Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
"Te milyen noname forrásról beszélsz?"
Arról akit belinkeltél :)
"Hivatalos tájekoztetas van arról, hogy konstantin sitten van hónapok óta."
Úgy érted őrizetben :) Nincs baj ha nem tudsz angolul, de még a google fordító sem segít rajtad :D
"Biztos tévedésből."
Nem ez lenne az első eset a történelem során :)
"Ruja is azért bújkál, nehogy őt is bezárják."
Oh elfelejtettem hogy te mindent IS tudsz :D
"Mindenesetre nem csak ez, de még sok más is arra utal, hogy ez csalás. Itt már csak te vagy várvedő kiskatona, a többiek már belátták, hogy átverték őket."
Mindenesetre nem csak ez, de még sok más is arra utal,.. hogy nincs önálló gondolatod :D
"Mi, szkeptikusok meg csak röhögünk a hozzád hasonlókon, akik a homokba dugják a fejüket, csak hogy ne lássák a valóságot."
Mi, akik meg tudjuk hogy működik és már vásároltunk, utaztunk, .. jót röhögünk a szkeptikusokon akik még csak egy ingyenes pozícióval sem rendelkeznek hogy kiderítsék igazuk van-e :D Pedig se pénz,.. se személyes adat nem kell hozzá :) Sima mezei kamu adatokkal is lehet csinálni :D
"Tudod attól, hogy nem akarod tudomásul venni a tényeket, még nem lesz igazad..."
Tudod attól hogy nyúlod a beszólásaimat még nem lesz igazad :D Várj kimegyek most sajtos popcornért :D
"A onecoin semmire sem jó..."
Ühüm.. se pozíciód.. se fiókod.. se onecoinod.. se tapasztalatod, se vásárlásod.. Majd szólok ha érdekelni fognak a nézőtérről érkező vélemények :D
"Annyira hülye vagy hogy azt sem fogod fel, hogy nem kell benne lenni valamiben ahhoz hogy átlásd az egészet."
Írtam a paksi erőmű egyik dolgozójának.. mondtam neki hogy mivel te ezt mondtad ez így van, ott akarok dolgozni. Ugyan nincs hozzá végzettségem, nem vagyok benne, de átlátom az egészet, szép nagy épület, gombok, egyebek, kijön az energia.
A válasza nem volt egyértelmű de valami fuldoklós röhögésre emlékeztetett :D
XD
Nincs fiókod.. se pozíciód.. se coinod.. se vásárlásod... de te átlátod az egészet.. és szerinted én nem értem :D
Nos a csónakod nem tudom milyen állapotban van, de a mi karavánunk még halad :)
Na akkor mondd a családtagodnak hogy borogasson, rádfér :D
Minden napra jut valami.
Persze, tudom nem jelent semmit. A cég működik, mint egy haver bt-je 20 éve, csak éppen tevékenység nincs, a kacatséker tele hírdettéssel, a karaván halad vagy inkább száguld, a lejtőn lefelé. De érdekeségnek megteszi.
Mondom én, hogy ez már retardáltság nálad mittudomka.
Nem kell benne lenni ebben hogy átlásd, nem lehet tisztán elkölteni a shitcoint.
A kacatséker az egyetlen hely, ahol meg lehet szabadulni tőle. Az meg nyilvános, lehet látni az ajánlatokat.
Semmit nem lehet 100% shitcoinnal kifizetni.
Ez neked sem sikerült, hiába próbálod elhitetni mindenkivel.
A hajó ment, ha tetszik neked-ha nem...
"Semmit nem lehet 100% shitcoinnal kifizetni."
Nem fogom századjára is betenni a linkeket ahol 100%-ban elfogadják, mert nincs értelme, úgysem fogod fel :D Kár erőltetni :D
"Ez neked sem sikerült, hiába próbálod elhitetni mindenkivel."
Akarja elhitetni a fene :D Mondtam már mennyire nem tud izgatni ha nem hiszitek el, hogy 100%-ban fizettük a szállást coinnal? :D Egyszerűen nem mozgat meg mit hisztek :D A hajó elsüllyedéssel kapcs vmi gyerekkori emléked van? Elsüllyedt a papírhajód a fürdőkádban vagy mi? :D
"Nem fogom századjára is betenni a linkeket ahol 100%-ban elfogadják, mert nincs értelme, úgysem fogod fel :D Kár erőltetni :D "
Nem tudod belinkelni, mert nincs ilyen.
"Akarja elhitetni a fene :D "
Dehogynem akarod. Mindig ezt hoztad fel bizonyítéknak amellett, hogy igenis te voltál 100% onecoinért nyaralni.
Kvázi el akartad hitetni mindenkivel.
Csak éppen bizonyítani nem tudod, tehát amíg ez nem történik meg azt kell feltételeznünk, hogy csak ócska kis hazugság volt a részedről.
Ezzel váltál hiteltelenné, ezért (is) nem veszi komolyan senki, amit írsz.
A tények mind ellened beszélnek.
Vicc vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!