Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi kell az erő növekedéséhez?

Mi kell az erő növekedéséhez?

Figyelt kérdés
Biztosan nagyobb súlyal kell edzeni,de ezt elmagyaráznátok,pontosan mire kell figyelni

2016. okt. 16. 22:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 anonim ***** válasza:
Kisgyerek, te nagyon el vagy tévedve. Nem kell nekünk hinni, tőlem maradhatsz 50 kiló, leszarom hogy izmos leszel-e. Én nem személyeskedtem, csak kérdeztem, hogy tapasztalat is van-e mögötted. Te mocskolódtál, valószínűleg mert egy mitugrász vagy. Amúgy állandóan nyomod ezt a kutatásos témát, de egyet nem linkeltél, meg szerzett tapasztalatokról is csak nagy sumákolás, csönd és kuss van. Innentől tényleg befejeztem..
2016. okt. 17. 18:25
 32/81 anonim ***** válasza:
mi van itt ge..ci, szabad wifi van valamelyik elmegyógyintézetben? az igaz, hogy nem a súly, hanem a terhelés számit, viszont te azt állitod, hogy aki beletud nyomni 60 kilóba 10-et, az 120-ba bele tud 5-öt. ezért mondtam, hogy ne irj úgy kommenteket, hogy életedben nem voltál edzőteremben. és de, end of story, olyan nincs, hogy 2x erősebb leszel, de az izom fele akkora lesz.
2016. okt. 17. 18:51
 33/81 anonim ***** válasza:
ilyen emberek irnak kommentet baz..meg akik szerint ugyanolyan terhelést nyújt az, ha 10 kilót kinyomsz 10x mintha 100-at 1x... hihetetlen. ez nem matek, meg nem egyenlet. itt vered magad a hülyeségeidre hogy A TUDÓSOK BEBIZONYITOTTÁK - mit gyerek? menj zumbázz, az neked való.
2016. okt. 17. 18:53
 34/81 anonim ***** válasza:

jaaa és a haverod aki pumpál 10 kilóval de 45ös a karja, tuti száraz, meg tuti naturál (Y)

cuccal még ha retardált vagy, akkor is hamar izmos leszel. nagy dolog.

2016. okt. 17. 19:06
 35/81 anonim válasza:

Inkább nyomás edzeni gyerekek! :) :)

Ha megengeditek mind tapasztalataim mind a szakirodalomban felleltek alapján hozzászólnék a dologhoz:

Valóban ne dobálózzunk a számokkal, mert sajnos ez nem ilyen egyszerű. :D Jó is lenne ha így menne. :D

Izomnövekedéshez mindenképpen a fokozatosan növekvő terhelés szükséges, ez ugye magában hordozza a mikro szakadásokat stb.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a túl kevés 2-3 ismétléses gyakorlatok inkább az erőt, számottevő izomnövekedést inkább 6-8-10 ismétlésszámoknál érhetünk el.

A sok ismétléses módszer nagyon jól feldobhatjaz edzésünket, érdemes egy 4 hetes ilyen turnust kipróbálni, a másféle terhelés az addig megszokotthon képest nagyon jót tesz a fejlődésnek. 30 ismétlések felé azért már mégse menjünk, mert az már kardió! Ezek már inkább égetnek!

A testépítést nagyon nehéz ám általánosságban leírni, nem lehet nagyon leegyszerűsíteni. Egyénenként nagyon változik, de annyi biztos, hogy az izmok keresztmetcete akkor nő, ha az egyén erőnlétéhez képest fokozatosan növeljük az edzések intenzitását itt inkább valóban a súlyok emelésén van a hangsúly.

Ennek ellenére a sok ismétléses tervet sem szabad elutasítani, próbáljon ki mindenki egy hónapig 18-as ismétlés számokkal edzeni, tényleg érezni fogjátok az eredményt. Leginkább definiáltságban.

2016. okt. 17. 19:07
 36/81 mannnocska ***** válasza:

Heroldka, te kerlek probalj meg a hozzad legkozelebb talalhato jatekboltba venni nehany doboz legot, es jatsz kerlek azzal, mert aki egy 6 eves szintjen van, es nincs szovegertesi kepessege, azzal nem tudok mit kezdeni.

Leirtam hogy a szamok nem a valosagot tukrozik, csak hasracsapas szeruen irtam oket. Leirtam megint, tudom hogy nem fogod fel, mert 8 altalanost 12 evig jartad.

68%:

24, 27 pont nem lenezo, bszogato, es hasonlo hangvetelo. Ahogy elotte is es utana is sok masik. ÉN voltam az egyeuli aki alapveto tiszteletet tanusitott, nektek ez addig kell amig nektek megadjak, de nektek nem kell. Elmesz a pcsba.

Nem irsz semmit, kizarolag szemelyeskedsz. Kisgyerek igy, kisgyerek ugy, de ez csak üres duma.

En amit mondok ala tudom tamadstani mert adatokkal. Te nem. Te annyit mondasz hogy há de haver aszonta. Ok.

Tegyunk mar akkor tenyleges dolgokat, mert ez a szidalom aradas nekem nem franko. Nem vezet sehova, nincs ertelme.

Ezekre valaszpljatok:

Kizart, es lehetetlen hogy valaki komolyabb fizikumot epitsen mindjuk 20 koruli ismetlestartomanyon?

Magas ismetlesszamon lehetetlen leterhelni az izmokat?

Mi az az ismetlestartomany ahol megszűnik a hiertrófia?

Mi a hatasa a magas ismetlesszamu edzesnek?

2016. okt. 17. 19:13
 37/81 anonim ***** válasza:
Olvasd el az eggyel előtted lévő kommentet (#35), talán segít rajtad. Majd esszét írok neked ide a kedvedért, meg a fél estét veled töltöm... bazzeg micsoda emberek vannak, nem tudom kinek gondold te magad..
2016. okt. 17. 19:21
 38/81 mannnocska ***** válasza:

Esszé [ ]

Eldontendo kerdesek [ ]

Valassz egyet

Ez mutatja meg, hogy mennyire vagy komolyan vehető. Mindaddig amig szemelyeskedni kell franko a palko, es ugatsz mint egy tacsko, de amint ertelmes mederbe igyekeznek terelni a temat, te kihatralsz. Rolad ennyit.

Az elozo hozzaszolonak koszonom a konstruktiv hozzaallast, es valami forrast dobj mar ha tudsz.

En most telon vagyok, sztem jobban majd csak holnap folyok bele, ha gepnel leszek.

A hulye majmokra meg nem fogok reagalni kb, mert ostoba troll szint

2016. okt. 17. 19:33
 39/81 anonim ***** válasza:
ezt kinek irtad?
2016. okt. 17. 19:49
 40/81 anonim ***** válasza:

kedves mentálisan sérült ismerösöm, itt elhangzott egy ilyen mondat:

"Értsd: kb ugyanazt éred el egy fekvenyomásban 100kg x 10 ismétléssel, mint 50 kg x 200 ismétléssel."

ezek után... azt várod hogy komolyan vegyen bárki is? ez után? rly? menj le a terembe, és húzz fel 40 kilóval, 500 ismétlést, aztán hó végén mondjad mennyi a PR-ed. VÁROM.

2016. okt. 17. 19:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!