Mi értelme kondiba járni?
Én tipikusan az a ember vagyok, akinek nagy finomkodva mindig azt mondták, hogy "nem ártana EGY KIS kondi"
Hát nem mondhatták azt, hogy nézzél már tükörbe te kis vézna csira...mert ugye alacsony is vagyok. De úgyis az alkat számit, nekem meg az olyan mint a grabowsky egérnek.
Na hát igy 26 évesen el tudtam kezdeni járni kondiba, de azt is csak úgy, hogy egy korábbi csajom vetette fel, hogy menni kéne (vékony alkatú csaj volt még mielőtt jönne a fikázás, csak hát hasa csúnyán el volt hizva).
Nem tudom mit jelent a "kis kondi", de én heti 3x járok le jellemzően, és 1 órát töltök edzéssel, nyilvá lábra nem, mert nem érek rá.
Telefont nyomkodni meg szelfizgetni meg pofázni sem érek rá edzés közben. Persze vannak sokan, akik ennek ellenére is jól néznek ki.
Ja meg hát a sok fiú aki totál edzetlenül is sokkal előrébb van, mint én már immár fél év után.
Nem nagyon látom ennek így értelmét, ha pl még fekvenyomás sem megy a totál kezdőknek szánt súllyal.
Az edzés fejben dől el, ha nem látod értelmét: nem is lesz értelme.
Azt kapod, amit bele teszel.
Figyelj!
Ha itt sírsz mint egy csoport alsós kislány attól JOBB LESZ BÁRMI IS? Segítek, NEM!!
Légy magabiztos és határozott, legyen önbizalmad, ez a legfontosabb a nők számára. Plusz hogy férfiként viselkedj, és igen, ebbe a rinyálás nem fér bele.
Ilyen mentalitással és hozzáállással pedig hagyd a 3.14csába az edzést...
Tudod fejben dől el minden. Először a gondolataid között kell rendet tenned. Ha ez kész, tűzz ki apró, reális célokat és szépen sorban érd el őket. Legyen ez edzés, nők vagy bármi más. Légy türelmes és tedd a dolgod!
Sok sikert! :)
NÉGY ÉVE MEGÁLLÁS NÉLKÜL NŐZÖK
és semmi fejlődés
bár már voltam vagy 20 nővel, az elmult 5 évben, ha most mára az lenne a feladat, hogy menjek le buliba és smároljak egy türhető átlagos nővel, akkor nem sikerülne.
mert az nem kis cél.
pedig valójában kis cél lenne, ha jól néznék ki.
akkor sikerülne
de csufin akármilyen hozzáállással csak nehezen.
mert nehéz lenne, hogy normálisan felöltözzek, felpörögjek, égessem be magam egy csomoszor, mire olyan kiállásom lesz, hogy hagyják magukat a lányok.
nem könnyü.
Én rájöttem mi a bajod: lenézed a nőket, méghozzá nem kicsit, nagyon.
Be is bizonyítom! :)
"Nőzni": normális férfi nem nőzni megy, hanem ismerkedni.
"Dugni": dugni a kulcsot szoktuk a zárba.
"nem kell mégegy dagadt nő": ez tiszteletlenség!
"disco buli": ilyen helyre általában az igénytelenebb réteg jár.
"hogy egyszer elérjem én is azt az életben, ami másnak tini korában megadatik, hogy a teste miatt menjen el vele egy nő kefélni különösebb cirkusz (=udvarlás és kérlelés) nélkül
nekem ez az életem célja"
Szakadok! :DDD
Menj prostihoz, és nem kell a teremben szarakodni! :D Így megúszod mindenféle udvarlás, kérlelés és egyéb cécó nélkül! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!