Mi kell az erő növekedéséhez?
", de lehülyéz olyanokat akik eredményesek voltak / jelenleg is azok."
mi köze van az eredményességnek a tudáshoz?? te olyanokról beszélsz, amiről semmit nem tudsz. nem látsz bele a testépitő "iparba", nem is értem minek kommentelsz ide. kicsit müvelőpdj, aztán beszélgess testépitőkkel, és rá fogsz jönni hogy igazam van, amit mondanak, 99% fa..sság, egy raklap cuccal tökmindegy mit csinálsz, fejlődsz.
és ha neked ez az "EREDMÉNYES" bújj el, vagy válts sportot.
"Heroldka konkrétan nem ért el semmit testépítésben versenyszinten (mert látványosan ez célja volt, készült ilyenre)"
ez kinyomtatom és bekereteztetem. :DDD
na de hogy a kérdező is vágja mi van: ahhoz hogy erősebb legyél, alacsony ismétlésü sorozatok kellenek, szabályos teknikával, nagy pihenőkkel. pont. az ilyen majmokat akik statikus tartással meg 500 ismétléssel meg 10 másodperces negativ szakasszal gyökérkednek, nem kell utázonzni, mert naturálba nem müködik.
ennyi volt a téma, és te jöttél ide verni magad hogy DE AZ NEM ÚGY VAN MERT blablabla bullshit fesztivál, senkit nem érdekel, meg elkezded azért nem fejlődtem más teknikával mert rosszul csináltam. baz..meg elötte irtam hogy edzővel voltam, hogy csinálnám rosszul? 1 gond volt, hogy nem ment közbe semmi. á gondok vannak nálad. na m1
Abból látszik, hogy tényleg egy senki vagy, hogy ennyi időd van oldalakon át taglalni az elmebajod. Az ilyen nagyképű, okoskodó, de buta paprikajancsiktól mentsen meg mindenkit a sors. A legrosszabb fajta álszent, nárcisztikus féreg vagy.
Kit érdekel a mérnöki végzettséged, láthatóan sokra nem mész vele, ha logikáról van szó. De azért még én vagyok logikátlan. Ja, biztos azért van két mérnöki diplomám.
Azon gondolom még nem gondolkodtál, ha mindenféle bullshit kutatás olvasgatása helyett az edzéssel és étrendeddel foglalkoznál, talán még izmos is lennél. Ez pont nem az a sport ahol ennyit kell okoskodni, csinálni kell, és magadon kitapasztalni. Ez nem űrhajózás, testépítés. Sehol nem láttam leírva, hogy magas ismétlésszám lenne olyan hatékony, mint az alacsony. Viszont mi is írtuk hogy néha bele lehet venni edzésbe. Szövegértelmezés nálad is problémás úgy látom.
"Kizart, es lehetetlen hogy valaki komolyabb fizikumot epitsen mindjuk 20 koruli ismetlestartomanyon?"
Te több száz ismétlésekkel példálóztál. Ja, hogy ne vegyük komolyan, mert hasra csaptál? De közben azért jössz a tudománnyal? Most akkor hol is a tudományos pontosság?
"Magas ismetlesszamon lehetetlen leterhelni az izmokat?"
Nem ezt mondtuk, csak kevésbé leszel izmos. Szövegértés zéró.
"Mi az az ismetlestartomany ahol megszűnik a hiertrófia?"
Ebből látszik, hogy lövésed sincs az egészről, ha ezt megkérdezted. Mi az a légköri magasság ahol megszűnik a levegő?
"Mi a hatasa a magas ismetlesszamu edzesnek?"
Attól függ mennyi magas, mint már mondtuk.
Megválaszoltam az infantilis kérdéseid. Bár nem tudom miért pazaroltam az időm egy elmebetegre. Remélem megint idehánysz egy novellát amennyi eszed van. Bár néhány idegen szót még googlizhatnál, mert nem mindig érted a saját szavaid jelentését sem, csak kiröhögteted magad.
"Heroldka konkrétan nem ért el semmit testépítésben versenyszinten (mert látványosan ez célja volt, készült ilyenre)"
im done
Hol írtam olyat, hogy nagy súlytól nem fejlődsz? Hol állítottam olyat, hogy a jelenleg preferált módszer nem működik?
Ez már nagyon durva, amikor kitalálsz dolgokat amiket én állítok. Remekül mutatja hogy kb el se olvasod, vagy nem értelmezed amit írok.
40x írtam le, hogy az izomnövekedés egyetlen kiváltó faktora a TERHELÉS. Erről ugatok kb egy hete. Ennyire nem értitek hogy mit jelent a szó? Vagy mit nem értesz? Ha nem értesz valamit kérdezz. Látom hogy nem érted, ékes bizonyítéka a kommented, csak akkor ne kitalálj dolgokat, hogy én mit állítok, hanem érdeklődj hogy:
"EMBER! WTF ez a cucc amiről itt pofázol"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!