Mi értelme kondiba járni?
Én tipikusan az a ember vagyok, akinek nagy finomkodva mindig azt mondták, hogy "nem ártana EGY KIS kondi"
Hát nem mondhatták azt, hogy nézzél már tükörbe te kis vézna csira...mert ugye alacsony is vagyok. De úgyis az alkat számit, nekem meg az olyan mint a grabowsky egérnek.
Na hát igy 26 évesen el tudtam kezdeni járni kondiba, de azt is csak úgy, hogy egy korábbi csajom vetette fel, hogy menni kéne (vékony alkatú csaj volt még mielőtt jönne a fikázás, csak hát hasa csúnyán el volt hizva).
Nem tudom mit jelent a "kis kondi", de én heti 3x járok le jellemzően, és 1 órát töltök edzéssel, nyilvá lábra nem, mert nem érek rá.
Telefont nyomkodni meg szelfizgetni meg pofázni sem érek rá edzés közben. Persze vannak sokan, akik ennek ellenére is jól néznek ki.
Ja meg hát a sok fiú aki totál edzetlenül is sokkal előrébb van, mint én már immár fél év után.
Nem nagyon látom ennek így értelmét, ha pl még fekvenyomás sem megy a totál kezdőknek szánt súllyal.
én meg nagyon sok undorító kinezetű embert ismerek akinek nem gond nőket szerezni vagy bármit amire szüksége van.
Hozott anyagból kell dolgoznunk ne siránkozz hanem hozd ki ebből a legjobbat. Rengeteg embernek sokkal rosszabb nállad még sem picsognak. Senkit nem érdekel egy önsajnáltató gyenge ember , főleg a nőket nem.
Először pszichológushoz menj, utána kondiba. Én nő vagyon, ilyen szöveggel, amit ide irkáltál, biztos nem kellenél. Pedig nem láttam a külsőd.
Szerintem szedd össze magad, komolyan ha kell pszichológussal, kineziológussal. Nem szégyen az. Így nem fog menni, egy lúzer leszel csak. Gondold át, apád, anyád milyen ember? Melyik (volt) ilyen nyavalygós? Azt utánozod? Olyan is leszel...
Haver, fel a fejjel. Az a gond, hogy korábban nem sportoltál. A sportot el kell kezdeni 15 évesen, mert nem lesz később alapod. 26 évesen is össze lehet magad szedni, de már sokkal nehezebb. Nekem is van egy ilyen haverom, aki nem sportolt soha semmit és huszonévesen kezdett el edzeni, de nem volt egyszerű. Fiatalon se könnyű, de később még nehezebb. Szóval fel a fejjel, csináld rendesen. Az meg, hogy nem a nősz az étrendbeli gond. Olvasd el a Sárga Kapszulát, írtad, hogy régen sokat tanultál, biztos okos gyerek vagy, szóval meg fogod érteni az izomépítés lényegét. Lábra is kell edzeni, mert a tested fele és ha nem edzed, akkor nem edzed a tested felét.
Egy szikár cigány
Valamit elrontottál, ha fél év után nem látszik az edzés. Étrended van? Mert, ha van normális étrended az edzés mellé, akkor 6 hónap alatt 6 kilót fel lehet szedni, többnyire izomban.
Amúgy meg felesleges ilyet kérdezni, hogy mi értelme van. Ha úgy nézzük semminek sincs értelmne, mert úgyis meghalunk.
Én személy szerint azért edzek, mert nem tudnám elviselni, hogy nem mozgok, vagy, hogy nem tetszek magamnak.
Neked magával az élettel van bajod.
Sírhatnál amiatt is hogy valakinek gazdagok a szülei, meg van akinek barna a szeme neked meg nem...
Érdekes mi lenne ha nem azt néznéd hogy mid nincs hanem hogy mid van és hogy más mennyivel kevesebbnek is tud örülni. Megvannak a lábaid? Másnak lehet hogy nincsenek...
Ja igen, és azt tegyük hozzá hogy lehet hogy rossz nőket válogatsz... mondhatnám hogy add lejjebb az igényeidet.
hova adjam lentebb az igényeim a nőkkel kapcsolatban basszus? :D
olyan nagy elvárás, hogy egy átlag alkatú fiatal nőnek kelljek?
150-165 centi magas
50-55 kiló
rengeteg ilyen nő járkál a utcán, én mégiscsak jobbára a csufi duci lányoknak kellek.
a héten ráztam le egy ilyen duci lányt, pedig hát látszott hogy nagyon tetszem neki, meg tök okos vagyok a szemében, de hát bocs nekem elegem van a dagadékokból...
érdekes modon egy normál vonzó alkatú nő szemében én még bőven butának számitok, unintelligensnek, a csufik meg már a villamoson idejövet átnedvesednek.
jójójóóóó, csak tudod néha már ugy érzem, hogy a nőzésben olyan sok megaláztatás és sikertelenség ért, DE LEGALÁBB LE TUDOK MENNI EDZENI...
na hát nem kizárt, hogy sok fiu igy ragad bele a kondizásba is...hogy lemegy edzeni, mert jobb nincs.
és egy idő után már akarva-akaratlanul is nézni fog ki valahogy, de "csak amolyan mű módon lesz izmos"...mert lehet ráadásul mindent rosszul csinál, egyoldaluan is edz...stb.
én bevallom, hogy a nők miatt csinálom.
hogy egyszer elérjem én is azt az életben, ami másnak tini korában megadatik, hogy a teste miatt menjen el vele egy nő kefélni különösebb cirkusz (=udvarlás és kérlelés) nélkül
nekem ez az életem célja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!