Mi értelme kondiba járni?
Én tipikusan az a ember vagyok, akinek nagy finomkodva mindig azt mondták, hogy "nem ártana EGY KIS kondi"
Hát nem mondhatták azt, hogy nézzél már tükörbe te kis vézna csira...mert ugye alacsony is vagyok. De úgyis az alkat számit, nekem meg az olyan mint a grabowsky egérnek.
Na hát igy 26 évesen el tudtam kezdeni járni kondiba, de azt is csak úgy, hogy egy korábbi csajom vetette fel, hogy menni kéne (vékony alkatú csaj volt még mielőtt jönne a fikázás, csak hát hasa csúnyán el volt hizva).
Nem tudom mit jelent a "kis kondi", de én heti 3x járok le jellemzően, és 1 órát töltök edzéssel, nyilvá lábra nem, mert nem érek rá.
Telefont nyomkodni meg szelfizgetni meg pofázni sem érek rá edzés közben. Persze vannak sokan, akik ennek ellenére is jól néznek ki.
Ja meg hát a sok fiú aki totál edzetlenül is sokkal előrébb van, mint én már immár fél év után.
Nem nagyon látom ennek így értelmét, ha pl még fekvenyomás sem megy a totál kezdőknek szánt súllyal.
Te mit tolsz? :D
Semmi se kötelező: levegőt se kötelező venni.
Ez a probléma az emberekkel: azt hiszik hogy elmegy "edzegetni" meg majd 2 hónap alatt "kigyúrja magát"
Persze étrend nincs, az edzése az másnak a bemelegítése, de pár hónap után várja hogy olyan legyen mint Mike O'Hearn.
Ha fél év alatt látványos eredményt nem értél el, akkor fix hogy valami nem jó: étrend vagy az edzés, vagy a pihenés (bár kétlem hogy az utolsó).
Csak akkor meg nem értem miért jössz ide sírni? Más jobban néz ki mint te fél év után? Mert lehet mondjuk 5 éve tolja gramm pontos étrenddel, darab edzést se kihagyva. És igen, mostmár megteheti hogy nyom egy két szelfit magáról, mert 5 évig mindent beleadott.
Nem irigykedni kéne, meg nyivákolni, hanem odatenni magadat. Senki nem ugyanolyan adottságokkal születik, az élete nem a fair playről szól. Hanem arról hogy ki képes tovább küzdeni valamiért, amit igazán akar.
Jó testet akarsz? Mind1 mi a motiváció: lehet az szex, lehet pénz, vagy csak hogy tükörbe nézel. Küzdeni kell. Neked lehet többet kell ezzel, de neked meg az iskola volt könnyű. Oszt?
Te könnyen mondod hogy másnak könnyű volt biztos. De te ezt honnan a f.omból tudod?
Dehogy tudod, csak takarózol vele, hogy neked nehezebb. NEM AZ. A testépítésnél egyébként a legkisebbek a különbségek ember-ember között adottságokban. Ugyanannyi izmot tudsz építeni mint bárki más, ha megfelelően csinálsz mindent. Se többet, se kevesebbet. Itt nincs olyan hogy neked 2x annyit kell edzeni. Enni lehet annyit kell, de erre is vannak megoldások.
A gyerek azt hiszi hogy ha izmos attól sztár lesz akire tapadnak a nők.
De elképzelném azt az élethelyzetet, hogy belép egy kvzóba, és letépi magáról a ruhát, és leül egy csaj mellé, hogy szia! xy vagyok! dugunk?
és dugnak.
El van tévedve az arc.
Titkot mondok el: menj el egy este morrisonsba, villogtass egy-két 20ezrest, jó cuccban, és a csajok mennek oda hozzád.
És még dolgozni is csak a pénzért kell.
--gömb--
Úgy látom te szeretsz hisztizni.
Ha tényleg így van ahogy irod, akkor mit csinálsz? Abbahagyod, és akkor még annyi se lesz ami kondival lenne? Olyan meg nincs hogy semmi eredmény. Ha mégis, akkor valami alapvető hiba van, ahogy elöttem is írták.
Nekem sem jönnek konnyen az eredmények, mégse fordul meg a fejemben ez miatt feladni. Pedig én nagyságrendekkel nagyobb célokat tűztem ki magam elé, mint te.
hát nekem a nőzés olyan, hogy mindenáron csinálom, hatalmas kitartással, és végső elkeseredésemben is csinálom, mert annyira akarom, hogy kelljek a nőknek :(
és kb 99%-ban nem érek el semmit, de azért az 1% kis semmi sikerért beáldozom már lassan az egész életem.
mégis le vagyok nézve emiatt is.
mert ugye aki meg szép fiunak születik, annak a muff is ingyen van.
jaj morisonsba voltak egy időben partibutor
de nem igazán ugy esett le, hogy pénz kell oda.
aki szép fiu az mindig kapott nőt, én meg csak a megalázást, kinevetést, elzavarást.
nagoyn sok megaláztatást kaptam ott és ki kellett mindet hevernem.
manapság már nem is hagyom, hogy elkezdjenek belémkötni, ha látom, hogy valami nő box-zsákot lát bennem, akkor megmondom neki, hogy én erre nem vagyok vevő, keressen mást erre a célra...
aztán még erre is kiakadnak, hogy nem hagyom magam alázni?
és akkor van hogy rögtön ugranak oda kis lovag srácok és keménykedni kezdenek nekem, hogy igy megy ugy hagyjam békén a nőt
miközben a nő kezdett el nekem pampogni, mert azt hitte, hogy minden csufi fiuval eljátszhatja ezt...
bezzeg a szép fiuknak meg pitiznek.
csak éppen abba nem goindol senki, hogy mikor baxodott el a gondolkodásom...
ha jo külsővel születek, akkor vajon elbaxodik?
vagy akkor van ekkora következménye, hogy elbaxodott?
mert szerintem nem.
nagoyn sok elbaxodott gondolkodású, de szép fiut ismerek, és mindnek jobb esélyei vannak a nőknél, mint nekem valaha lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!