Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
"Az egész kroptovilág és a onelife tagok tulnyomó része v.s te és néhányszáz onlife tag. Ez a onecoint csalásnak tartó és a várvédő kiskatonák aránya."
Ehhez már tényleg jóó vastag kell.. vastagabb mint egy rinocéroszé.. :D Áruld el kérlek.. ezeket a számolásokat melyik iskolában tanítják? A világért sem járatnám a gyerekem olyan helyre ahol ennyire.. gyenge a színvonal :D
"Hiába is pörögsz, hiába néhányan elfogadnak tisztán onecoint, azok haszontalan dolgok és a 3.5millió onelife tag 99,999 százaléka ugyanúgy nem tud kezdeni semmit a pontjaival."
Szóval melyik iskola is ez ahova jártál? :D Feketelistára tenném és úgy kezelném a környéket.. mint Csernobilban a halál-zónát :D Messze el kell kerülni :D Hallod.. komolyan kérdem.. tuti nem 99,9999 %... nem hagytál le véletlenül sem egy 9-est? :D Csak a pontosság kedvéért, mi van ha a 0,001% 3656,869 emberre jön ki.. meghát.. a tagok száma mindig nő, szóval éppen melyik számhoz képest kell mérni mert fentebb meg csak pár száz onelife tagot írsz XD
"Mint ahogy te sem tudtad soha sehol sem felhasználni fiat pénz nélkül. Ezek a kőkemény tények."
Nem tudom pontosan eldönteni jól értem-e.. de te most az alapján hogy mit hiszel megmondod hogy szerinted én mit csináltam vagy mit nem és ez alapján vitathatatlan tényként kezeled az állításod? :D Konkrétan megmondod hogy én hogy tudtam használni vagy hogy nem? :D Asssztasúlyos ember... Vannak bajok.
"Sajnálatos, hogy még mindig nem akarod beismerni (noha tisztában vagy vele), hogy neked is a fax rosszabbik vége jutott..."
Mit nem akarok beismerni noha tisztában vagyok vele? :D Hogy nem a te akaratod érvényesül? Hát öregem.. Akkor még egyszer.. te most tényleg megmondod én mivel vagyok vagy nem vagyok tisztában? :D Amúgy... Mikor mentek el hazulról úgy.. végleg? :D Hu ember.. szerintem profi búvár vagy, tudod olyan free diving-os.. nálad mélyebbre tuti senki sem tud süllyedni.. vagy nálatok hogy mondják.. merülni.
Hiába is prédikálsz itt.
Akinek legalább 80 az IQ-ja, az csak kiröhögi a hozzád hasonló önjelölt prófétákat.
Szánalmas, ahogy próbálod kimerni a vizet egy elsüllyedt hajóból...
"Hiába is prédikálsz itt."
Na mivan, betalált a logika? :D Már nem tudsz mit írni rá amikor a képedbe kapod a saját hülyeséged? :D Tényleg már csak ennyire telik tőled?.. Saját magaddal szembesítelek kisgyerek :D Hogy mekkora bődületes írásaid vannak :D
"Akinek legalább 80 az IQ-ja, az csak kiröhögi a hozzád hasonló önjelölt prófétákat."
Mivan, felemelted a korábbi 60-ról? :D Ennyire fájt hogy a múltkor ezen lovagholtam? :D Ne szégyelld az eredeti határt, nem lehetetlen 60-assal sem élni, tessék büszkének lenni arra ami megadatott :D
Milyen próféta? :D Tudod egyáltalán mit jelentenek a szavak amiket írsz? :D Mi vagy te pap? :D Belegyalogoltam a hitedbe azt most kiderült hogy hülyeségre alapoztad? :D Uram borogass XD
"Szánalmas, ahogy próbálod kimerni a vizet egy elsüllyedt hajóból..."
Mikor süllyedt el?.. már nem lehet elkölteni?.. nem működik?.. mondjad már miről maradtam le :D Igeidők se mennek?... Na akkor adj már választ ezekre, mert nagyon úgy fest hogy amit hiszel, az alapján megmondod hogy én mit gondolok, érzek, mit tettem vagy mit nem, majd ezt a véleményed az egyetlen igaz állításnak mondod :D Figyelj.. most kapod az újabb gyomrost :D Vagy csak kiforgatom a szavaid?.. huh.. XD
"Mint ahogy te sem tudtad soha sehol sem felhasználni fiat pénz nélkül. Ezek a kőkemény tények."
Nem tudom pontosan eldönteni jól értem-e.. de te most az alapján hogy mit hiszel megmondod hogy szerinted én mit csináltam vagy mit nem és ez alapján vitathatatlan tényként kezeled az állításod? :D Konkrétan megmondod hogy én hogy tudtam használni vagy hogy nem? :D Asssztasúlyos ember... Vannak bajok.
"Sajnálatos, hogy még mindig nem akarod beismerni (noha tisztában vagy vele), hogy neked is a fax rosszabbik vége jutott..."
Mit nem akarok beismerni noha tisztában vagyok vele? :D Hogy nem a te akaratod érvényesül? Hát öregem.. Akkor még egyszer.. te most tényleg megmondod én mivel vagyok vagy nem vagyok tisztában? :D Amúgy... Mikor mentek el hazulról?
Süllyed itt valami de az nem egy hajó és nem a cég, még csak nem is a coin.. :D Méghozzá jó mélyre.. mondom én, profi búvár lennél XD
" Mindig mondtam, hogy te nem akarod látni a fától az erdőt..."
... aha... Ok, akkor te ennyi voltál, köszönjük a fantasztikusan értelmes hozzászólásokat, csak 83 oldal kellett hogy sakk mattot adj önmagadnak és leszerepelj. A jövőbeli linkeléseket előre is köszönjük, továbbra sem érdekelnek, ezek után meg végképp nem :D
Hol a másik önjelölt szakértő és látnok, aki belelát más fejébe és pusztán a hite erejével megmondja mit csinált a másik vagy mit nem? :D
Itt egy facebook csoport a sok közül.
Mindenki el akarja adni a foskoinját, de a kutyának sem kell.
Vagy ők mind hülyék és nem tudják amit te, hogy a kacatsékeren simán lehet rajta venni bármit? :D
Szedd össze magad mert lassan tényleg te leszel az egyedüli onecoin-tulajdonos aki szerint ez nem volt csalás...
Ott az a rengeteg expó, több ezer emberrel :D Szóval.. hova is kellene sz..nom a facebook csoportok miatt? :D
De akkor újra feltennék pár kínos kérdést.. ugyanazokat.. tudod.. amikre nem tudsz válaszolni és amik nagyon gázak :D
Mit nem akarok beismerni noha tisztában vagyok vele? :D Hogy nem a te akaratod érvényesül? Hát öregem.. Akkor még egyszer.. te most tényleg megmondod én mivel vagyok vagy nem vagyok tisztában? :D Amúgy... Mikor mentek el hazulról?
Süllyed itt valami de az nem egy hajó és nem a cég, még csak nem is a coin.. :D Méghozzá jó mélyre.. mondom én, profi búvár lennél XD Ezek után szerinted mennyire érdekel bármi amit linkelsz vagy mondasz? :D Ezt fogom az arcodba tolni mindig :D
Látom csak érdekel mégis, mivel mindig válaszolsz.
Mint írtam, nem csak én állítom amit le szoktam ide írni, hanem az egész kriptovilág.
Te meg azt gondolod, hogy ha nem veszel tudomást bizonyos problémákról, akkor azok nem is léteznek.
Hát a világ nagyon nem így működik.
Fiat pénz nélkül semmit nem tudsz kezdeni a kacatsékeren, az expókra meg szerinted oda fog utazni az összes onelife tag a világ minden tájáról?
Rettentően gyermeteg érveid vannak, emiatt senki nem is vesz komolyan, mindenki kiröhög a faxba...
Ez a hajó már régen elment, ne görcsölj rajta. Felesleges...
"Látom csak érdekel mégis, mivel mindig válaszolsz."
Elárulnád ezek a véletlenszerű beírásaid honnan jönnek? :D Miért válaszolok? Hogy mindenki aki csak olvassa lássa mekkora hazugságokat írtok és amikor megkérdőjelezhetetlen bizonyítékkal szembesítelek titeket hogy ellentmondtok saját magatoknak illetve olyan agymenésetek van hogy amit hisztek az az igaz,... az mind mind lássa :D De túl vastag a bőr és nem megy át nektek :D De mi azért jót röhögünk XD
"Mint írtam, nem csak én állítom amit le szoktam ide írni, hanem az egész kriptovilág."
A nagyzolásról mikor fogsz leszokni? :D Ügye tudod hogy elvileg gyógyítható :D Bár.. a mellékhatások ki tudja mi minden mást okoznak majd.. ezügyben majd írkálj egy gyógyszeres topikba :D
"Te meg azt gondolod, hogy ha nem veszel tudomást bizonyos problémákról, akkor azok nem is léteznek."
Mik a problémák, mi nem tetszik, gyere sírd ki magad a vállamon mivel van bajod :D Neked vannak problémáid azzal hogy megy és működik és költhető és 29,95 eurót ér :D Nekünk és a sok ezer embernek akik az expókon is ott vannak meg a többi sok százezernek akik otthonról költik ezzel nincs gondunk :D
"Hát a világ nagyon nem így működik."
Ó nagy bölcs tudós ontsad univerzális meglátásaid :D Csak előbb tanulj meg érvelni, számolni és a logikát is el kéne sajátítanod... a hitből vissza kéne venni és talán.. talán lenne esélyes normális életet élni XD
"Fiat pénz nélkül semmit nem tudsz kezdeni a kacatsékeren, az expókra meg szerinted oda fog utazni az összes onelife tag a világ minden tájáról?"
Hazudsz mint mindig. Igaz hogy belinkeltem a 100%-os ajánlatokat, de akinek olyan véleményei és logikája van amit lent újra be fogok másolni,.. hát attól csodát ne várjunk XD Nagyon okos vagy.. mert oda kell menni az expóra hogy tudj vásárolni.. tudtad hogy már a 21. század van folyamatban?.. az online rendelés már jópár éve divat :D De nem baj, valaki simogassa meg a buksid helyettem is :D ... és ezek a megkérdőjelezhetetlen, vitathatatlan kőkemény tényeid XD .. konkrétan fuldoklok a röhögéstől XD
"Rettentően gyermeteg érveid vannak, emiatt senki nem is vesz komolyan, mindenki kiröhög a faxba..."
Aha :D na akkor olvasd magad újra lentebb :D Hallod sikítva röhögünk rajta XD Kár hogy nem vagy fent ott ahol megosztom, annyi röhögős szmájlit ritkán látni emberektől XD De már annyi van szerintem összegyűjtöm és kiadom könyvben XD
"Ez a hajó már régen elment, ne görcsölj rajta. Felesleges..."
Mibajod a hajókkal.. A hajócskád elsüllyedt pancsizós korodban?.. Ez áll a feldolgozatlan traumád mögött?.. Vagy mivan :D Megrekedt a lemez? :D Már megint..?.. izé.. még mindig?.. valaki indítson már újra mert akad a bakelit XD Felesleges?.. mivan fáj újra meg újra szembesülni magaddal?.. hagynád már a fenébe?.. óó nem kis barátom íme a gyöngyszem tőled újra :D
XD ->
XD Jah.. hallod... Konstantint elítélték már?.. A központot is sikerült már kirámolni?.. Most már a fotelek után a függönyöket is elvitték kimosni? XD Ilyenkor hol vannak a kőkemény tényeid? XD Nem gáz ilyenkor belegondolnod abba hogy mekkora égés ez neked? XD Vagy csak simán lezár az agyad és folytatod mintha mi sem történt volna?.. Jah.. igen.. ez szokott lenni.
Te hazudozol összevissza.
Semmilyen 100% ajánlatot nem linkeltél be.
Amiket belinkeltél, azoknál mind exchange-hez kötötték a vásarlast.
De mint írtam te abba a szalmaszálba kapaszkodsz, hogy nagyritkán feltesznek 100% onecoin ajánlatokat.
Ez gyakorlatilag teljesen érdektelen, mert a onelife tagok számához képest ez semmi, nulla, zéró.
Egy ember néha jól járhat, de a többi 3,5millió meg csak néz, mint hal a szatyorban.
Ugyanezen okokból az expók sem érnek semmit. Azon kevesek járhatnak megint jól, akik ott laknak a környéken.
A többieknek semmi. És ez a gond. Ezt kell figyelembe venni.
Értelmetlen figyelembe venni az ilyen egyszeri és korlátozott ajánlatokat.
Mindenki szabadulna a foskoinjaitól, ezzel vannak tele faces csoportok.
Hiába is nem veszel tudomást ezekről a tényekről, attól még tények maradnak.
De csak mantrázd csukott szemmel és betapasztott fülekkel folyamatosan ugyanazt, hazudozz mint eddig, attól biztosan igazad lesz.
Ja, nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!