Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi értelme kondiba járni?

Mi értelme kondiba járni?

Figyelt kérdés

Én tipikusan az a ember vagyok, akinek nagy finomkodva mindig azt mondták, hogy "nem ártana EGY KIS kondi"

Hát nem mondhatták azt, hogy nézzél már tükörbe te kis vézna csira...mert ugye alacsony is vagyok. De úgyis az alkat számit, nekem meg az olyan mint a grabowsky egérnek.

Na hát igy 26 évesen el tudtam kezdeni járni kondiba, de azt is csak úgy, hogy egy korábbi csajom vetette fel, hogy menni kéne (vékony alkatú csaj volt még mielőtt jönne a fikázás, csak hát hasa csúnyán el volt hizva).

Nem tudom mit jelent a "kis kondi", de én heti 3x járok le jellemzően, és 1 órát töltök edzéssel, nyilvá lábra nem, mert nem érek rá.

Telefont nyomkodni meg szelfizgetni meg pofázni sem érek rá edzés közben. Persze vannak sokan, akik ennek ellenére is jól néznek ki.

Ja meg hát a sok fiú aki totál edzetlenül is sokkal előrébb van, mint én már immár fél év után.

Nem nagyon látom ennek így értelmét, ha pl még fekvenyomás sem megy a totál kezdőknek szánt súllyal.

2015. dec. 11. 14:09
 61/103 anonim ***** válasza:
100%

1 kérdés...

Miből gondolod hogy te annyival jobb vagy mint azok a nők akiket te lenézel?

2015. dec. 11. 20:16
 62/103 A kérdező kommentje:

aha, csak mig azokat a nőket feltétlen rajongás illeti meg, pedig lófaxt se kezdenek az életükkel, csak elvárásaik vannak, addig engem megszólnak, hogy minek járok gyurni, rajtam már az se segit...

nem érted? Ilyen semmirekellő nőcskék ugatnak be, miközben ők még annyit sem csinálnak...

egyébként meg eléggé elkeseritő, mikor bejönnek nőcskék kondiba és azt hiszik, hogy ők ugyanannyit érnek, mint a legkigyurtabb srácok a teremben.

aztán közben meg sétálgatnak futopadon telefont nyomkodva, utána meg párkilós sulyzóval bohockodnak.

ja meg arról nem is beszélek, hogy mindig vannak ocsmány nők kondiban, de nekik is ingyenes a személyi edzés és végig ott vannak velük sportos fiuk....

velem mikor lesz ott egy szép nő és magyarázza az edzést? Én nem érdemlem meg?

2015. dec. 11. 20:16
 63/103 Cortez70 ***** válasza:
77%
Te nem érdemled meg, mert egy idióta lenéző beképzelt kis pocs vagy. Az ilyet kb agyonverném az életben, szerencséd, hogy csak itt hisztizel.
2015. dec. 11. 20:20
 64/103 A kérdező kommentje:

na ebbe szerintem ne menjünk bele, hogy én mit érdemlek meg meg mit nem, mert EGÉSZ ÉLETEMBEN ezt kellett hallgatnom, hogy szüzen fogok meghalni, meg sosem lesz munkám meg hasonlók...

na ha ezt veszem alapul, akkor bőven túlteljesitettem már minden ilyen várakozást

2015. dec. 11. 20:21
 65/103 anonim ***** válasza:
Lehet te rakod túl magasra a lécet, mondjuk ez nyilvánvaló is. Nem fogod tudni egy Britney Spearst megtunkolni, ha nincs tapasztalat. Legyél nagy dumás, legyél kitömve és menni fog. Önbizalom legyen meg legyél pozitív. Ne kifogást keress, hanem megoldást. Attól meg, hogy a dagadt egy nő még lehet szép arca meg lehet kedves. Esetleg még le is fogyhat később.
2015. dec. 11. 20:24
 66/103 A kérdező kommentje:

DE MÉG MINDIG SZÓ SEM VOLT ARRÓL, HOGY NEKEM CSÚCS NŐ KELL, HÁT NEM LEHET MEGÉRTENI? :D :D

vagy most olyan nehéz elhinni,hogy valakinek esélytelen egy átlagos alkatu fiatal lány is?

elmult 2-3 hetem azzal ment el, hogy randizgattam egy 19 éves szüz, tapasztsalatlan lánnyal, DUCI volt.

mert hát tetszettem neki.

nagyon bepöccentem, és feltettem neki a kérdést:

"ha vékony lennél ,akkor is kellenék neked?"

"hááát szerintem igen"

aha, hogyne....nyilván azért nem kellek akkor egy vékony nőnek sem :D

2015. dec. 11. 20:27
 67/103 anonim ***** válasza:
Erre már nem tudok mit mondani. Azért ne add fel, gyúrjál tovább.
2015. dec. 11. 20:29
 68/103 A kérdező kommentje:
ja, járok le, legalább addig se unatkozom
2015. dec. 11. 20:31
 69/103 Glacierous ***** válasza:
Attól,mert átlag alatti fizikummal indulsz,még lehetsz jóval az átlag felett.De fél év az semmire sem elég.
2015. dec. 11. 20:38
 70/103 A kérdező kommentje:

na most ez olyan, mint amikor a jó külsejü csávokák sirnak, hogy mennyire unják már az átlag nőket, akikből kb hetente ujat kurnak, és mindig ott kapirgál valaki az ajtajuk alatt, hogy dugjanak már.

és sirnak, hogy kéne nekik már VÉGRE egy igazán jó nő.

mert azzal még járnának is.

ezeknek a szép fiuknak senki se vágja a pofájába, hogy öreg dolgozd ki a beledet és lesz elég szép nőd is.

persze engem se motiválna semmi a jobbra, ha járkálna hozzám mindig 3-4 teljesen türhető átlag nő.

2015. dec. 11. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!