Mi értelme kondiba járni?
Én tipikusan az a ember vagyok, akinek nagy finomkodva mindig azt mondták, hogy "nem ártana EGY KIS kondi"
Hát nem mondhatták azt, hogy nézzél már tükörbe te kis vézna csira...mert ugye alacsony is vagyok. De úgyis az alkat számit, nekem meg az olyan mint a grabowsky egérnek.
Na hát igy 26 évesen el tudtam kezdeni járni kondiba, de azt is csak úgy, hogy egy korábbi csajom vetette fel, hogy menni kéne (vékony alkatú csaj volt még mielőtt jönne a fikázás, csak hát hasa csúnyán el volt hizva).
Nem tudom mit jelent a "kis kondi", de én heti 3x járok le jellemzően, és 1 órát töltök edzéssel, nyilvá lábra nem, mert nem érek rá.
Telefont nyomkodni meg szelfizgetni meg pofázni sem érek rá edzés közben. Persze vannak sokan, akik ennek ellenére is jól néznek ki.
Ja meg hát a sok fiú aki totál edzetlenül is sokkal előrébb van, mint én már immár fél év után.
Nem nagyon látom ennek így értelmét, ha pl még fekvenyomás sem megy a totál kezdőknek szánt súllyal.
nekem elég lenne egy 6os nő is.
egyébként meg gimiben voltak ilyen jócsávókák és már 17 évesen megdugtak egy jó pár szép nőt, és azt hangoztatták, hogy nekik a nő cska egy két lábon járó penna
A SZÉPEKNEK MINDENT SZABAD?
ja meg jó külsejü gyerek sir hogy nincs munkája, hogy csóró, depressziós, hánykódik az életben. ÉS milyen rossz neki. Aztán két teljesen korrekt csaj járt hozzá dugni MÉG EKKOR IS
nála nem számitott a "hozzáállás"?
nagoyn unom már ezt a kettős mércét.
egyébéknt meg azt hiszed, hogy a nők nem menőzni akarnak a pasikkal?
azt hiszed, hogy nem megy az, hogy "jaj mit fognak szólni a barátnők?"
17 éves voltam és egy osztálykiránduláson azt hallom/látom a buszon, hogy két szép csaj néz engem és mondja egyik a másinak, hogy "igaz, milyen csúnya?"
ja meg egyetemen első hetekben már megkaptam a szobatársamtól igy ismeretlen társaság előtt fennhangon, hogy milyen csúnya vagyok
akkor többen benyögték ezt igy minden előzmény nélkül, és történik ez mind a mai napig.
megjegyzik, hogy ronda vagyok
"milyen kis csúnya vagy"
és már unom.
akkor a nők mit gondolnak rólam?
a legutobbi csajom is megmondta, hogy milyen nagy a fejem...
mondom neki, akkor miért vagy velem (ezt igy fél év után)
ment a makogás.
mondom hagyjuk...
azt meg azért ne etesd be nekem, hogy én csak várom, hogy ölembe hulljon a nő
tudod te mennyi nőnél beprobálkoztam én már?
mindig olyan 50-100 nőnél be kell probálkoznom, mire összejön egy.
és mondom már olyan szinten akkumulálodott bennem ez a sok járulékos megaláztatás, hogy ezt te sem birnád ki.
Mert primitív emberek társaságába jársz és primitív emberek véleményére adsz.
Az, hogy téged "le csúnyáztak" ovodás- gyerekes viselkedés, őt minősíti nem téged.
Az embernek alapvető jóga, hogy tisztelettel bánjanak vele, ne bunkón szóljanak hozzá stb. ezt követeld ki, mindenkitől- mindenáron: vagy elválnak útjaitok.
ezt a "ronda vagy" vonalat még olyan ember is bedobta, aki elég fiatalon abból él meg, hogy férfiakat tanít sikeresnek lenni.
persze, hogy számomra ki a primitiv az más téma
Ez csak picsogas haver.
Ismerek egy tagot akinek az arcanak egyik fele konkretan egy nagy szoros fekete folt es van noje. 140+ kg-os haveromnak a hasa a pocse ala log megis 10/9 noje van. Masik haveromnak pikkely somore van. A fejen is. Undorito. A baratnoje volt modell
Es ezeket a tagokat egyszer se hallottam nyavogni, hogy jaj milyen nehez csajozni, jaj masnak milyen konnyu pedig hozzajuk kepest Brad Pitt lehetsz. Mert ok ferfiak nem kislanyok.
azért az a durva, hogy mióta kondiba járok a mentális állapotom mit se javult, mégis emberségesebb megnyilvánulásokat kapok az emberek irányából.
multkor pl moriban megláttam egy nőt, akivel tinderen már beszéltem, de nem nagyon adta a beszélgetés, ezért elsikkadt a dolog.
aztán moriban odamentem hozzá, mondtam neki, hogy tényleg élőben is jól néz ki, ugyhogy igy mostmár mégjobban nem értem, hogy miért jelölt vissza tinderen....
aztán valami tag ott beugrott keménykedni, hogy mittudomén, igazából matt részeg voltam, annyi maradt meg, hogy mondja a gyerek, hogy:
"jaj látom milyen izmos vagy, na nyomjunk egy szkandert, hogy ki a kemény"
én meg mondom, na jo ebből a szappanoperából nem kérek, aztán eljöttem
Te komolyan egy 17 éves hencegésére alapozod az életfilozófiád?
Akkor megsúgok valamit: a fele (inkább negyede) nem volt igaz amit mondott, bárki volt is az. És a másik hogy egy 17 éves éretlen (érzelmileg, és értelmileg) gyereknek persze hogy a szex az első: TOMBOLNAK BENNE A HORMONOK!!! Kamaszkorban mindenki ilyen. De amúgy gratulálok hogy egy 17 éves értelmi és érzelmi szintjét SEM éred el kb. Mennyi is vagy most? 26? TAPS! Itt van a kettős mércéd te majom.
Fordulj pszichológushoz. Neked lesz jobb. 26 évesen még mindig gimis szrságokon pörögni...
Én 22 éves koromig 55 kiló voltam majdnem 190cm magasan. Szted hányszor kaptam meg hogy cingár, girnyó, csontkollekció, falevél is elvisz, stb (nőktől, szerelmektől, barátoktól, családtól, vadidegentől)? Hány csaj hajtott el ugyan emiatt? Szted hányszor kötött belém bulizás közben egy tagbaszakadt barom, csak azért mert látta hogy simán elbánna velem?
Mégse csuktam magamra az ajtót, sírtam anyuci szoknyájába, és kezdtem el wowozni. Még mielőtt elkezdtem edzeni azelőtt is volt nőm, azután is. MINDENKIT érnek sérelmek fiatalon, és az emberek 90%a túl is lép rajta mire 20 lesz. Te csak őrlöd magad, és elfajzott gondolkodásmódot alakítottál ki magadban.
Nem. Egy férfinak nem arra kell egy nő, hogy villogjon vele. Kétféle hímnek kell erre: egy gyereknek (tizenéves kamasz "nézzétek kit húztam meg"), meg az olyan kőgazdag, és híres pasiknak mint hugh heffner. Az egyik a férfi népesség még ki nem fejlődött törzse, a másik meg kb a 0,0001%-a. De biztos a 17 éves hencegés megállja a helyét.
Egy 16 éves kislánynak meg vagy azért kell egy pasas, mert menő, vagy hogy szeresse valaki, és törődjön vele.
Egy nőnek, meg olyan FÉRFI kell akinek értékei vannak. Számíthat rá bármikor, biztonságban érzi magát mellette (lelkileg főleg, mivel manapság a fizikai védelem szükségessége eléggé elhanyagolható), törődést kapjon, meg ehhez hasonló csajos "marhaságok".
Keress fel szakembert. Ez az utolsó dolog amit ezzel kapcsolatban leírok. Továbbiakban leszrom a sírásod, kímélj is meg tőle minket. Ha edzéssel kapcsolatos dolog van, abban segítünk, de nem lelkisegély szolgálat vagyunk. Ha fél év alatt nem értél el LÁTVÁNYOS eredményt akkor vagy a kajád, vagy az edzésed nem volt jó. Ezt most garantálom. Ha ezen akarsz változtatni, akkor írd le hogy volt e étrended, és az edzésterv amit követtél. Ha ezt nem teszed meg, senki nem fog válaszolni. Ha tovább folytatod ezt, mindenki jelenti gyors a kérdésed, és holnap délre törölve lesz. Benned rengeteg harag, és belső feszültség van, ehhez szakember kell, és nem gyakorikérdések.
Jóéjt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!