Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi értelme kondiba járni?

Mi értelme kondiba járni?

Figyelt kérdés

Én tipikusan az a ember vagyok, akinek nagy finomkodva mindig azt mondták, hogy "nem ártana EGY KIS kondi"

Hát nem mondhatták azt, hogy nézzél már tükörbe te kis vézna csira...mert ugye alacsony is vagyok. De úgyis az alkat számit, nekem meg az olyan mint a grabowsky egérnek.

Na hát igy 26 évesen el tudtam kezdeni járni kondiba, de azt is csak úgy, hogy egy korábbi csajom vetette fel, hogy menni kéne (vékony alkatú csaj volt még mielőtt jönne a fikázás, csak hát hasa csúnyán el volt hizva).

Nem tudom mit jelent a "kis kondi", de én heti 3x járok le jellemzően, és 1 órát töltök edzéssel, nyilvá lábra nem, mert nem érek rá.

Telefont nyomkodni meg szelfizgetni meg pofázni sem érek rá edzés közben. Persze vannak sokan, akik ennek ellenére is jól néznek ki.

Ja meg hát a sok fiú aki totál edzetlenül is sokkal előrébb van, mint én már immár fél év után.

Nem nagyon látom ennek így értelmét, ha pl még fekvenyomás sem megy a totál kezdőknek szánt súllyal.

2015. dec. 11. 14:09
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/103 anonim ***** válasza:
Iszonyat irritáló vagy. Az ilyen embereket kilóméteres körben elkerülöm vagy peklapáttal verném agyon annyit pofázik baromságokról.
2015. dec. 12. 13:45
 102/103 anonim ***** válasza:
Mi van? Viagrát szedett meg verte és impotens lett? Az hogy?
2015. dec. 12. 13:56
 103/103 anonim ***** válasza:
E grabowsky eger egy izmos ugynokpatkany. Nem ertem, hogy akkor milyen szintet akarhatsz elerni. Valoszinuleg az egervilag legfejlettebb izomzatu egyede. Azt gondoltam az valami cingar. Te valamiert azt gondolod, hogy jo test kell, ahhoz hogy jo csajod legyen. Akkor neked olyan a jo csaj, akinek izmos pasi kell. Vagyis izmos akarsz lenni. Akkor gyurjal...
2015. dec. 12. 14:06
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!