A táőlálék-kiegészítők mennyire járulnak hozzá az izomtömeg növekedéséhez?
Az attól függ. A fehérjekészítményeknek nincs semmiféle mellékhatásuk. Csak fehérje, meg egy rakat vitamin meg szénhidrát. Arra jó, hogy ha aznap nem jutsz elég fehérjéhez, mert nincs otthon kaja, vagy mert nincs időd vagy kedved csinálni, akkor ezzel kipótolod az étrendedet.
Mert ugye azt tudod, hogy az izomzat fehérjék nélkül nem növekszik.
Valóban kicsit drágák, én inkább zabpelyhen és konzerves halon élek emiatt, amikor nincs itthon rendes kaja. Persze ha lenne pénzem biztos beújítanék pár dobozzal.
ez kb. azért volt, mert lehetséges hogy neki jobb a genetikája vagy jobban kajázott mint te, ezért ő fél év alatt elérte amit te két év alatt és ha kb. ugyanolyan szinten voltatok akkor ezért a nyári kihagyás miatt kb. ugyanugy néztetek ki, ha meg jobban leeresztett mint te az azért van mert szimplán olyan a genetikája.
A táplálékkiegészítőknek NINCS izomnövelő hatásuk, csak kiegészíti az étrendedet plusz fehérjével, vitaminokkal stb. Aki abba hagyja a táplálékkiegészítők szedését, az nem esik szét napok alatt mint ahogy azt mindenki hiszi!
Hali!
A táplálékkiegészítőknek sok fajtája van! Vannak fehérjék melyekből létezik úgymond "BIO" mely ahhogy az előttem szóló is írta nem fúj fel csak az alap szükségleteket elégíti ki, és vannak melyek felfújnak, tehát az izom tömeged nem lesz nagyobb csupán szétnyújtja az izomrostokam amiből pár edzék kihagyása után szép leeresztett löttyedt karjaid lesznek. Van úgynevezett kreatin, mellyel kúrát szoktak csinálni, mellyel ezt szedik kb. 1 hónapig megtelik a karod vízzel majd az lemegy és nő az izomtömeged is, DE oké hogy most ezeket beszeded és nagy karokkal igazi faszagyerek leszel de nem most hanem majd 60 éves korodban olyan veseproblémáid lesznek meg leeresztessz hogy 1000szer megbánod az egészet! Én azt tudom ajállani, hogy alakíts ki egy normális étrendet, edzéstervel és akár beszerezhetsz egy "BIO" fehérjét. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!