Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... ❯❯
 791/1051 anonim ***** válasza:

A coin értéke nem annyi, amennyi ki van írva hanem annyi, amennyiért beszámítják.

A kacatsékeres ajánlatok 99 százaléka pontosan 0 euróval számol egy onecoin esetében, ergo tökmindegy mennyi van kiírva.

Lehetne akár 5000 euró is, akkor is nullával számolnák be.

Aki nem vak és hülye az látja és felfogja a kacatséker ajánlatait...

2019. dec. 21. 19:14
 792/1051 Mittudomain ***** válasza:

"A coin értéke nem annyi, amennyi ki van írva hanem annyi, amennyiért beszámítják."

Ezt hívják öngólnak. Nem annyi ami ki van írva, hanem amennyiért beszámítják... hm.. Minden ajánlatnál ott van mennyiért számítják be. A látásprobléma nem az én asztalom se nem az én problémám..

"A kacatsékeres ajánlatok 99 százaléka pontosan 0 euróval számol egy onecoin esetében, ergo tökmindegy mennyi van kiírva."

Aha.. egy 100%-os ajánlatnál nem tudom akkor ingyen osztogatják a feltett dolgokat? Szállást, autót, szolgáltatást, stb? Mondom én hogy nem megy a matek.

Egy 50%-os ajánlatnál ha 0 euróval számolják be akkor pontosan fele annyiért vehetem meg mint egyébként? Szóval látom nem megy a matek..

"Lehetne akár 5000 euró is, akkor is nullával számolnák be."

Azt hogy mennyiért számolják be még mindig csak ti mondjátok. Szeretnétek ha így lenne. De nem így van. Tudod.. az elméleted ott bukik meg.. hogy ha valami nem működik.. az elég gyorsan eltűnik a süllyesztőben. Ez meg csak működik. Bővül.. és még mindig újabb és újabb ajánlatok és kereskedők jelennek meg. Akkor a számolásotok ezek szerint mégiscsak hibás. Még egy étterem is tönkremegy 2-3 hónap alatt ha az ételei rosszak.. Nem hogy évek múlva is fejlődjön meg bővüljön úgy hogy folyamatosan tele van emberekkel. Lehet kintről azt kiabálni hogy rosszak az ételek.. főleg ha még bent se voltatok az étteremben. Ha viszont jók,.. akkor sajnálom de senkit nem érdekel mi a véleményetek.

"Aki nem vak és hülye az látja és felfogja a kacatséker ajánlatait..."

Főleg ti igaz? Akiknek se pozíciójuk se coinjuk, se halvány lila sejtelmük az egészről hogy mi hogyan működik.. igen.. főleg ti... megmondó emberek mindig is voltak. A Onecoin meg a DealShaker meg mégiscsak működik. Hát ez meg hogy lehet... Írjátok már mióta is? Évek óta hogy kész vége ennyi befuccsolt, nem működik..? Azt meg mégis működik?... Akkor most mivan? Mikor lesz végre igazatok? Még hány év kell hozzá? Még azért pár száz oldal erejéig belefér hogy mondogatjátok nem?

Figyelj már.. kipakolták már teljesen a központot? Hogy van ez? Vagy már vissza is vitték azt a pár fotelt meg széket?... Nem látom hogy bezártak volna, pedig a cikk az megmondta nem? Nem gyanús a dolog hogy az a cikk is ugyanúgy el lett felejtve mint az összes többi negatív írás? Hol van most a behindmlm?.. áh nem baj majd a nagy számok törvénye alapján egyszer majd csak igazuk lesz? Erre van valami magyarázat?

Lol..

2019. dec. 21. 19:42
 793/1051 anonim ***** válasza:

"Minden ajánlatnál ott van mennyiért számítják be."

Az csak egy szám, falból a hozzád hasonlóknak.

Ha utánaszámolsz (ahogy mar itt bebizonyították neked) akkor kiderül, hogy valójában 0euróért számolják be, hiszen aki máshol veszi meg ugyanazt, az ugyanannyit fizet az adott dologért onecoin nélkül mint a kacatsékeren az az átvert ember, aki még onecoint is ad mellé.

Ezért 0 euró az értéke.

Persze tudjuk, hogy te ezeket a tényeket ignorálod mert nem tetszik, de mint írtam attól, hogy homokba dugod a fejed még nem változik semmi.

Attól, hogy mindig ugyanazt mantrázod még nem változik meg a matematika...

2019. dec. 22. 08:43
 794/1051 Mittudomain ***** válasza:

Minden ajánlatnál ott van mennyiért számítják be.

"Az csak egy szám, falból a hozzád hasonlóknak."

... ez most komoly hogy ezt egy érvnek gondolod?..

"Ha utánaszámolsz (ahogy mar itt bebizonyították neked) akkor kiderül, hogy valójában 0euróért számolják be, hiszen aki máshol veszi meg ugyanazt, az ugyanannyit fizet az adott dologért onecoin nélkül mint a kacatsékeren az az átvert ember, aki még onecoint is ad mellé."

Azt még mindig szándékosan figyelmen kívül hagyod, hogy rosszul számoltok. Ti abból indultok ki, hogy az emberek coint vettek. X eurót, forintot, fontot, dollárt, stb-t fizettek érte. Az elgondolás téves, így a számolásotok is, de ezt meg nem vagytok hajlandóak elfogadni. Erőltethettek egy téves számításon alapuló elvet, de attól az még téves. A beismerés fájdalmas lenne én tudom. De mivel ti semmi mást nem tudtok kívülállóként csak a média által elképzelt infók szerint számolgatni, ezért kár bármit is beleszólnotok amíg olyan alapvető dolgokkal sem vagytok tisztában mint a pénz fogalma.

A másik, hogy teljesen figyelmen kívül hagyjátok a 100%-os ajánlatokat. Az elméletetek ott lenne igaz ha igaz lenne a 30%-nál, az 50%-nál, a 70%-nál meg a 100%-nál is. De egyiknél sem igaz csak ezt még nem értitek. Miért? Mert nem akarjátok érteni mert akkor fájna az a 80 oldal..

"Ezért 0 euró az értéke."

Tök jól megmagyarázod.. se fiókod, se tárcád, se coinod, se semmid.. mid van egyáltalán? Elárulnád? Médiád?.. oh.. hát az már .. valami.. Hányszor hagyott eddig cserben? ;) Csakmert nem akarsz válaszolni a feltett kérdéseimre. Megtennéd? Ne számolgass csak válaszolj ;)

"Persze tudjuk, hogy te ezeket a tényeket ignorálod mert nem tetszik, de mint írtam attól, hogy homokba dugod a fejed még nem változik semmi."

A hazugság sosem tetszett ez így van. Se a rágalmazás. Se a hülyeség.

"Attól, hogy mindig ugyanazt mantrázod még nem változik meg a matematika..."

Na most nyisd ki a szemed mert mutatok vmit ;) Figyeld a helyszíneket.. hogy mennyien vannak azok az emberek akik állítólag szerintetek már mind tudják hogy nem ér semmit.. és a dátumokat.. ja és az ajánlatokat se hagyjátok ki.. 100% coinért autó,.. ház,.. stb stb ;)

Kína.. pár napja: https://www.youtube.com/watch?v=sXn3uQQUBiE

Szibéria, december: https://www.youtube.com/watch?v=bDjXRVwG0Ck

Olaszország Verona, November vége: https://www.youtube.com/watch?v=uM13v6eZENE

Vietnám, szeptember vége: https://www.youtube.com/watch?v=GNZkgN5eYik

Szingapúr, év elején, meg egy kép mennyien voltak a mostani karácsonyin: https://www.youtube.com/watch?v=zVttrInciIk

https://www.youtube.com/watch?v=HvnfaDsIxlk

Franciaország: https://www.youtube.com/watch?v=AiF2ZfVLAUk

Fülöp szigetek: https://www.youtube.com/watch?v=F_WY2kqu65U

Oroszország: https://www.youtube.com/watch?v=LlGb9f-9pDs

Hát ez.. hát ez meg hogy lehet?... Szerintetek ez hogy történhetett meg?...

Több 100, több 1000 ember.. Ezek nem évekkel ezelőtti események és felvételek.. ezek most a napokban, az elmúlt hetekben, történtek.

Akkor mégis miről beszélsz?... Szeretnétek még? Egy általatok kreált képzelt világban éltek. Ami tegyük hozzá elég negatív..

Akkor.. válaszolnál a feltett kérdésekre? Hogy az általatok linkelt központ kipakolással akkor most mivan... stb?..

2019. dec. 22. 15:29
 795/1051 anonim ***** válasza:

Hihetetlenek ezek a videók ez már igaz.

Még mindig tudnak lehúzni egy kis fiatpénzt emberekről a onecoin mesével.Tényleg nem akar kifulladni, még mindig működik.

Vicces ahogy sok dollármillimos (vagy éppen milliárdos mert ugye már azok) próbál szabadulni a onetol egy bóvli karóra beszerzéssel egy józsefvarosi piac kínálattal vetekvő expón.

A kereskedők megkőnyítenek a onedtól ha van mellé elég euród.

Ha van még ilyen videód, linkeld. Rendkivűl szórakoztató.

az ingatlanos

2019. dec. 22. 16:24
 796/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Hihetetlenek ezek a videók ez már igaz.

Még mindig tudnak lehúzni egy kis fiatpénzt emberekről a onecoin mesével.Tényleg nem akar kifulladni, még mindig működik."

Azt hiszem valaki szándékosan nem veszi figyelembe a 100%-os ajánlatokat. Miért is?.. ja igen,.. mert nem azt valakit hanem engem igazolnak ;) Innentől tényleg mondhatod hogy így a matek meg úgy.. itt vannak a valódi bizonyítékok ;)

"Vicces ahogy sok dollármillimos (vagy éppen milliárdos mert ugye már azok) próbál szabadulni a onetol egy bóvli karóra beszerzéssel egy józsefvarosi piac kínálattal vetekvő expón.

Ez elég gyenge volt... Dehát ezvan ha váratlanul szembesítve vagytok az igazsággal. Az autókig, ingatlanokig, házakig stb nem jutottál el igaz? Segítsek megtalálni?... nem értem.. pedig a 2957. noname blogíró írásait is megtaláltátok amikor magatokat akartátok igazolni.. most meg.. pár videóban nem találjátok az infót... hm hm... Mik vannak.. Meg csak 1-2 ember tud élni a 100%-os ajánlatokkal.. hát.. ezek szerint a hasraütés meg a kamu most sem jött be..

"A kereskedők megkőnyítenek a onedtól ha van mellé elég euród."

Tényleg ne zavarjanak össze.. a 100%-os ajánlatok. Nagyon próbálkozol, de a videók is engem igazolnak. Megesett rajtad a szívem hogy ennyire igyekszel.. megsúgom.. második videó ;)

"Ha van még ilyen videód, linkeld. Rendkivűl szórakoztató."

Tudom hogy hirtelen jött ez így és lerombolja mindazt amit igyekeztetek felépíteni.. dehát azt hittem tudtok róla, annyira képben vagytok... ez van. De olyan ügyesek vagytok, miért nem kerestek ti ilyen videókat?.. Ez a pár ugyanis csupán töredéke annak ami egész évben volt, amik most vannak. Azokról nem beszélve amik már be vannak ütemezve következő évre. A kis országok expóit direkt nem is linkeltem be nehogy aztán azzal dobálózzatok ;) Direkt csak a kicsi kis Kínát.. Oroszországot.. Szingapúrt.. Franciaországot.. Olaszországot... tudod csak hogy a legkisebbeket említsem ;)

Apropó.. hogy is van a központ kipakolós cikked? :) Pedig olyan büszkék voltatok rá.. Na mindegy..

2019. dec. 22. 16:37
 797/1051 anonim ***** válasza:

Hol tud az ismerősöm aki tele van oneval autót vagy házat venni?

A bóvli karóra a rus meg az ingatlanfejlesztő egymás melett. Röhej. Mit bizonyít ez? Én is eladom neked a házam coinért ha fiatra tudom váltani.

Miért akadtál fent ezen a kipakilós dolgon? Lapozz vissza és nézd meg mit irtam. Csak belinkeltrm egy cikket amibe annyit állítottak, hogy gyanus pakolás folyik. Magam is írtam, hogy nem biztos, hogy ez jelent bármit is.

Szándékosan ezeken a jelentéktelen dolgokon akadsz fent.

Senki nem tud házat sem autót, utazást sem mást coinért venni. Azért mert egy videón egy bóvli rolex és egy karkötő árus között valaki házakról mutogat prospektudokat, vagy egy molonón autók melett felvan tűntetve, hogy 100% ez jelent bármit is? Mutattál már "100%-os" ajánlatokat.

Azt mond meg hol van az a kereskedés ahol holnap vásárolhat az ismerősöm autót, vagy az az ingatlanfejlesztő aki házat, lakást ad el neki? Vagy egy nyamvatt tefont hol tudok veni coinért amit összetörtem a multhéten? És legfőképp mikor indul az exchange?

Az jó, hogy te elhiszed, hogy költheted a coint, de vajon a kereskedő, ingatlanfejlesztőnek mi a terve vele? Vesz magátol autót vagy házat?

Miért ad el házat onért amit fiatból épít ha a töredékéből hozzájuthat coinhoz oktatási csomagon keresztűl?

Ezekre válaszolj.

2019. dec. 22. 17:07
 798/1051 anonim ***** válasza:

"A másik, hogy teljesen figyelmen kívül hagyjátok a 100%-os ajánlatokat"

Mert hiába van 1-2 ÉRTELMES ajánlat tisztán ondcoinéet, az a mennyiség elhanyagolható a rengeteg onlife taghoz kepest.

Hiába tud 5-10 ember valóban venni valamit tisztán onecoinért, a maradék 3,5millió nem tud.

Vagy az már nem érdekes?

"Ti abból indultok ki, hogy az emberek coint vettek. X eurót, forintot, fontot, dollárt, stb-t fizettek érte. Az elgondolás téves, így a számolásotok is, de ezt meg nem vagytok hajlandóak elfogadni."

Akkor most ezzel kvázi elismerted, hogy a onecoin értéke pontosan 0 euró?

Vagy ez megint terelés arról, hogy szerinted 29.85eurót ér, valójában meg semmit?

Mellesleg nem volt ingyen senkinek, "oktatási csomag" néven fizettették ki mindenkivel az árát, csak te már megint nem akarod látni a fától az erdőt.

Senki nem az oktatás miatt fizetett be, nem is erre összpontosítottak a rendezvényeken hanem arra, milyen sokat fog majd valamikor érni és hogy a bitcoint is lenyomják.

Most is erről szólnak a hülyítések ázsiában és afrikában. Az oktatásról szó sincs sehol.

"Tök jól megmagyarázod.. se fiókod, se tárcád, se coinod, se semmid.. mid van egyáltalán?"

Már megint ugyanaz a mellébeszélés.

Nem unod még?

Ott a kacatséker, meg lehet nezni az árakat. Ehhez nem kell onelife tagnak lenni senkinek.

Úgyhogy ez az érved, mint mindíg, most is ment a levesbe.

"Több 100, több 1000 ember.. Ezek nem évekkel ezelőtti események és felvételek.. ezek most a napokban, az elmúlt hetekben, történtek."

Ez csak azt jelenti, hogy mindenhol vannak hozzád hasonló semmihezsemértő átverhető balekok...

2019. dec. 22. 17:14
 799/1051 anonim ***** válasza:

Olyanok ezek mint az egyiptomi utad. Az eladó megmondta, hogy majd akkor váltható be ha elindul az exchange.

Én is árulom a házam. Ha az one szabadon átváltható lesz én is eladom érte neked.

2019. dec. 22. 17:17
 800/1051 Mittudomain ***** válasza:

Látom ez a pár link most telibetalált ;) Nagyon fájhat ez most nektek.. Ja de ez látszik is, egyből nem is úgy van az, meg hazugság, meg .. mik az érveitek még? ;)

Hány oldalon keresztül is írtátok hogy már csak én vagyok vak?.. Aztán amikor megy az arcotokba az info hogy több ezren látogatják az expokat, vásárolnak - és nem csak az a szerencsés 1-2 - akkor meg jaj hát a többiek is vakok... Aha.. :D Meg amikor kiderül hogy mégse pakolták ki a központot akkor meg megy a meghunyászkodás meg a magyarázkodás.. Gyerekek.. ez übergáz.. :D Vigyázzatok, mert ennyi égéstől még a végén belázasodtok :D

Szerintem ne szaporítsátok az oldalakat, vagy ahogy érzitek, de így is már 80 oldal mutatja mennyire inkompetensek vagytok a témában.

De ha szeretnétek vergődjetek tovább. Amikor összegyűlik még egy csokor hülyeség akkor megint kaptok valamit ami bizonyítja hogy semmitek sincs amivel magatokat tudnátok igazolni.

Hajrá. Addig is.. expók a világon mindenhol.. több ezer ember egy expón.. 100% ajánlatok, autók, házak, stb. A coin értéke 29,95 euró. .. és még mindig nem pakolták ki a központot se ;) Lassan ideje tábort váltanotok, különben már túl nagy lesz a blama..

2019. dec. 22. 17:49
❮❮ ... 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!