Mi értelme kondiba járni?
Én tipikusan az a ember vagyok, akinek nagy finomkodva mindig azt mondták, hogy "nem ártana EGY KIS kondi"
Hát nem mondhatták azt, hogy nézzél már tükörbe te kis vézna csira...mert ugye alacsony is vagyok. De úgyis az alkat számit, nekem meg az olyan mint a grabowsky egérnek.
Na hát igy 26 évesen el tudtam kezdeni járni kondiba, de azt is csak úgy, hogy egy korábbi csajom vetette fel, hogy menni kéne (vékony alkatú csaj volt még mielőtt jönne a fikázás, csak hát hasa csúnyán el volt hizva).
Nem tudom mit jelent a "kis kondi", de én heti 3x járok le jellemzően, és 1 órát töltök edzéssel, nyilvá lábra nem, mert nem érek rá.
Telefont nyomkodni meg szelfizgetni meg pofázni sem érek rá edzés közben. Persze vannak sokan, akik ennek ellenére is jól néznek ki.
Ja meg hát a sok fiú aki totál edzetlenül is sokkal előrébb van, mint én már immár fél év után.
Nem nagyon látom ennek így értelmét, ha pl még fekvenyomás sem megy a totál kezdőknek szánt súllyal.
MIVAN? Leirtam, hogy nekem még az is fényévekre lévő cél, hogy legalább ruhában türhetően nézzek ki.
ne abból indulj már ki, hogy mindenkinek van egy alapból emberi formája...nem mindenki olyan szerencsés.
egyébként meg tudod mit? Én kis stréber gyik voltam gimiben, mindent bemagoltam, mert nagy volt a fejem, és erre volt adottságom.
A többi tanuló meg nyivákolt, hogy milyen nehéz a tanulás és iskola mellé jártak meg zülleni a kocsmába...mert nekik az volt a könnyü...
és én is mondhattam nekik, hogy tanulni kéne és akkor nem lenne bukdácsolás.
ugyanaz a szitu...csak akkor engem még jobban leszóltak.
Senki sem mondta, hogy kötelező járni. Sőt, ha nagyon nagyon belegondolsz, akkor kb semminek nincs értelme egy átlagos ember életében, sőt igazából semelyik embernek sem. Most te kigyúrnád magad és mi lenne? Semmi. Le se sz..rná rajtad meg max 3 emberen kívül. Ha nyernél a lottón mi lenne? Semmi. Ha megnyernél egy olimpiát mi lenne? Lenne egy érmed, kapnál pár milliót, benne lennél a tv-ben háromszor... és?
Nem kell belegondolni mindennek az értelmébe, mert a végén az jön ki, hogy milyen nyomorult kis porszemek vagyunk.
jaj ugyanmár...nekem pár év kell ahhoz, hogy úgy nézzek ki, mint más alapból
igy már ez azért nem olyan jó üzlet...főleg, hogy nincsenek azért annyira kevesen azok, akik alapból is jól néznek ki.
fél év alatt nem jutottam sehova.
akkor egy év alatt sem lesz nagyobb durranás.
anyámék látnak havonta egyszer és még nekik sem tünt fel hogy edzek.
amugy meg tudod mit látok az utcán? Egy csomo szikár izmos vékony cigányt, akik nagyon félelmetesek.
meg hát mondom nézd meg az interneten a grabowsky egeret és majd megérted mi a para.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!