Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
"Azért van ez hajtogatva, mert igaz."
Ja igen.. mert ti azt mondtátok.. tehát "igaz" :D
"Te meg komolyan veszed mert ha nem vennéd komolyan, akkor nem is irkál ál ide..."
Jaj de édes amikor megmondod hogy mit miért csinálok, vagy mit gondolok :D
Mit szeretnél még, mire gondoljak vagy tegyek ami a buksidban van? :D Koncentrálj erősebben :D
"Te ismételgeted folyamatosan ugyanazt, mi csak reagálunk rá."
Semmi frappáns visszavágás?.. ugyanazt írod amit én?.. akkor.. mégiscsak papagájról van szó nem macskáról :D
Jaja mindig ugyanaz.. ti azt hogy nem megy, én meg azt hogy.. nem érdekel, mivel működik és coinért voltunk nyaralni kétszer is :) Erre ti: kamuuu... mi meg: who cares? :D Azt jelenti.. Kit érdekel? :D
"De megint csak a terelés megy, lényegeset sosem tudsz írni."
Ovi szinten mit írjak? A cica lehet cirmos, meg van láánycica meg fiúcica,.. rajzoljatok cicát :D Milyen lényeget írjak ha nem fogadja be az agyatok :D Az nem az én problémám :) Tessék: Működik, el lehet költeni, vannak 100% coin ajánlatok, mi például szállást vettünk kétszer 100% coinért, vettünk pár egyebet is de azok apróságok. Saját magatok is meggyőződhettek róla ha csináltok egy kötelezettségmentes, havidíjmentes, bármilyen fizetéstől mentes ingyenes pozíciót, felraktok pár cuccot eladásra coinért, lesz coinotok, aztán kipróbálhatjátok milyen elkölteni. De ti neeem, ti neeem, nektek elég.. hogy nem hiszitek el XD Akkor milyen lényeget írjak tollas barátom? :D
Az.. hogy továbbra sem hiszitek el.. az még mindig a hova sz...jak kategória :D
"Bármit is írsz, a onecoin vonat elment már, ezt rajtad kívül már mindenki megemésztette."
Jaj de kifogytunk az érvekből? :D Bármit is írok.. jaj honnan olyan ismerős ez a beszólás.. ja téényleg, én írtam nektek :D A kis lenyúlóska :D
A karavánra gondolsz? Hja.. az bizony halad.. a kutyusok meg vauvauznak :D
"Minden további görcsölés felesleges..."
Miért? Unod már? Akkor ne írj ide :) Mint mondtam.. nem görcsölni járok ide hanem röhögni :D Sose hittem volna hogy pár ragyogó elme, pár 60-as IQ ennyire szórakoztató lehet :D
Tivábbi 2 oldal került elérhetetlenné.
oneacademy.eu oneworldfoundation.eu
De biztosan tudod már.
Biztosan tudod már,.. hogy nagyban vertétek a melleteket hogy Olaszországból is kitiltották, betiltották, stb stb.. nos.. most december 1-én akkor hogy került megrendezésre egy DealShaker expo amire magyarok is kimentek és levideózták hogy tele van az expo emberekkel, 100% coinért vásárolhatnak stb? :D
Pedig.. Olaszország.. állítólag lezárult a vizsgálat meg a média is megírta hogy átverés meg minden.. lol...
December 12-én.. pedig Németország DealShaker expo lesz ;) Hujuj pedig ott meg még zárolták is egy időben meg már hamarabb betiltották mint az olaszok..
lol
Szóhoz sem jutok:D
Már leírtam az expókrol mot gondolok, nem ismétlem magam.
De most nem ez a téma. Azt mond meg miért lett elérhetetlen 3 weboldaluk. Köztük nem elhanyagolható módon a onecoin.eu?
Megmondtam már mi a véleményem a.. véleményeitekről :D Már bocs.. de ti majréztatok hogy be van tiltva olaszoknál.. meg németeknél.. meg mindenhol egyértelmű már csak nálam nem :D Azt az van,.. hogy a világ le se sz....ja mit gondoltok :D
Mi vagyok én support? Talán ki van rám írva? :D Írjál nekik ha ennyire érdekel a onelife oldalon, addig is nézegetem tovább a dealshakeres ajánlatokat ;)
Annyit mondtunk, hogy a weblapot tették elérhetetlenné és több embert letartoztattak.(olaszország) Azt senki nem mondta, hogy nem jöhet össze hozzád hasonló emberek egy csoportja, és a helyzetet ügyesen kihasználó kereskedők, akik az x euro értékű temrmékeit vagy kacatjait, valamennyi coinért plusz x euróé nem árulhatják...
Megint terelsz.
Most arról van szó, hogy már 3 weblap elérhetetlen. Nem csak az olaszoknál, hanem mindenhol. Semmi mást nem állítottam.
"Annyit mondtunk, hogy a weblapot tették elérhetetlenné és több embert letartoztattak.(olaszország) Azt senki nem mondta, hogy nem jöhet össze hozzád hasonló emberek egy csoportja, és a helyzetet ügyesen kihasználó kereskedők, akik az x euro értékű temrmékeit vagy kacatjait, valamennyi coinért plusz x euróé nem árulhatják..."
Jajajaj nálam már nagyon reped a plafon :D Mivel újfent továbbra is saját magatokat hazudtoljátok meg... aztán egy írásban is sikerül meghazudtolnod magad... elérhetetlenné tették a weblapot de azért dealshakeren meg árulhatnak és vehetnek cuccokat :D LOL :D Tudtad hogy mekkora ellentmondás ez? :D Adhatnak vehetnek,.. honlap nélkül.. de honlap nélkül.. meg nem lehet :D LOL :D
"Most arról van szó, hogy már 3 weblap elérhetetlen. Nem csak az olaszoknál, hanem mindenhol. Semmi mást nem állítottam."
Őszintén, kit érdekel mit állítasz?.. Még egy hozzászóláson belül is ellentmondasz az érvelésednek :D
"Nézegesd csak. Ha jól tudom a dealshekert is ugyanannál a szolgáltatónál regisztrálták. Nehigy eltünjön az is."
LOL :D Ha ugyanannál regisztrálták.. akkor egyszerre mindnek kellett volna eltűnnie, nem? :D OMG :D A másik meg.. úgy tudod?... jah te mindent tudsz.. :D akarom mondani.. mindent IS :D Mert te okos vagy.. te fejben tudsz számolni.. te kiszámoltad hogy 60-as IQ -tól már tudják hogy átverés :D Tényleg.. tényleg nagyon alacsonyra tetted magatoknak a mércét :D 60.... XD Nézd mit találtam akinek 50 és 70 között van XD
"Az IQ értékei 51 és 70 között
Az egyének 51 és 70 IQ értékekkel megbírkóznak a kisegítő iskolával, ha valaki időt és erőt szán rájuk. Képesek saját magukkal törődni, megbírkóznak a mindennapi teendővel. Könnyű mentális retardációról(debilitás)van szó. A népességben 7% találhatjuk."
De hogy pont ebbe a kis százalékba botlok bele.. sajnos az internet használatát is meg lehet ennyivel tanulni XD Csak a logika.. meg az érvelés.. az már nem megy olyan jól.
Terelés, terelés és megint csak terelés.
Ennyit tudsz, ennyit hagytak reagálni a tényekre, amikor kimosták az agyadat mittodommajom.
Arra semmit sem tudtál eddig mondani, hogy ha ennyire hatalmas üzlet a onecoin, miért utaztak ignatovék az eurókra és a dollárokra, miért nem fektettek ők is a te foskoinodba?
Ez neked nem volt gyanús?
Agyhalott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!