Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez jó edzésprogram? Kezdonek....

Ez jó edzésprogram? Kezdonek. Kep lent Lany vagyok . Heti 3szor Evel telleg fogok fejlodni?

Figyelt kérdés
[link]
2016. okt. 20. 10:59
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
Az első mondatig olvastam. Mi az ,hogy én is tudom, hogy igazad van. Ez milyen óvodás érv? Nagyon szerencsétlen vagy, el se olvasom amit idehánytál
2016. okt. 21. 15:10
 42/49 anonim ***** válasza:
Basszus szinte mindenki 68%, dunsztom sincs már ki-ki csoda és kinek ír :D
2016. okt. 21. 15:16
 43/49 anonim ***** válasza:
Egyik hülyébb, mint a másik ne foglalkozz velük.
2016. okt. 21. 15:27
 44/49 mannnocska ***** válasza:

41:

mondtam hogy kihátrálsz a vitából... :(

Miért van mindig igazam? Azért mert nem az első primitív ember vagy akivel találkozom.

Engedélyeztem hogy nicket kirakjon, mert már nekem volt fura :D

2016. okt. 21. 15:38
 45/49 anonim ***** válasza:
Nincs igazad, csak nem pazarlom az energiám irritáló, öntelt, álszent férgekre. Nem te vagy az első ilyen akivel találkozom..
2016. okt. 21. 15:43
 46/49 mannnocska ***** válasza:

Szíved joga hogy homokba dugd a fejed inkább :)

Én annak ellenére megpróbáltam ISMÉT elmagyarázni, és tisztázni hogy megfogadtam hogy nem éri meg.

Ebben is igazam volt, kár a hozzád hasonlókra energiát feccölni, amikor nem tudod bizonyítani az igazad érvek mentén vagy személyeskedsz, vagy elmenekülsz.

puszika

2016. okt. 21. 15:49
 47/49 anonim ***** válasza:

Fujj de gusztustalan vagy, most meg puszikázol, menj már a fenébe. Öntelt, álszent féreg vagy, abból látszik, hogy nem bírod ki, hogy ne te írj utolsónak, de nyugi, mostmár írhatsz akármit, megnyugtatlak nem fogok reagálni, mivel nekem nem diónyi agyam van veled ellentétben.

Persze, hogy nem győzöl meg debil, hülyék még soha nem győztek meg engem, majd pont neked fog menni a sok ökörséggel amit összehordasz. Nyilván mindenben igazad van, kicsit se vagy nagyképű. Remélem élőben is ilyen bicskanyitogató stílusod van és egyszer valaki jól pofánbasz. Az öntelt férgeknél csak az álszenteskedő öntelt férgek a rosszabbak.

2016. okt. 21. 15:56
 48/49 mannnocska ***** válasza:

"Gusztustalan vagy"

"Debil hulye"

Ok.

2016. okt. 22. 09:18
 49/49 anonim ***** válasza:

Ide is írd le a marhaságaid, hadd röhögjenek mások is milyen hülyék vannak

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__8187..

2016. okt. 26. 15:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!