Milyen étrend kiegészítők a megfelelőek?
Te milyen étrend kiegészítőkkel kezdenéd el a testépítést, izomtömeg növelést, ha 25éves férfi lennél, 178cm/68kg, kifejezetten vékony testalkatod lenne, kis pocakkal. A hízásra nem lennél hajlamos, és naponta hat étkezést terveznél, heti három edzéssel. (még soha nem edzettél)
Kíváncsi lennék, hogy körülbelül mennyi fehérjét és szénhidrátot kellene bevinned a szervezetedbe naponta?
Illetve, mire figyelnél oda legjobban, vagyis mit tartanál a legfontosabbnak?
c vitamin, egyéb vitaminok és kiegészítők.. ráadásul egy pár hónapos kúrát a Forever Living Products termékeivel.
(az 1. válaszban leírtak mellett)
nyomnák napi fél kiló húst, mellé 3 tejsavóturmixot, glutamint, persze multit, C-t, Ca-Mg-t, esetleg Flaxot. Edzés után dextrózos fehérje.
Szoknám a súlyokat, jönne a kreatin. Vennék valami jó kis tesztó fokozót...
Köszönöm mindenkinek...
Bunkóparasztnak üzenem: kíváncsi voltam Bunny véleményére is.
Illetve kérdezném hogy túlzásba lehet-e vinni a fehérjét és a ch-t? Úgy értem hogy egy nap túl sokat eszek belőlük?!
...mert a ti véleményetek szerint a fehérje a testsúly 2-3x-osa /g (140-210g) a szénhidrát 4-5x-öse / g (280-350g) és a
builder-en a kalkulátor 600g szénhidrátot és 110g fehérjért dobott.
A builder kalkulátora szar, el van baszva, azt ne nézd.
Fehérjetúladagolás nincs, max csak fölösleges túl sokat enni belőle.
Szénhidrát-túladagolás van: elzsírosodsz.
A többit már leírták előttem.
Jaja. Számolj ezekkel az értékekkel, az a kalkulátyor tényleg fos.
írod, hogy nehezen hízol, 4g/tskg-t mondanék minimum ch-ból. Ha kevés, lassan / semennyit nem fogsz fejlődni, ha sok akkor jön a zsír bácsi. Bár az mindenképp jön. :D
Fehérjéből lehet sokat enni, HA alig iszol. 300g fehérjénél már meg kéne inni egy 5 litykót naponta. Neked a 4 is elég lesz, de azt idd meg! Lehet több is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!