Mi értelme kondiba járni?
Én tipikusan az a ember vagyok, akinek nagy finomkodva mindig azt mondták, hogy "nem ártana EGY KIS kondi"
Hát nem mondhatták azt, hogy nézzél már tükörbe te kis vézna csira...mert ugye alacsony is vagyok. De úgyis az alkat számit, nekem meg az olyan mint a grabowsky egérnek.
Na hát igy 26 évesen el tudtam kezdeni járni kondiba, de azt is csak úgy, hogy egy korábbi csajom vetette fel, hogy menni kéne (vékony alkatú csaj volt még mielőtt jönne a fikázás, csak hát hasa csúnyán el volt hizva).
Nem tudom mit jelent a "kis kondi", de én heti 3x járok le jellemzően, és 1 órát töltök edzéssel, nyilvá lábra nem, mert nem érek rá.
Telefont nyomkodni meg szelfizgetni meg pofázni sem érek rá edzés közben. Persze vannak sokan, akik ennek ellenére is jól néznek ki.
Ja meg hát a sok fiú aki totál edzetlenül is sokkal előrébb van, mint én már immár fél év után.
Nem nagyon látom ennek így értelmét, ha pl még fekvenyomás sem megy a totál kezdőknek szánt súllyal.
másfél évig jártam pszichologushoz
még az egyetmen, mert ott ingyen volt.
2009-2011 között
egy zsidó csaj volt a pszichologus, szerintem full sikerként könyvelt el engem, mert azt tanácsolta, hogy társkeresön probálkozzak, aztán onnan tök véletlenül lett csajom 21 évesen. EGy évig jártam azzal a lánnyal. Ja és vékony volt meg szép az arca is!
na de a pszichologus ebből csak annyit vont le, hogy ő mekkora király, hogy becsajoztatott egy reménytelen esetet, pedig pusztán a véletlenen mulott
egy szavára nem emlékszek ennek a terápiának
mikor vége lett az első csajommal (én hagytam ott), akk nagyon elborultam, de nem a szakitás miatt, hanem csak ugy magától...akkor átküldött pszichiátriára a korházba, ott felirtak gyógyszert, de attól meg pár szem után majdnem felfordultam az utca közepén, ugyhogy nem szedtem tovább
akkor kezdtem el odamenni bulikba nökhöz (igen, három évig ugy jártam bulizni, hogy egy nöhöz nem mentem oda)
na és 8 honap után találtam barátnőt ebben a folyamatban
az mondjuk igaz, hogy 4 honap után volt egy alkalmi kapcsolat egy jocsajjal, igaz proli volt mint az állat (több tali azért nem lett, mert pénhhiány miatt hazaköltözött az apjához vhol vidékre, azota meg lett pasija)
ha 20 nőt megdugtam akkor azt jelenti, hogy nem tudok csajozni?
megsugom, hogy minenki tud csajozni, ha kell a nőnek.
ez meg külső kérdése
nyilván van az a szint, ami alatt nem kellesz egy nőnek sem, de én szerencsére afelett vagyok.
viszont a hajlandó nőkböl meg már én nem kérek
oké, és miért ne vághatnék vissza abban a stilusban, ahogy engem probálnak meg alázgatni...a külsöm miatt
mert lássuk be, hogy azért mondják azt, amit, mert ugy gondolják, hogy egy ilyen külsejü emberrel szemben megtehetik
egyszer haverommal voltunk kocsmában, és haverom vmi növel dumált, kimentem a budira, ő meg addig lekapta a csajt
teljesen szokványos szituáció
utána a csaj ment ki a budira, de egy gyerek meg odajött és elkezdett nekünk pofázni, hogy "ti ilyen csajozós srácok vagytok, hogy csak ugy lesmároljátok a nőket?"
haver feláll meg a keményekdő gyerek is, aki alacsonyabb volt, és haverom elkapta a nyakát, mert "látta, hogy alacsonyabb volt a gyerek"
na csak ennyit számit a külső
lehet egy nagyobb embernek nem kezt el keménykedni
persze ki is dobtak bennünket
hát...az mindegy, hogy a te mércéd szerint mennyire kigyurt, a lényeg, hogy a nőknek bőven jo.
meg nekem még az a szint is fényévekre van
volt egy idő, hogy a gyerek rákapott a viagrára, mert azt hallotta, hogy a nőknek az kell, hogy ÓRÁKIG egyfolytába dugják őket megállás nélkül.
na és ettől meg lett egy szép kis impotenciája, mert még safety check cimén ki is verte napi 6-7x
és nagyon becsavarodott a gyerek, ahelyett, hogy leállt volna a cuccal meg a recskával, még szexologsnál el elkurt egy százast, pedig minimál béren van.
ja és mondanom sem kell, hogy ilyenkor bezzeg nem tette őt sirba a "kisugárzása" meg a "hozzáállása"?
pedig egyikben sem jeleskedett
mégis még akkor is jobb nőknek kellett mint én valaha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!