Mennyi idő alatt lehet kockahasam? 13/f 163cm 48 kg
Figyelt kérdés
Ha szükséges[mert bérhézban lakunk] hetente 1-szer tudok 45 percet biciklizni,ugyhalottam az jó aerobik mozgásnak.Ja és tom hogy kell ennem sok fehérjét.Van 1 30 napos edzéstervem netről ami nem hazugság,1 nap 50 zsugor felülés és 10 hegymászás van.A 3.napnál tartok.Ja és lemondtam ebédkor nagyimnál és itthon vacsoránál tegnap a sültkrumpliról,mert nem lehet annyit enni halottam.2014. jún. 23. 05:54
61/62 anonim válasza:
Fogyatékos.. már megkapta a választ de nem tudja elfogadni, hogy csak edzéssel lehet izmos. Vegyél inkább magadnak egy "kockahas ővet"
62/62 anonim válasza:
48 kilósan csak óvatosan. Egyél rendesen meg gyúrj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!