Mi kell az erő növekedéséhez?
jaaa és a haverod aki pumpál 10 kilóval de 45ös a karja, tuti száraz, meg tuti naturál (Y)
cuccal még ha retardált vagy, akkor is hamar izmos leszel. nagy dolog.
Inkább nyomás edzeni gyerekek! :) :)
Ha megengeditek mind tapasztalataim mind a szakirodalomban felleltek alapján hozzászólnék a dologhoz:
Valóban ne dobálózzunk a számokkal, mert sajnos ez nem ilyen egyszerű. :D Jó is lenne ha így menne. :D
Izomnövekedéshez mindenképpen a fokozatosan növekvő terhelés szükséges, ez ugye magában hordozza a mikro szakadásokat stb.
A tapasztalatok azt mutatják, hogy a túl kevés 2-3 ismétléses gyakorlatok inkább az erőt, számottevő izomnövekedést inkább 6-8-10 ismétlésszámoknál érhetünk el.
A sok ismétléses módszer nagyon jól feldobhatjaz edzésünket, érdemes egy 4 hetes ilyen turnust kipróbálni, a másféle terhelés az addig megszokotthon képest nagyon jót tesz a fejlődésnek. 30 ismétlések felé azért már mégse menjünk, mert az már kardió! Ezek már inkább égetnek!
A testépítést nagyon nehéz ám általánosságban leírni, nem lehet nagyon leegyszerűsíteni. Egyénenként nagyon változik, de annyi biztos, hogy az izmok keresztmetcete akkor nő, ha az egyén erőnlétéhez képest fokozatosan növeljük az edzések intenzitását itt inkább valóban a súlyok emelésén van a hangsúly.
Ennek ellenére a sok ismétléses tervet sem szabad elutasítani, próbáljon ki mindenki egy hónapig 18-as ismétlés számokkal edzeni, tényleg érezni fogjátok az eredményt. Leginkább definiáltságban.
Heroldka, te kerlek probalj meg a hozzad legkozelebb talalhato jatekboltba venni nehany doboz legot, es jatsz kerlek azzal, mert aki egy 6 eves szintjen van, es nincs szovegertesi kepessege, azzal nem tudok mit kezdeni.
Leirtam hogy a szamok nem a valosagot tukrozik, csak hasracsapas szeruen irtam oket. Leirtam megint, tudom hogy nem fogod fel, mert 8 altalanost 12 evig jartad.
68%:
24, 27 pont nem lenezo, bszogato, es hasonlo hangvetelo. Ahogy elotte is es utana is sok masik. ÉN voltam az egyeuli aki alapveto tiszteletet tanusitott, nektek ez addig kell amig nektek megadjak, de nektek nem kell. Elmesz a pcsba.
Nem irsz semmit, kizarolag szemelyeskedsz. Kisgyerek igy, kisgyerek ugy, de ez csak üres duma.
En amit mondok ala tudom tamadstani mert adatokkal. Te nem. Te annyit mondasz hogy há de haver aszonta. Ok.
Tegyunk mar akkor tenyleges dolgokat, mert ez a szidalom aradas nekem nem franko. Nem vezet sehova, nincs ertelme.
Ezekre valaszpljatok:
Kizart, es lehetetlen hogy valaki komolyabb fizikumot epitsen mindjuk 20 koruli ismetlestartomanyon?
Magas ismetlesszamon lehetetlen leterhelni az izmokat?
Mi az az ismetlestartomany ahol megszűnik a hiertrófia?
Mi a hatasa a magas ismetlesszamu edzesnek?
Esszé [ ]
Eldontendo kerdesek [ ]
Valassz egyet
Ez mutatja meg, hogy mennyire vagy komolyan vehető. Mindaddig amig szemelyeskedni kell franko a palko, es ugatsz mint egy tacsko, de amint ertelmes mederbe igyekeznek terelni a temat, te kihatralsz. Rolad ennyit.
Az elozo hozzaszolonak koszonom a konstruktiv hozzaallast, es valami forrast dobj mar ha tudsz.
En most telon vagyok, sztem jobban majd csak holnap folyok bele, ha gepnel leszek.
A hulye majmokra meg nem fogok reagalni kb, mert ostoba troll szint
kedves mentálisan sérült ismerösöm, itt elhangzott egy ilyen mondat:
"Értsd: kb ugyanazt éred el egy fekvenyomásban 100kg x 10 ismétléssel, mint 50 kg x 200 ismétléssel."
ezek után... azt várod hogy komolyan vegyen bárki is? ez után? rly? menj le a terembe, és húzz fel 40 kilóval, 500 ismétlést, aztán hó végén mondjad mennyi a PR-ed. VÁROM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!