Mi értelme kondiba járni?
Én tipikusan az a ember vagyok, akinek nagy finomkodva mindig azt mondták, hogy "nem ártana EGY KIS kondi"
Hát nem mondhatták azt, hogy nézzél már tükörbe te kis vézna csira...mert ugye alacsony is vagyok. De úgyis az alkat számit, nekem meg az olyan mint a grabowsky egérnek.
Na hát igy 26 évesen el tudtam kezdeni járni kondiba, de azt is csak úgy, hogy egy korábbi csajom vetette fel, hogy menni kéne (vékony alkatú csaj volt még mielőtt jönne a fikázás, csak hát hasa csúnyán el volt hizva).
Nem tudom mit jelent a "kis kondi", de én heti 3x járok le jellemzően, és 1 órát töltök edzéssel, nyilvá lábra nem, mert nem érek rá.
Telefont nyomkodni meg szelfizgetni meg pofázni sem érek rá edzés közben. Persze vannak sokan, akik ennek ellenére is jól néznek ki.
Ja meg hát a sok fiú aki totál edzetlenül is sokkal előrébb van, mint én már immár fél év után.
Nem nagyon látom ennek így értelmét, ha pl még fekvenyomás sem megy a totál kezdőknek szánt súllyal.
A prostihoz elég csak egy vastag pénztálca és kefélhetsz, amikor akarsz. :)
Szerintem pont jó lenne neked.
hát egyszer egy prostit keféltem vagy két honapig, de ingyen :(
mondjuk nem is tudtam hogy prosti :(
Amúgy el kell, hogy keserítselek, ez nem úgy működik, hogy rádnéz egy jónő, konstatálja, hogy olyan a tested , mint Dwayne Jonhnsonnak, és egylendülettel berágat az ágyába.
Nem a tested, vagy a kinézeted miatt nem kellesz, hanem azért, ahogy gondolkodsz. Ilyen mentalitással örülj, hogy saller nélkül megúsztad eddig...
Ó te szegény, mindjárt megsajnállak.
Amúgy annak mi értelme van, hogy itt siránkozol?
Még egy kérdés. Ha annyira okos vagy, akkor miért nem vagy milliomos és veszed meg a nőket, mint Dan Bilzerian? :)
1, nem jo nőket akarok, de nekem már az átlagos nő is elérhetetlen
2, tinderen kiirtam hogy 173 vagyok, aztán azóta senki se jelöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!