogy nem verték át a takaroval mert kapott egy dvd-t is. Rá is hagytuk inkább, hogy igen annyira valóban nem jártál roszul mintha nem kaptál volna DVDt. :D
Valószinű te is így leszel vele majd a 0-s szoba számlával. Igaz, hogy 630ezret vagy bármennyit te is kifizetsz mint mindenki más, de te akkor is úgy érzed, hogy ez igen, a szobát coinért vettem. Nem lettem félre vezetve, nem néztem be, ez nem ponzi, költöm a coinkákat.. És kellemes melegség tölti el kicsi szívedet:DDD
Kicsit már bánom is, hogy bele akarok ebbe rondítani.
"jah tudom tudom, terelek, meg amúgy is fizetett oldalak, meg ki hiszi ezt el. ti sem. bárki írhatta, nem is a svéd hatóság írta, igazából én írtam. de ti amúgy is szebben írnátok, nem csak a times new roman betűtípust ismeritek. meg átverés, kamu, nem bizonyít semmit, nem is a témához kapcsolódik, szemfényvesztés, meg ne ezt mutassam hanem vmi mást bizonyítsak, vagy ennek a hitelességét bizonyítsam. de hogy még a wallstreet online meg az economist is,.. eh ;)"
Igen terelsz, és ezek fizetett cikkek, amik szóról szóra megegyeznek, amiket nem ezek a alig ismert médiumok maguktól irtak, hanem egy az egyben közölték amit a onecoin rendelt tőlük. És amit te megkaptál a hétfői hírleveledben. A cikk végén ott a signo.. Pontosan olyan szemfényvesztés mint a klarev autói és az ingyenes utazás. Igen. Nem mondom, hogy nem igaz vagy az ami benne van. Most nem ez a lényeg. De minek linkelsz ilyeneket amikor ha mi tesszük fordítva, és a cnntől vagy a legnagyobb román tvtől mutatunk dokumentum filmet, vagy akár más világon mindenhol ismert médiumtól, vagy az us igazságügy minisztériumtól, akkor az meg nettó hazugság. Legyél akkor következetes, és ne ilyenekkel akarj meggyőzni.
Mutass olyan hirdetést, ahol valóban 100% coinért utazhatsz úgy, hogy ilyen olyan más jogcímen nem kell végűl kifizetned mint bárki másnak.
"ezek fizetett cikkek" .... "Nem mondom, hogy nem igaz vagy az ami benne van. Most nem ez a lényeg."
Lol...
"Mutass olyan hirdetést, ahol valóban 100% coinért utazhatsz"
Amit te linkeltél hogy nagy büszkén 16 fős privát házikót bérelsz privát medencével... Most hangosan röhögök.. ott hogy is van? Az árban még nincs benne a takarítás, 20ezer... a kaja,.. láss csodát, jéé.. az útiköltséget sem állják. engem viszont számonkérsz hogy olyat mutassak ahol mindez benne van. LOL.
Mondom én hogy nektek mindig van valami bajotok. De leginkább saját magatokkal ;)
Nem lehet kriptovaluta amelyik centralizált -> megmutattam hogy már minden új ez alapján készül
Nem lehet KYC mert akkor nem anonim és akkor megint nem lehet kriptovaluta -> megmutattam, hogy már minden új ez alapján készül
Nincs blokklánc, nincs white paper -> megmutattam a white papert ami tartalmazza és igazolja hogy van blokklánc
Nem ér semmit a coin -> megmutattam hogy mennyiért fogadják el
Semmire értelmesre nem lehet elkölteni a coint -> mutattam értelmes dolgokat.
De a vizsgálatok... -> megmutattam hogy lezárultak
Elmondtam hogy kétszer voltunk nyaralni belőle -> nem hittétek el
De olyat mutassak ahol 100% elfogadják -> mutattam
De ez nem jó, mert nincs benne a kaja.. az utazás.. nem kék... nem olyan ami nektek kell..
Ezek után mutasson nektek a felmenőitek közül valaki bármit is ;) Vergődjetek, írkáljatok, a cég és a hálózat legálisan működik, a vizsgálatok lezárultak és nem találtak semmit, ugyanez lesz amcsi földön is, a coin 30 euró és nemsokára újra emelkedni fog az árfolyama, a DealShakeren értelmes ajánlatok vannak, rengeteg eladott kuponnal ahol 100% az elfogadás, a központ működik, .... úgy vélem amit csináltok már tényleg csak vergődés ;)
Szándékosan nem értesz. Nekem azzal semmi bajom, hogy az uti és kaja költséget ki kell fizetni.. Ez természetes. Hanem az, hogy a coinon felűl ugyan azt az összeget kifizeted mint aki nem rak le coint. Akkor nem mondhatod, hogy te oneval fizettél bármit is. Ugyanazt kell neked is kicsengetni fiatban, mint annak aki nem fizet még rá coint is.
Miértelme akkor még rádobnod 54 coint?
Ha bitcoinom van azt át tudom váltani fiatra és abból fizetek mundent, kaját, szállást, utiköltséget. Tehát ha valakinek csak bitcoinja van eltud menni nyaralni.. Ha neked nincs a one mellett eurod akkor nemtudsz. Azért mert mint említettem a szállodák fosnak a coinra.. Ez szimpla szemfényvesztés, marketing fogás.
Ott van az oldalon a Danubius hotel is. Kérdezd meg őket, hogy adnak e bármiféle szolgáltatást oneért cserébe. Nem fognnak.
Pontosan tudom, hogy értesz csak fáj az igazság. Én is megértelek. :D:D
"De a OC esetében ilyen nincs, akkor viszont ki határozza meg, hogy 1 ONE hány €?"
Létezik olyan hogy közgazdaságtan, az tudod egy tudomány ami pénzzel is foglalkozik, azt ott van olyan hogy kereslet kínálat..
Mi van, még mindig nem sikerült elérned hogy kitiltsanak? Pedig nagyon igyekszel ;) Szedd már össze magad mert nagyon gyenge amit felhozol.
"Szándékosan nem értesz."
Miután folyamatosan belemagyarázod hogy én mit mondok mit gondolok majd leírod hogy mit írtam és kiderül hogy nem,... ezek után szándékosan semmibe veszlek igen. Szerintem jogosan ;) Értelek én, csak ami nem igaz azt nem tudom elfogadni igaznak, ilyen egyszerű kicsi értékbecslő ;) Majd azért egy keresztnevet mondj, hogy véletlenül se bízzak meg olyat aki nem ért a pénzügyekhez ;)
"Nekem azzal semmi bajom, hogy az uti és kaja költséget ki kell fizetni.."
Pedig eddig ez volt a bajod.. azt amikor kiderül hogy olyan példát mutatsz ami megintcsak ellened van,.. akkor már nem is úgy van az... undorító.
"Hanem az, hogy a coinon felűl ugyan azt az összeget kifizeted mint aki nem rak le coint."
Kértelek hogy pontos adatokkal és számokkal mutasd ezt meg. Nem tetted. Hasraütés szerűen saját szájíz szerint firkáltál valamit. Amit tehetsz ezek után az egy szívesség.
"Akkor nem mondhatod, hogy te oneval fizettél bármit is."
Pedig azzal fizettem. Aranyos vagy amikor így eldöntöd hogy márpedig én nem one-al fizettem. Ez valami ingatlanos szokás lehet.
"Ugyanazt kell neked is kicsengetni fiatban, mint annak aki nem fizet még rá coint is."
Ez még mindig nem így van de azért jár a piros pont.
"Pontosan tudom, hogy értesz csak fáj az igazság."
Pontosan tudom, hogy túl kevés vagy ahhoz hogy bármit is felfogj :) Meg hogy kinek mi fáj amikor az orrod elé tolom a bizonyítékokat,.. na akkor erről ennyit ;)
Oh.. még pár link... hogy ugyanaz a szöveg?.. Miért, a portfolionál meg a többinél mi? CTRl C meg CTRL V? :) Ezt hívják sajtóközleménynek butuska.. Nahát.. A svéd hatóság továbbra sem cáfolta meg pedig már elég sok helyen ott van.
Ciki mi? ;) Jaj ez a szóhasználat amit rám írtok mindig olyan ismerős, kitől is szoktátok lopni?.. jah tőlem.. de akinek nincs saját gondolata az csak ehhez ért. Küzdjetek tovább mint malacka a jégen ;)
"Kértelek hogy pontos adatokkal és számokkal mutasd ezt meg. Nem tetted. Hasraütés szerűen saját szájíz szerint firkáltál valamit. Amit tehetsz ezek után az egy szívesség."
Ezzel kezdtem, egy konkrét szállodával, konkrét számokkal. Levezettem, hogy mennyi ha megveszed a kupont 54 onert, és mennyi ha trivagon foglalod. Ugyan annyi:D
Na de jo, tenyleg eleg volt, farasztó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!