Mi kell az erő növekedéséhez?
Figyelt kérdés
Biztosan nagyobb súlyal kell edzeni,de ezt elmagyaráznátok,pontosan mire kell figyelni2016. okt. 16. 22:38
41/81 mannnocska válasza:
Jezusom te nyomorek hanyszor irjam meg le bzdmeg hogy hasra csaptam a szamok tekinteteben. Szemleltetes. Tudod mit jelent?
Leirtam abban a hozzaszolasban es azota vagy 4x. Tenyleg ennyire fogyatekos vagy hogy nem fogod fel?
Itt dolt el, hogy egyszeruen semminek tekintelek innentol mint a masik majmot (68%), mert alapveto intelligencia nincs meg nalatok. Kb mintha egy osembernek magyaraznam a szorzotablat.
Rohely hogy ilyen emberek kompetensnek es relevansnak tartjak a velemenyuket.
42/81 anonim válasza:
szép volt bra, te is beismered hogy hülyeségeket irsz. gg wp. várom a PR-t! majd küldjed privátba :)
43/81 anonim válasza:
en ezt ertem, hogy lehet magasabb ismetlesszammal is izmot epiteni. egy ismerosom egyetemen tanult ilyeneket, o is mondta stb. DE, en szemely szerint nem annyira az ego meg az idohiany miatt nem csinalom a magas ismetlesszamos edzest, hanem mert fajdalmasabb is, es ugy ereztem, hogy jobban farasztja az idegrendszerem mint mikor 6-8 ismetlessel ugyanazt az izomserulest okozom. kiprobaltam, es nem tetszett.
44/81 anonim válasza:
EGYETEMEN TANITOTTÁK :DDDDD
az IFBB AKADÉMIÁN azt tanitják hogy a mell felső részét külön kell edzeni. #SCIENCE BITCH
45/81 anonim válasza:
az orvosok szerint a tej egészséges.
46/81 anonim válasza:
múltkor egy interjúban egy orvos azt mondta hogy nem szabad sok fehérjét enni mert szétmegy a veséd. ts x 1.8 grammtól.
47/81 anonim válasza:
múltkor majdnem kivették a vakbelem, majd kiderült hogy csak rosszat ettem. 4 orvos akart megmüteni, és 1 mondta hogy várjunk 1 napot
48/81 anonim válasza:
nem orvos szakon tanulta, es amugy meg te is megirigyelned a labat.
50/81 anonim válasza:
BAzzeg ez teljesen hülye... beismeri, hogy hülyeséget írt, de tovább győzköd, hogy de úgy van.. szerintem fáradj be a legközelebbi pszichiátriára.. ennyivel egy krumplival is vitatkozhatnánk vagy egy random válaszgenerátorral
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!