Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
Mint említettem, a szabály egyszerű ;) Ha eladod a kupont, be kell váltanod :) Ha még nem fogadod el a coint, akkor felteheted a cuccod, egy jövőbeli elfogadással. Ezt ő is tudja. Miért mondta neked azt amit nekem is amikor privátban kerestem meg és nem Dealen, OneLife-on belül? :D Ki tudja.. viszont én szóltam hogy semmibe fog venni :D
Nem jöttem rá semmire :) Az egyetlen amire rájöttem, hogy tényleg nem tudsz olvasni. Annyi támadás után szerinted mit fog mondani egy kívülállónak :) Nembaj, annak fogod fel aminek akarod :)
te megpróbáltad.. én szóltam előre.. te meg örülsz magadnak hogy az történt amit mondtam :D Lol... :D
Semmi baj, kapsz egy simit a buksidra XD
Én kapok simit a buksimra?? :D
Jolvan.. legyen:)
Ami jár az jár ;) Szívesen adnék ingyen olvasási leckéket is,.. de ahhoz kéne egy kis.. előképzettség.. a számolás megtanításával már meg se próbálkoznék..
Ha nem váltaná be a kupont amit már most elad.. akkor igen nagy bajban lenne szegényke ;) Dehát mióta is van fent?.. Akkor bizony homok került.. nem a fogaskerékbe hanem a szemedbe ha nem tudsz olvasni.. ilyen ez az Egyiptom.. csupa homok :D Ezvan ha valaki azt se tudja hogy működik.. örül magának mint kutya a .. oh.. sorry :D Már megint egy kutyával kapcsolatos hasonlat :D A kutyafáját, majd próbálok mást is találni :D
Nos.. ez a sokadik példa arra, hogy nem tudod elfogadni az igazat :)
Nem tudod felfogni, elfogadni a tényt, hogy nem úgy működik ahogy te szeretnéd :D A DealShaker és a beváltás nem így működik :) Mint említettem és előre megírtam.. más lesz a válasz egy idegennek és más a válasz annak aki benne van a rendszerben. Az okát csak sejtem ;)
Nagyon egyszerű, de mivel erre mondtam hogy szélmalomharc,.. kapaszkodsz félinformációkba :) Dehát valamiért mégis megy és működik ;)
ezért a kutyusok ugatnak, a karaván meg ... óóh.. már messze jár :D
Csak az olvasást mint tudást kell elsajátítani hozzá :D Utána fel kellene menni a DealShakerre.. meg szépen létrehozni egy ingyenes pozíciót,.. dehát aki fél az igazságtól az maradjon meg azon a szinten :D
A kutyák meg csak ugatnak és ugatnak.. a karaván meg csak halad és halad :D Mióta is ugatnak?.. Jah igen.. Még a OneLife megjelenése előtt amikor még nem is létezett XD Nah azóta is ezen visítok XD De komolyra fordítva.. tényleg, mióta is megy a vuffvuff? :D Lassan 5 éve? :D Néha vegyetek levegőt meg igyatok nehogy rosszul legyetek ennyi év után :D Vagy tudjátok mit?.. menjetek be a Szófiai központba és közöljétek már velük légyszíves hogy valójában már nem is működnek XD Hadd legyen egy jó napjuk :D
Azért az tényleg gáz, hogy ennyire nem akarod látni a valóságot mittudomka.
Persze aki üvegházban lakik az ugye nem szeret kővel dobálózni...
Az azért elég gáz,.. hogy valahányszor ezzel kapcsolatban írsz,.. az én állításomat igazolod újra meg újra és azt hiszed hogy neked van igazad :D
A karaván meg csak halad... :D
"Soha nem igazoltam egyetlen állításokat. Már olyan mélyre süllyedtél, hogy kínodban már ilyesmiket találsz ki."
Fájdalom, de igen igazolod :) Nem kell kitalálnom, ott van leírva :) Még reagáltál is rá kétségbeesetten hogy akkor én mutassam meg a privát beszélgetést :) Aztán megkaptad azt a választ amit én előre megírtam hogy azt fogod kapni.. és azóta örülsz neki mint.. majom a végtagjának :D Ha és amennyiben igazat írsz, akkor is engem igazolsz :) Ezvan ezt kell szeretni.
"Már ezerszer tapasztaltuk, hogy a ONE semmit sem ér."
Igen tapasztaltad? :D Fiók nélkül? Coin nélkül? :D Vásárlás indítása nélkül? :D Azigen tudsz valamit :D
"Az meg, hogy te tisztán onecoinért voltál nyaralni, színtiszta hazugság."
Egyéni véleményetek hogy elhiszitek-e :) Engem,.. minket meg pont nem izgat mit hisztek :D
"Itt már nem hisz neked senki."
Szóval még egyszer megerősítetted,.. hogy véleményetek csupán hitre van alapozva. Szomorú :D
"tátott szájjal szaladgálsz a ...."
Hogy milyen erdő? :D Kérsz te is egy kitiltást? :D Hátjó :)
A karaván meg egyre csak halad.. :D
Neked van hited, nem nekünk.
Mi tudjuk, hogy a ONE nem ér semmit, te meg hiszed, hogy igen.
Mindenesetre a kacatséker működése nem téged igazol, hanem minket, normálisan gondolkodókat.
Azt állítottad, hogy voltál tisztán onecoinért nyaralni. Ez az egyetlen bizonyíték lenne arra, hogy ez lehetséges tisztán onecoinért nyaralni.
De mivel bemondásra nem hiszünk el semmit te meg nem tudod bizonyítani az állításodat így még mindig nincs bizonyíték arra, hogy a onecoint önmagában elfogadja bárki is.
Szóval hiába vergődsz, nagyon átlátszóak a hazugságaid.
Itt már csak te vagy várvédő kiskatona aki még mindig nem hajlandó észrevenni, hogy a háborúnak már rég vége...
"Neked van hited, nem nekünk."
Meg fiókjaim, coinjaim, vásárlási tapasztalataim :) Nektek? :) Se fiók.. se coin.. se vásárlási tapasztalat... :D
"Mi tudjuk, hogy a ONE nem ér semmit, te meg hiszed, hogy igen."
A tapasztalat nem hit kérdése :) A feltevéseitek azonban igen :)
"Mindenesetre a kacatséker működése nem téged igazol, hanem minket, normálisan gondolkodókat."
Fiók nélkül.. coin nélkül.. vásárlás nélkül... :) Mesélj még :)
"Azt állítottad, hogy voltál tisztán onecoinért nyaralni. Ez az egyetlen bizonyíték lenne arra, hogy ez lehetséges tisztán onecoinért nyaralni."
Mint említettem, pont nem érdekel hogy elhiszitek-e vagy sem :) Nem fogok törvényt sérteni azzal, hogy privát számlát vagy beszélgetést mutogatok, hacsak nem került ki más által nyilvánosságra :)
"De mivel bemondásra nem hiszünk el semmit"
Hit... ez itt a kulcsszó.. hit :)
"te meg nem tudod bizonyítani az állításodat"
Tudom, de nem áll szándékomban törvényt szegni, még ha ti ezt kéritek is tőlem, amivel ti viszont már törvényt sértetek.
"Szóval hiába vergődsz, nagyon átlátszóak a hazugságaid."
Vergődni nem én vergődök :) Megírtam előre hogy mire számíts.. az történt? Igen. Mégis valami oknál fogva, csakmert pozitívnak tűnhet a te nézeteidre tekintve a válasz, örülsz, hogy igazad van :D Közben meg az történt amit írtam és nem vagy hajlandó kötelezettség mentesen utánajárni :)
A karaván meg még mindig halad.. a kiskutyákról meg ügyet sem vesz.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!