Mi kell az erő növekedéséhez?
szerelem: vágom hogy troll vagy de azért irom, azért irtam az orvosi párhuzamokat, mert azok az okos emberek is etyetemen tanulják a hülyeséget, és azok is kutatásokkal alá vannak támasztva, mint ahogy az is hogy a koelszterin egészséges és fogyasztani kell, meg az is, hogy szivbeteg leszel tőle. ennyit ér a nagy tudomány kártya.
bullshit.
tudod mi nem broscience? amit kipróbálsz.
hat annyi, hogy o maga sem edz nagy sullyal, megis nagyon jo laba van. magas ismetlesszammal szokott guggolni: 60-70 kg-al. ha nem latom, hogy milyen jo combja van, akkor csak legyintek arra amit mond. De most jut eszembe, hogy regebben egy masik terembe is volt egy foszer aki soha nem guggolt nagy sullyal, megis szinte mar olyan gomolyded volt a quadricepsze mint egy golyo.
a felsoteste viszont ratyi volt.
Amikor heroldka megszakerti a vilagot...
Mostmar legalabb tudom, ha te irsz valahova azt ugy kell kezelni, mintha egy 5 eves irta volna.
srácok az ilyen párbeszédeket hagyjátok meg a rétieknek a nyóckerbe...még ha szinvonalasabb a szókincs és az átlag IQ mindenbizonnyal magasabb, értelme kb. ugyanannyi van mint a fent emlitett népezetek hétköznapi agymenéseinek
lehet itt hivatkozni minden szrra, de attól hogy valamit leirtak(akárki is irta le) az nem garancia, próbáld ki ezt, próbáld ki azt, és meglátod mi lesz belőle...ennyi
kérdező a legtutibb,legbiztosabb módszer ha felkeresel egy erőemelő edzőt, vagy csak neten utánanézel az erőemelő edzéseknek, és figyelsz az apróságokra, ajánlom Alan Thrallt, ha vki ő tudja mit beszél
ez sem feltétlen igaz, én rengetek versenyzővel és edzővel beszéltem már, és olyanokat mondanak, hogy én a 2 év kondimmal kiröhögöm őket.
kedvencem még mindig az, hogy "a felhúzás az nem testépitő gyakorlat, mert vastagitja a derekat" :DDD
és ezt erőemelő edző mondta neked? vagy aki izolál 0-24be?:D
namindegy, azért abban egyet érthetünk, hogy jobb élőben,megtanitani a kérdezőnek, mit hogy mennyit, egy olyan embertől aki már vágja, mint a gyakorin ilyen akárkik válaszára alapozva dönteni, hiszen lehet hogy itt mindenki egy szénné gyúrt vadállat a gép mögött, nade mi a garancia erre?:)
kiss jenő hát edzése:
"HÁT
TRISZETT
Lehúzás Mellhez széles fog.:20-14-2x10
Döntött törzsű evezés:20-14-2x10
Lehúzás kötéllel:20-3x14"
azt csodálkozik hogy nincs háta :DDD DE Ő MR UNIVERZ majonéz tuti ért hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!