Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... ❯❯
 731/1051 Mittudomain ***** válasza:

Nem tudom észrevettétek-e.. hogy tökmindegy mit linkeltek,.. mit mondtok,.. mit gondoltok,.. mit hisztek,... mert még mindig működik, még mindig költhető, még mindig növekszik a kereskedők száma, a tagok száma,.. :)

Higgyetek egy kicsit erősebben mint az elmúlt 4 évben ;) Ennyit a vergődésről ;)

2019. nov. 26. 12:22
 732/1051 anonim ***** válasza:

Nem tudom észrevetted-e, hogy akárhányszor is számoltunk utána és jött ki végeredménynek az, hogy a onecoin értéke pontosan nulla, te ezen mindig átsiklasz.

Erre írtam.én azt, hogy attól, hogy te nem veszel tudomást tényekről, meg nem változik semmi.

Ha eltakarod a szemeidet, nem tűnik el a világ...

2019. nov. 27. 07:04
 733/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Nem tudom észrevetted-e, hogy akárhányszor is számoltunk utána és jött ki végeredménynek az, hogy a onecoin értéke pontosan nulla, te ezen mindig átsiklasz."

Aham.. mert ti "utána számoltatok" :D Nem tudom észrevetted-e.. de a cég meg a DealShaker meg én is amikor fizettem vele, .. meg úgy mindenki le...ja hogy ti mit számolgattok :D

Attól hogy nem vesztek ezekről tudomást, ... még írhattok bármit.. attól még ugyanúgy működik ;)

... Komolyan sírva röhögök.. mert ti azt mondtátok.. mert ti kiszámoltátok.. mert ti nem hiszitek el.. mert ti úgy gondoljátok... XD

2019. nov. 27. 10:44
 734/1051 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább sírsz, mint röhögsz.

Ha már a legtöbb onecoinnal rendelkező ember is csalásnak nevezi, talán érdes lenne racionálisan gondolkodnod neked is...

Te égeted magad szénné minden egyes hozzászólásoddal, nem a többiek...

2019. nov. 27. 20:50
 735/1051 Mittudomain ***** válasza:

Szerintem pont nem izgat hogy szerinted mivan :D

Figyuzz már.. kiszivárgott az a fenomenális doksi.. mikor is? :D Milyen dátummal?... Szerinted még mennyi ideig kell várni hogy valami történjen? :D Tudod mit látok? Csipogtok, erőlködtök,.. közben meg nő az eladók száma,.. az ajánlatok száma,.. a tagok száma,.. a rendezvényeket senki sem mondta le,.. a franchise bővül,... :D

Akarjátok ezt a befuccsolást kicsit erősebben :D

2019. nov. 28. 17:36
 736/1051 anonim ***** válasza:

Nemtudom miért vagy azon a dátumon fennakadva. Lehet, hogy már áprilisba felajánlották neki az eggyütműködés lehetőségét, de csak most írták alá..

Ott van? Alá írta Konstantin?

Annyi biztos, hogy előzetesben van, a dokumentum pedig valódi. Rujat körözik, két éve nyoma veszett. Mark Scottot pedig bűnösnek találták. (igaz még nem jogerős) Vagy úgy gondolod, hogy ezek nem így vannak?

Szépen haladnak a dolgok.. Abban igazad van, hogy jogerős itéletek még nincsenek, de hogy a vizsgálatoknak semmi eredménye, nem haladnak, abban nem.. Pitiáner ügyek is évekik húzodnak... Majd meglátjuk mi lesz a vége, várjuk ki. Az már biztos nem jött be amit még márciusban írtál. Neked akkor infód volt róla, hogy hamarosan elengedik... A jelen állás nem túl kecsegtető rájuk nézve. Ha semmi nyomós nem lenne a szervek kezében, már rég szabadlábon lenne mind. De nincsenek!

2019. nov. 28. 19:35
 737/1051 anonim ***** válasza:

"meg én is amikor fizettem vele, .. "

Hát pont itt a gond.

Márhogy ezt nem tudod bizonyitani semmivel de mégis erre építed azon állításodat, hogy bárkitől elfogadják 100%-ban a onecoinját, ha nyaralni akar menni és ez lenne az egyetlen dolog ami alátámasztaná amit állítasz.

Csakhogy normális ember simán bemondásra nem hisz el semmit, ha arra az állításra máshol sem talál semmi bizonyítékot.

Játszod a hülyét, de nagyon átlátszóan csinálod...

2019. nov. 29. 12:31
 738/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Nemtudom miért vagy azon a dátumon fennakadva. Lehet, hogy már áprilisba felajánlották neki az eggyütműködés lehetőségét, de csak most írták alá.."

Hát az már biztos hogy a jogszabályokról halvány lila gőzöd nincs :D Régi dátum és most írja alá :D Hallod ez hol működik? A fejedben? :D

"Ott van? Alá írta Konstantin?"

Láttad hogy aláírta, vagy hallottál már hamisításról is?

"Annyi biztos, hogy előzetesben van, a dokumentum pedig valódi. "

Előzetesben?.. Akkor ezek szerint mégsincs börtönben, sitten meg elítélve sincs ahogy mondogatjátok? Az őrizetben sem ugyanaz mint az előzetesben, de tudom tudom.. nehéz nektek ezt felfogni.

A kiszivárgott dokumentumok mindig olyan.. valódiak XD

"Rujat körözik, két éve nyoma veszett. Mark Scottot pedig bűnösnek találták. (igaz még nem jogerős) "

Tehát nem bűnösnek találták hanem bűnösnek mondják :D

"Szépen haladnak a dolgok.. Abban igazad van, hogy jogerős itéletek még nincsenek"

Értem.. és mennyi idő kell még 2015. óta amikor is az elsők elindultak? :D

"de hogy a vizsgálatoknak semmi eredménye, nem haladnak, abban nem.."

Én mondtam hogy vannak eredmények, a vizsgálatok lezárultak, a szervereken nem találtak semmi törvénybe ütközőt.. ezvan :D

"Pitiáner ügyek is évekik húzodnak..."

Jóduma XD

"Majd meglátjuk mi lesz a vége, várjuk ki."

Ti azt mondjátok már évek óta hogy vége.. akkor most mire várunk? :D

"Az már biztos nem jött be amit még márciusban írtál. Neked akkor infód volt róla, hogy hamarosan elengedik... "

Tényleg? Vagy csak azt tudtam, hogy mivel ugyanazokkal vádolták amivel évekkel korábban a céget is folyamatosan és amik végül nem jöttek be,.. hogy azokban a vádpontokban nem bűnös? Nem mindegy, de ti nagyon szerettek másképp fogalmazni :)

"A jelen állás nem túl kecsegtető rájuk nézve. Ha semmi nyomós nem lenne a szervek kezében, már rég szabadlábon lenne mind. De nincsenek!"

Az eperfagyi visszanyal.. ha bármi nyomós dolog lenne a hatóságok kezében.. 2015 óta.. akkor már rég be lenne zárva :)

Az Amway-nél mi is történt? Megvádolták aztán évek múlva huzavona után végül beismerték hogy alaptalanak a vádak? :D Lol.

"Márhogy ezt nem tudod bizonyitani semmivel de mégis erre építed azon állításodat, hogy bárkitől elfogadják 100%-ban a onecoinját, ha nyaralni akar menni és ez lenne az egyetlen dolog ami alátámasztaná amit állítasz."

Ööö.. tisztázzunk valamit.. mégis kik vagytok ti hogy bizonyítanom kelljen? :D Arcotok az van :D De mire fel? :D Na ezaz.. mint mondtam.. sokszor.. a legkisebb mértékben sem tud izgatni hogy mit hisztek el és mit nem :D

2019. nov. 29. 13:02
 739/1051 anonim ***** válasza:
Mit értesz a működés alatt? Hogy még mindig lehet pénzt adni nekik a semmiért cserébe?.. Akkor tényleg működik.
2019. nov. 29. 15:20
 740/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Mit értesz a működés alatt? Hogy még mindig lehet pénzt adni nekik a semmiért cserébe?.. Akkor tényleg működik."

Ülj le, egyes :D

Még valaki akinek gőze sincs az egészről, coinja sincs és hajlandó megnyilvánulni? :)

2019. nov. 29. 16:25
❮❮ ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!