Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi értelme kondiba járni?

Mi értelme kondiba járni?

Figyelt kérdés

Én tipikusan az a ember vagyok, akinek nagy finomkodva mindig azt mondták, hogy "nem ártana EGY KIS kondi"

Hát nem mondhatták azt, hogy nézzél már tükörbe te kis vézna csira...mert ugye alacsony is vagyok. De úgyis az alkat számit, nekem meg az olyan mint a grabowsky egérnek.

Na hát igy 26 évesen el tudtam kezdeni járni kondiba, de azt is csak úgy, hogy egy korábbi csajom vetette fel, hogy menni kéne (vékony alkatú csaj volt még mielőtt jönne a fikázás, csak hát hasa csúnyán el volt hizva).

Nem tudom mit jelent a "kis kondi", de én heti 3x járok le jellemzően, és 1 órát töltök edzéssel, nyilvá lábra nem, mert nem érek rá.

Telefont nyomkodni meg szelfizgetni meg pofázni sem érek rá edzés közben. Persze vannak sokan, akik ennek ellenére is jól néznek ki.

Ja meg hát a sok fiú aki totál edzetlenül is sokkal előrébb van, mint én már immár fél év után.

Nem nagyon látom ennek így értelmét, ha pl még fekvenyomás sem megy a totál kezdőknek szánt súllyal.

2015. dec. 11. 14:09
 71/103 anonim ***** válasza:

Najó. Ez tuti kamu. Ekkora barom a földön nincs!

Ne trollkodj, mert nem vagy vicces!

2015. dec. 11. 20:46
 72/103 A kérdező kommentje:

minden teljesen komoly amit leirok

és nyugi nem itthon a sarokban kuporogva találtam ki ezeket magamnak, én elég sokáig türtem a megaláztatásokat a nőknél.

2015. dec. 11. 20:47
 73/103 anonim ***** válasza:
Akkor keress egy csinos fiút. Lehet nekik bejön ez a hímsoviniszta macsóduma. Amúgy meg azt kapod amit érdemelsz, sőt még sokat is...
2015. dec. 11. 20:55
 74/103 Cortez70 ***** válasza:
Ennyi. :)
2015. dec. 11. 20:58
 75/103 A kérdező kommentje:
a homiknál is csak jó külsővel lehet sikeresnek lenni
2015. dec. 11. 21:01
 76/103 Cortez70 ***** válasza:
Ja, nekik sem kellenèl. :)
2015. dec. 11. 21:09
 77/103 A kérdező kommentje:
na, azért kivételesen hálás vok
2015. dec. 11. 21:13
 78/103 anonim ***** válasza:
Tudod miert nincs nod te szerencsetlen? Mert a nok FERFIAKAT keresnek nem picsogo kislanyokat. Meg valoszinuleg halal unalmas vagy nincs se penzed se megjelenesed se jo dumad. A nok nem kivancsiak a sajnalkozasra sot undorodnak az ilyen emberektol.
2015. dec. 11. 21:33
 79/103 anonim ***** válasza:
Én elmentem edzeni közben. FYI :>
2015. dec. 11. 21:43
 80/103 anonim ***** válasza:
96%

Veled tudod mi a baj?

Az hogy van egy felépített kis világ a fejedben, ami köszönőviszonyban sincs a valósággal.

Azt mondod randa vagy. Azt mondod cingár vagy. Vagyis egyáltalán nem vonzó. Mondjuk ki: visszataszító. (bár egy képet lőhetnél, nem hiszem hogy te vagy tyrion lannister)

És akkor neked van képed ilyet tolni hogy "elegem van már a duci nőkből" meg hogy "elegem van a randa nőkből"

Egyszerűen ha te 10/3 vagy, akkor ne 10/8-9 re lőjjél, hanem örülj ha egy 10/4 foglalkozik veled.

Ez volt az egyik. A másik pont az amit glissdale leírt:

egyszerűen kapcarongynak tekinted a nőket. Egy mozgó pnának, aki azért van hogy te megbsszad, egy státuszszimbólumnak. És ez BIZTOS hogy érződik a kapcsolataidon is. Érezteted akikkel beszélsz. Nem biztos hogy tudatosan, te egyszerűen ilyen vagy. Süt az írásaidon hogy gyűlölöd a nőket, lenézed őket. Így gondolkodsz, mert lelki nyomorék vagy. És isten bizony hogy ezzel a jelzővel nem megsérteni akarlak: nevén nevezem a dolgot. Neked segítség kell. Nem a nőzésben. Hanem a fejedhez. Minimum egy kineziológus, de inkább egy pszichiáter kéne.

A harmadik meg a hozzáállásod:

Kifogások tömkelege: veled mindenki kiszúrt, az élet kiszúrt veled! BEZZEG MÁS! Nah ő úgy született hogy minden tökjó! HÁ ÚGY KÖNNYŰ! És ezért mert van olyan ember aki pl jóképűnek születik, te már hátradőlsz hogy akkor kapja be mindenki!

Mocskosul egoista vagy. Te azt várod hogy minden az öledbe hulljon. Ha meg nem, akkor már depizel mint egy 12 éves a játszótéren.

Pár kérdést felteszek neked:

-Szted egy átlagosan jó fizikumú srác heti szinten váltogatja a nőit?

És heti szinten "kúrogatja" az új nőket? Te honnan szedsz ilyen dolgokat?

-Csak visszatérve az eredeti témához (mert ilyen nyávogást és sírást egy 5évestől nem hallasz ha elejti a fagyiját): étrended van? milyen edzésterved van?

2015. dec. 11. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!